מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוף אני מותשתקרן27/10/2007
אני מוכנה להשקיעע השיער שלי את החיים שלייי..
רק שיראה כמו שצריך
באיזה שמפו מרכך ומסיכה אתה הכי ממליץ לי להשתמש
אם עברתיי
מתיחת תלתלים שפיצלה לי את הקצווות פסיםם על כל הראשש וצבעע שחור ואז עשיתי סברה.
השיער שלי נראה מחוספס?
באיזה מוצרים אתה ממליץ ליי להשתמש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטי וענונו
זאב לוין28/10/2007אני ממליץ להתשתמש בשמפו 1.2 של וולה + מסיכה הידרו של וולה אס פי 3.1 כמו כן אני ממליץ להשתמש בסרום אובלפיחה זה יעלים לך את הקצוות המפוצלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, צריך עזרה קטנה :)אביב החביב26/10/2007
אני מחפש לראות סוגי תספורות מעוצבות לגברים כדי שאוכל לבחור מתוכן...
אם יש אתר כזה אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק...
חוץ מזה - יש ספרים שמבינים עניין ואפשר לראות אצלם תמונות של תספורות מעוצבות ולבחור מתוכן?
אני אציין שהלכתי למספר רב של ספרים וניסיתי להסביר במילים מה אני רוצה, אבל אף פעם אף אחד לא קלע... בכל אופן אשמח אם תעזרו...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביב
זאב לוין27/10/2007חיפוש קטן בגוגל אתה יכול למצוא
או בכל מספרה יש גם קטלוג תספורות גברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רוברט. קונדישינר מומלץ-אחרי ?
אלון27/10/2007לאחר שפמו הסילבר מה ההמלצות ?
להשאיר כך ולמרוח מסכה ?קרם טיפולי ? קונדישנר מותר {לא ינטרל את הצבע ? }
כל כמה זמן יש להשתמש בסילבר ? {ימים ? } בנוסף.מה מומלץ ?
קרויטר של וולה - עדיף {לאחר צביעה /הבהרה /טיפול כימי } ? ? ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים דחוף .חייב שיפור בשיער
אלון28/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלון
זאב לוין28/10/2007לאחר סילבר אתה יכול להתשמש או במסיכה או בקונדישינר לפי מה שנח לך ושימוש בסיבלר לא חייב להיות יום יומי אלא לפי הגוון שאתה רוצה לראות בשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה !יש לי עוד מספר שאלות ...
אלון30/10/2007ברשותך...!
{1} האם שימוש בקונדישינר מחייב לאחר כל חפיפה [ אפילו ללא צבע. שיער טבעי ] ? או רק פעם בשבוע ,למשל ?...שערי קצר ובד"כ מאד מפוזר ונפוח וחייב קרם / ג'ל ,עדין ,כל יום ! [ שיער בריא ללא קשקשים...]
{2} מה התדירות המומלצת לשימוש : בקרם מזין לטיפוח והחייאת השיער [ קמילוטרקט-פרו-טבעי ] והאם ניתן להשאירו [ ללא שטיפה ] 3-4 ימים ? ! לא מסכה .
{3} כמה זמן ניתן ומותר להשאיר שמפו רגיל /קונדישנר בהתאמה על הראש טרם שטיפה ? ? ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלון
זאב לוין03/11/20071) לא
2)אני ממליץ לישטוף כול קרם בסוף היום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לאחר -2 - הבהרות וצבע סילבר..אלון26/10/2007
שלום רב !
אתמול בהמלצת ידידה צבעתי את שערי לסילבר [אפרפר בהיר ] ....מצבע שערי שהיה שטני /כהה.
עברתי -2 - הבהרות + צבע + תיספורת קצרה די ! ! ! והקרקפת היתה מגורה ,כמעט , -12 שעות לאחר הטיפול [ ולפני השימוש בשמפו מיוחד ]...
הומלץ לי להשתמש גם בשמפו מיוחד [שקניתי ] לשיער צבוע :EUGENE-PERMA /CYCLE VITAL.
silver shampoo.re-naissance.בצבע סגול כהה. בקבוק קטן-[250 ]+נקטר [?]
