מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר שאלותדני27/08/2007
שלום לכולם יש לי שיער די יבש ואני רוצה לעשות לו החלקה!
האם כדאי? כמה זה עולה בערך? והאם אחרי ההחלקה השיער יראה טוב וטיבעי?
ואני מאוד רוצה שתתאימו לי תספורת לאן ניתן לשלוח תמונה? והאם תמונת פרופיל מספיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלח תמונה
רונן פלג28/08/2007היי דני,
קודם כל איזה שיער יש לך .... מתולתל ? גלי ? למה דווקא החלקה?
לפני כל החלקה מאוד ממולץ לעשות דיאגנוזה על השיער + טסט לראות אם השיער שלך מספיק עמיד מול החומר וככה את רואה את התוצאה הסופית.
ברוב ההחלקות השיער נראה טוב וטבעי .... השאלה איך עושים ....חחחח
[email protected]
ואשמח לייעץ
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונן
דני28/08/2007שלחתי לך מייל עם כל הפרטים!
מחכה לתשובה תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן אני מחכה לתשובה
דני29/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן, קיבלת את המייל ששלחתי לך?
דני29/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לך למייל
רונן פלג29/08/2007אבל אני יענה לך שוב.
1. התמונה ששלת לי היא תמונה עדכנית?
2. התמונה היא בפרופיל... וקצת קשה לי לייעץ לך אם התפסורת הזו מתאימה לך או שיתאים לך משהו אחר..... אני צריך תמונה "קדמית".
3.לפי התמונה אתה נראה דיי צעיר, ואם השיער שלך באורך של התמונה לא הייתי ממליץ לך לבצע שום פעולה כימית, הכל עניין של לשמור על הקרקפת שלך.
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרתי לך מייל ולא החזרת לי תשובה!
דני02/09/2007אני לא יודע למה אני לא מקבל ממך מיילים בכל אופן אם תוכל להשיב לי כאן אני אשמח מאוד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן אני מחכה לתשובה
דני04/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן תענה בבקשה!
אנונימי17/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב תענה בבקשה
דני18/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענות לי
דני20/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
דני23/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
דני23/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
רונן פלג23/09/2007השיער שלך קצר מדי בכדי לבצע החלקה וגם אם תבצע החלקה זה לא מה שיעצה את השיער במראה בריא יותר לשם כך פשוט תשתמש עם שמפו מקצועי שמתאים לסוג השיער שלך ומרכך מאותה סידרה של השמפו לגבי התספורת היות ויש לך פנים עגלגלות במקצת אז כדאי לקצר מהצדדים ולתת לשיער תנועה כלפי מעלה על מנת ליצור אשליה של פנים צרות יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שענית לי! שאלה נוספת!
דני24/09/2007מדוע לא יעזור לי החלקת שיער?
מתאים לי שביל באמצע וקצר בצדדים? או שביל בצד וקצר בצדדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי יהיה לך עדיף שתלך לספר שייראה
יסמין27/09/2007אותך פנים מול פנים..תכלס גם מתמונה קשה לדעת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער נפוחאניה27/08/2007
שלום,
רק רציתי לשאול שאלה קטנה - יש לי שיער לא ברור,ארוך, נפוח ת(במיוחד בחום) עם קצת תלתלים בקצוות ונורא קשה לסדר אותו רציתי לשאול מה אני יכולה לעשות כדי שהוא יראה קצת יותר נורמלי
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אניה
זאב לוין27/08/2007מומלץ לעשות החלקה קלה להורדת הנפח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהליאת26/08/2007
יש לי שיער גלי לא מתנפח
ואני רוצה לעשות אותו טיפה עם תלתלים באמצעות מוס או כל משהו אחר
ושאחרי שאני שהה את המוס שיהיה לשיער ברק כאילו הוא מעט רטוב..ושזה לא יהפוך למט.
איזה מוצר אני יכולה להשתמש ושל איזה חברה אתם ממליצים לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
זאב לוין27/08/2007יצא קרם חדש שבונה תלתלים של חברת נובקס, מומלץ בחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לזאב אני צריכה עצה.דניאל26/08/2007
הי,
קרואים לי דניאל אני רוצה עזרה בבחירת תספורת שתיראה עלי הכי טוב,
יש לי שיער מתולתל ופנים מעוגלות.
