מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם חייבת התערבות הבהרה לבלונד?קטי07/08/2008
היי השיער שלי צבוע לבלונד כבר 20 שנה לפני חודשיים צבעתי לחום כהה 4.7 ועכשיו אני מתחרטת ורוצהלחזור לבלונד מה עליי לעשות? האם חייב הבהרה או שאפשר בדרכים אחרות, הציעו לי גם ניקוי צבע אבל אני מפחדת שלא יקרע לי השיער מה אתה ממליץ לי בבקשה אהי לפני אירוע חשוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקטי
קורן אריכא08/08/2008היי:
אני יודע שקשה מאוד לקבל את העובדה שאת חומה ויקח לך קצת זמן להיתרגל לרעיון ,אני ממליץ לחכות שהשיער יתבהר מחפיפה לחפיפה ,ורק אחרי שהשיער קצת דהויי מהצבע החום אז לפנות לספר מקצועי או ספר שאת סומכת עליו לפתור את הבעיה ואחת הדרכים לעשות את פעולת ניקויי הצבע ,ואני בטוח שהוא ימליץ לך על עוד כמה אפשרויות ,שמחתי לעזור קורן אריכא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיערחי07/08/2008
אני סובל משיער יבש קשה והשיער לא גודל טוב הוא נוטה קצת לקרזול בצדדים.מה הפתרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער יבש ופגום
קורן אריכא07/08/2008היי ערב טוב :אני ממליץ להשתמש בתכשירים הבאים:1.שמפו לשיער יבש ופגום על בסיס יומי ,מעניק לשיער לחות ,ומספק לו ברק משיי ומשאיר אותו נוח לסירוק
2.להשתמש 3 פעמיים בשבוע במסכה לשיער יבש ופגום על מנת להעניק לשיער מראה מבריק ,ובעל מראה מושלם .
שמחתי לעזור קורן אריכא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתלים...מה ההבדל בין...שני07/08/2008
כבר ציינת כאן וחשוב לי להבין: מה ההבדל (בתוצאה על השיער) אם עושים פתיחת תלתלים עם החומר(של ההחלקה ) לזמן קצר: 1.כשמסרקים(וציינת שבשום אופן לא לסרק) 2.למרוח על השיער ולתת לחומר לעבוד ללא סירוק מה ההבדל? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עניתם לי....
שני11/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו????
שני13/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון
קורן אריכא13/08/2008בשום פנים ואופן לא לסרק את השיער עם חומר של ההחלקה .השיער יכול להינזק קשות ,אני ממליץ לכי לספר מקצועי שיעשה את העבודה והוא ימליץ לך מה לעשות .אני ממליץ אם את רוצה פתיחה תלתלים להורדת הנפח תבקשי שיעשו לך פתיחה רגילה ולא פתיחה עם החומר של ההחלקה היפנית.שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לזאבבבבבבבב, למה לא ברזילאית?תמי06/08/2008
במאמר על שיער פגום המלצת למישהי שעדיף לה לעשות החלקה יפנית ולא ברזלאית. נורא חשוב לי לדעת מדוע, מאחר ונאמר לי שההחלקה הברזילאית לא רק מחליקקה אלא אף משקמת את השיער, השיער שלי נורא פגום נפוח וללא צורה נמאס לי ללכת כל הזמן עם שיער אסוףףף תעזור לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתה לא עונה
תמי07/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה ברזילאית או יפנית
קורן אריכא07/08/2008היי תמי :
החלקה בזילאית והחלקה יפנית זה שני סוגי החלקות שונות לגמרי .
החלקה יפנית עושים רק לבחורות בעלות שיער כהה והתוצאה מדהימה, כמובן צריכים לאבחן את השיער לפני שעושים פעולה כימית על מנת לקבוע את מצב השיער .התהליך לוקח בין 4ל6 שעות .
לעומת זאת יש את ההחלקה הברזילאית שמיועדת לשיער בהיר\בלונד\ ,התוצאה יוצאת מדהימה וגם כמו בהחלקה היפנית צריכים לאבחן את השיער ולבדוק את מצבו לפני הפעולה עצמה לשני ההחלקות תוצאות מדהימות ,אני ממליץ שתפני לספר שלך או לספר שאת סומכת עליו ותתיעצי איתו ואני בטוח שהוא יעשה את העבודה נאמנה ,[שני ההחלקות משקמות את השיער וגורמות לו להיראות מבריק,וחלק .שמחתי לעזור קורן אריכא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלקה ברזילאית מסרטנת
ר. ל05/06/2009אני מעצב שיער מעל 20 שנה מתמחה בכימיה למדתי בלוראל פריז.
אני רוצה להזהיר את הספרים וכן לקוחות אשר מבצעים החלקה .
