מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בבקשהמישהי12/11/2007
יש דרך שבה אפשר להוריד צבע מהשיער ולחזור לטבעי בלי להסתפר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר (-: את רצינית?
רונן פלג14/11/2007מה שאני הכי ממליץ לך הוא לעשות שטיפות / צבע ללא אמוניה. בהנחה שאין לך שיער לבן ...........ומידי פעם לגזור את השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצוות מפותלים מאחורה.בני11/11/2007
שלום רב ,
בחלק האחורי של הראש כלומר הזנב ממש מפותל
כאילו יש שיערות שהולכות כזה כלפי מעלה מגעיל כזה ולא כלפי מטה
מה שנוצר זה שבימקום שהשיער ילך למטה ויראה ארוך הוא מיתפתל כלפי מעלה.
מה אפשר לעשות בנידון ? אולי לדלל? לקצר תשיערות שפונות כלפי מעלה?
אשמח עם תוכל לעזור .
נ.ב
לא מעוניין בהחלקות גם לא בפן כי זה סתם אחרי מיקלחת הכול נהרס אז מה הטעם ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונן וזאב...
בני15/11/2007אשמח עם תענו לי על שאלתי, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
רונן פלג15/11/2007או שתבצע פן או החלקה קבועה אתה לא יכול לישר קצוות או לשנות מבנה של שיערה בעזרת מספריים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסיכה לשיערsmadar11/11/2007
שלום
יש לי שיער מתולתל , רציתי לומר שאני לא משתמשת במרכך ובוחרת להשתמש במסיכה האם היא טובה יותר , ואיך משתמשים בה , יש לציין שאני מורחת על כול השיער האם זה מזיק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסיכה
סיגל13/11/2007גם אני כמוך לא משתמשת במרכך אלא רק במסכה,פעמיים שבוע,את המסכה לא מורחים על שורש השער,הכוונה לקרקפת, אלא על הקצוות של השער מלמעלה למטה,מקווה שעזרתי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצהאחד11/11/2007
שלום ,
הייתי שמח אם הייתם יכולים להמליץ לי על מספרה מעודכנת מקצועית אלגנטית אך לא ילדותית ...
בכל זאת בן 30....
באיזור תל אביב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה חמה
רונן13/11/2007ממליץ לך בחום על מספרת מוטי עמר בגבעתיים (שינקין 94) מספרה איכותית,ברמה בלי כל הפלצנות של ת"א,אני שם כבר שנה בעקבות המלצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשרים בשיער רצינים ביותרמיכל11/11/2007
שלום רב אני פונה בשם חברה שלי שהיא מאוד מתוסכלת שבזמן חופשה בחול הלכה למספרה לספר מכך שהלכה בתמימות לעשות פן בשערה והספר השתמש במ"גהץ" מיישר שיער בשיערה
כשבוע וחצי לאחר חפפה את שיערה ונהיה לה קשרים בשיער כלומר היא מסתרקת ותיכף אחרי הקשרים חוזרים??
א. מה קרה לשיער שלה?
ב. האם יש טיפול אחר מלבד להסתפר?
ג. עלי לציין שהיא מאוד מתסוכלת ואפילו לא רוצה לצאת מהבית בגלל זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיגל..
קרן11/11/2007סיגלל ?
לא הייתי ממליצה לך על אף החלקה חוץ מהחלקה שנקראת "סברה".
זו החלקה טבעית שראיתי על מלא בנות שחבל לך על הזמן איך יצצצא להם
יש אחת שקוראים לה יפה מב"ש היא גרה ברמות
זה החלקה של כמה טיפוליםם על שאת מרוצה מקסימום 3 טיפולים
כל טיפול 250 ש"ח
וזה שוווה את המחירררר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקטי
סיגל11/11/2007תודה על ההמלצה,אבל אני גרה במרכז,את יודעת איפה יש מישהיא כזאת ,בת"א או חולון - בת - ים,אשמח לשמוע!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי גם מייל עם תירצי לכתוב לי
סיגל11/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-סיגל
קרן13/11/2007אין לי מושגג אני מגיעה מאופקים לב"ש בישביל החלקה וזה ממש ממש שווה
אני מכירה בעיקרון רק בנות שעושות מב"ש מצטערת :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
זאב לוין13/11/2007חייבים תספורת ורק זה מה שיכול לפתור את הבעיה של קשרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעחסוי10/11/2007
שלום , יש לי שיער תלתלים חום לא בהיר , ושורש כהה יותר מהשיער עצמו - שערי הטבעי שגדל. ניסיתי הרבה צבעים בשיער ותמיד שניסיתי להגיע לצבע יותר בהיר ע"י צביעות ביתיות השיער שלי נעשה גינגי כתום זועק.
