מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהמישהי08/11/2007
יש לי שיער גלי-מסולסל, יבש מאוד.
בד"כ שאני שמה עליו קרם לחות הוא מתכווץ ונראה קצר......אבל יש לי שיער די ארוך
שמעתי שעדיף לשים את הקרם על שיר יבש כדי שהוא לא יתכווץ. זה נכון???????????
ועוד המלצה שקיבלתי- לשים את הקרם ואז ללפף עליו הרבה גומיות כדי שימתח...
האם זה טוב?
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהי
רונן פלג08/11/2007לפי התיאור שלך אני הייתי מאוד ממליץ לך ללכת לעשות פתיחת תלתלים על מהת שתתפלי גם ביובש וגם שתוכלי להנות מהאורך של השיער וגם יהיה לך יותר קל לעצב אותו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחןף דחוף דחוףיולי08/11/2007
האם אפשר לעשות החלקה וצבע ביחד ואם כן מה קודם למרוח את הצבע לשתוף ואז את ההחלקה או להפך? בבקשה תשובה מהירה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףףףףףףףףףףףף
רונן פלג08/11/2007קודם צבע אחר כך החלקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוףףףףףףףףףףףףףמיטל08/11/2007
שלום רציתי לדעת בקשר לשמפו ואמפולות של פיטוציאן התחלתי להשתמש לפני חודש בערך ואין שינוי אפשר להגיד שהנשירה התחזקה!! יש לי שיער דק מאוד ונשירה נוראית!!!! משהו כמו שלוש שנים.......אני לא יודעת מה לעשות השתמשתי פעם גם בכדורים של רוטס הר ולא עזר כלום! אודה לך אם תוכל לעזור לי!!!! עשיתי גם בדיקות מזמן והכל טוב אני אוכלת נכון אין לי מושג מה קורה לשיער..............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
רונן פלג08/11/2007אני לא מכיר את החברה ??? אם יש לך בעיית נשירה אני יכול להמליץ לך מתוך נסיון על חברות שיש להם תוצאות הרבה יותר טובות ........דברי איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סאברהסיוון06/11/2007
שלום לכם!
הייתי רוצה קצת לשאול אתכם לגבי סאברה(החלקה מרוקאית)
1.האם זה מסוכן ויכול לפגוע ולעשות תופעות לוואי על השיער?
2.האם זה גורם לנשירה?
3.עדיף לעשות את זה לבד בבית או בעזרת ספר?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות נורא נחמד אם טענו..
סיוון09/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעצב שיערחסויה06/11/2007
שלום איך משתמשים במעצב שיער ? אני מתכוונת איך מורחים אותו על השיער? יש לציין שיש לי שיער מתולתל ויבש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה
רונן פלג09/11/2007כל חומר עיצוב שאת מניחה על השיער ....
יש להתחיל במעט חומר לערבב אותו בידיים ולהתחיל להניח על הקצוות ובהדרגתיות לעלות קלפי הקצוות העליונות מבלי לגעת בקרקפת.
אם חסר לך עוד חומר עיצוב שוב לקחת כמות קטנה ולעשות את אותה פעולה.
מאוד חשוב !! לסרק את השיער ככה את בעצם מוודא כי החומר עבא על כל השיערות ואז מעצבת את השיער כראות עינייך..
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצח גבוהשני05/11/2007
יקירי!
יש לי מצח גבוה (כמו מירי בוהדנה, טיירה בנקס).
הבעיה שיש לי תלתלים ולא שיחר חלק - שאז יכולתי לעשות פוני....
מה דעתך. כיצד ניתן להסתיר את המצח הסורר שלי????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוני
רונן פלג06/11/2007הייתי מעדיף לראות תמונה כי יש את עניין של מבנה הפנים.
אבל למה את לא הולכת על פוני ארוך מדורג לצד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת קבועה....חדווה05/11/2007
יש לי שיער דק בצבע חום כהה,ברצוני לדעת אם יש דבר כזה תוספת לכל החיים/קבועה שאי אפשר להבחין בכלל שזו תוספת ובנוסף שלא תהיה כמו שיער בובה שקשה לסרק והוא מגעילבקיצור תוספת כזו קבועה עם מרקם איכותי שאפשר יהיה להתאים לשיער דק כשלי ואם כן מה הם פחות או יותר המחירים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדווה
רונן פלג06/11/2007אני לא מכיר דבר כמו תוספת לכל החיים .. אולי את מתכוונת לשזירת שיער...
