מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבע השיער של שוורצקוףאור11/09/2008
שלום רב צבע השיער שלי הוא חום קצת כהה, כל אדום שאני משתמשת בו יוצא לי מהגוני. (אני משתמשת רק בחמצן 6%) שמעתי על צבע השיער שוורצקוף שמבהיר שיער אפשר לקבל קצת מושג על הצבע הזה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבעי השיער של שוורצקוף
חני12/09/2008לצערי אני ניסתי לצבוע את השיער בצבעי השיער שמפרסמים עח הבהרה התוצאה היתה שמגוון אדום יפה הפכתי להיות עם שיער כהה ברקע אדום ניסתי לפנות אליהם כמה ימים אבל הם מתעלמים ממני כך מנסיוני המר לא כדאי אפילו נסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך חוזרים לבלונד??ליאת10/09/2008
שלום רב, אני בלונדינית הרבה שנים צבע הבלונד בשיער היה מורכב מגוונים בכל הראש שנעשו על השיער הטבעי שלי שהוא חום שטני כהה,. לפני כחודשיים צבעתי את השיער לחום כהה ולא מוצא חן בעיניי בכלל.. אני רוצה לחזור לבלונד הקודם , הספר שלי עשה לי ניקוי לשיער וצבע לי אותו לשטני והוסיף לי מעט גוונים ויצא יותר גוון של ג'ינג'י . הספר שלי אומר שאפשר לחזור לבלונד רק ע"י הבהרה.וגם אז יצא ג'ינג'י. שאלתי אליכם איך אני חוזרת לבלונד מבלי לעבור הבהרה (האם זה אפשרי ?). או איזה אופציות יש לי לא לקבל גוון ג'ינג'י אלא בלונד יפה. מחכה לתשובתכם בדחיפות. השטנית הלא מרוצה בכלל. תודה רבה. ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
רונן פלג11/09/2008כפי הנראה צריך לבצע ניקוי פיגמנט ולגבי הג'ינג'י ניתן לשבור אותו עם חישוב פיגמנטים נכון !!!!!!!
על מנת לדעת אם באיזה עוצמת פעולה לנקוט צריך לראות ולחוש את השיער על מנת למנוע נזק !!!
זה בדיוק כמו שתתקשרי לרופא שלך ותגידי שכואב לך הגרון ואת זקוקה לאנטיביוטיקה מסוג הוגמנטין ושישלח לך מרשם מבלי לבדוק אותך ואולי את צריכה רק אקמול !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קארה או ארוך?!?!אנונימית09/09/2008
לאחרונה מתחשק לי מאוווווווווד להסתפר לקארה. הבעיה היא שלמרות שהפנים שלי צרות ורזות אני מפחדת שהתספורת תעגל לי את הפנים ואיתה את כל הצורה.. בנוסף, אני מרגישה שהשיער באיזשהו מקום ככל שהוא ארוך מסתיר את מימדיי גופי (שהם לא נורא גדולים אבל מלאים) והשאלה היא האם קארה יכול באמת ליצור אילוזיה שכזו שאני יותר גדולה ממה שאני באמת??? ודבר אחרון, השיער שלי הוא גלי דק (בלונדיני-אם זה משנה) האם אוכל להסתדר איתו ואם כן, כיצד אוכל למנוע ממנו להתנפח? תודה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
רונן פלג11/09/2008הכי פשוט תשלחי תמונת תקריב של הפנים ותמונה של כל הגוף ונשמח לעזור
*לכל אחד מאיתנו(מנהלי הפורום) יש כתובת אימייל משלו פשוט תבחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לזאב לויןיסמין08/09/2008
שלום, אני רוצה ללכת להסתפר, ואני רוצה ספר מקצועי שבאמת יוכל להתאים תספורת לצורת הפנים שלי, וקראתי שבזה אתה מתמחה אזזז... מאוד אשמח ללכת למספרה שלך. יש לי תמונה של תספורת שאני מאוד רוצה... מה יקרה במידה ותגיד שהיא לא תתאים לי? האם תוכל להתאים למשל גוון יותר טוב לשיער? בעיקרון אני לא רוצה לצבוע, אבל באמת יהיה משהו יותר טוב אז אולי אלך על זה. בעיקרון אני רוצה רק לשנות את התספורת, למשהו שבאמת יחמיא לי. אם אני רוצה שאתה תספר אותי אני צריכה לבקש במיוחד כאשר אני מזמינה תור? והאם אני יכולה להביא את התמונה של התספורת שאני רוצה כדי שתוכל להתרשם? כמו כן, האם ניתן לשלב איזשהו טיפול אמפולות לשיער או חפיפה בחומר מיוחד? יש לי נשירה כבר כמה שנים וקרקפת שומנית. תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תשכחו אותי בבקשה, מחכה לתשובה!