הייתי רוצה לצבוע את השיער לגוון הכי בהיר שאני יכולה להשיג מבלי לקבל גוון גינגי.
הייתי שמחה אם תוכל להגיד לי איך? באיזה צבע להשתמש ? חברה?? ומספר?
נ.ב
בעבר הייתי נוהגת לקנות אבקות הבהרה ולמרוח אותן בעזרת הידים קלות ואז היה מתקבל נגיעות בהירות.- אך גינגיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליטל
רונן פלג16/11/2007פעולה שכזאת דורשת מיומנות של בעל מקצוע ועדיף שיהיה מומחה בכימיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להוריד גווניםאיילת10/11/2007
שלום,
עשיתי לפני כמה ימים גוונים בשיער ועכשו אני מתחרטת ורוצה להוריד ורציתי לדעת איך אני יכולה להוריד ואם צבע לשיער יוכל להוריד לי את זה?
תודה איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילת
רונן פלג16/11/2007את צריכה לצבוע עם צבע ללא אמוניה ובכך תשמרי גם על יציבות הגוון בחפיפות ותמנעי דהייה מוגברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ינג'י תופס על שיער שצבוע לשחור?מאיה 1810/11/2007
אמרו לי שגווני ג'ינג'י תופסים על שיער שצבוע לשחור..ולא צריך הבהרה.
זה נכון? כי זה נשמע לא הגיוני..זה הרי צבע בהיר ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה 18
רונן פלג16/11/2007בוודאי שלא !!!!!!!!יש חוק יסוד : צבע לא מבהיר צבע !!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה18
זאב לוין18/11/2007ישנה הבהרה בצבע ג'ינג'י שניתן לבצע אותה ולהגיע ישר לגוון ג'ינג'י בלי פעולה כימית נוספת אבל זה עדיין הבהרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפנית וצבעקרן09/11/2007
אני עם החלקה יפנית כבר שנתיים על שיער טבעי בלי צבע ובלי כלום ורציתי לצבוע אותו עכשיו..הבעיה היא שאני לא רוצה שההחלקה תיפגם או שאני יעשה חידוש להחלקה(שזה בקרוב מאוד) היא תצא פחות טוב..מה אתה חושב על זה? אחרי צבע ההחלקה יוצאת פחות טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר להחלקה
סיגל10/11/2007אני מאוד רוצה לעשות גם החלקה יפנית,האם את מרוצה?ואם כן היכן עשית,וכמה עלה לך?אשמח לקבל תשובה,המון תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מרוצה
קרן11/11/2007ושילמתי 1500 אבל הלכתי די רחוק בשביל המחיר- ללוד=\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,אבל זה באמת רחוק לי!
סיגל11/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,אבל זה באמת רחוק לי!
סיגל11/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן
רונן פלג16/11/2007אין שום בעיה יש חומר לשיער צבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות בנוגע לתלתלים = |נוי09/11/2007
הייתי רוצה שתמליצו לי על קרם לשיער מתולתל דיי עבה ,
שאפשר לקנות בסופר פארם ,
ניסיתי את רוב הקרמים וכולם לא ממש עוזרים כי השיער מתנפח מאוד מהר ,
אני עושה דילול וזה דיי עוזר עד שהשיער גדל ומתנפח ..
ועוד שאלה :
אם אני אעשה פוני לצד , בלי להחליק אותו ,
הפוני ייתנפח ?
זה יראה נורמלי בכלל ?
בבקשה תעזרו לי , = (* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לחות אם לא הבהרתי את עצמי ברור*
נוי09/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווקא קרם לחות? כנסי
שחר10/11/2007לפי התיאור שלך, יש לי בדיוק אותו שיער, עבה מתולתל, פוני לצד ומתנפח!
עד לפני כחצי שנה השתמשתי בכל מיני קרמים שבכלל לא עזרו,
הדבר היחידי שעזר לי ואני מבטיחה לך שהוא לא מזיק
זה הגלייז תפוחים של אינדולה, מניסיון ואין לי כוונה להחליף!
מוריד נפח, מתלתל את השיער בצורה נפלאה והפוני? מקסים~!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל ...
נוי10/11/2007תוודה רבה [=
אבל את לא מחליקה את הפוני ?
