מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמארינה26/08/2008
יש לי בעוד כמה ימים ארוע,והיתי רוצה לכבודו לסדר את שערי בעזרת בייביליס.כלומר לעשות תלתלים בבייביליס.הבעיה היא שהשיער שלי בעייתי והוא מתנפח מהר וגם הלחות בחוץ לא ממש עוזרת לו.לכן היתי רוצה לדעת כיצד אוכל לשמור על צורת השיער לאחר שסידרתי אותו בבייביליס בכל הלחות הזאת?האם יש איזה בספריי או משו? תודה. :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביבליס
קורן אריכא27/08/2008אני ממליץ שתלכי לספר מקצועי שיעשה עבודה יפה מאשר שתתחילי להסתבך בשיער,במידה ואת רוצה לעשות לבד לעשות פן ואז לקחת כל חתיכה מהשיער למרוח מוס ואז לעבור עם ביביליס שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו לי על השאלה הזאת בבקשה :)אבייטול26/08/2008
אני צובעת את השיער שלי די הרבה לרוב צבעתי את השיער שלי לשחור ואז החלתי שאני רוהצ חום דבש אז קניתי 2 ערכות של צבע והם צבעו לי תשירע אבל אל קיבלתי מה שרציתי קיבלתי את השירע שלי הטיבעי וזה גם היה יותר בהיר בשורשים מאוש קשה לצאת משחור מכייון שכל הפעמים האלה שהייתי צבועת לשחרו אז זה התאים לי היה לי צבע בבית והחלטתי עוד פעם לצבוע לשחור עכשיו אני רוצה להשיג צבע כמו חום דבש איך אני מצליחה לעשותא תז ה האם ני צריכה לקנות אבקת הבהרה ועם מה מערבבים את זה עם מי חמצן כמה אחוז ובאיזה צבע לצבוע תשיער אחרי ההבהרה אני חשבתי ללכת על בלונדיני דבש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחור או חום דבש
קורן אריכא27/08/2008אני ממליץ ללכת לספר מקצועי שיאבחן לך את השיער ,מפני שלצאת משחור זו עבודה לא פשוטה בכל אופן אני לא ממליץ לעשות את העבודה הזו באופן עצמאי אם את רוצה לשמור על שיערך , שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, ברצוני לדעת כמה עולה לעשות האמרינה26/08/2008
אני יודעת שזה עולה ממש יקר, אבל בכל זאת אני מעוניינת לדעת כמה זה עולה בערך? משיער טבעי... האם יש מקום כלשהו בירושלים בו עושים הארכת שיער? לכמה זמן זה נשאר? אם יש למישהו לינק לאתר כחלשהו שיכול להנחות אותי, אז אני אשמח.... תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרינה
זאב לוין30/08/2008מחירי השוק נעים בין 25-50 שקלים לקבוצת שיער, זה תלוי באיכות השיער , בשיטת העבודה ובכמות השיער הרצויה או הדרושה לראשך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה עצה דחופהנטלי25/08/2008
אני ילדה בכיתה שעולה לכית ה ו' והראשון בספטמבר בישלי זה חשוב רצח יש לי שיער ארוך וחלק אני מבקשת שתיתנו לי עצה דחו7פה לאיך לסדר אותו בלי ללכת למספרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
קורן אריכא27/08/2008אני ממליץ שתלכי לספר מקצועי שיאבחן לך את השיער לפחות בפעם הראשונה ואני מאמין שהוא יסביר לך איך להסתדר עם השיער. שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעי נטורטינט.מאיה.24/08/2008