יסמין12/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לסדר אותו?!שיר06/09/2008
שלום, לפני שובעיים עשיתי תספורת נורראה! הסתפרתי מדורג כאשר יש חלקים מאוד מאוד קצרים בשיער שלי.... דירוגים קצרים ושיער ארוך! הספר שינכע אותי שזה אופנתי אבל לדעתי שהישע רלשי לא מתאים לתספורת הזאת (יש לי שיער דיי נפוח ודיי מתולתל) וזה לא לטעמי בנוסף עשיתי פוני שלם (בובה) וזה נראה ממש מוזר עם התספורת הזאת.. עכשיו אני בבעיה.. אני לא יודעת איך לדבר אותו כדאי שהוא יהיה נורמאלי!! בבקשה תנו לי עצותת אני עבר לא יודעת מה לעשות בא לי לעשות קרחת וזהו!! :,(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ
קורן אריכא07/09/2008אני ממליץ להשתמש בקרם לחות על מנת להוריד את נפח השיער או לעשות פתיחה . בכל אופן תתיעצי עם ספר שאת סומכת אני חוזר סומכת עליו ואני מאמין שתקבלי מענה כראויי .שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות..אורטל06/09/2008
היי 1. איפה ניתן לקנות מגן חום??? 2. קניתי היום אמפולות ענבים פצ'ולי של חברת revolution אםם אתם מכירים....לשיער יבש ופגום. עכשיו הספר אמר לי שבמידה ואני לא עושה פן, לשים אמפולה ולהשאיר אותה בשיער עד לחפיפה הבאה[ משמע להשאיר אותה כמה ימים בשיער] רציתי לשאול האם דבר כזה טוב??להשאיר על השיער בלי לשטוף?כשכתוב על האריזה להשאיר רק 3-4 דקות ולשטוף? הוא אמר לי לעשות את זה כי השיער שלי ממש יבש ובמידה ואתם מכירים את האמפולות האלו..האם הן באמת טובות ומשפרות את מצב השיער?? תודה רבה מראש אורטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמפולות
קורן אריכא07/09/2008היי:כל אמפולה לשיער מעולה.בכל אופן אם רשום להשאיר 3ד" ולשטוף אז להישמע להוראות ,אני לא מאמין שהוא אמר לך לא לשטוף יכול להיות שהיה בעיה בהבנה בכל אופן להקפיד לטפל לפי הוראות היצרן וכך תקבלי תוצאה של 100%הצלחה.שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אורטל07/09/2008היתה לי הבנה מעולה הוא אמר להשאיר אתת זה עד לחפיפה הבאה.. בגלל שהשיער שלי יבש מדי. אפששר עוד חוות דעת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תספורתאמא של יוסי06/09/2008
שלום , אני מעוניינת להחליף התספורת שלי אבל מאוד חוששת שזה לא יתאים לי. הפנים שלי בצורת ארוך , שיער ארוך בצבע שחור , גבות איפור קבוע בצורת שטוח. אני מעוניינת להשאיר את השיער ארוך אבל מעוניינת לעשות פוני עבה , האם זה מתאים?? השיער שלי לא ממש חלק אבל אני עושה פן פעם/פעמיים בשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוני
קורן אריכא07/09/2008אין באפשרותי לתת לך מענה מכיון שלא ראיתי את מבנה הפנים שלך על מנת שאני יגיד לך שמתאים לך פוני בכל אופן אני ממליץ ללכת לספר שלך שיתן חוות דעת מקצועית ואני מאמין שתקבלי מענה לשאלה שלך .שמחתי לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףשלום.05/09/2008