פריס-צרפת.
האם יש צורך להמשיך להשתמש בו [לאחר פעם אחת בלבד ]...היום ! לשמירת הגוון /הטיפול המיוחד שהוא מעניק לשערי ?...אם בכלל.
בד"כ משתמש בשמפו רגיל [פנטן ] כיוון שאיני צובע את שערי בכלל .ומרוצה מאד !
מה אתם ממליצים לעשות ? האם באמת לפי הוראות השימוש [סילבר -שמפו ] יש להשאירו -10 דק' על הראש ? למניעת "בריחת הצבע "....? ? ? האם יש צורך בקונדישנר לאח"כ ? [שערי היה קשה וחיוור ]
תודה מראש על כל אינפורמציה שהיא !
אלון...!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמפו סילבר
רוברט לוי26/10/2007רצוי ואפילו חובה לחפוף את השיער בסילבר .מכמה סיבות . מבטל ומנטרל צהוב .ידוע שאחרי הבהרה יש בריחה של צבע .לכן מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוברט תודה.שאלתי עברה לדף למעלה !
אלון27/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדרכה בצבערוני25/10/2007
אשמח לדעת היכן יש מרכז
הדרכה במרכז להדרכה בצבע
של לוריאל , שלחו לי קישור שקיבלתי תשובה אךאינני רואה אותה וגם: האם המחלקי הקרמי
שורף או מזיק לשיער או שהנזק בדיוק כמו פן
האם הוא גורם לנשירה או לאיבוד שיער?
תודה רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני
רונן פלג26/10/2007תתקשרי ללוריאל: 09-8928207
מחליק קרמי לא מזיק לשיער אם משתשמים בו נכון והנה כמה חוקים:
1. חייבים לשים קרם מגן מפני החום של המחליק הקרמי.
2. השיער חייב להיות יבש 100%.
3. המחליק הקרמי עדיף עם שעון דיגיטלי ... ככה שאת יכול/ה להבחיןאם החום משתנה , מחליק טוב החום נשאר יצב כל הזמן.
4. לא להישאר עם המחליק יותק מ- 2 שניות על אותו איזור .......
וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיפור השער הסוררנועשת25/10/2007
אוקי,
יש לי מערכת מורכבת של שנאה ואהבה עם השער שלי.
השער שלי מתנפח נורא במיוחד כשהוא נקי , אני לא עושה פנים אבל השער שלי נראה כאילו אני עושה פן כול יום נורא שרוף,תוך חודש מתספורת. הלכתי להרבה הרבה ספרים התסרוקותשהם עשו לי גרמו לי טראומה שעד היום אני פוחדת ללכת להסתפר
אני משתמשת בהרבה קרם לחות כדי לרסן את השער הסורר הזה
אבל לא כול כך עוזר(כרגע אני משתמשת בקרם לחות של שוקי זיכרי)
יש לי פנים עגולות ,כרגע השער שלי ארוך וטיפה מדורג ונפוח
כולם אומרים לי שהשער חסר צורה וצריך לעשות איתו משהו
אבל מה ! לכל הרוחות מה !! כול פעם אני הולכת לספר ומספרת את הסיפור של השער והם מקצרים ועושים טיפה דירוג . פליססס יש לכם
עצה לבעיה המטרידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער סורר.. אהבתי
רונן פלג26/10/2007שלחי לי תמונה ..... [email protected]
קצת קשה לתת דיאגנוזה כשאת לא לידי התשובות שאני אתן לך הן דיי כלליות .. שלחי לי תמונה ואני אנסה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש ספריי וכמה המלצות...אוהד25/10/2007
1.היי...אני מעמיד את השיער שלי אבל לרוב הוא נופל ברוח בגלל שהוא ארוך מדי...
כדי להעמיד אותו אני עושה פן כדי להגביה אותו ואז עם מחליק כדי ליישר אותו כדי שהקוצים יראו קוצים ולא תלתלים כאלה...
