מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער קצרלירון21/10/2008
היי,לפני כחודש בערך הסתפרתי בגלל שהשיער היה דליל ושרוף לפני שהסתפרתי היה לי שיער ארוך ועכשיו הוא בערך קצת יותר מהכתפיים וזה לא מתאים לפנים שלי מה אני עושה כדי להאריך את השיער יותר מהר ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יובל21/10/2008אין דרכים טבעיות להאריך את השיער זה רק עיניין של זמן ואין מה לעשות! אבל יש פיתרון שצורך השקעה כספית- שזה - תוספת שיער . אחותי עשתה תוספת שיער ב- 7,000 ש"ח כן כן מלא! וזה היה משיער אמיתי וזה נשאר לשנה! כך שאם את רוצה את יכולה לעשות, אלא אם כן את יכולה לעשות תוספות שיער בהרבה יותר זולות! גשי למספרה מבוקשת וטובה ותתיעצי! מקווה שעזרתי וחג שמח יובל!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה7000 שח יקר לתוספת שיער
רינת09/11/2008תוספת שיער אפילו שתהיה טבעית לגמרי תעלה בדרך כלל בפחות מ 7000 שח בכל מקרה תזהרי לחשוב על תוספות שיער זולות שיכולות לגרום נזק לשיער ולא נהנים מהם
בכל מקרה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני יודעת הבעיה היא..
לירון24/10/2008הבעיה היחידה שזה עולה הרבה כסף הלכתי לספר בת"א והוא שיער שאני צריכה 150 תוספות בגלל שסתפרתי וכל תוספת עולה 50 זה יוצא לי פול כסף ולא רק זה הוא אמר לי שצריכים לחדש את זה כל מספר חודשים שחידוש עולה 500 שקל יוצא יקר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון
זאב לוין26/10/2008מבלי לראות את שיערך קשה לי להחליט כמה חרוזים שיערך דורש אבל לפי הצעת מחיר שקבלת נראה לי שהמחיר קצת גבוה, אפשר להשיג מחיר יחסית בהרבה יותר זול, את יכולה לתאם פגישה ליעוץ ללא תשלום
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתספורת נכונה
קורן אריכא24/10/2008אני ממליץ לשמור על האורך ולדרג את השיער על מנת שתוכלי להאריך את שיערך שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן שווה וזה..
לירון26/10/2008אבל למה שאני התכוונתי זה להלחמה לא לקליפסים אבל בכל מקרה אם את יודעת איך קוראים לחנות זה יעזור ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהאריך את השיער
קורן אריכא27/10/2008אני ממליץ לא לגעת בשיער ולתת לו לגדול באופן טיבעי .הדרך הכי טובה להאריך שיער לקנות איזה כובע חדש ותאמיני שהייה בסדר ,בכל מקרה אם את מסתפרת לשמור על האורך ולדרג את השיער ולא יותר שמחתי לעזור ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קורן אריכא10/11/2008אני ממליץ שתחכה בסבלנות מפני שאין חומריים אשר מאיצים את צמיחת השיער בכל אופן פשוט סבלנות עד שיגיע לאורך שאתה מעוניין .שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין מי חמצן??איילת21/10/2008
ברצוני לדעת מה ההבדלים בין מי חמצן 9% ל 6%,ובמה עדיף להשתמש לתוצאה בהירה יותר,וכמה זמן עליי להישאר עם החומר בשיער תודה רבה איילת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילת
רונן פלג29/10/2008ההבדל שלהם הוא החוזק.
אבל מאוד תלוי מה סוג השיער שלך ומה עשית עליו לפני כן לעשות דיגנוזה טובה על מנת שלא יהיו לך משחקי בלונד.
הזמן שאת צריכה להישאר תלוי באיזה גוון את רוצה להיות.
לא ממולץ לעשות בבית!!