לכל חומרי ההמלקה אין אישור ממשרד הבריאות. ישנם מספר חומרים מסוכנים בתוך ההחלקה כמו
פורמליד שזה פורמלין בידוע חומר מסוכן ומסרטן.ויש חוחר בשם טרטזין שהוא צבע מאכל מסרטן .ברוב המדינות אין אישורים.לחומרים אלו
אנא הזהרו פן יהיה מאוחר מדי
כל זה מהמלצתי
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה יפנית או ברזילאית
קורן אריכא06/11/2008אני ממליץ לא לעשות החלקה ברזילאית מפני שאחרי 4 חודשיים השיער חוזר לקדמותו ובהחלקה יפנית את יכולה להנות ממהחלקה מעל חצי שניה ולחזור לעשות שורשים אני בכל אופן ממליץ החלקה יפנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרום לשיערעינת05/08/2008
שלום לכם, מה יתרונותיו של הסרום לשיער,באיזה אופן להשתמש,יבש או רטוב,לפני או אחרי מוס? תודה ויום יענים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת
זאב לוין05/08/2008בסרום מומלץ להשתמש לאחר החפיפה כשהשיער לח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבש..04/08/2008
כמה פעמים בשבוע אני צריכה לחפוף לשיער? מה זה קרקפת שומנית ואיך אני יודעת שהיא שומנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
..04/08/2008זה נכון שלמי שיש שיער יבש עדיף לא להשתמש במרכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער יבש
זאב לוין05/08/2008לא אבל למי שיש לו שיער יבש מומלץ להשתמש במסיכת שיער שמזינה לחות לשיער , מומלץ להשתמש במסיכות מקצועיות הנמכרות במספרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער יבש
זאב לוין05/08/2008מומלץ לחפוף בין 2ל3 בשבוע
קרקפת שומנית זה כשלאחר חפיפת שיער יום למחרת רואים שיער שמן באזור הקרקפת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שורש לבן מאודלילך04/08/2008
מגיל מאוד צעיר יש לי שיער לבן, אני צובעת לבד בבית היות ואני לא יעמוד בקצב, לפני כחודש הלכתי למספרה כדי לצבוע את השיער בצבע אחיד(קשה לצבוע לבד ולעשות זאת בצורה מושלמת.. בגלל ריבוי גוונים הספר צבע לי את כל השיער בצבע אחיד מס 4 , הבעיה שזה מאוד כהה ומבגר אותי איך חוזרים לצבע בהיר יותר(חום דבש, בלונד כהה) חייבים הבהרה? יוצא שאני צריכה לעשות שורשים כל שבועייםוגם אז זה לא פרפקט(אני מקפידה רק צבע בסיס, קודם למרוח רק צבע בלי חמצן.. כלום לא עוזר) יש מצב שהצבע גורם לנשירה? בקיצור הצילו!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
זאב לוין05/08/2008שלום לילך
נכון להיום אין צורך לבצע פעולת הבהרה כדי לעלות את השיער בכמה דרגות הגוון. ישנו חומר הנקרא מנקה צבע
הצבע לא גורם לנשירה בשום פנים ואופן
אם יהיו לך עוד שאלות אשמח לענות גם בטלפון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- :) שיער נפוח ועבה .שני04/08/2008
שלום , יש לי שיער נפוח ועבה מאוד , הוא גם שיער גלי . השאלה שלי היא איך אוכל להוריד את הנפח ולהפוך אותו לחלק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
זאב לוין05/08/2008כדי להוריד את הנפח אפשר לעשות פתיחת תלתלים להורדת הנפח
כדי להפוך אותו לחלק אפשר לבצע החלקה יפנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה בלונדחן04/08/2008
אני מרוד רוצה לעשות שינוי דראסטי בשיער והרעיון הוא לצבוע לבלונד יש אפשרות לדעת> יזשהי תוכנה בה אפשר לראות איך אני אראה עם בלונד? אם זה יתאים לי בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
זאב לוין05/08/2008אין מחשב הדמיה בארץ עד כמה שידוע לי אבל נכון להיום כמעט בכל מספרה עושים הארכות שיער ויש תוספות של שיער בלונד את פשוט יכולה לקחת שיער ולהצמיד אותו לראשך ולראות אם זה מתאים לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוונציםעמית04/08/2008
יש לי שיער שהוא ב"ביינים"ותמיד יש לי בבקרים תלתלים כאלה מציקים אין לי פן בבית אין לי את כל המכשירים שמחליקים ת'שיער מה אני עושה כדי שהשיער שלי יהיה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמית
זאב לוין05/08/2008אני רוצה להזמין אותך לדיאגנוזה אצלי במספרה ואני חושב שאפשר לפתור את הבעיה בדקות ספורות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם אני יבוא למספרה שלכםשלום.04/08/2008
קודם כל היכן זה ממוקם? ודבר שני כמה בערך תיקחו בישבל לצבוע את כל השיער לצבע חום בהיר מדובר בשיער דק והאורך עד הכתפיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספירררר
זאב לוין05/08/2008אז ככה, רונן נמצא בתל השומר אני נמצא במרכז תל אביב.