אני משתמש בגומי של wella...אני רואה שזה לא הכי עוזר אבל הספר שלי אומר שזה החומר שהכי מתאים לשיער שלי...
עכשיו הבנתי שאולי כדי להחזיק אותו חזק אני צריך להשתמש בספריי כלשהו...
עכשיו אני יודע שלמשל בספייקים ארוכים משתמשים בספריי כדי להחזיק...
אז זה נכון?...
ואם כן על איזה ספריי אתם ממליצים?...שיחזיק טוב ושאחרי מקלחת לא יתקע בשיער...
אמ...אם אפשר גם ספריי לא הכי יקר...שמעתי על הספריי(אני לא יודע אם יש בישראל) Suave Rave 4X Mega...
אני יכול להשיג אותו בישראל?...הוא מתאים לי בכלל?...
2. מה זה סיליקון לשיער?...
3. צירפתי תמונה שלי...בקרוב אני הולך להסתפר...אז יש לכם אולי איזה תספורת אחרת להמליץ לי?...
תודה מראש...:]...
http://img452.imageshack.us/img452/6143/p1010194gz0.jpg - קישור לתמונה שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנננס דחווף המצצב שלי קששה
אפרת25/10/2007יואו אם אתה יכול לעזור לי אתה ענק !
תקשייייב , השער שלי מטולטל פרוע כזה . ואני לא יודעת מה לעשות איתו
אני ככל הזמן עושה פן . אמאשלי גם עברה את אותו סיפור עשתה כל הזמן פן והרסה את השער שלה ועכשיו היא עם סברה היא עושה כל כמה זמן אצל מישהי מרמלה .
אז אני מפחדת שאני היה כמו אמאשלי שהשער שלי ישרף , ואין לי מה לעשות איתו ביום יום .
אני שמה מים אחרי 10 דקות הוא מתנפח אותו הדבר עם קרם ..
תייייעץ לי מה לעשות איתו ודרך אגב אני שונאת טלטלייים . החלקה כבר עשיתי מה עווד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת
זאב לוין27/10/2007את יכולה לעשות החלקה יפנית זה יותר טוב מסברה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אשמח אם תגיבו לי גם...
אוהד27/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הערכת שיער והתעמלותלאלי25/10/2007
אני בת 14 ואני מעונינת בהערכת שיער.מאיזה גיל מותר?
אני גם בחוג להתעמלות שבו אני צריכה להאסוף את השיער אז רציתי לשאול באיזה שיטה של הערכ שיער להשתמש בשביל שלא יראו את הגומיות והחרוזים?
קניתי מחיליק והוא מנפח לי את השיער.איזה מחליק כדאי לי לקנות?
תודה רבה..רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הארכת שיער
רונן פלג25/10/2007אני לא הייתי ממליץ לך לעשות הארכת שיער ... אני חושב שאת צעירה מידיי..
מחליק לא אמור לנפח שיער .. זה הכל עניין של תכניקת שימוש נכונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום....נאור24/10/2007
שלום אני צריך עזרה..
1.במה משתמש יודה לוי או מפורסמים אחרים להעמיד את השיער שהוא רך ויציב כי ניסית בוקס והוא טוב ל10 דקות אחרי זה הוא מתפרק והשיער מתחיל לינחות ניסית ספריי בלי גז ואז עם גז ושניים דביקים ניסית מוס הרבה דברים אם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב ואם תוכלו לרשום לי שם מלא שאני אקנה כמו של מפורסים של מעצבי שיער גדולים שגם בחוץ השיער התפוס ולא יהיה קשה ושיהיה רך ונעים
2.נולדתי עם שיער חום בהיר בהיר בהיר מאוד בהיר עכשיו השיער שלי שינה את צבעו אבל משמעותי הוא עכשיו חום שטני רציתי לדעת איך או למה הוא אבל לתהליך כזה אומרים לי בגלל זאני מסתפר אבל בלונדינים לא הופך השיער לחום עם תוכלו לעזור לי להחזיר אפילו במעט את צבע השער בלי שטיפות וצבע הודה לכם מאוד
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נאור
רונן פלג26/10/20071. מוצרי עיצוב להעמיד שיער נורא תלוי בסוג השיער מן הסתם ייתכן כי השיער שלך ממש לא דומה ליודה לוי כן יש לנסות כמה מוצרים עיצוב ברמת חוזק גבוהה....
