מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוזרת ושואלת...פתיחת תלתליםשני15/08/2008
תודה על התשובה אבל לא ברור לי משהו: עם חומר ההחלקה המעצב עושה לי פתיחה רק לזמן קצר-אם לא יסרק לפני האם ימרח את החומר על התלתלים כמו שהם? יבשים וסבוכים? כיוון שהתלתלים הם סבוכים אז האם זה ייצא שוכב בסוף? אנא תאר לי והסבר כדי שאם מעצב השיער הקבוע שלי עובד בדרך שאינה נכונה ארצה להסביר לו איך אני רוצה שיעשה לי גם אם אינו רגיל,אנא עזור לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?????????????????.
שני23/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףף בבקשה !דניאליי <<:15/08/2008
היי , יש לי שיער עבה מאוד מאוד והוא גם מתולתל .. אני כבר בחטיבה ואני רוצה לדעת איך לעצב את השיער יפה , אבל שלא יהיה נפוח כמו תמיד ... עשיתי כבר כמה פעמים דילול, והאמת זה לא כ"כ עזר לי ... אני עדיין לא יודעת מה לעשות .. האם יש איזושהיא דרך להחליק את השיער קלות מבלי לפגוע בו או לשרוף אותו ? והאם זה נכון שמחליק קרמי לשיער הוא לא שורף אותו ? פגשתי אישה בקניון שמכרה מחליק קרמי והיא אמרה שהוא לא שורף את השיער , לא מיהרתי לקנות , רציתי כמובן קודם לברר . תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
קורן אריכא18/08/2008אני ממליץ על פתיחת תלתלים להורדת הנפח,בשופ פנים ואופן לא לדלל את השיער , כמובן אחרי הפתיחה להשתמש במסכה לשיער יבש ופגום וסיליקון שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה כימית ..חסוי13/08/2008
שלום .. אני הבנתי שיש החלקה בשם החלקה כימית , שמחזיקה למשך 2-3 חודשים ועולה לא יותר מי 500 שקל . ההייתי רוצה לדעת אם זה החלקה שהורסת את השיער ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויי
קורן אריכא13/08/2008כל החלקה היא החלקה כימית \זאת אומרת חומריים כימיים\ אני ממליץ שתלך\י לספר מקצועי שאתה סומך עליו והוא יתן לך\ה את הפיתרון האידיאלי שמחתי לעזור קורן אריכא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אביזר לפן שמתחמם יותר מדיסיון13/08/2008
שלום.. אני עושה פנים כבר הרבה מאוד שנים לעצמי ולאחרונה רכשתי מייבש שיער של איתמר.(perlux 3600). מייבש שיער מעולה והתוצאות מדהימות. רק יש לו בעיה של חימום יתר של גוף המייבש.. ואז איני יכולה כבר להחזיק בו. (מאחר שאני אוחזת בגוף עצמו ולא בידית). רציתי לשאול אם קיים אביזר שעוטף את גוף החימום הזה ומבודד את החום.. כך שאפשר להחזיק בנוח.. המוצר הזה קיים בהרבה מספרות ולכן אני מתפלאת איך אפשר להשתמש בו... אם קיים אביזר איפה אפשר לקנות אותו? תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיון
קורן אריכא13/08/2008לא,לא אין חלק העותף את הגוף ,לכן אני ממליץ שתנסי לעבוד עם הידית על מנת לא לשרוף את היד ,שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חינה..13/08/2008
יש לי שיער מאוד יבש..בזמן האחרון התחלתי להשתמש בקרמים קצת יותר טובים, נראה לי חח קניתי לאחרונה קרם לחות של שרה לוזון ואני משתמשת במסכות ...אבל הקרמים לא תופסים אני חוששת שהסיבה לכך בגלל ששמתי חינה על השיער לפני מספר חודשים..הבנתי שהחינה מונעת מהחומרים האלה להשפיע או משהו כזה...זה נכון???? מתי החינה מתחילה לרדת מהשיער??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה
:)14/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג של פורים מוקדם :Pקוקולה :)12/08/2008
שלום. רציתי לשאול אותכם שאלה..אבל בשביל שתבינו אותי ותמליצו לי הכי טוב,פשוט אספר לכם את העיניין. כל שנה בפורים אני וחברות שלי מתחפשות למשהו עלוב ולא מושקע. עד שהשנה החלטנו לשים לזה סוף. אנחנו עדיין מכורות לערוץ הילדים,וצופות קבועות של סדרת אנימה בשם "בנות הים פיצ'י פיצ'י פיץ' ".. החלטנו שלמרות שפורים עוד רחוק,אנחנו כבר נחשוב על תחפושת כדי שהכל ילך כמתוכנן. אני אמורה להיות האנון,היא בעלת עיניים כחולות ושיער כחול. אז השאלה שלי היא ככה: יש לי עיניים בצבע דבש,ולפעמים הופך לירוק...אז אני קונה עדשות כחולות. ובנוגע לשיער :S ... יש לי שיער מתולתל ממש ארוך..אבל ממש..אף פעם לא הסתפרתי יותר מקצוות וגם זה היה לפני שלוש שנים!(ואני בת 16!!!) אמא שלי מאוהבת בשיער שלי,שזאת בטח בעיה נפוצה אצל הרבה בנות. היא לא נותנת לי להסתפר ודברים כאלה. השיער שלי בצבע חום כהה. עכשיו,הבעיה שלי היא ככה.. אני רוצה לעשות פן,ולצבוע את השיער לכחול...האם יש תכשיר שיכול לצבוע לי את השיער לכחול בהיר רק לכמה ימים? אם כן,מהו? ואם לא,האם אתם ממליצים לי לצבוע בצבע אמיתי?למרות שזה סתם פורים? אם כן,מה התהליך?ומהם התכשירים הדרושים? סליחה על החפירה :S ותודה מראש:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם על השאלה שלי :'(
קוקולה :)13/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחות לשיער והמראה של זהשני11/08/2008
יש לי שיער גלי פתוח שעבר גוונים,וגם פתיחת תלתלים עדינה אני שמה קרם לחות אבל לא אוהבת את המראה הרטוב-שומני הזה שישנו גם בקרמי לחות שמוצהר עליהם "לא שומני" מראה שומני כזה כמו מקרמים כמו נטיורל פורמולה,גם בקרם יקר של מעצבים בסופר פארם עדיין יש מראה שמנוני על השערה. איזה קרם ייתן לחות וללא מראה רטוב-שמנוני? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
זאב לוין11/08/2008אני ממליץ לך על קרם סיליקון של חברת קארין - קרם נהדר ולא משאיר שיער שומני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ניתן לרכוש רק במספרות?
שני13/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהתמר11/08/2008
שלום אני בת 15(אם זה משנה). אז ככה יש לי שיער דיי ארוך, הוא גלי ועבה. השיער שלי הוא חום בהיר. והוא ממש יבש, שום קרם לא עוזר,הוא ממש יבש והקצוות מתפצלות ל-3 שערות וזה מאוד מפריע לי והוא קשיח ולא נעים לי לגעת בו, יש לשיער שלי פוטנציאל להיות שיער יפה ובריא . מה אני צריכה לעשות? מה הפיתרון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתמר
קורן אריכא11/08/2008שאלה מעולה :
אני מאוד ממליץ להשתמש בשמפו לשיער יבש ופגום ,ובנוסף מסכה לשיער יבש ופגום ,לחפוץ 3 פעמיים בשבוע ,כנ"ל לגבי המסכה ואז תיראי שיפור משמעותי בשיערך אחרי כל זה למרוח סרום לשיער והשיער יהיה נפלא,כמובן להשתמש בקרם לחות מצויין ולא נטורל פורמולה,שמחתי לעזור קורן אריכא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר
זאב לוין11/08/2008כדי להימנע מקצוות מפוצלים עלייך גם להסתפר פעם ב3-4 חודשים לפחות !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיער מעץ במבוקנטע10/08/2008