אנחנו לא נוהגים לתת מחירים לא בטלפון ולא בפורום מכמה סיבות:
אנחנו לא יודעים:
1 האם השיער צבוע או טבעי?
2 מה האורך המדויק של השיער?
3 אנחנו ממש לא נוהגים לקרוע את הלקוחות שלנו ואחד מאיתנו ישמח לקבל אותך אצלו במספרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה
שלום.07/08/2008השיער שלי באורך עד חצי מהגב בערך ולפני שנה בערך צבעתי תשיער לשחור בבית ולפני איזה שבועיים צבעתי פעמיים לחוןם כיי לא יצא טוב עדין לא יצא טוב ובגלל זה אני רוצה ללכת למספרה אבל אני לא רוצה שישימו לי הבהרה בשיער זה אפשרי? השאלה כמה בערך זה עולה ... ועם אני יבואא אני יבוא לת"א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה באופן אישי על זאב לוין.
עינת05/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטיפה לשיער 2ליאן03/08/2008
היי רונן , לא ענית לי לשאלתי הקודמת אז אני יחזור עליה .. צבע השיער שלי הוא חום בהיר , בשמש הוא נוטה להיראות קצת בעל גוון כתום זהוב . אני רוצה לעשות שטיפה בשיער - לצבע בלונדיני - שיורדת לאחר 28 חפיפות. השאלות שלי: 1. האם שטיפה לבלונד תקנה לי צבע גינגי בשיער ? 2. איזה שטיפות מומלצות ? ? 3.האם במספרה שלך אתה עושה שטיפות ואם כן מה טווח המחירים ??? תודה רבה :) , ערב טוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאן
זאב לוין05/08/2008צר לי לאכזב אותך אבל אין שטיפה שיכולה להבהיר את השיער שלך לגון בלונד ולרדת תוך 28 חפיפות כיוון שצבע שטיפה שמים אותו גוון על גוון אט שגוון כהה על גוון בהיר. אם את רוצה להגיע לבלונד את חייבת להשתמש בצבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהקרן03/08/2008
יש לי בעיה בשיער בערך שנה וחצי האחרונות... אני מסתפרת בערך כל 4-6 חודשים... הבעיה שלי שכל השיער גודל אבל יש חלק מאחורה שפשוט לא גודל... ואז נוצר מצב שמקדימה יש לי שיער ארוך ומאחורה קצר, אני כל הזמן מסתפר בהתאם לחלק שמאחורה אבל אני רוצה להאריך שיער ואני לא יכולה... למישהו יש רעיון ממה זה נובע או מי יכול לעזור לי? ( זה לא יכול להיות אשמת הספר כי אחריי הפעם הראשונה שזה קרה החלפתי את הספר וכשזה רה עוד פעם החלפתי שוב...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
קרן07/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
קורן אריכא07/08/2008היי מה המצב :
האמת כדי לתת תשובה מדוייקת צריך לראות את הבעיה בשיער ואז יהיה אפשר לתת תשובה רצינית ועינינית ,אני ממליץ ללכת לספר שאת סומכת עליו ואני בטוח שהוא יפתור את הבעיה על הצד הטוב ביותר.
שמחתי לעזור קורן אריכא ר"ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פןרעות03/08/2008
שלום,כשאני עושה פן במספרה השיער שלי יוצא רך נעים וחלק וכשאני עושה בבית הוא יוצא יבש ולא נעים אני משתמשת בפן איתמר,השיער שלי גלי קצת אחרי הכתפים לא עבה ולא דק מידי,אשמח אם תכתוב לי כמה טיפים לעשיית פן טוב וכמובן שימוש בתכשירים טובים לפני ואחרי.. תודה,רעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פן
רונן פלג03/08/2008לפני שעושים פן מאוד ממולץ לשים חומר שיגן על השיער של מפני החום של הפן.
ואחרי הפן לשים סרום בקצוות לעיצוב.
מאוד קשה להסביר פה בפורום איך עושים פן זה עניין של פקרטיקה ועיבוד נכון של השיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתוסתו02/08/2008
עשיתי תספורת אם פוני לצד וקצבות אבל הפוני נהיה לי רולים והשיער נהיה לי ליפה ואני לא יודעת איך לסדר אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הבנתי כלום....(-:
רונן פלג03/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)