מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספות שיערדר20/10/2007
רציתי לדעת איפה ניתן להוסיף תוספות שיער בחיפה והסביבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דר- לא מכיר
זאב לוין21/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה כן מבין? אז מי צריך אותך?
רות ווילר03/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים?דנה19/10/2007
היי, הייתי במספרה שלשום כדי לצבוע לצבע אדמדם, אך מכיוון שהיה לי צבע על הראש, הספר המליץ על הורדת צבע לפני הצביעה, ישבתי עם החומר הנ"ל שאין לי מושג מה הוא מכיל אך מה שבטוח שהרגשתי בעירה בכל השורשים וצריבה חזקה, הייתי עם החומר למשך שעה, לאחר מכן ראיתי שכל השורשים שלי נהיו בלונדינים, זה נראה מעין איבוד פיגמנט של צבע השיער הטבעי, יש לציןן שלאחר הצביעה היו לי 2 צבעים בשיער
, בשורש מסגרת הצבע הייתה בצבע אדום רועש ואילו בשאר השיער הצבע היה חום יותר ופחות גוון אדום
אני מאוד חוששת שחומר זה הזיק לשיערי וגרם לו לנצח לאיבוד צבעו הטבעי בשורשים
יש לי כמה שאלות
1. האם חומר המסיר צבע גורם נזק בשיער לצמיתות?
2 האם איבדתי את הפיגמנט/ צבע טבעי שלי בשורש כימי? האם זהו חומר טבעי?
3. מהו הרכבו הכימי של החומר? האם זהו חומר הבהרה
אני מאוד חוששת ואובדת עצות, מאוד מצטערת שביצעתי את התהליך הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
זאב לוין21/10/20071.לפי ההסבר שלך הספר השתמש בחומר הבהרה, אם קבלת שני גוונים זה מראה על חוסר נסיון של אותו מעצב שיער.
2.את לא איבדת את פיגמנט הטבעי לגמרי הצמיחה המחודשת מתארכת טבעית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלתלים :(חסוי18/10/2007
יש לי שיער די מתולתל ארוך עם תלתלים חצי סגורים חצי פתוחים, יש לו מראה יבש בחלקו והוא מתנפח אחרי שעתיים שאני שמה לו חומר לא משנה הכמות..
מה אני יכולה לעשות ובאיזה חומר הכי כדאי לי להשתמש?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלתלים
זאב לוין21/10/2007עלייך להשתמש בקרם הבונה תלתלים של חברת נובקס הנמכר במספרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקהג'ני18/10/2007
שלום! חבר שלי מעוניין לעשות החלקה אז הייתי רוצה שתמליצו לי בבקשה על סוג ההחלקה הכי פחות מזיק לשיער, וגם על מקום טוב במרכז לבצע בו את ההחלקה! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה
רונן פלג26/10/2007החלקה של אינדולה Q8 מאוד ידודותית ... צרי עמי קשר ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש ספר טוב בראשוןעמית18/10/2007
היי..
אני מגדל שיער והוא מתותל ויבש..אני רוצצה לעשות החלקה עוד שבועיים בערך...
רציתי בבקשה שתמליצו לי על ספר טוב בראשון לציון...שיודע מה הוא עושה..כי אני מפחד ליפל על איזה ספר חובבן שיהרוס לי את השיער...
עוד שאלה נוספת-מאיזה אורך של שיער מומלץ לעשות החלקה...לבן..לא לבת!
ואני לא מדבר על החלקה יפנית אלא על מה שנקרא פתיחת תלתלים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
עמית20/10/2007תענו בבקשה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמית
זאב לוין21/10/2007אני ממליץ על לאון&מיץ מעצבי שיער מעולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאללה דחופה..נוי18/10/2007
אני רוצה להסתפר,ואני לא יודעת אם כדי לי לעשות פוני לצד כי יש לי פנים ארוכות?
אם אתם יכולים תענו לי כמה שיותר מהר זה דחוףף
נ.ב-אם אתם יכולים תחזירו לי תגובה באימייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלחי תמונה
רונן פלג26/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרונן!!שני17/10/2007
לפני כמעט חודש שלחתי לך הודעה על כך שאני רוצה לעשות תספורת.
אמרת לי לשלוח לך תמונה ושלחתי ומאז לא ענית לי..
בבקשה תענה לי כי זה מאוד חשוב לי..
תודה ומחכה לתשובה,
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
רונן פלג26/10/2007קיבלתי את התמונה ואת צודקת...
אני מקווה שעדיין לא הספרת..
ההמלצה שלי היא תספורת ארוכה אבל מדוגרת קל באיזור הפוניש שיהיה מדורג יותר קצר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגת על שאלתי מה-12/10 על תלתלים!!לילי16/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאב נו מה יהיה כפרה? תענה לי בבקשה
לילי16/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופההטלי15/10/2007
האם וקס לשיער של אינדולה מזיק לשיער.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא
רונן פלג16/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונן
טלי16/10/2007יש לי שיער רגיל וקצת גלי והוקס של אידנדולה הוא היחידי שמעצב לי את השיער יפה והבעיה שכדי שהשיער יהיה יפה אני צריכה לשים כמות גדולה של וקס בשיער אבל הוקס עושה לי נשירה בשיער אז מה אתה ממליץ לי לעשות.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול לענות לי בבקשה ?
טלי17/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לחות....15/10/2007
הממ יש לי כמה שאלות ...
1. זה נכון שקרם לחות פוגע בשיער?
2. זה נכון שזה עושה קשקשים?
3. זה נכון שזה מדלל אותו \ גורם לנשירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לחות. .....