יש דבר כזה תוספת שיער / הארכת שיער אבל זה לא לנצח נצחים זה דורש המון טיפול.
הכל גם תלוי כמה השיער שלך דק/דליל כי אז זה לא תמיד אפקטיבי בשבילך כי ייראו את החיבורים של תוספות הישער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לקרם לשיערבן 15 וחצי05/11/2007
יש לי שיער קצר (אורך של בערך 3 אצבעות) ואני מחפש קרם לשיער שאיתו אני יוכל לעצב אותו כרצוני ושייתן ברק לשיער.. מה מומלץ לקנות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לשיער
רונן פלג06/11/2007הכל שאלה של איך לעצב?
אם אתה רוצה להעמיד את השיער ולשחק עם האורכים אתה צריך ג'ל דרגה 4 עד 6. ללוריאל ולאינדולה יש חומרים טובים לא מזיקים לשיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפנית על קליאופטרהגל05/11/2007
האם מותר לעשות החלקה יפנית על שיער שעבר קליאופטרה (פעם אחרונה לפני יותר מחצי שנה) ? או שצריך להסתפר ולהוריד את השיער שיש עליו עדיין מהחומר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליאופטרה
רונן פלג06/11/2007אסור בתכלית האיסור לבצע שום פעולה כימית על שיער שעבר קליאופטרה.
ניתן רק אחרי שכל החומר ירד מהשיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקת קליאופטרה דחווף
הודיה15/04/2009עשיתי לפני כשבועיים החלקת קליאופטרה בפעם הראשונה. האם מותר לי לעבור החלקה ברזילאית? (אשר משקמת את השיער ולפי מה ששמעתי גם מותרת לאחר כל סוג החלקה, כולל החלרת קליאופטרה..)
ואם אי אפשר - למה זה?, הרי כביכול החלקת קליאופטרה הינה החלקה "טיבעית" ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עכשיו אני ממש מבולבלת!!!!!!!!!!מאיה05/11/2007
שאלתי אותך פעם מה עוזר להורדת הנפח לשיער מתולתל ואמרת לי להשתמש בגלייז תפוחים.
אתמול הלכתי לקנות ותנחש מה היה רשום מאחור? "מעניק נפח וברק מדהים, עוזר בעיצוב ופיסול השיער..."(חברת אינדולה)
מעניק נפח?!
בבקשה תעזור לי...........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינדולה
רונן פלג06/11/2007אין לי מושג מה המליצו לך אבל אם הלכת על אינדולה יש לה ג'ל עדין בסדרת ה"דיזיינר" מעולה להורדת נפח ונותן מראה קצת רטוב.
ניתן לערבב אפילו עם מעט קרם לחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי- אז לקנות את הגלייז תפוחים
המבולבלת06/11/2007?????????????
או לא?
גלייז מוריד את הנפח או מעלה אותו?
תודה וסליחה על הנקציות...
שיהיה לך יום מקסים:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענה לי בכן או לא
המבולבלת06/11/2007תשובה חדה וברורה-
לקנות או לא?
מוריד נפח או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון, יש שיער תלתלים נפוח ברמות מ
בתאל06/11/2007מה שעוזר לו זה רק הגלייז תפוחם של אינדולה תשימי אותו על שיער קצת רטוב כשהרא למטה, תהפכי את השיער ותשימי את הגלייז על כל השיער, מומלץ מאוד!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההמלצה!
המבולבלת07/11/2007אבל לא עדיף לשים על שיער יבש?
כשאני שמה על שיער רטוב זה מתכווץ לי ונראה גוש שיער ג'יפה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגלייז תפוחים מוריד את הנפח?
המבולבלת07/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלייז תפוחים של אינדולה
שחר07/11/2007מניסיון אני אומרת לך,
גלייז תפוחים של אינדולה בונה שיער מקסים.
מוריד נפח, עושה מראה שיער רטוב,
מתלתל שיער בצורה שכאילו הרגע בייביליס!!!
