מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת עזרה!אור24/10/2007
אני צובעת בעצמי את השיערלצבע חום נחושת אדמדם. לאחרונה נראה לי הצבע כהה מדי לאחר הצביעה , וכדי להבהירו שטפתי אותו, לאחר שטיפתו במים ובשמפו, במיץ לימון + קמומיל. הנחתי לשיער להתייבש עם החומרים הנ"ל. השיער באמת התבהר קצת כתוצאה מפעולה זו, אבל אני חוששת שהבאתי על עצמי צרה גדולה: לאחר כל צביעה נוספת, השורשים לא ממש נצבעים ואחרי כמה ימים הצבע הלבן של שער השיבה נראה ובולט בשורשים. מה אני יכולה לעשות כדי לנטרל את התופעה הזו? (עלי לציין גם שאחרי כל חפיפה אני מורחת את השיער ואת הקרקפת במסיכה טובה). אודה לכם על תשובה מהירה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
זאב לוין27/10/2007אור יקרה, ראש ושיער הוא לא סיר בישול והכנת מזון.
כל החומרים האלה ששמת הם חומרים לאכילה, אין להשתמש אף פעם בלימון וכו' כיוון שלימון מכיל חומצה!!!!!!!!!!!!
אני ממליץ לגשת למעצב שיער קרוב לביתך כדי שיעשה הבחנה מקצועית לשיער הטבעי והצבוע ויוכל להמליץ לך על צבע רצוי ומבלי לגרום לו נזק נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסכת בוטיאהלילי24/10/2007
האם אתה מכיר את המסכה לשיער בשם: בוטיאה (BOTEA) והאם אתה ממליץ עליה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילי
זאב לוין25/10/2007לא מכיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בצבערוני23/10/2007
אשמח אם מישהו יגיד לי היכן יש מרכזי הדרכה לצביעה נכונה של שיער להשגת תוצאות רצויות בעיקר של לוריאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני
זאב לוין25/10/2007אתה מעצב שיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרונן?ליטל23/10/2007
כן אבל איך אני היסתר אני לא יודעת איזה תספורת תתאים לשער אולי הוא היתקבץ יותר והיתנפח ?.?....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליטל
רונן פלג23/10/2007תשלחי לי תמונה .. [email protected] ואני אנסה להמליץ לך.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שער מתולתל!!ליטל23/10/2007
שלום קוראים לי ליטל ואני בת 17 היסתפרת בערך לפני שנה וחצי כבר והשער לא אורך לי ולא מסתדר לי בכלל אני כבר לא יודעת מה ליעשות כבר הישתמשתי בכל הקרמים נישיתי כל קרם ושער נישאר אותו הדבר רציתי לדעת אם יש משהו שיכול לעזור לשער שלי להיות יותר ארוך ליראות שהוא אורך לי ??...
בתודה ליטל השמח אם תוכלו לעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליטל
רונן פלג23/10/2007המלצתי הראשונה היא לכי להסתפר ... לא חייב תספורת קיצונית קצוות.
אני בדרך כלל ממליץ להסתפר כל 4 חודשים קצוות לרענן את הישער ואת התספורת...
ייתכן מאוד שלא הסתפרת והקצוות שיער שלך כבר גמורים לכן הקרם לחות נספג לך בשיער ונעלם ...
אני מליץ לך מאוד לכתחיל בטיפולי שיקום השיער שלך מסכה פעמיים בשבוע .. אולי אמפולות הזנה פעם בחודש.......
אשמח לעזור
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהה !עידית22/10/2007
יש לי שיער רגיל וקצת גלי והוקס של אידנדולה הוא היחידי שמעצב לי את השיער יפה והבעיה שכדי שהשיער יהיה יפה אני צריכה לשים כמות גדולה של וקס בשיער אבל הוקס עושה לי נשירה בשיער אז מה אתה ממליץ לי לעשות.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידית
רונן פלג23/10/2007קודם כל תפסיקי עם הווקס...