היי אני נטע בת 15והיה לי שיער נפוח מאוד מלא מאוד ומתולתל . הלכתי לספר והוא עשה לי החלקת שיער מעץ במבוק. עם החומר נשארתי כשעתיים על השיער וכן הוא פתח לי את התלתלים אבל לא באופן משעמעותי שאני יכולה לוותר על הפנים. עכשיו אני מאוד מודאגת מפני שאף ספר באזור לא שמע על ההחלקה הזו. מישהו שמע עלייה? האם היא טובה ? בבקשה ענו לי כי אני מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני עשיתיי
אורטל09/09/2011לא הבנתי ממש מה הייתה התוצאה הסופית תלתלים או שיער חלק וכמה זמן היית צריכה לא להרטיב את השיערר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה
קורן אריכא11/08/2008אין לי מושג איזה החלקה הוא אמר לך שזו אבל אני פעם ראשונה שומע ממך על החלקה במבוק .אני לא מכיר תשאלי אותו שוב יכול להיות שהייתה אי הבנה אולי זו פתיחת תלתלים רגילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בשיערשלי10/08/2008
שלום רב, יש לי שיער קצר וממש ממש דליל!!!! בעוד כשבועיים אני עושה הלחמת שיער (להוסיף אורך ונפח)... האם אתם ממליצים על כדור שאני יכולה לקחת לכמה חודשים כדי שיבריא את השיער????? שמעתי שאבץ זה טוב - אך האם הכדור הזה משמין?????. ושאלה נוספת: אם אני לוקחת כדור לטיפול בשיער , ואני עם הלחמה, זה יכול לפגוע בהלחמה????. תודה רבה!!!! שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלי
זאב לוין11/08/2008לגבי לקיחת כדורים אנחנו ממש לא יכולים להמליץ לך, את יכולה לפנות לרופא עור או לפורום רפואי ולהיתעיץ איתם. לגבי השאלה השניה - שום כדורים לא יכולים לפגוע בהארכת שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לקבל תשובה בבקשהענת משה10/08/2008
רציתי לשאול לגבי התכשיר להחלקה יפנית על בסיס חלב של חברת IDA, האם הוא באמת יעיל כמו שמספרים, האם אני יכולה להשתמש בו בעצמי כמוצר ביתי ובמידה וכן כיצד משתמשים בו ?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת משה
זאב לוין11/08/2008כל ההחלקות בנויות מאותו חומר , אני לא מכיר החלקה על בסיס חלב, בכל אופן אני לא ממליץ בשום פנים ואופן לעשות החלקה באופן עצמאי בבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה על בסיס חלק
קורן אריכא12/08/2008אני תומך בתשובה של זאב ,לא לנסות בשום פנים ואופן את ההחלקה בבית אך ורק ע"י ספר מקצועי ומנוסה ,יש החלקה על בסיס חלב אבל התוצאות לא מושלמות בכל אופן ,שיהיה בהצלחה קורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגת עליי :(מיטל10/08/2008
רציתי לדעת אם קיים תכשיר לשיער שמגן מפני השמש מקדם הגנה...... מהסיבה כשהשיער שלי בשמש תוך שניות הוא נשרף ומאבד צורה רציתי גם לשאול על איזה מסכה לשיער אתה ממליץ השיער יבש נורא!!!! יש לי נשירה מאוד רצינית בשיער....אתה ממליץ להשתמש במסכה היא תוריד לי כמות רצינית מהשיער אני מפחדת ולא יודעת מה לעשותתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
קורן אריכא10/08/2008אני ממליץ שתלכי אל הספר שלך שיבחן את הבעיה לעומק ,אני ממליץ להשתמש בשמפו נגד נשירה +אמפולה לנשירה לטיפול של 3 חודשיים, מסכה אני ממליץ על מסכה לשיער יבש ופגום אשר תעניק לשיער ברק .שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתלחסויי09/08/2008
