מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תענו לייישירן20/08/2008
השיער שלי נפוח ולא כייפי איך אני יהפוך אותו לחלק ויפה?? פעם הוא היה כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער נפוח
קורן אריכא20/08/2008אני ממליץ לעשות החלקה יפנית על מנת להוריד את הנפח,[כמובן להתייעץ עם הספר שלך] אם את בלונדינית אז לעשות החלקה ברזילאית שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת תספורת למבנה הפניםיערה20/08/2008
שלום רב, יש לי שיער חלק וארוך, בלונד טבעי. מאז שאני מכירה את עצמי אני עם שיער ארוך, ואני ממעטת להסתפר (פעמיים בשנה וחצי, בערך) אני רוצה לעשות שינוי, באורך, לא בצבע, אך מתלבטת אם זה יתאים לגוף או למבנה הפנים. יש לי פנים מאורכות האם תוכל לייעץ לי ? תודה מראש יערה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספות
קורן אריכא20/08/2008בשמחה ,אני ישמח אם תבואי אלי לייעוץ במספרה קורן אריכא ר"ג ,ר"ח כירת 2
ט"ל-035740661* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בפורום
יערה21/08/2008תודה. בגלל שזה מאד ראשוני אצלי, הייתי רוצה לקבל יעוץ ראשוני ממך דרך הפורום. האם אני יכולה לשלוח לך תמונה באימייל ותענה לי ? שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי
יערה26/08/2008שאלתי האם אני יכולה לשלוח לך תמונה ותענה לי דרך הפורום בבקשה... יערה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטח
קורן אריכא27/08/2008בטח אני ישמח תשלחי לי את התמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי ולא ענית לי. בבקשה
יערה31/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קורן אריכא01/09/2008שלחתי לך מייל וכנראה לא קיבלת בכל אופן ראיתי את התמונות ואני ממליץ לשמור על האורך ולדרג את השיער פני שיש לך שיער מהמם [צריך לשמור על דברים טובים] שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
יערה01/09/2008אכן לא קיבלתי את האימייל. תודה שענית לי דרך הפורום. תודה גם על המחמאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר טיפול כימי020/08/2008
השער צמח-מלא מלא תלתלים.אני מאוד רוצה להאריך שוב.האם ישנה שיטה מסויימת לעיצוב --כדי להאריך השער??האם לספר מאחורי האוזניים-עורף?מה כדאי לעשות??ממש תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להאריך שיער
קורן אריכא20/08/2008אני ממליץ שתלכי לספר שאת סומכת עליו ושפשוט ישמור על האורך וידרג את השיער וככה תוכלי להאריך את השיער ,שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדורין20/08/2008
האם החלקה יפנית מועילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה יפנית
קורן אריכא20/08/2008החלקה יפנית לפי דעתי זו המצאת ה-מאה נפלא למגע ,מבריקה את השיער ,וגורמת לשיער להיות חלק ומדהים אני ממליץ מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטיפה לבלונד פנינהליאן20/08/2008
היי , יש לי שיער חום בהיר ,קניתי את השטיפה של loreal cram glow בצבע בלונד פנינה . וקיבלתי גוון חום בהיר יותר עם נטייה לאדום -ג'ינג'י . היא כן הבהירה לי את השיער אבל לא ברמה גדולה . השאלה שלי היא האם הבלונד הבהיר ביותר יבהיר לי את השיער לגוון הרצוי ??? או שזה יהיה עוד ביזבוז של 50 שקל ולא יהיה שינוי דרמטי בשיער ??? תווודה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלונד
קורן אריכא20/08/2008אני ממליץ שלא תעשי נסיונות על השיער שלך כדי שלא תהרסי אותו,הבעיה אצלך שיש לך פיגמנט גינגי אני ממליץ שתלכי לספר שלך או לספר שאת סומכת עליו שיבצע את העבודה כמו שצריך .שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה תספורת עורף ושפיץ קדימה?עידן20/08/2008
רציתי לדעת מה זה תספורת עורף ושפיץ קדימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מושג חדש
קורן אריכא20/08/2008אני פעם ראשונה שומע תספורת עורף ושפיץ,אני מאמין שהוא יתכוון לשמור על האורך ולדרג את השיער [אז נוצר תספורת מדורגת עם שפיץ יפה מאחור ] שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גווני שמשחלום עמנואל19/08/2008
רציתי לדעת קצת יותר על גווני שמש .. יש לי פיגמנט בהיר ..שטני כזה , זה יכול להתאים ? האם זה שורף את השיער ?! וזה נכון שלאחר כמה חפיפות הגוונים הופכים להיות בלונדיניים ? בכללי , זה מחמיא ? זה מומלץ ? אני אשמח לדעת יותר ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלונד חום
קורן אריכא20/08/2008אני ממליץ לעשות בלונד וחום תקבלי תוצאה מדהימה ומושלמת כמובן שהצבע החום יהיה ע"י שטיפה ,חבל על הזמן תעשי את מה שהמלצתי ולא תתאכזבי [100%הצלחה ],שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה!תמר19/08/2008
היי, רציתי לשאול: יש לי שיער קצת גלי כזה, ארוך וקצת עבה. צבע: חום בהיר מאוד והשיער שלי מאוד יבש ופגום ויש לי בזמן האחרון מלא קשרים. רציתי לשאול באיזה שמפו מומלץ לי להשתמש? ואיזה קרם מתאים לי אם אני רוצה קרם לתלתול??? תודה:]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמפו
קורן אריכא20/08/2008אני ממליץ על שמפו לשיער יבש ופגום +מסכה לשיער יבש ופגום -שני המוצרים יתנו הרבה ברק ויופי לשיערך [כמובן לקנות רק במספרה] כנ"ל לגבי קרם לחות אך ורק במספרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לישאול מה זה דילול שיער ?נעמה19/08/2008
שמעתי שזה נורא טוב לשיער נפוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
דורין20/08/2008האם החלקה יפנית מועילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילול
קורן אריכא20/08/2008נכון שדילול הוא טוב לשיער נפוח אבל לתקופה קצרה ,אני ממליץ לעשות פתיחה להורדת הנפח מאשר דילול ,דילול אחרי זמן קצר גודלים שוונצים והבעיה חוזרת מהר ,בפתיחה השיער פחות נפוח לתקופה ארוכת טווח .שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי:)
אוסי..28/05/2009אני יכולה להגיד לך בתור אחת שעשתה..בהתחלה זה טוב אך אחכ.השיער גודל וכל פעם צריךלחדש זאת בנוסף למעלה יש קצות קצרים לכן במידה ועושים יש לעשות כמה שיותר בקצוות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער שחור לחוםמירב18/08/2008
שלום, אני בת 27, צובעת לשחור מזה מס' שנים. הצבע המקורי שלי הוא חום (לא בהיר ולא כהה) והייתי מאד רוצה לחזור לשיער חום. אני מודעת לבעייתיות שבמעבר מצבע שחור לכל צבע אחר ולכן אשמח לשמוע מה הדרך הכי מומלצת ושגורמת להכי פחות נזק לשיער. לא הייתי רוצה לעשות הבהרה. השיער שלי ארוך ומלא ודי בריא והייתי רוצה לשמור אותו ככזה. אודה לכם מאד לתשובתכם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער שחור
קורן אריכא20/08/2008זה בעיה מאוד גדולה לצאת משחור זה סיפור לא קל ,אני ממליץ לעשות ניקויי פיגמנטים ואחר כך צבע שהכי קרוב לשורש אבל את צריכה לדעת שאת לא תקבלי צבע אחיד בפעם הראשונה ,אני ממליץ אם את רוצה לשמור על שיער בריא לא לגעת בשיער פשוט לתת לו לגדול ולאט לאט לגזור עד שהצבע השחור ירד ,בכל אופן תלכי לספר שלך ואני מאמין שהוא יסביר לך על הצד הטוב ביותר שמחתי לעזור קורן אריכא[ בכל מקרה הייתי בוחר את האופציה השניה כדי לשמור על שיער בריא]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקורן אריכא - הלחמת שיערשלי18/08/2008
