מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הברתת שיעער לבלונדדחנווו'ש01/11/2007
אז ככה , יש ללי שייער שטטניי נוטע לחום צבע מיוחד כזה . [ כולם אומרים לי ] ..
ובקופה האחרונהה ממש באאלי לשנות צבע לבלוונד ..
אניי לא רוצה לחמצן תשיערר אמרו לי שזהה לאא טווב בכלל לעשות את זה ..
מה אני יכוללה לעשוות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חנוו'ש
רונן פלג01/11/2007האם אי פעם צבעת את השיער ? כי לא ניתן להבהיר שיער שנצבע כבר.
אבל את כן יבולה לעשות משחק של גוונים וככה את לא מבהירה את כל השיער .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה אוכל למצוא את ...קרן31/10/2007
איפה אני יוכל למצוא את השמפו + מסיכה של וולהה
וסרום שלהם?
אני גרה באופקים ידוע לך איפה אוכל למצוא את זהה באיזה מספרה?
כי בסופר פארם בדקתי ואין.
ואני ממש שמחה שיש סרום שעוזר לפיצול בקצוות
אני חייבת תשובה דחוווווף
תודהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטי
זאב לוין03/11/2007באופקים לא מכיר אבל אני יכול להמליץ לך על ראובן פפר בבאר שבע או אייזק לה וילה באילת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעות בצביעת שיער!--דחוף!!מלכי31/10/2007
היי.
אתמול צבעתי את שיערי החום לצבע חום כהה יותר....darkest brown מספר 300 של קסטינג קרם גלוס.......והתוצאה יצאה שהשיער יצא שחור!!!!
כתוב שהצבע נשמר עד 28 חפיפות...אבל חפפתי כבר מספר פעמים...ולא רואים שהצבע יורד או משו...השחור מזעזע!
איך אני יכול להפוך את הצבע חזרה לחום?זה דורש הבהרה או משו לא?
מהם הסיכונים בהברת שיער במספה ואז צביעת חום חזרה?
תודה:]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלכי
רונן פלג01/11/2007הדיאגנוזה הכי טובה להיכנס למספרה ... אבל תשלחי לי תמונה.....
אבל עד כמה שנראה לי ייתכן ותצטרכי להבהיר ארת השיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גווניםsepa31/10/2007
האם יש חומר צבע המיועד לגוונים לשימוש אישי בפארמ-ים? (צבע פלטין)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SEPA אני לא חושב שקיים דבר כזה
זאב לוין03/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שמנוני בקרקפת ויבש בשערותשאלה לי31/10/2007
יש לי בעיה-השיער בתחילת הראש(שצמוד לקרקפת) מאוש נוטה לשמנוניות ז"א שאם חפפתי היום אז מחר בסוף היום הוא כבר שוב שמנוני אך זאת לעומת השערות עצמן שהם יחסית יבשות..
ניסיתי לשים שמפו לשיער שמן בקרקפת ומרכך לשיער רגיל בשאר השיער אבל זה לא פתר את הבעיה..באיזה שמפו ומרכך להשתמש?מה ממולץ בשבילי?האם יש מסיכה שיכולה להתאים אך לא יקרה?
יש לציין שיש לי גוונים בשיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער שמנוני
רונן פלג01/11/2007אני מאוד ממליץ על קרסטס מתוך ניסיון עם לקוחות שלי.
לקרסטס יש שמפו לשיער שמנוני + אמפולה טיפולית במקרה והמצב חמור או מחמיר.
מסכה של לוריאל פרופשיונל או שוורצקוף מאוד מרוכזות אם תוצאות טובות.
מאוד ממולץ, קצת השקעה אבל מעולההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!כמה עולה שמפו של קרסטס?
שאלה לי01/11/2007והיכן ניתן לקנות??בני פארם יש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי:)30/10/2007
היי לפני יש לי שיער עבה ויבש מאוד נסתי כל מה אפשר כדי לפתור את בעיית הנפח החל ממסיכות לשיער קרמים ושזה לא עזר עשיתי פתיחת תלתלים עכשיו השיער פחות נפוח ממה שהיה אבל עדיין יש בו נפח והוא יבש מאודדד
תעזרווו לי , מה אפשר לעשות עם השיער חוץ מהחלקה יפנית???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ????
:)01/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפניתאלמונית29/10/2007
שלום!
רציתי לדעת האם החלקה יפנית ממולצת?לכמה זמן זה מחזיק?מה העלות פחות או יותר?
האם כדאי לעשות? יש לציין שהשיער שלי דליל,
האם זה הורס את השיער?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמונית
זאב לוין30/10/2007החלקה יפנית מומלצת מאוד תלוי בסוג השיער, בלי הבחנה מוקדמת אני לא יכול להחליט אם זה מתאים לך, מומלץ לעשות אבחון מוקדם לפני ביצוע החלקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עונים לי?.גל29/10/2007
אני כבר שלחתי לפורום את ההודעה הזאת פעמיים ועוד לא ענו לי,תמיד מדלגים על השאלה ,
אז אם תוכלו בבקשה לענות ליי:
יש לי שיער עם קשקשים, לא מסתדר טוב, יבש, מחוספס וכל הצרותת למינההםם,
ואני מאוד מאוד רוצה לדעת באיזה שמו אני צריכה להשתמש ובאיזה מרכך,
תודה, נועם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותו הדבר פה- אין מענה
zork30/10/2007שאלתי 100 פעם ולא ענו לי בסוף הורידו את ההודעה שלי
כול הכבוד על המקצועיות, ויש הרבה כבוד, אתם באמת אנשים מקצועיים
אבל למה לחתוך הודעה שאין בה תוכן פוגע בימקום לענות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו עונים בזמן הפנוי מעבודתנו
זאב לוין30/10/2007תתאזרו בסבלנות בבקשה!!!!!!!!!!!!!