היי, יש לי שיער בצבע בלונד כהה ואני מעוניינת לתת לו מראה טיפה יותר בהיר בלי לחמצן אותו. בעבר השתמשתי בצבעי שטיפה של לוריאל שבאמת הבהירו אותו טיפונת ונתנו לו מראה יפה, אבל יצא לי להיתקל בצבעים של נטורטינט ויש לי כמה שאלות. 1. אחרי חקירה על הצבעים, הבנתי שיש בזה 3% חמצן. אם אני אקח את הבלונד הכי בהיר שיש להם ואצבע איתו, זה יבהיר לי בקטנה, או שיהיה הבדל משמעותי? פשוט אין לי מושג מה האחוזים האלה באמת אומרים ואני לא רוצה להיכנס לחמצונים וכאלה. אם זה עדין אז אני אנסה. 2.אם הצבע שטיפה של לוריאל כן הבהיר לי את השיער טיפונת, אז זה אומר שיש בזה אחוז חמצן ואולי ממש מעט? אם כן, כמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה
זאב לוין30/08/2008אני אישית לא מכיר את הצבע הזה אבל מהנסיון שלי מה שמעלה את דרגת השיער זה החמצן וכל השטיפות מכילות בין 2-4 % חמצן בלבד והצבע שרשמת עליו לא נראה לי אכזרי , מקווה שעזרתי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..!!!DeN23/08/2008
כיצד מטפלים בשיער. במצב שהקרקפת שמנונים אך השיער יבש מה הטיפול המומלץ לשיער במצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער שמן
קורן אריכא27/08/2008אני ממליץ להשתמש בשמפו לשיער שמן על מנת להפחית את כמות השומן שנוצרת בקרקפת ,בנוסף להשתמש במסכה לשיער יבש ופגום על מנת לתת לו ברק וזוהר . שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחוופה !נעמה23/08/2008
יש לי שיער נפוח ואני שמה מלא קרם אבל מלא רציתי לישאול מה עדיף לי לעשות פאנים או לשים הרבה קרם ? מה עדיף לשיער ? :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנים או קרם לחות
קורן אריכא27/08/2008היי : אני ממליץ לעשות פתיחת תלתלים על מנת שהנפח בשיער ידר בצורה משמעותית אחרי פעולה זאת את תסתדרי מצויין עם השיער זאת אומרת לשים קרם לחות וגם אפשר לעשות פנים ואז התוצאה תהייה מושלמת .בשני המקרים השיער לא יהיה נפוח שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער עם נפח:(שנהב22/08/2008
שלום אבי,יש לי שיער ארוך, אני מחליקה אותו לפחות פעמיים בשבוע עם מחליק לשיער, חלק בחלקו, מתולתל וגלי, עם כל זה גם נפוח. רציתי לדעת אם יש איזו שהיא תספורת שיכולה להוריד את הנפח שלו? זה מאוד יעזור לי, תודה רבה, שנהב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנהב
רונן פלג11/09/2008הדרך היחידה להוריד נפח בשיער שהוא "מרדני" היא בעזרת חומרי עיצוב וטיפוח מקצועיים המיועדים לכך בשילוב פעולת החלקה או פתיחת תלתלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סברה/ קליאופטרהליאל חן22/08/2008
שלום. שמי ליאל-חן ויש לי שאלה. השיער שלי עבר בשנה אחרונה מספר טיפולי סברה - צמח טבעי שמחליק את השיער ותופעת הלוואי שלו היא צביעת השיער לשחור ( מכוון שהצמח עצמו שחור). אחרי שנה של שיער חלק שחור אני מעוניינת לחזור בחזרה לשיער הטבעי שלי - גלי בצבע חום. אז את כל השיער הארוך שהיה לי הורדתי ויש לי כרגע כרה בתקווה שהשיער הטבעי יצמח מהר. רציתי לדעת איך אפשר להמיר את צבע השיער לחום- אדמדם/ חום בלבד. השיער הטבעי שלי הוא חום כהה כך שאני חושבת שכאשר אני אצבע את השיער אז הצבע יתפס טוב. אני לא יכולה לחכות שהשיער יצמח, מה לעשות ומה העצות שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו קטן...