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער גלי מלאטל20/10/2008
יש לי שיער גלי מלא ואני רוצה לגרום לו להיות פחות מלא. יש מכשיר שיכול לעשות את זה?אמרו לי שצריך לדלל אותו,ואז זה יעזור. זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילול
קורן אריכא21/10/2008אני ממליץ לדלל את השיער על מנת להוריד מהנפח שלו וכמובן להשתמש עם קרם לחות טוב שישמור על רכות השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם להורדת נפחאין18/10/2008
אני מחפשת קרם שמוריד נפח ומסדר את השיער בצורה טובה . יש לי שיער חלק ועבה , בנתיים שום תכשיר שקניתי לא סידר לי את השיער כמו שצריך והוריד נפח . אשמח אם תעזרו לי (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפח
רונן פלג29/10/2008היי,
ללוריאל פרופסיונל יצאה כשיו סידרה מדהימה להורדת נפח והיא נקראת "ליס אולטימה", יש להם שם שמפו מסכה וסרום פשוט תוצאות מעולות בנוסף יש להם טיפול שעושים פעם בחודש מעולה ולא יקר שווה לנסות.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער קשה לסידוררבקה17/10/2008
יש לי שיער יבש , מתולתל לא סדיר שמתנפח ולא מסתדר בקלות . אני צריכה לחפוף כל יום לשים מוס מסיכות וכ'ו כדי שיראה נורמלי וגם אז אני עושה מחליק בקצוות כדי לפתור את הבעיה איזה טיפול עלי לעבור כדי לקבל שיער קל לסידור בריא יותר ויפה יותר ?[ פתיחת תלתלים?החלקה? ] תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רבקה
רונן פלג29/10/2008היי,
כמו שציינת , פתיחת תלתלים זו ההמלצה הראשונה שלי כשמישהי מתולננת על נפח שקשה מאוד להתמודד איתו.
או
את יכולה לנסות להשתמש בג'ל נוזלי + קרם לחות להערבב את שינהם יחד ביד ולעצב איתו את השיער.
יש לציין וחשוב מאוד ייתכן כי התספורת שיש לך לא מתאימה לסוג השיער שלך .. זה עוד שיקול.
אשמח לעזור
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיחת שיער->דחוףליאור17/10/2008
היה לי שיעור ארוך ...קצת יותר מאמצע הגב,והיום הסתפרתי וקיצצו אותי,עכשיו השיער שלי הוא ממש טיפה אחרי הכתפיים.. והבנתי שיש כל מיני שמנים שמעודדים כביכול את צמיחת השיער ,מה שאומר שהשיער שלי יכול להתארך בקצב יותר מהיר, כמו למשל שמן עץ התה,ורוזמרין,ושמן קיק.. האם זה נכון? יש לכם אולי פתרון אחר שיכול לאפשר לשיער שלי להתארך בקצב מהיר יותר .? אני מחכה לתשובה ממכם ,זה חשוב לי תודה מראש,ליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחית שיער
רונן פלג29/10/2008אין חומר שיכול לעזור לצמחית שיער.
יש אולי שמפו שיכול לעזור בחיזוק שורשי השיער.
הדרך הנכונה היא להסתפר כל 4 חודשים קצוות להזין את השיער במסכות ואמפולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סאברהנטלי16/10/2008
יש לי שיער דק וגלי אני לא מסתדרת איתו ואני מעוניינת לעשות החלקה-סאברה כול הזמן יש לי נשירה, השאלה עם ההחלקה מגבירה את הנשירה משמעותית אודה לכם עם תענו לי בדחיפות תודה........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי
רונן פלג29/10/2008אני לא ממליץ על החלקה סאברה, מאוד מגביל יש היום החלקות יפניות/צרפתיות מעולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכונת גילוח לקרחתיעל16/10/2008
שלום! אני מסתפרת כבר כמה שנים עם מכונת תספורת, אני עושה קרחת כל חודש חודשיים בשביל הכיף. מכונת תספורת זה עסק מלוכלך ומסובך, וכבד, עם חיבור לחשמל באמבטיה, ניסיתי מכונות נטענות אבל הן לא איכותיות, ושערות שנופלות לכל פינה ומכשיר כבד וכל מיני דברים מעצבנים. רציתי לשאול אם אפשר להשתמש במכונת גילוח של גברים כדי להסתפר תספורת קרחת? אם מכונה שמיוצרת לשימוש על הפנים יכולה להתאים גם לשיער שעל הראש? אם כן האם יש סוג מסוים של מכונת גילוח שמתאים במיוחד לקרחת או שכל מכונת גילוח תתאים לקרחת? האם זה תלוי במכונות שמסתובבות עם כיוון השיער ושאר שכלולים או שזה לא משנה? תודה רבה וביי! יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
רונן פלג29/10/2008לי יש קרחת ואני משתמש עם מכונת אפס... ואחר כך במכונת גילוח.. אפשרי ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכונת גילוח
קורן אריכא06/11/2008אני ממליץ על המכונה של קאדוס גרמניה [מכונת פיניש] את יכולה להזמין אצלי במספרה מכונה לטווח של שנים רבות עם אחריות שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף לך יעל!!!