היתי במספרה לפני מספר ימים עשו לי פן והפן לא נהרס , אני כבר 5 ימים איתו בדרך כלל כשאני עושה בבית פן הוא נהרס תוך יומים וצריך לחזק אותו יש מצב ששמו לי במספרה חומר שמשמר את הפן? אם כן איך קוראים לחומר הזה? תודה לכל העונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
זאב לוין05/09/2008לא בהכרך שסמו חומר! פשות מעצב שיער שעשה פן היה מספיק מיקצוע ובגלל זה הפן החזיק מעמד זמן רב יותר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענה לי על השאלהנעמה05/09/2008
כשאני עושה פאן לעשות על רטוב או על שער יבש (רבע שעה אחרי החפיפיה ) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לינוי
זאב לוין05/09/2008מומלץ על שיער 80% יבש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר למחליק קרמי-דחוףאורטל05/09/2008
שלום קניתי השבוע מחליק קרמי ב300 שקל. נאמר לי שהמחליק הוא 100% קרמי משמע- לא שורף את השיער בכלל בניגוד לכל מחליק אחר. רציתי לשאול אם זה הגיוני המשפט הזה או שעבדו עליי????עם ה100% קרמי הזה.. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטל
זאב לוין05/09/2008במידה אם תשמרי על ארבע כללים אז אין שום סיבה ששיערך ייפגע
1. יש למרוח מגן חום לפני השימוש במחליק.
2. יש ליבש את השיער טוב טוב טו עד שהוא כמעט יבש.
3. אין להישאר עם המחליק יור מ-2 שניות על קטע בשיער.
4. הייתי ממליץ לך להשתשמש במחליק דיגיטלי על מנת לראות שהחום אינו משתנה ונשאר יציב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פן לשיער מסולסלקרין04/09/2008
יש לי שיער בעייתי ביותר: מסולסל מאוד ומלא מאוד. עד כה הייתי עושה פן בירושלים אצל ספר ותיק ומעולה שהיה מגלגל לי את השיער קודם ועל זה היה עושה פן. השיער היה יוצא דק, זוהר, מראה בריא וטבעי. קצוות בוהקות, שורש חלק. ממש לא להאמין שזה פן. לפני מס' חודשים עברתי לת"א ואני מחפשת ספר חדש. הבעיה היא שהספרים הטובים והותיקים ממש לא מתעסקים בפן אלא רק בצבע ותספורות ומעבירים אותי תמיד לפניסטים שלהם. אין מצב שבעולם שספר צעיר יצליח לעשות לי פן כמו שצריך - רק מישהו סופר מקצועי וסופר מנוסה. בינתיים אני נוסעת מידי כמה ימים לירושלים כדי לטפל בשיער כי פשוט אין לי אפשרות ללכת בלי פן (או גרוע יותר - עם פן שנראה כמו מטאטא שרוף) ואני מחפשת בנרות!!!! ספר מעולה ובעל ניסיון שיודע לעשות פנים מעולים לבעלות שיער קשה. עדיף כמובן מישהו שיש לו מכונה לרולים כי זה יותר בריא לשיער שלי ונראה יותר טבעי. יש כזה דבר פה בארץ???? בינתיים לא מצאתי. המלצות תתקבלנה בברכה ובתודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרין
זאב לוין05/09/2008אני מזמין אותך אלי למיספרה לנסות את הצוות שלי בפנים ואני חושב שיצליח לחסוך לך נסיעה לירושלים
טרומפלדור 14ת"א
מזמין זאב לוין והצוות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזאב
קרין15/09/2008אשמח להגיע. אם תצליח לחסוך לי נסיעה אני אהיה אסירת תודה.... האם אתה עושה או הצוות שלך כי מניסיוני בעשרות מספרות (נחשבות) בתל אביב, אף איש צוות לא הצליח להתמודד עם השיער שלי ואני צריכה מקצוען אמיתי... כמו כן - האם אתם עושין רולים או רק פן רגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מירושלים