2. לגבי הצבע בשיער כמובן שהוא יישתנה זה תמיד ככה אבל אם אתה רוצה להבהיר עדיף שלא תעשה את זה לבד אלא אצל ספר מוסמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נאור26/10/2007תודה שענית
השיער שלי גלי אני מצליח להעמיד את השיער עם פן אבל לאחר שעה או חצי שעה הוא מתחיל לנחות רציתי שתיתן לי חומר טוב שירזיק לי את השיער השיער שלי חלה ועם הקצוות מתחיל להתעגל
לגבי הצבע אני אומר שאי אפשר להחזיר את הצבע אלה אם אני עושה שינוי כימי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנאור
זאב לוין27/10/2007תנסה להשתמש בג'ל חזק
לגבי הצבע אין להחזיר את הצבע הטבעי מבלי התערבות כימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפנית בארה"בשני24/10/2007
שלום
אני גרה באלבמה ארה"ב ומאוד מעוניינת בהחלקה יפנית
אם יש לכם מושג איך קוראים לזה באנגלית ואם יש איזו שהיא המלצה איפה לעשות?
הרבה תודה
שני המתולתלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה יפנית בשם ביוניק
יואל ברמי25/10/2007הי שני . יש החלקה יפנית בשם ביוניק, שמבצעים אותה בכל ארהב".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה
רונן פלג25/10/2007לא מכיר את החחלקה הזו.. יש כל כך הרבהההההההההה
אבל אם את מתולתלת לא הייתי ממליץ לך על החלקה יפנית ...את תהיי משועבדת למספרה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלתליםשני24/10/2007
1. איך משתמשים בדפיוזר?
2. באיזה שלב של המקלחת עליי לסרק/להבריש את שיערי המתולתל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהי
רונן פלג26/10/20071. דיפיוזר משתמשים על שיער לח אחרי שמרחת עליו חומר עיצוב ובעדינות לוקחים חלקים של השיער ומכניסים לתוך הדיפיור על מהירות חום נמוכה ....דקה או שניים על כל איזור ... הכי טוב להוריד את הראש למטה ולהכניס קצוות ....
2. שיער מתולתל עדיף לסרק ולא להבריש ......
אם את שמה מסכה סרקי קלות מהקצוות ובהדרגתיות תעלי.......
גם אחרי שאת מורחת חומר על השיער יש לסרק אותו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספר באשקלוןגלינה24/10/2007
האם יש ספר טוב באשקלון שיוכל להוציא אותי משיער שחור
השמח אם תמליצו על ספר טוב שיכול לעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספר באשקלון לא מכיר .....אבל.......
רונן פלג26/10/2007הכי קרוב שאני מכיר ויכול לפתור לך את הבעיה הוא מרק קיסר ב"ש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתליםשני24/10/2007
כמה עולה לעשות פתיחת תלתלים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיר
רונן פלג25/10/2007לא נהוג לתת אותו ככה הכל תלוי בסוג השיער שלך יכול להתחיל 280-500 ש"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות תלתלים..
שני01/11/2007יש לי שיער מתולתל ועבה..ומתנפח לרוב!...אני כבר לא יודעת מה לעשות איתי....התייאשתי...חשבתי לעשות פתיחת תלתלים..אבל אמרו לי שזה רק הורס את השיער...ואני ממש לא רוצה להרוס אותו ולא לעשות לו החלקה...פשוט שיהיה מסודר..ועוד שאלה....פוני מתאים לתלתלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר
רונן פלג25/10/2007לא נהוג לתת אותו ככה הכל תלוי בסוג השיער שלך יכול להתחיל 280-500 ש"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספרות מורשות מוצרי קרסטסגילה24/10/2007
האם תוכל בבקשה לומר לי היכן אוכל להשיג בחיפה מוצרים של קרסטס ? אני מתעניינת באמפולות לטיפול בנשירת שיער. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמפולות קרסטס
סולו 5122/02/2010תנסי גם ברשת מספרות של מישל מרסיה יש בחיפה.