n13/02/2010ממש מקנאה בך על האומץ והקלילות... אצלי השיער ארוך מאוד מאוד ונשבר, מתפצל, נושר ויבש (לא משנה כמה אגזור קצוות ואטפח אותו). כל ספר (והיו לא מעטים) שנכנסתי אליו ממליץ לי לגלחו למשעי ... ולא להסתפק במכונה אלא ללכת עד הסוף ולגלחו אפילו עם תער ופשוט אין לי אומץ!!! למדי אותי... איך עושים זאת??? ... )-;...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- sun inשני16/10/2008
שלום רציתי לדעת אם אפשר להגיע עם סאן אין משיער חום כהה לגוון שטני לא בהיר כ"כ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשני!
יובל17/10/2008אני בת 14 וקניתי מהסופר פארם, לי הוא עלה 60 שקל! אבל מנאוד מומלץ! הוא אחלה.. רק שתיזהרי הוא גרם לי ליובש לשיער! = / שווה לנסות אבל!! מקווה שעזרתי! :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ליובל
שני18/10/2008מאיזה צבע לאיזה צבע הגעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יובל20/10/2008היה לי שחור .. או יותר נכון חום כהה כהה שבעצם זה שחור! חח.. זה נהפך לי לחום ממש ממש יפה.. אמרו לי אפילו שהשיער התבהר לי בצורה משמעותית זה ממש ממש מומלץ שווה לך לנסות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..קטי-לי16/10/2008
יש לי שיער חלק מגיע בערך עד ל אמצע הגב אבל הוא דק וחסר נפח... וליציאות אני עושה בייביליס ומנפחת את השיער עם מוס ואז יש מעט נפח אך הנפח יורד בהמשך הערב הוא חוזר להיות חלק וחסר נפח . מה אתה ממליץ לי לעשות על מנת שיהיה לו יותר נפח ...?? תודה.. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטי - לי
רונן פלג29/10/2008ייתכן שהתספורת/דירוג שלך לא מתאימה לסוג שיער שלך, ואז אולי משם יש לך את בעיית הנפח או להביא אותו למצב נפוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מסתדרתשני15/10/2008
עם שיערי-ארוך עם גוונים בהירים,בעבר היה מתולתל ועם השנים נפתחו התלתלים והשיער יבש,כעת מאוד נפוח ואני חוששת שפתיחה תייבשו יותר,הבעיה שאני אוהבת שיער גלי ולא חלק רק שונאת את הנפח שלו לאחר שמתייבש(עם קרמי לחות....) אוהבת שהוא "קבוצות" "קבוצות" כשהוא רטוב אבל השיער מקבל נפח בכול האורך ואני נראית כמו מישהי שהברישה את שיערה "על יבש"....עזרה דחוף! תודה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת נפח
קורן אריכא16/10/2008אני ממליץ להשתמש בקרם טוב על מנת להוריד את הנפח מהשיער [גל תלתלים של פול מיטשל]
ואני מאמין שהוא יעשה את העבודה מצויין או פתיחה על מנת להוריד את הנפח או לדלל את השיער שזה פחות מומלץ שמחתי לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסרוקת חדשהמתבגרת14/10/2008
השיער שלי יבש עד מאוד,נפוח ומתולתל לפעמים חחחח הוא מדורג ומגיע לי קצת אחרי הכתף. הוא לא ממש צומח אבל גם די נמאס לי מהתסתפורת הזאת מה אפשר לעשות עם שיער כמו שלי?לדעתך יהיה נכון להסתפר יותר קצר אולי קארה ולעשות כל הזמן פן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרה או ארוך