אם את אוהבת את לאינדולה אז לה יש מלאה מוצרי עיצוב מעולים שיכולים אולי להיות אפקטיבים לשיער שלך ...
יש להם קרם לחות "בונה תלתלים" מעולה
יש להם ג'ל רך שיכול מאוד לעצור לך .......
ייתכן אולי שהתספורת שלך לא מתאימה לך לכן הכמות שאת משתשת כל פעם גודלת עד כמה שאני יודע ומכיר במוצרים של אינדולה אין צורך בכמות גדולה של חומר על מת לקבל אפקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונן
עידית23/10/2007הוקס של אינדולה עושה לי מראה רטוב לאחר שאני מרטיבה את השיער האם יש קרם או משהו אחר שאני אוכל לשים אותו בשיער והוא ישאיר לי מראה רטוב ולא יפגע לי בשיער ויעשה לי נשירה.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אז יש לי שאלה אחרת בבקשה תענוו!רותם22/10/2007
אני צריכה מספרה שאתם יכולים להמליץ עליה באשקלון..
תוודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מכיר
רונן פלג23/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה!!מור22/10/2007
יש לי שאלה..
יש לי שיער מאוד בעייתי.. אם אני שמה עליו קרם אחרי 10 דקות הוא מתנפח.. כגם אם שמתי עליו מלא קרם.
הוא ממש נפוח ואני אפילו לא יכולה לסרק אותו כי הוא מתנפח שלא לדבר על ללכת איתו סגור.. וגם אם קוקו אני לא יכולה ללכת כי אני עושה גבוה בגלל שנמוך לא יפה לי.. גבוה יפה לי רק שכאילו כל השיער אחרי הגוומיה מן עיגול כזה נפוח.. אני לא יודעת מה לעשות.. נאני ממש מיואשת כבר.. מקווה שתוכל לעזור לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מור כמה עצות לדרך?
רונן פלג23/10/20071. מתי פעם אחרונה הסתפרת?
2. באיזה קרם לחות את משתמשת?
3. האם את מזינה את השיער עם מסכה כלשהי?
ההמלצה התיאורטית שלי כרגע בגלל שאני לא מכיר את השיער שלך ייתכן מאוד והתספורת שלך לא מתאימה לסוג שיער שלך ולכן הוא מתנפח .......
הייתי ממליץ ללכץ ולברר אולי לגבי פתיחת תלתלים היא תוריד לך את הנפח ותעזור לך בעיצוב השיער.....
אשמח אם תשלחי לי תמונה [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מון פלטיןסיגל22/10/2007
קניתי במספרה שמפו + מסכה של חברת מון פלטין,האם הם טובים?יש לי שער צבוע עם גוונים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?
סיגל23/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונן ??..
ליטל23/10/2007רונן אם אני גיזור קצבות כמו שאמרת מבלי להיסתפר זה יכול לעזור ליי ??..יכול להיות שיפור תוך כמה זמן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאה מיידית
רונן פלג23/10/2007את תראי את השיער שלך בריא יותר .. כל הזנבות שישבות בקצה השיער שאין להם שום חיות ייעלמו והשיער היותר עם יותר הרבה תנועה .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל
רונן פלג23/10/2007אני לא כל כך מכיר אותם על מנת להמליץ ... אבל אני בשמחה יכול להמליץ לך על חברת לוריאל ושוורצקוף שאני יודע שיש להם מוצרים מעולים לשמר שיער שעבר גוונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע לשיערמיקה21/10/2007
הצבע בסיס שלי הוא חום בהיר ויש עליו גוונים בצבע זהוב האם כדאי לצבוע את כל השיער בצבע חום זהבהב? מה הגוון שייתקבל? יהיה כהה ממה שעכשיו יש לי?מהססת. הצבע הוא של חברת אינדולה מס' 6.03 פרוטאין קולור שם החברה .תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקה
זאב לוין27/10/2007חוששת ובצדק.