ליאל חן24/08/2008אני רוצה להבהיר כי השיער שלי שחור אך ורק בגלל הצמח. לא היה שום תהליך כימי על השיער בשום אופן. השחור נובע מהסברה עצמה וחשוב לי להבהיר שהשיער שלי לא עבר תהליך כימי בכלל. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסרוקת לחתונהלילך22/08/2008
רציתי לשאול שאלה בבקשה אני רוצה לעצב לבד את תסרוקת במראה ספרדי, בו כל השיער נמצא בצד אחד.אתם יכולים בבקשה להנחות אותי? תודה רבה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסרוקת
קורן אריכא27/08/2008אני ממליץ ללכת לספר מקצועי על מנת לראות אם התסרוקת מתאימה למבנה פנים שלך בכל אופן תשאירי את העבודה למקצוענים ואל תסתבכי עם השיער לפני האירוע . שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספות שיערגל22/08/2008
יש לי שיער חוםם קצת בהירר ואני עושה המון פן כי השיער שליי גליי -מתולתל טבעי ואני לא אוהבת. והשיערר שלי נהיה קצת דליל והוא גם מדורג , אני רוצה לעשות תוספות שיערר אבל אומריםם שזה הורסס תשיערר והספרר שהלכתי אליו אמר שזה בסדר ולא הורס תשיער כי אני רוצה שהשיער שלי יראה יותר ארוךך ומלא , אז אני רוצה לדעת אם זה הורס תשיערר ואם כדי לעשות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספות
קורן אריכא27/08/2008היי:תוספות לא הורסות את השיער אבל צריך לטפל בהן בחומרים טובים והמון לטפל שהשיער יראה בריא וטוב ,אני ממליץ להשתמש אך ורק בחרוזים על מנת לשמור על השיער .שמחתי לעזור קורן אריכא ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה ממש מזיק פן קרוב מאד לקרקפת?שם בדוי21/08/2008
הלכתי לספר לעשות עיצוב, והוא אמר שהוא חייב לעשות גם פן על השיער שקרוב לשורשים והקרקפת, והיה לי ממש חם ואפילו קצת כואב מרוב החום... אני מפחד שנגרם לי מזה נזק בלתי הפיך לשיער... יכול להיות שזה גורם לנשירה מאסיבית? יש טעם לדאוג ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם בדוי
רונן פלג11/09/2008נזק בלתי הפיך לא!!!! נשירה לא!!!!!!!!! כוויה כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונן פלג
גלית..23/12/2008אתה מתנהג כמו ילד,ואתה לא נראה ילד פחח תפסיק להתנהג טיפש שזה אומר שתכתוב ללא שגיאות כתיב,וללא עשרים סימני קריאה,בתודה גלית המורה לאנגלית פחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפנית - שאלהאפי21/08/2008
עברתי החלקה יפנית לפני חודש. לאחר מספר ימים, הלכתי לבצע תיקון משום שהשיער ממש לא היה חלק לאחר החפיפה. בהמשך, לאחר החפיפה בפעם השנייה, אמנם היה שיפור אך ממש לא תואם את הציפיות ואת המחיר : השיער עם המון גלים, , ואפילו ישנם חברים שלא ממש רואים את ההבדל. האם עלי לעשות תיקון על התיקון, או שלקבל את המציאות או להחליף ספר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפי
רונן פלג11/09/2008הייתי הולך על האופציה השניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה..בר21/08/2008
שלום אני צריכה עזרה :) יש לי שיער מתולתל, ויפה מאוד. הוא יחסית ארוך, מדורג. ואני ממש רוצה לעשות שינוי. האם יש לכם רעיון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בר
רונן פלג11/09/2008תמיד !!!!! רק תשלחי תמונה שנדע במי מדובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא עניתם לישלום.21/08/2008
אני מעתיקה שוב את השאלה אמא שלי נסתה לצבוע לי את השיער לחום בהיר יצא בפוני ובשורשים מין ג'ינג'י כזה ובשאר השיער זה לא כל כך תפס הלכתי לספר הוא עשה לי ניקוי פיגמנט ב350 שקל וצבע לי את השיער לחום בהיר היה כבר חושך וזה היה נראה יפה באתי הביתה ישנתי קמתי היה אור יום ואני רואה שכל השורשים והפוני שלי ג'ינג'ים יותר גרוע ממה שהיה השאלה שלי עם זה נורמלי? ובזמן האחרון יצא לימלא לצבוע את השיער כי התוצאות לא היו טובות זה הורס את השיער? הספר אמר לי שהשיער שלי הרוס מאוד ויש לי נשירהה בגלל שהוא הרוס ושאני חייבת לעשות תיספורת יש הגיון במה שהוא אמר? שיש לי נשירה בגלל שאני חיבת לעשות קצוות וכאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום.
רונן פלג11/09/20081-לגבי הצבע פשוט לא חישבו נכון את נוסחת הצבע המתאימה לשיערך
2-לגבי הנשירה אז.........לפני שאת מסתפרת עדיף שתבצעי בדיקות דם ותשללי קודם את הפן הרפואי יכול להיות שיש לך חוסר באבץ או B12 !!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם..
שלום11/09/2008אני חושבת שיש לי חוסר באבץ מה צריך לאכול בישבל שיהיה לי אבץ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)