קורן אריכא16/10/2008אני ממליץ אם את בחורה שמסוגלת לבלות כל שבוע במספרה אז הייתי ממליץ אולי לעבור מארוך לקרה על מנת לגוון ולרענן אבל הכל תלויי ,זאת אומרת צריך להתאים את התספורת למבנה הפנים אני ממליץ ללכת לספר שלך ולפני זה שימליץ לך מה הכי טוב ויפה בשבילך שמחתי לעזור וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לך ..סמדר13/10/2008
יש לי שיער מלא וכול פעם שאני מסתרקת אחרי כמה דקות בערך יש לי שיערות קטעות על זה וזה עומד ... ואני רוצה שזה לא הייה , שהשיער לי יהיה חלק גלי ... איך זה יקרה? מקווה שהבנת איך שהוא ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
סמדר13/10/2008שיערות קטנות * (כמו קוצים באמצע השיער )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצוות
קורן אריכא16/10/2008אני ממליץ להסתפר על מנת להוריד את הקצוות השרופים והכל יהיה בסדר שמחתי לעזור וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירהסיון13/10/2008
אולי תוכלו לעזור לי? יש לי לאחרונה נשירת שער, תמיד היה לי אבל בזמן האחרון זה ממש מוגזם. הייתי אצל רופא עור הוא הביא לי להשתמש בשמפו אקטיב [כך שמו] ואמר שתוך חודשיים שלוש זה יעזור לי ומחירו 53שח. מכירים? חיפשתי באינטרנט בכל מיני קישורים וראיתי שיש עוד מלא סוגי שמפו לנשירת שער זולים ויקרים וכמו כן ראיתי גם המלצה במקום שמפו טיפולי יש לחפוף יום יום אך בכל יום לחפוף בשמפו מסוג אחר, למשל לקחת 3 סוגי שמפו [נגיד, נגד קשקשים, לשער דליל, לשער יבש] וכל יום להשתמש בשמפו אחר ומיד רואים תוצאות [תוך שבועים בערך]. מכירים? לאחר שהתייאשתי מלחפש פתרונות אני פונה לפורום זה ושואלת האם מישהו מכיר את אחת השיטות הנ"ל או השתמש בטיפול לנשירת שער או יודע או יכול להמליץ לי על שיטה כזו או אחרת. רק בקשה אחת, בבקשה בלי טיפולים שונים כמו קפסולות, ליזר וכו... תודה רבה אשמח למה שיותר דעות ורעיונות. המשך יום טוב. אהה ואם זה משנה אני בת 25, כן תחת לחץ וכן לוקחת מידי יום כדורים קבועים עקב בעיה בריאותית. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
קורן אריכא13/10/2008היי אני ממליץ אם יש לך נשירה לקנות שמפו נגד נשירה בנוסף אמפולות לטיפול של 3 חודשיים אמפולה פעם בשבוע וזה יתן את המענה הנדרש כל השמפויים האחרים הם שמפויים טיפוליים כרגע לבעיה שלך את צריכה להשתמש בשמפו נגד נשירה 3 פעמיים בשבוע ולא בשום שמפו אחר ,ויש מצב שהכדורים שאת לוקחת חזקים מידי וגם הם גורמים לנשירה להתייעץ עם הרופא אשר נתן לך את הכדורים ואולי לנסות להוריד במינון .שמחתי לעזור וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם עשיתי החלקה והתחרטתי?לילך12/10/2008
שלום, לפני כ3 חודשים עשיתי החלקה במספרה ועכשיו אני מתחרטת ורוצה את השיער הרגיל שלי בחזרה. האם יש איזה שהוא חומר שמנטרל או לפחות מפחית את תוצאות ההחלקה?? תודהההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה יפנית
קורן אריכא13/10/2008לא אין חומר שיחזיר את השיער לקדמותו אני ממליץ שתשלימי עם המצב תנסי להנות ממה שיש ואולי בהמשך תתרגלי לרעיון ובמידה ולא לא לחזור להחלקה אלה לתת לשיער לצמוח חג שמח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)