ואיפה משיגים ? כמה זה עולה בערך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי
שחר11/11/2007אפשר להשיג ברשתות הסופר פארם- יש קופסא קטנה, ויש גדולה.
אני קונה את הגדולה כי זה יותר משתלם לי ועולה 45 ש"ח.
אני שמה אחרי המקלחת מעט קרם לחות מסרקת ושמה את הגלייז ומכווצת את השיער, ורק את הפוני אני מסרקת (פוני ארוך לצד!!).
כשאני הולכת לישון אני שמה סיכה קטנה בקצה הפוני והוא נשאר חלק.
אף פעם לא ניסיתי להחליק את הפוני בפן,
עדיף לי השימוש בחומרים אחרים על פניו, סתם הורס את השיער!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר הי - כנסי
לילי12/11/2007את הגלייז תפוחים הזה אפשר לשים על תלתלים יבשים? זאת אומרת לא על שיער רטוב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי כנסי
שחר12/11/2007בטח שאפשר, רק פעם אחת שמתי את הגלייז על שיער יבש,
(שהתלתלים לא היו מודגשים) וזה הדגיש אותם.
בכל מקרה אני מעדיפה לשים רק אחרי המקלחת
ובבוקר להשאיר את השיער כמו שהוא בלי להוסיף עוד גלייז...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר אז זה בעצם כמו מוס לא?
לילי12/11/2007שעושים עם הדיפיוזר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא חושבת- כנסי
שחר12/11/2007יצא לי מספר פעמים להשתמש במוס ואני לא כל כך אוהבת.
הוא מקשה את השיער יותר מדי ולא ממש נותן לו חופשיות,
מעמיד אותו במקום בלי תזוזה...
בדיפיוזר אף פעם לא השתמשתי, רציתי אבל המליצו לי לא להשתמש בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר - למה לא דיפיוזר - כנסי
לילי13/11/2007מה אמרו לך על הדיפיוזר? משהו רע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיכנסי
שחר14/11/2007נורא רציתי דיפיוזר וביררתי מחירים וכמעט אפילו קניתי,
אחר כך התייעצתי עם שני ספרים ושניהם אמרו לי
שעדיף לא לא לקנות ולא להשתמש.
כי כשעושים איתו השיער נראה טוב
אבל אחרי זמן קצר התסרוקת נהרסת והשיער נראה לא מטופח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שאמרו לך את זה רק כי רצו
שני15/11/2007שתבואי תעשי אצלם ותשלמי להם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא...
שחר15/11/2007הציעו לי לנסות כדי לראות את התוצאות,
אבל הציעו לי לא לקנות ולא לעשות בכלל אפילו אצלם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה?
בני17/11/2007כמה צריך לשלם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה אותך ויודעת מה את צריכה
שירן12/11/2007אני בדיוק כמוך ,שיער מתולתל ונפוח שלא מסתדר אם אני לא עובדת עליו שעתיים.
אז בקשר לשאלה של מה לשים עליו ,אני ממליצה על קרם לחות (מה שיתאים לך) ולאחר מכן למרוח מוס (אני משתמשת בשוקי זקרי וזה ממש עובד)
ובקשר לפוני ,גם אני עשיתי פוני לצד לא מזמן ויצא מדהים אבל כמובן שצריך לעבור עליו עם פן בבוקר!
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלתלים
רונן פלג18/11/2007קום כל תפסיקי לדלל את השיער את רק מגבירה את הנפח בשיער.
ההמלצה הראשונה שלי היא אולי לעשות פתיחת תלתלים על מנת שיוריד לך את הנפח משמעותית ואז יהיה לך הרבה יותר קל לעצב את השיער ובמקביל לתת לשיער תספורת שמתאימה לסוג שיער שלך.
לגבי חומר עיצוב = בדרך כלל אני ממליץ להשתמש בג'ל נוזלי ולערבב איתו קצת קרם לחות....יכול לתת לך תוצאות טובות.
אבל הכי חושב לשיער כמו שלך עד כמה שהבנתי ממך ... זה ה ז נ ה .. לעשות מסכות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקהסיגל09/11/2007
הייתי מאוד רוצה לעשות החלקה יפנית,לפי מה שקראתי כאן בפורום חלק מרוצים מכך וחלק לא! האם יש לכם המלצה עם כדאי לעשות, ואיפה יש במרכז מספרה טובה שעושה זאת!!!תודה וסוף שבוע נעים!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה בהקדם תודה!