מאז שהציעו לי עליו קניתי ניסיתי ואני ממש מרוצה,
לא מתכוונת אפילו לנסות להחליף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם:)קניתי!
מישהי07/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת המלצה למספרה שעושה גוונים פצצסיון05/11/2007
תנו המלצות למספרות בתל אביב או בראשל"צ שעושות גוונים לא יקר וגם תספורת ואתם מוזמנים לצרף טלפון שלהם וכמה זה עלה לכן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
רונן פלג06/11/2007שלחי לי מייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרבה וצביעת שיער..מאיה 1805/11/2007
שלום(:
השיער הטבעי שלי הוא חום כהה, שנצסע לג'ינג'י ואחרי זה לשחור..עכשיו הוא שחור..עם שורשים כבר..כי ממזמן לא צבעתי.
אני מעוניינת לצבוע את השיער לצבע בהיר יותר..משהו בגוון חום בהיר\שטני
אני יודעת שאני צריכה לעשות הבהרה..
השאלה שלי אם זה יעבוד ואיך עדיף לעשות את זה..במספרה או אפשר גם בבית..
תודה מראש(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במספרה בלבד
רונן פלג06/11/2007עדיף שתעשי את זה במספרה בלבד בגלל שייתכן ואת צריכה לבצע פעולה קצת לא פשוטה ובגלל שיש לך מס' גווני צבע בשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ג'ינג'ית
מימי17/12/2007אני ג'ינג'ית ניסיתי לחמצן ולצבוע את השיער שלי לבלונד בבית ושום דבר לא זז.(אולי קצת מאוד גוונים שבכל לא שמים לבץ
למה זה?מה כן לעשות?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער ג'נג'י ידוע כשיער עקשן ולכן
רונן פלג18/12/2007את צריכה לגשת למ-קצ-ו-ע-ן !!!!!!!~!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיצול בקצוותקרן04/11/2007
יש לי סברה בשיער שלא יצאה כ"כ מוצלחת בגלל שהשיער שלי סרוף
אני לא מוכנה לעשות שורש עד שיעבור לי הפיצול בקצוותת והשיער המחוספס
הסתפרתי מלא פעמיםם ולא הכל נגזרר.
באיזה מסיכה אתם ממליצים לי להשתמש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכה
רונן פלג06/11/2007מה שאת צריכה זה מסכה טובה וכבדה!!!
קרסטס -> "מסקינטנס" יש לשיער דק ושיער עבה.
לוריאל -> אבסולוט ריפר
שוורצקוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה עולה לעשות החלקה יפנית??רוותם04/11/2007
ו.. זה הורס את השיער כמו שאמרו ליי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש כתבה על כך תקראי , בכניסה לפורומ
סיגל04/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה עם השיערר.. רוצה ייעוץץג'יפית :)04/11/2007
שלוםם :]]
יש לי בעיה עם השיערר משו נורא ואיוםם..
בבוקר שאני מסדרת את בשיער לקראת היציאה אני קצת מרטיבה אותו במים ועל זה אני שמה קרם לחות.. ופוללללללללללללללללל ושום דבר לא עוזרר אחרי זה השיער מייבש ונהיה ממש ג'יפהה..
מה אפשר לעשוות עם שיער שכזהה? (חוץ מפיתרון ההחלקה...)
אשמחח אם תזרוו ליי, תודהה רבהה :)))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ
רונן פלג06/11/2007יותר היה לי קל אם הייתי אורה אותך.....
אבל עם שיער "בעייתי" כמו שלך היה אפשר לפתור בכמה דרכים......
1. תספורת נכונה שמתאימה לסוג שיער שלך.
2. הזנה טובה לשיער , להתחיל לעשות מסכות 3 פעמים בשבוע ... לא לישון עם המסכה!!!!!
3. לא לשים פוללללללללללללללללללללללללללל קרם לחות, לסרק את השיער אחרי שאת מורחת קרם לחות כי ייתכן שמרחת רקם רק על החלק החיצוני ושאר השיער שלך לא קיבל.
קרם לחות מורחים בדרך אחת!!!!! והיא מחילים להניח את הקרם מהקצוות ובהדרגתיות עולים למעלה.
אין אסור למרוח קרם חות על הקרקפת את תעשי נזק לעצמך.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)