רונן פלג16/10/20071. קרם לחות לא עושה נזרק לשיער רק אם הוא שומנימאודדדדדדדדדדד..
2. לא עושה קשקשים... רק יש לדאוד לא לא למרוח אותו על הקרקפת כי אז את עושה נזק לקרקפת.
3.לא גורם לנישרה ודילול.
אבל שוב אין למרוח קרם לחות על הקרקפת את אוטמת את קרקפת ואין לה שום דרך לנשום ואז מתחילים נזקים!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה אוותכם דחווף!!רותם :)15/10/2007
אני רוצה לעשות תיספורת "אימו" אבל יש לי שיער מתולתל..
בנתיים לא ראיתי תיספורת "אימו" על שיער מתולתל.. ראיתי רק על שיער מתולתל..
אבל אתם יודעים אולי איך אפשר לעשות את התיספורת בשיער מתולתל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו בבקשההההההה :)
רותם17/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתם לא עוווונים??
רותם19/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת שיעררחלי15/10/2007
היה לי שיער שחור, אתמול עשו לי במספרה הבהרה, צבע וגוונים. השיער נשאר בגוון כתום. איך אוכל לשבור את הכתום ולהגיע לגוון דבש כהה? אנא עזור לי אני מרגישה זוועת עולם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה.מקווה לעזור
טל15/10/2007בשביל לשבור את הצבע הג'ינג'י בשיער בפעם הבאה שתלכי למספרה תבקשי שיעשו לך צבע עם מס 1 שיש בו גוון אפור וזה מבטל את הג'ינג'יות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת שיער - המשך
רחלי16/10/2007תודה על תשובתך, רציתי לדעת אם אני אצבע לבד בבית בצבעים 1000.1 ן. 1000.22 (בלונד אפור ובלונד פסטל) על הג'ינג'י הזה שיש לי לא יצא לי ירוק כי אני אחרי הבהרה? והאם זה בסדר שאני יעשה את זה לבד או שב כול זאת אתה ממליץ ללכת למספרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה..
טל17/10/2007אני ממליצה ללכת למספרה ולבקש לעשות צבע שיבטל לך את הג'ינג'יות עדיף לא לצבוע בבית כדי שלא יהיו טעוית אחרי שתיצבעי במספרה את יכולה לבקש את המיספר של הצבע ואז לקנות ולצבוע בבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחלי
רחלי17/10/2007אני מבועסת לגמרי מהשיער. אולי כדי שאכהה ודי? השיער הזה פשוט הרס לי את המצב רוח לגמרי. איזה חום אני יכולה לעשות שיצא לי יפה? וסליחה שאני משגעת אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
טל17/10/2007קודם כל זה בסדר.
גם אני כמוך קשה לי שהשיער לא מיסתדר אין לך מה להכהות אותו פשוט תלכי למספרה זה רק עניין של צבע וקצת סבלנונת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פןחן15/10/2007
שלום, יש לך המלצות לפן מסויים? אני לא מתכננת לעשות הרבה אך בכל זאת רוצה מינימום נזק לשיער, כי הוא גם ככה מאוד מאוד דלילי ושביר.......אני אחרי קלאופטרה ורוצה לחזור לשיער הטבעי....
אודה להמלצה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג פן??
רונן פלג16/10/2007את רוצה המלצה על סוג פן ?? חברה??
מומלץ פן של "איתמר" או של "גדעון קוסמטיקס" הרבה מספרות מחזיקות אותם.
אבל הכי חשוב !! בגלל שעברת החלקה היא להניח מגן פן לפני שאת מייבשת או עוברת על הישיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תספורתלי15/10/2007
שלום!
הייתי אתמול אצל ספרית.
היא הייתה מאוד לא עדינה..סירקה אותי ממש חזק..וזה ממש כאב..(כשסיפרה אותי)
האם זה יכול לגרום לנשירה?
מה לעשות?איפה אפשר להתלונן?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים פה?פליזזזז..מאוד חשוב
לי16/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסירוק
רונן פלג16/10/2007סירוק אגרסיבי לא גורם לנשירה.
לצערי המקום היחיד מולו את יכולה להתלונן זה אצל הספרית , הלואי והיה איגוד מסודר שהיה מפקח על עולם הספרות בארץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה...
רחלי17/10/2007לפי הנראה כאן יש לך המון ידע ומקצוענות. מדוע שלא תוביל את הרעיון לאיגוד מקצועי לספרים? זה יכול לפתור המון בעיות להמון לקוחות. כמוני למשל... חחחח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..יסמין14/10/2007
אני בת 21 ובערך מגיל 15 אני צובעת את השיער ..מה לא היה לי אדום שחור חום ..אבל לא חימצנתי אף פעם ובכל זאת אני רואה שנגרם לו נזק משמעותי..הוא יבש וחסר ברק ובקיצור ג'יפה..
לפני 3 חודשים אמרתי לעצמי שאני מפסיקה עם הצביעות לתמיד ולא אכפת לי שיהיה לי חצי שיער צבוע וחצי טבעי - אני מחכה עד שכל השיער הטבעי שלי יגדל ..ובאמת אני רואה שעכשיו השיער שגדל הרבה יותר בריא ומבריק..
אז השאלה שלי זה : אם אני אחכה עד שכל השיער יגדל אז האם הוא יהיה זהה לשיער שלא נצבע מעולם? או ששיער שנצבע הרבה פעמים גם אם יגדל הוא עדיין לא יהיה בריא כמו שיער שלא נצבע מעולם?
סליחה אם סיבכתי אותכם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי
זאב לוין17/10/2007השיער המתחדש צומח כשיער בתולי. אני ממליץ לצבוע את שיערך בצבע ללא אמונה שאינו גורם לנזקים בשיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)