מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה לגבי שיער מתולתלשרון16/11/2007
היי כולם
יש לי שיער מתולתל עד אחרי הכתפיים.
הבעיה שלי היא שכשהשער שלי רטוב אז הוא מש יפה אבל שהוא מתייבש הוא ניהיה נפוח ויבש
שמעתי על תכשיר שנקרא גלייז, האם אתם ממליצים?
דרך אגב,איך כותבים את השם של המכשיר באנגלית?
אסמח לתשובה מהירה(גם ממכם וגם והכותבים שבפורום)
אני נואשת
שרון : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
זאב לוין18/11/2007גלייז זה חומר מצויין לסוג שיערך
glaize* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיסמין16/11/2007
היי..
השיער שלי אורך ממש לאט וזה מאוד מתסכל אותי.. אני שנה כבר לא הסתפרתי והוא בקושי עובר את הכתפיים..למה הוא לא אורך בצורה נורמלית?האם זה נכון שאם מספרים קצוות אז זה עוזר לגדילת השיער?
תודה רבה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכולם כנסו-
יסמין18/11/2007אם הם לא עונים זה לא כי הם עושים דווקא..הם אנשים עסוקים ובעלי מקצוע ובקיצור יש להם חיים..
תגידו תודה בכלל שיש לכם פורום כזה שאתם יכולים לשאול בו שאלות..
פעם גם זה לא היה לנו!!
אז תבינו אותם ותחכו בסבלנות!
בין אם זה יומיים ובין אם זה שבועיים התשובה בסוף תגיע!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה מה זה?
לילי18/11/2007לחכות שבוע ולהגיד תודה? למה עושים לנו טובה? אם הם עסוקים מדי אז יש עוד מאה אלף ספרים שיוכלו לענות על בסיס יומיומי... אף אחד פה לא עושה טובות. אנחנו שואלים שאלות ומצפים לתשובות בתווך זמן סביר והגיוני. גם להם יש אינטרס להפעיל פורומים. לא עושים לנו טובה. אני גולשת בהרבה פורומים ויכולה להגיד לך שפה יש מלא בלגן, לא עונים על שאלות, ואם עונים אז זה אחרי הרבה זמן. אז על מה נגיד תודה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר עדיין..
יסמין19/11/2007אני מבינה שזה יכול לעצבן לחכות לתשובה שבוע אבל לא צריך להגזים..
זה לא כזה ביג דיל לחכות שבוע לתשובה..במקרה הכי גרוע תרימי טלפון לספר ופשוט תשאלי אותו..
ושמעת פעם על עומס ??
הם לא 24 שעות על המחשב מחכים לענות לשאלות של גולשים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זהו שהעניין הוא כזה
לילי19/11/2007אם אני יכולה להרים טלפון לספר - א כל הפורום הזה הינו מיותר. מה את חושבת שבאמת רק פה ניתן למצוא תשובות? אבל אם כבר מתיימרים לנהל פורום - אז שיהיה כמו שצריך ולא כמו בעזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו בסדר אבל קצת התחשבות
יסמין21/11/2007זה הכל..
תחשבי שאם את היית ספרית מקצועית היה לך באמת את הזמן לענות לכל כך הרבה אנשים??
אני לא חושבת שהם לא עונים.. אולי לוקח להם קצת זמן לענות אבל גם אם הם לא עונים פעם ראשונה אז בפעם השניה הם יענו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתספורת
רונן פלג18/11/2007יש אנשים עם צמיחת שיער איטית וזה לפעמים נובע מלחץ ושינוי גופני.
אבל הטעיות הראשונה שלך היא שלא הסתפרת באופן יותר קבוע וזה לא מחייב בתספורת אפילו קצוות לתת ריענון לשיער.
אני מכיר נשים שמסתפרות כל חודשיים למרות שיש להם תספורת טובה בטענה שהצמחיה יותר גוברת....
בהצלחה רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני
זאב לוין20/11/2007זה נכון ולא נכון. אחרי שלא הסתפרת כ"כ הרבה זמן שיערך פשוט מתחיל להישבר בקצוות ולכן הוא אינו אורך.עלייך להתחיל להסתפר פעם ב4-5 חודשים ואז הקצוות של שיערך יהיו חזקים יותר ואת תתחילים להרגיש ששיערך מתארך.
את לא צריכה לריב עם כל מיני אנשים חסרי סבלנות וידע.
תודה בכל זאת ):* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה..
יסמין21/11/2007וזה סתם מעצבן שיש אנשים שחושבים שמגיע להם הכל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיה קטנהאור14/11/2007
אני בת 17, ועד לפני שנה וחצי הלכתי רק עם שיער אסוף, כי לא אהבתי את הצורה של השיער שלי.
מגיל 12 אני מנסה כל מיני תסרוקות ותספורות, ולפני שנה וחצי השלמתי עם השיער שלי והפסקתי להשתמש בקרמים (למרות שמידי פעם אני עושה פן...).
הבעיה שלי היא שכשאני הולכת עם שיער פזור, אני מרגישה שהראש שלי כבד,והשיער שלי נפוח, ולא ממש נוח לי להסתובב עם שיער פזור, למרות שאני מסתכלת במראה ורואה שהוא יפה ובסדר.