וגם בחנויות לצורכי מספרה יש בצק פוסט . ממש מתחת לגשר.
בברכה
סולו שיווק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילה
קורן אריכא23/02/2010יש לך מידע באינטרנט ולמה דווקא קרסטס שיש לך את "פול מיטשל "וסבסטיאן ".בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרסטס ישראל
רונן פלג25/10/2007כנסי לאתר של קרסטס ישראל ויש שפ רשימה מסודרת של כל המספרות בארץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספרות מורשות קרסטס
גילה25/10/2007תודה על ההפנייה. בהחלט מצאתי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספרות מורשות קרסטס
לבנת21/02/2010שלום,
אני מעוניינת לרכוש מוצרים(מסכה+ קרם לחות/שמן) של קרסטס לשיער נפוח ומקורזל.
האם אפשר לקבל המלצה אילו מוצרים עשויים להתאים לי וכן מהו האתר שבו יש רשימה של מספרות מורשות קרסטס- איני מצליחה לאתר אותו
תודה מראש על ההתייחסות
לבנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אתה ממליץ לי על..קרן24/10/2007
קניתיי שמפו מרכך ומסיכה לשיער של pantene ( פאנטן )
מה דעתך על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטי
רונן פלג26/10/2007אני כספר צמרת ממש לא מתלהב .....
אבל הכל תלוי עד כמה את מוכנה להשקיע על מוצרים לשיער .....
החומרים הנצאים בחניות רגילות הם בסדר לא ברמה של מוצר מקצועי .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- help me ..כבר התייאשתי :\ניי24/10/2007
יש לי שיער מתולתל.
לפני חודש בערך הסתפרתי מדורג כזה ובזמן האחרון השיער שלי ניראה רע ובגלל הדירוג הוא גם מרובע כזה
אני כבר שוקלת לעשות פתיחת תלתלים כדי שהם יהיו יותר גדולים אבל אני נורא מפחדת שזה ינפח לי יותר את השיער ויהפוך אותו גם ליבש יותר כי הוא גם ככה יבש..(אבל אני יותר מפחדת שהוא יתנפח)
תוכל לתת לי טיפ קטן מה לעשות?
ומה ניראה יותר טוב?
הפתיחה לאורך זמן או הפתיחה לזמן יותר קצר?
האם אחרי פתיחת תלתלים (אחרי זמן מסויים) השיער יחזור בדיוק למה שהיה או שלא?
בבקשה תענו לי זה ממש ממש ממש חשוב!
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לזו שהתיאשה חח
קרן24/10/2007חברה שלי עשתה פתיחת תלתליים וייצא לה ממש יפהה..
איך הייתי מתלהבת לראות אותה מפזרת ת'שיערר הוא ממש השתנה לה..
היה לה שיער מנופחח ותלתלים סגורים סגורים ולא כ"כ אהבתי את זה..
אבל כן אחריי תקופהה השיער חוזרר לעצמוו לאחר חציי שנהה
ואני כן ממליצה לך כי ראיתי והתלהבתי ואני לא אחת שמתלהבת מכל דבר.
אבל רק שלא ימליצו לךך במספרה על -מתיחת-תלתלים אל תעשי את הטעות שעשיתי.
רציתי פתיחה עשו לי מתיחהה וזו טעות חיי זה הרס לי את השיער
בהצלחה בובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי אתמול+שאלה קטנה
ניי25/10/2007אני ממש מרוצה ^_^
תודה
ואגב אמרו לי שאסור לי לחפוף במשך 4 ימים..
והשאלה שלי זה אם מותר לפחות להרטיב אחרי הפתיחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף שלא
רונן פלג25/10/2007של איזה חברה עשית ? לכל חברה יש הוראות שונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)