שלום, רציתי להגיד שיש לי שיער תלתלים ושאני יוצא אז אני מעמיד קוצים וזה עומד אולי רק שעה מה אתם ממליצים כדי שהקוצים יהיו למשך 4-3 שעות לעשות עם בייביליס? פן? או החלקה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוצים
קורן אריכא10/08/2008אתה יכול לעשות פן ואחר כך להעמיד את הקוצים אם ווקס או גל ובנוסף ספריי חזק אוו לעשות החלקה.שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכם אשמח לתשובה :]אילוש09/08/2008
אז ככה לפני שבוע היתי אצל ספר אני הסתפרתי והוא עשה לי גוונים בשני צבעים וגם השאיר את הגוון הטבעי של השיער שזה חום הבעיה שהוא עשה לי גוונים בלונד לבן החזק הזה ועוד בלונד נוראאא יפה יותר זהבהב כזה השיער שלי הטבעי זה חום . ורציתי לשאול האם אני יכולה לצבוע את השיער הטבעי שלי וגם להשאיר את הגוונים שהוא עשה לי זאת אומרת אני רוצה לצבוע רק את הפסים של השיער הטבעי שלי את החום, לגוון בלונד ושהגוונים שהוא עשה לי להשאיר.האם זה אפשרי? או שצריך לצבוע הכל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוונים
קורן אריכא10/08/2008לא ,זה לא אפשרי פשוט פעם הבאה תחליטו על צבע בסיס מתאים ולעשות את הגוונים שוב,שמחתי לעזור קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלחמת שיערשלי09/08/2008
שלום רב, יש לי שיער עד הכתפיים שחור, שיערי דליל מאוד. 4 שנים אחרונות הייתי עם קליאופטרה. לפני שבוע עשיתי הלחמת שיער אצל ספר טוב והוא הוסיף לי בערך 130 חתיכות שיער. השיער שלי כרגע מלא וארוך מאוד... הרבה החמיאו לי, אני נראית שונה. השאלה שלי: האם זה גורם לנשירה? האם זה יכול ליפול? האם אפשר ללכת לים ולבריכה? האם להסתרק רגיל? עדיין לא חפפתי לבד, אני הולכת אליו שייעשה לי פנים. תודה רבה, קרין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בהלחמות שיער
קורן אריכא10/08/2008שאלה מעולה :
הלחמות לא גורמות לנשירה ,מה שכן יכול להיות אם את לא משתמשת במסרק מתאים אז כתוצאה מזה חלקים מן השיער שהולחם יפלו מהמשיכה של המסרק עצמו אז נשירה קשה לי להאמין אלה אם יש לך כבר בעיה של נשירה שצריך לטפל בלי שום קשר להלחמה .
את יכולה ללכת לבריכה ולים כרגיל .
את צריכה להקפיד לסרק את התוספות במסרק שנקרא מסרק סוס על מנת לשמור על ההלחמה ולסרק אך ורק שהשיער יבש ולא רטוב ,כמובן 3 פעמיים בשבוע מסכה במשך 5-10 דקות על מנת לשמור על השיער ועל ההלחמה ,שמחתי לעזור קורן אריכא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך! המשך שאלות....
שלי10/08/2008ראשית תודה על העזרה. שאלות נוספות: 1) מדוע יש להסתרק רק על שיער יבש????? היום חפפתי לבד את השיער והסתרקתי על שיער רטוב עם מסרק רגיל ועוד עשיתי לי פן. זה בסדר????????????????. 2) למה הספר שלי לא מכר לי את המסרק סוס??? אני משתמשת כל הזמן במסרק רגיל..... 3) האם זה בסדר שאני עושה לעצמי פנים???? אני מסתרקת הרבה כי כל הזמן יש קשרים.... תודה רבה על עזרתך, שבוע טוב!!!!!!!!!!!!!!!!! קרין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלי
קורן אריכא11/08/2008אני אישית לא ממליץ להסתרק על שיער רטוב מפני שיש יותר קשרים בהלחמה וזה גורם למשיכת יתר ואז ההלחמה תיפול עם הזמן אם את רוצה לשמור עליהן לזמן ארוך ולטפל בהן כראויי תייבשי את השיער כ-80% ואז תחליקי עם פן וז תיראי איך יהיה לך יותר קל בסירוק בהצלחה חמודה ותתחדשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)