היי, רציתי לשאול איזה סרום או סיליקון מומלץ לי על ההלחמת שיער????? האם יש עדיפות לאחד מהם????. תודה רבה, ושיהיה לך שבוע טוב, שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיליקון או סירום
קורן אריכא20/08/2008אני ממליץ שתקני סירום טוב [אבל מהמספרה] ולדאוג שהוא לא יהייה שומני מידי או סילקון ,שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלחמת שיער
קורן אריכא03/10/2008אני ממליץ להשתמש עם סרום שלא גורם לשיער להיות שומני ועדיף סרום אורגני מחומריים טבעיים בכל אופן יש אופציה להשתמש גם עם סיליקון אבל לוודא שהוא לא שומני מדי שמחתי לעזור ושנה טובה ומדהימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער נפוחraz18/08/2008
יש לי שיער נפוח,אבל כל פעם שאני יוצא מהמקלחת אני מסדר אותו בצורה יפה אבל הבעיה שאחרי חצי שעה בערך או יכול להיות הרבה פחות אם אני יוצא החוצה השיער מתנפח ופשוט הופך להיות ליפה חסרת צורה,איך אני יכול לשמור אותו חלק?ניסיתי כל מיני קרמים והם עזרו אבל הבעיה שאני כל הזמן שומע שהם יכולים לגרום לנשירת שיער ולא בא לי כל כך שזה יקרה בזמן הקרוב. והאם אתם ממליצים על איזה תיספורת בשבילי? נ.ב.השיער שלי לא קצר ולא ארוך הוא בדיוק עובר לי את האוזן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער נפוח
קורן אריכא20/08/2008אני ממליץ להשתמש בקרם לחות טוב [שיש רק במספרות] ואני מאמין שהוא יעשה את העבודה מצויין, ואין מצב שזה הגורם לנשירה ,יש אופציה לעשות פתיחה לשיער כדי להוריד את הנפח ,מה שאני ממליץ שתתיעצי עם הספר שלך ואני מאמין שהוא יפתור את הבעיה על הצד הטוב ביותר ,שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיער קצרהדר18/08/2008
אני מחפשת יעוץ בנושא עיצוב שיער לגברים בשביל ידיד קרוב. לבחור יש שיער קצר, עבה וחסר צורה (לא חלר לא תלתלים). המלצתי לו לעשות החלקה כדי שיוכל להיפטר מהמראה הרטוב של הג'ל, ולעצב את השיער שלו בצורה קצת יותר עדכנית... באיזו דרך מומלץ לגברים בעלי שיער קצר לעשות החלקה. ואיפה ניתן לעשות זאת (איזור המרכז)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
קורן אריכא20/08/2008אני בכייף אשמח לראות אותכם אצלי במספרה לייעוץ קורן אריכא רחוב כינרת ֲ רמת גן
טלפוןֹ035740661* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך את עזרתכם בבקשה.מכאל18/08/2008
שלום, נתחיל בזה ששערי מלא, אני נוהג להסתפר ממש קצוץ [קרחות] כלומר מידה רבע בצדדים. ולמעלה מידה - 1. הבעיה שאחרי יומיים שלושה השיער תופס כבר כיוון לא יפה. האים זה מאפיין את התספורות האלה? או שאולי אני בכלל מדמיין? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
קורן אריכא18/08/2008יכול להיות שיש לך צמיחה הפוכה זאת הסיבה אני מאמין ,תבקש מהספר שלך לבצע דיאגנוזה על השיער שלך ואני מאמין שהוא יתן לך תשובה הגיונית שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל כמה זמן לעשות פתיחות?שני15/08/2008
פתיחות תלתלים עושים כל חצי שנה או פחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???????????????
שני23/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתיחת תלתלים
קורן אריכא27/08/2008כל חצי שנה מומלץ לעשות פתיחה על מנת להוריד את הנפח בשיער . שמחתי לעזור קורן אריכא ר"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)