גוון צבע זה יתקבל על הגוונים בצבע ירקרק. אני לא ממליץ לעשות צבעים לבד,עלייך לגשת למעצב שיער כיוון שזה תהליך כימי מורכב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב שניזכרתם לענות
מיקה28/10/2007כבר הספקתי להסתפר ולצבוע לפני שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מצמיח את השיער מהר?קרן21/10/2007
יש משהו שיוכל להצמיח את שיערי מהר יותרר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלוואי והיה!!!!!!!!!
סיגל22/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקטי
זאב לוין22/10/2007ממש לא. הצמיחה נורמלית 1-1.5 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עם סיגל ....
רונן פלג23/10/2007אין דבר כזה מה שכן יכול לעזור לך לשמור על הקיים ולחזק את שורשי השיער זה ...
קרסטס
שמפו לחיזוק שושרשי השיער "שמפו בן פרובנסיון"
ויטמין לקרקפת " אקטיוור 7"
ותראי תוצאות מדהימות.
הייתי ממליץ לך ללכת לעשות בדיקות דם ייתכן והתזונה שלך לא טובה לכן נוצרת לך נשירה ..... תעשי בדיקה זה שווה לעוד כמה שנים קדימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קירזול חלקינועה21/10/2007
יש לי שיער מתולתל שנוטה להתנפח לאחר שהוא מתייבש אך החלק הבעייתי בו ביותר הוא קצוות שיער בקדמת הראש הסמוכות לקרקפת שמתרזלות וקופצות ופוגעות במראה השיער.
יש לשיער מקורזל פתרון שונה מפתיחת תלתלים או סוגי החלקה שונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה- ממש לא
זאב לוין27/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה פתרוןrana21/10/2007
שלום,
לי יש שיער מאוד יבש, אבל עור הקרקפת תמיד בעיתי, ועם שכבה של קשקשים, אני חופפת יום יום בהיד אנד שולדירז וזה לא עוזר, והשיער נעשה עוד יותר יבש, בנוסף ליובש של השיער, יש לי שוג שיער כזה שהשערה עצמה עבה מאוד, גלית חזקה, השיער שלי תופש הרבה נפח, הוא קצר, החלקות למיניהם לא ממש עזרו לי . איך ניתן לפתור את הבעיתיות הזו ? איזה החלקה בכל זאת היית מומלצת? ואיזה חומרים לעור הקרקפת והשיער יכולים להשתלב בצורה שהקרקפת תיפטר מהקשקשים והשיער יהיה פחות יבש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער יבש
זאב לוין21/10/2007אני ממליץ על פילינג נגד קשקשים של חברת וולה אס פי 3.4 ושמפו 1.4 וזה יפתור לך את הבעיה אחת ולתמיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קארהסיוון20/10/2007
הי!
רציתי לשאול.
יש לי ידידה שהיא עשתה קארה(KARE) והשיער שלה נהיה בבום אחד גדול מתולתל-גלי כזה.
אני שוקלת לעשות קארה (זה יפה לי.)אבל אני פוחדת שהשיער שלי גם יהפוך לגלי כזה מוזר .
מה לעשות?איך זה קרה לה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קארה
זאב לוין21/10/2007לא בהכרח יהיה מתולתל זה תלוי בסוג השיער, לפני התספורת עלייך להתייעץ עם מעצב שיער , לגבי הסתלסלות השיער לאחר התספורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער צפוף?תום20/10/2007
שלום,
אני(זכר) חושב שיש לי שיער צפוף(שורשים שקרובים אחד לשני), אני לא בטוח בזה אבל ככה זה נראה ומרגיש...עכשיו השיער שלי די חלק, אין לו בעיות הסתלסלות או משהו בסגנון...אבל שוב, הוא צפוף...אני יודע שאי אפשר לשנות את הגדילה של השורש או את המיקום שלו, ואני רוצה להאריך שיער עד לכתפיים בערך. האם זה אפשרי? האם זה ייראה טוב? האם יש משהו שאפשר לעשות בקשר לצפיפות בשיער?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער צפוף
זאב לוין21/10/2007אתה אמור לשמוח מזה ששיערך צפוף ומלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)