אני ממליץ לך להשתמש בקרם מסיר קשקשים של וולה אס פי 3.4 וגם בשמפו נגד קשקשים 1.4. זה יפתור לך את הבעיה של הקשקשים
אני ממליך להתשמש במקרה של שיער ארוך במסיכה ולא מרכך לפי סוג השיער, אם יש לך שיער קצר אין צורך במרכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בייביליסמעיין29/10/2007
האם בייביליס(שעושה תלתלים) יעבוד על שיער שיש לו כבר תלתלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיין כן
זאב לוין30/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החלקהדויד29/10/2007
שלום
החלקתי את השיער בשיטת הקליאופטרה לפני כחודשיים והתוצאה לא יצאה כמו שרציתי
השלמתי עם זה ובסופו של דבר הסתפרתי כמה פעמים מאז
אני רוצה לעשות כעת החלקה רגילה אבל חוששת שהשיער יפגע
איך אני יכולה לדעת בבירור שכל החלקת הקליאופטרה כבר ירדה מהשיער ואני יכולה לעשות החלקה רגילה / לצבוע את השיער ?
בתודה, הודיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודיה
זאב לוין30/10/2007א.ההחלקה לא יכולה לרדת תוך חודשיים מהשיער אם לא הסתפרת קצוץ
ב. אסור בשום פנים ואופן לעשות החלקה רגילה על קליאופטרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השער הסוררנועשת28/10/2007
היי,
שלחתי לך את המייל אם התמונות .
הייתה לי תקלה במחשב וזה שלח לך כמה פעמים סורי =(
אני מקווה שעכשיו תוכל ליעץ לי תודדדדדדדדה רבה =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועשת
זאב לוין30/10/2007לא קיבלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשער סורר
נועשת30/10/2007אההה שלחתי למייל של רונן הוא אמר לי שהוא יוכל לייעץ על מה לעשות אם השער שלי.
אבל הוא עדיין לא ענה לי אז אולי אתה תוכל לענות לי.
אני מלאה יש לי שער חלק אבל נורא נפוח מבנה הפנים שלי עגול והשער שלי נורא שרוף( אחרי חודש מתספורת הוא נשרף)
השאלה שלי איזה תספורת תמליץ לי כי כול תספורת שאני עושה יוצאת מפחוד ואני פוחד לללכת לספרים.
שאלה שנייה איך אני יכולה למנוע מהשער שלי להשרף כול כך מהר
אם את גם צריך תמונה אני אשלח לך מייל
תודה מראש =))))))))))))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעקרי28/10/2007
יש לי שיער שחור צבוע
הצבע ירד טיפ טיפה ואני רוצה להגיע לבלונד אפור
רציתי לשאול איך אני יכולה להגיע לצבע הזה?
חשבתי אולי לחמצן ולצבוע לחום בהיר לחכות חודש ככה להבהיר שוב ולצבוע לבלונד אפור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרי
זאב לוין30/10/2007אני ממליץ לגשת למעצב שיער אל תנסי את זה בבית!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הארכת שיערקרן28/10/2007
מאיזה אורך שיער מינימלי אפשר לעשות הארכת שיער? אני עם שיער קצוץ ומאוד מאוד חשוב לי לעשות את ההארכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
זאב לוין28/10/2007אורך אידיאלי להארכת שיער הוא בערך אורך הכתפיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו לי בבקשהזוהר27/10/2007
השיער שלי עבה מאוד(הרבה יותר משיער רגיל) ועבר החלקה עכשיו השיער חלק, אני משתמש במסיכת שיער ושם חלבון ושמן זית פעם בשבוע על השיער ולפעמיים שמן קוקוס וקמומיל
אחרי מקלחת אני נותן לו להתייבש הוא חלק ומשוחרר אבל מקבל נפח רציתי לדעת האם מפני שאני מסרק במברשת את השיער הוא מתנפח ולקבל עצות איך לצמצם את נפח השיער...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוהר
זאב לוין28/10/2007אני לא מאמין בטיפול בשמנים למיניהם
אני ממליץ על מסיכות מקצועיות כמו וולה אס פי וכו'...
להורדת הנפח בשיער אני חושב שעליך להשתמש בקרם לחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבש ונפוח..יוני27/10/2007
שלום,
השיער שלי מאוד יבש, ומאוד נפוח בבוקר כשאני קם הוא עומד (יש לי שיער ארוך, עד הכתפיים בערך) וזה נראה כמו אפרו ללא תלתלים (?). כשאני יוצא מהמקלחת השיער שלי מתולתל טבעי, וגם לא רע לדעתי, אבל איך שהמים מתייבשים הכל חוזר לאפרו הנפוח והיבש. הייתי רוצה שהוא יהיה חלק ועם ברק מה אתה ממליץ לי?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוני
זאב לוין28/10/2007החלקה יפנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)