הדסה19/11/2008הייתי רוצה לדעת איזה ספר זה היה : ) תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעיר מתולתלנוי03/09/2008
הייי :) יש לי שיער מתולתל ועבה ,, וזה בעיה כי אחרי שעה שהוא פזור הוא מתנפחח ואני לא אווהבתת,, יש לכם עצוות? באיזה קרם להשתמש וכאללה...!? תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .. [:
נווועה D:05/09/2008תשמעי , קודם כל תעשי פתיחת תלתלים- זה יעצב לך את התלתלים נפלא! שנית את יכולה להשתמש במוס לעיצוב רגיל לשיער, לא יודעת מה יהיה אצלך, אבל אצלי זה עזר!- תמיד שווה לנסות . אם זה לא מצליח לך, אני מציעה לך להשתמש בקרם של קרמה, הוא מעולה! ואם גם זה לא יצליח לך, לכי על ג'ל. ג'ל כמובן יקשה לך את השיער, ויגרום לך לנשירה. לכן הוא ההפשרות האחרונה. אבל הוא נותן ברק לשיער [לכי על ג'ל טוב! לא אחד שעושה נקודות לבנות בשיער], מעצב אותו ונותן מראה נפלא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מברשת של ניופאן מהפרסומתסיגל03/09/2008
האם מישהיא ניסתה, את המברשת החדשה שמפורסמת עכשיו בטלויזיה ע"י סיגל שחמון? אשמח לקבל תשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגלי
זאב לוין05/09/2008לא ממליץ!!!!! זה רק נראה יפה
מברשות מהסוג הזה עלולות להיסבך ב שיערך ו זה יגרום נזק בלתי הפיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת התספורתיסמין03/09/2008
שלום, הבנתי שניתן ואף מוטב להתאים את התספורת לצורת הפנים. האם לוקחים בחשבון גם את צורת הגבות או שזה לא משנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
רונן פלג03/09/2008בוודאי ואפילו את מבנה הגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
יסמין04/09/2008תודה רבה על התשובה. מה קורה כאשר משנים קצת את סידור הגבות? האם התספורת לא תתאים יותר? אני מאוד רוצה לשנות את התספורת, אני עם אותה תספורת כבר כמה שנים וכבר נמאס לי! אני רוצה רענון וחידוש, וכמובן, משהו הרבה יותר מחמיא (לכן אני רוצה ללכת לספר מקצועי שבאמת מבין מה הוא עושה). אני גם רוצה לסדר את הגבות קצת אחרת, אבל עדיין לא מצאתי מישהי שאני באמת סומכת עליה - כל העניין זה חלק מאיזשהו מייקאובר קטן שאני רוצה לעשות. אני פשוט חוששת שאם אסתפר ואחר כך הגבות ישונו במקצת, התספורת כבר לא תחמיא לי. האם יש חשש לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
רונן פלג04/09/2008זה משנה רק במידה ושינוי מבנה הגבות הוא מאוד קיצוני במבנה שלהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק שיערחן02/09/2008
שלום , היכן ניתן לרכוש מחליק לשיער עם ווסת חום כך שיהיה אפשר לעצור את עליית הטמפ' במעלה מסויימת ? בנוסף , על המחליק להיות מחליק קירמי . אודה לכם אם תענו לי במהירות המירבית. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
זאב לוין05/09/2008אצל מעצבי שיער יש יכולת להזמין ציוד גם ללקוחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)