סיגל11/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל
רונן פלג16/11/2007הכי חשוב בהחלקה יפנית והיכן שלא תחליטי לעשות תוודאי שלפני הפעולה יבצעו "טסט" על קבוצת שיער קטנה דבר שיכול למנוע ממך עוגמת נפש גדולה בעתיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי ספרותשני09/11/2007
שלום
אני מעוניינת ללמוד ספרות אך כל הנושא של ספרות נשים לא מעניינת אותי. רק תחום של גברים.
האם יש אפשרות ללמוד רק את המגזר הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עניתם לי על לימודי ספרות
לילי11/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים יה אללה
שני15/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו בבקשה
שני17/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקשר לפורום הזה?!
סתם אחת..17/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה פורום ספרות לא? שיער, תספורות
לילי18/11/2007אז מה את מבלבלת ת'מח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי ספרות
זאב לוין20/11/2007את יכולה לפנות אלי כיוון שאני מעביר סדנאות אישיות למעצבי שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- +*+........שאלה........+*+ספירוש09/11/2007
אני מטפחת טוב את שערי והוא גלי ויש לו ברק אבל עדיין היתי מעוניינת לדעת איך אני יכולה לגרום לו להיות ממש חלק(לא כולל החלקות ופנים),אני משתמשת בקרם קרוליין, האם יש דרך מסוימת שאני צריכה לעשות כשאני סמה קרם כדי שהוא יהיה חלק יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנסי ..
נעמה28/11/2007ברור..
להסתרק כל בוקר וערב..
וכשאת מורחת את הקרם לשיער לסרק אחרי ..
ולא לגגעת..ובערב תחפפי ותסרקי שוב..
הסוד הוא לסרק!
לחברה שלי היה שיער גלי חלק..[:
וכבר המון שנים שהיא מסרקת את השיער בוקר וערב ..ושמה קרם ומסרקת..וזה הסוד בעצם כי משיער גלי השיער שלה הפך לפן!
חברה שלי התחילה על הסירוק מתוך אובססיה..היא תמיד אהבה להסתרק.. אבל זה השתלם לה : ]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה+*+........תשובה ........+*+
רונן פלג30/11/2007צערי אין שום חומר שיכול להחליק לך יותר את השיער אלא אם כן תעשי איזו פולב כימית..
מצעטר.
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיעררונית08/11/2007
שלום,
אשמח לקבל המלצה לצבע שיער שצובע שיער לבן בצורה טובה.
כרגע אני משתמשת בקולסטון בשפורפרת והצבע לא מכסה לי את השיער הלבן מספיק טוב בעיקר
מדובר על האיזור הקידמי של השיער (הקרוב למצח) ובאיזור הפאות. ובנוסף הצבע יורד דיי מהר.
כרגע משתמשת במס' 307/1 שהומלץ לי בזמנו כמכסה שיער לבן.
תודה,
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע
רונן פלג09/11/2007אני מאוד מבין את הבעיה שלך .....אצלי במספרה אני משתמש רק בלוריאל ויש לי הרבה לקוחות עם שיער לבן, הכל גם בעניין הטכניקה של מריחת הצבע על השיער והזמן שאת נשארת עם הצבע ......
את מוזמנת (-:
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיצוול בקצוותקרן08/11/2007
יש לי קצוות מפוצלים ושיער יבש
ואמרת ליי לקנות מסיכה של לוריאל ועוד כמה חברות
אז הלכתי על לוריאל אבל קניתי את
L'OREAL ELVIVE למסיכה הזו התכוונת או ששוב טעיתיי ?!
ורציתי גם לברר מזה אמפולה איפה אוכל למצוא את זה וכמה זה עולה.
מצטערת על כל השאלות אבל זה ממש ממש דחווווף
תודה:]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוריאל פרופסיונל
רונן פלג09/11/2007בדרך כלל כשאני ממליץ על מוצרים אלו מוצרים מקצועיים שמוכרים אותם במספרות בלבד!!!
והסיבה היא כי אלו מוצרים מאוד סמיכים ולא מדוללים כמו מוצרי מדף שמוכרים בחנויות רגילות.
הכמויות שאת משתמשת הן קטנות ותוצאות מיידיות.
האמפולות הן אמפולות שבדרך כלל עושים אותם במספרה בלבד והן עולות בסביבות 69 ש"ח, אלו אפולות שאפקטיביות על השיער במשך 3 שבועות עד חודש מאוד מומלץ אני משתמש איתם אצלי במספרה והשיער שמור לאורך זמן ורואים תןצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)