זה רק בראש שלי? אני צריכה להתרגל לזה? אני סתם מתלוננת? יש איזה שהם פתרונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתחיל לחשוב אחרת
רונן פלג18/11/2007עצם העובדה שאת כל הזמן אוספת את השיער זה איזה מקום לחנוק את השיער ומזיקה לו, גם עצם העובדה שאת לא מזינה אותו בשום קרם שיגן עליו.
אני יוצא מנקודה שאין לי מושג איך השיער שלך נראה הכוונה מבחינת מבנה תספורת ... ייתכם מאוד שהתספורת שלך לא מתאימה לך ולכן זו הסיבה למה את לא מסתדרת איתו.
לגבי הנפח את צריכה להשתמש עם גלייז של אינדולה או ג'ל נוזלי אחר אשר יעזור לך עם העיצוב.
אני הייתי ממליץ לך לשקול לעשות פתחית תלתלים.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אשמח אם תוכלו לעזור לשאלותיי..מיטל14/11/2007
אני בן 17 ואני לא ממש יודע איך לבצע פן? אני עוטשה אותו חזק וןהוא יוצא לאחורה {יש לי שיער גלי-מתולתל ועבה} יש לי פאן מיקצועי רציתי לדעת באיזה מברשת להשתמש לפאן האם להשים מרכך לשיער לפני הפן ואיך למתוח תשיער שיראה חלק לכייוון למעלה ? ואם יש מסיכנ טובה שתוריד את הפן ,תודה מראש אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוזרת
מיטל14/11/2007תתקלח שים שמפו ומרכך ויש ומסיכה לשיער שתיתן לחות {סופר פארם} ותוריד נפח יש לקחת מסרק עגול עם ראשי סערות ולבצע תפאן על חלקים מהשעירות מלמטה למעלה ואז לעבור לקבוצת השיער הבאה ולסיום יש להשים מרכך ללא שטיפה שיתן עוד לחות ויתן מראה יפה וחי לשיער מקקווה שעזרתי מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תספורת אצל שוקי זיקריahr14/11/2007
מישהו יודע מהו התעריף של תספורת ממוצעת אצל שוקי זיקרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא
רונן פלג14/11/2007הכי קל להתקשר ולברר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסביבות 400 שקל,אבל תודעי זאת!
סיגל14/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיתי שם פעם ועשו לי תספורת נוראית
zork14/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תספורת מתאימהזהבית14/11/2007
איך אני יכולה לדעת איזו תספורת הכי תתאים לי ותחמיא לי?
תודה מראש על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
רונן פלג14/11/2007[email protected]
תסבירי לי פחות או יותר מה את אוהבת.. ואני אנסה לזרום איתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסכהאתי14/11/2007
שהשיער מיתיבש הוא נהיה יבש ולא יפה איזה מסכה תעזור שהשיער יהיה יפה גם אחרי חפיפה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכה
רונן פלג14/11/2007מה שאת צריכה זו מסכה כבדה ....
ללוריאל פרופסיונל (להשיג רק במספרות) , שנקראת אבסלוט ריפר מעולה לתת הזנה מיידית וחזקה לשיער.
גם לשוורצקוף יש מסכת הזנה מעולה.
הכי חשוב לא לישון עם המסכה להישאר עם המסכה לפי הזמן שרשום ע"ג העטיפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום זאב,עינת14/11/2007
4 חודשים לאחר שעשית לי גוונים,פתאום"נזכרים"להחמיא לי,מה שמוכיח שעבודתך משתבחת עם הזמן כמו יין.
תודה
עינת ממודיעין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת
זאב לוין14/11/2007הי עינת, זה מאוד משמח אותי שגם אחרי 4 חודשים את מקבלת מחמאות ונהנית מהתוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לזאב ורונןסיגל13/11/2007
האם ידעו לכם על מספרה באזור המרכז(ת"א,חולון,בת - ים) שעושה החלקה סברה,אשמח לתשובה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סברה
רונן פלג14/11/2007לא מכיר......... וגם לא ממליץ .. תזכרי את ההודעה הזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה לא ממליץ,האם החלקה יפנית
סיגל14/11/2007יותר טובה?ואם כן היכן יש מספרה טובה שיכולה לעשות לי.זאת ובאחריות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסברה
רונן פלג14/11/2007הייתי יותר ממליץ לך עךל החלקה יפנית של אינדולה Q8 יותר ידידותית ואת יכולה לצבוע את השיער ולשחק אותו יותר.
לעומת זאת עם זסברה את לא יכולה לעשות כלוםםםםםםםםםם חוץ מלחפוף ופנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רונן על התשובה,אבל יש לי בקשה
סיגל14/11/2007אני רוצה המלצה של מספרה טובה,שעושה את ההחלקה היפנית ,אני גרה באזור המרכז(ת"א , חולון ,בת - ים) עדיף בת - ים עם אתה מכיר,ומה המחיר בערך?המוןןןןןןן תודההההההההה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן , האם אפשר לדעת איפה המספרה
סיגל15/11/2007שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל
רונן פלג15/11/2007בתל השומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שלא מסתדר =/ עזרה דחופה =[הראל13/11/2007
הייי שמי הראל ואני בן 14
יש לי שיער שחור עד בערך האוזניים טיפה פחות
הבעיה שהוא לא מסתדר.
הוא נהיה מין שיער דשא כזה מגעיל ביותר. (זה לא משנה כרגע)
הפתרון שמצאתי זה לשים ג'ל העמדתי אותו בצורה נורא מיוחדת ויפה.
אבל הבעיה שאני שם ג'ל על בסיס יומי והשיער נהרס S:
השער שלי ממש יפה שאני יוצא מאמבטיה השאלה שלי אם יש ספרי או משהוא אחר
שיכול לעשות שהוא ישאר כזה כמו שהוא יוצא מאמבטיה במראה רטוב.
אני חייב תשובה דחווף
השיער מאוד חשוב לי D:
תודה מראש ^^
הראל שמש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומר עיצוב
רונן פלג14/11/2007אם אתה מוכן להשקיע על השיער שלך .....
כנס למספרה "טובה" שמוכרת מוצרי עיצוב לשיער טובים כמו לוריאל , קרסטס, שוורצקוף וכו' יש להם ג'לים מעולים לעיצתוב השיער ומראה רטוב ולא מזיקים לשיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה D:
הראל14/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה אחרי החלקה יפניתרוני13/11/2007
עשיתי החלקה בפעם השניה לפני כשבועיים ויש לי נשירה נוראית, יכול להיות שהספר שביצע את ההחלקה לא כ"כ הקפיד על כך שהחומר לא יגע בקרקפת, האם הנזק הוא הפיך?? ז"א האם תהיה צמיחה מחודשת בריאה יותר???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה יפנית
רונן פלג14/11/2007בהחלקה יפנית נורא חשוב עם איזה חומר עובדים ואיך מבצעים את ההחלקה , שיער שנקרע ייתכן כי לא בוצע כמו שצריך הניטרול צריך לבקש/לברר עם הספר עצמו.
אני מניח וכמעט בטוח שתהיה לך צמחיה חדשה בתקווה שלא נפגע הקרקפת אבל את זה את יכולה לראות ולהרגיש לבד... התקלפויות אדמומיות.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענה לידניאל13/11/2007
הפוני מתפרק לי ולא עומד לי בצורה יפה מה לעשות שהוא לא היתפרקק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מבין
רונן פלג14/11/2007אני אשמח אם תתני לי הססבר יותר ברור.....פוני מתפרק????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה תשובה בבקשה תענו לידניאל13/11/2007
יש לי פוני בובה אבל הוא מתפרק לי מה לעשות שהוא לא יתפרק ויעמוד בצורה יפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוני בובה
רונן פלג15/11/2007תרססי מעט ספריי מקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HEEEEEELP MMMMMEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!מורן13/11/2007
היה לי שיער ארוך חלק גלי.
והסתפרתי לפני שבוע ועשיתי פן ואחרי זה שחפפתי את השיער
ראיתי שהוא נהיה ממש קצר ומתולתל ולא מסודר,כל קצוות שיער הולכת לכיוון אחר ,הוא נפוח,והוא מקדימה עבה ומאחורה דק
משהו מאוד לא ברור ולא יפה
ניסיתי את כל הקרמים האפשריים בשביל לסדר אותו.
וזה דירוגים אז גם שעושים קוקו הוא לא נתפס.
וזה נראה כאילו יש לי מקדימה קארה מתולתל ומנופח ומאחורה דירוגים מסודרים בערך.
מה אני צריכה לעשות?
פנים אני לא רוצה כי זה ישרוף לי את השיער יותר ממה שהוא..
ד.א
אני בת 15
ואני לא רוצה מסיכות לשיער או החלקות וכאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דירוג
רונן פלג14/11/2007היה לי הרבה יותר קל אם הייתי רואה את השיער... שלחי לי תמונה [email protected]
ייתכן והדירוג שעשו לך לא מתאים לסוג שיער שלך ולכן אני אולי צריך לראות את השיער בעיניים ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעה מבלונד לחום -הכיצד???סתיו12/11/2007
שלום רב ,
צבע השיער שלי הוא חום בהיר עד חום בינוני . השיער שלי מתולתל וצבעתי אותו לפני שנה לבלונד בהיר . לפני כחמיה חודשים הפסקתי לצבוע .
אני רוצה לחזור למצב הטבעי של השיער שלי , ביררתי אצל ספרים מקומיים והם אמרו שייקח לי 3 צביעות כדי לחזור לגוון המקורי . שזה אומר בערך 500 ש"ח כל הסיפור .
יש אפשרות להימנע מהשחיטה ולבצע את הצביעה אצל מתמחים בבתי ספר לספרות ? או לחלופין להמליץ לי כיצד לצבוע את שערי בבית
תודה
סתיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתיו
רונן פלג15/11/2007ניתן לעשות זאת בפעם אחת עם שימוש בחומרים נטולי אמוניה והכי חשוב לעשות זאת הצורה מקצועית ונכונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)