אני שלחתי לך תמונה במייל.בבקשה תעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
זאב לוין27/08/2007אני ממליץ לדרג לך את השיער ולקצר את הפוני קצת יותר באלכסון ולהשתמש בגלייז לעיצוב תלתלים והורדת הנפח והשיער יראה נהדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דניאל27/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה צבע מתאים לסטייליסת?!ישראל26/08/2007
אני בן 15 עוד מעט בעזרת ה'
ויש לי צבע שער שאני לא אוהב אותו
חום/גי'נג'י כזה..
איזה צבע מתאים לסטייליסת?!
[הרבה אומרים שיתאים לי ליהיות סטייליסת..!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DuDu
זאב לוין27/08/2007תשלח תמונה ואנסה לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסיכה טבעית לשיער..................אלונה26/08/2007
שמעתי על מסיכה טבעית לשיער המורכבת מביצה ושמן זית.
אולי ידוע לך מתי צריך לשים אותה?
לפני החפיפה, או אחרי החפיפה-על שיער נקי?
האם זה בכלל עוזר?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלונה
זאב לוין27/08/2007אני אישית לא מאמין במסיכת שמן וביצה, אני חושב שהרבה יותר נעים במסיכות מקצועיות עם ניחוח נעים וגם התוצאות בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך..............
איה29/08/2007באיזה מסיכה אתה ממליץ להשתמש?
(שאפר לקנות בסופר פארם)
מה דעתך על מסיכה של וולה/נטורל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג שיער
רונן פלג29/08/2007הכל תלוי בסוג שיער שלך ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער יבש מאוד גלי וחסר ברק
איה29/08/2007תודה:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיה
זאב לוין29/08/2007עלייך לקנות מסיכה לפי סוג שיערך, אם השיער שלך יבש ועבה אז יש לקנות מסיכה לשיער עבה ויבש ואם הוא דק אז בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת שיער...מחכה לתשובה
amita29/08/2007?? אני עדיין מחכה לתשובה לגבי הצבע sunny לשיער...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת שיער בפניםשירן26/08/2007
1.עם מה אפשר להבהיר שיער פלומתי כהה בפנים באיזור הלחיים?
2.האם זה גורם לצמיחה מוגברת או להתחזקות השורש?
3.האם זה יגרום נזק לשערות הבלונדיניות הקטנות שקיימות שם? יהפוך אותן לכהות?
4.האם אפשר כל החיים להבהיר?
5.האם זה יכול לגרום לנשירה של השערות ולצמיחה חזקה יותר של חדשות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת
זאב לוין27/08/2007עלייך להתעייץ בעניין הנ"ל בפורום של קוסמטיקאיות אבל לפי כל השאלות, הכי פשוט זה לעשות הסרת בלייזר ולשכוח מהם לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת פוניאילאיל26/08/2007
היי רציתי לדעת איפה אפשר להשיג תוספות שיער לפוני
כאלה שמחברים בסיכה או קליפס
וכמה זה אמור לעלות לי???
תודהההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילאיל
זאב לוין27/08/2007לצערנו הרב מוצר זה עדיין לא הגיע לארץ, כל התוספות שאת רואה זה תוספות שאנשים הביאו איתם מחו"ל, אמור להגיע גם אלינו בקרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרי קרסטסליאורה26/08/2007
שלום
אני משתמשת במוצרי שיער של קרסטס-מסכה אולאו רילקס, ג'ל גלייז נוזלי וקרם לחות לשיער מתולתל.
היכן ניתן למצוא מוצרים אלו בהנחות משמעותיות? המחיר במספרה שוחט אותי...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאורה
רונן פלג26/08/2007מוצרי קרסטס נמכרים במספרות בלבד ובמחיר אחיד לפי מחירון החברה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך אפשר להשיג את המחירון?
ליאורה29/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאורה
רונן פלג29/08/2007למה את צריכה מחירון שלם ??? את משתמשת עם כל המוצרים שלהם ??? ואם מדובר על מוצרים ספציפיים אז פשוט תיכנסי למספרה מורשת "קרסטס" ובקשי שיציגו לך את המחיר במחירון החברה
דרך אגב המחירון של החברה הוא בגדר המלצת החברה וגם כתוב עליו בכותרת "מחירון מומלץ לצרכן"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד ניתן לשמור על הפאן לאורך זמן ?ZORK26/08/2007
היי
אני בחור וקצת חדש בעסקי הפאנים וכול מה שמסביב
היה לי שער ארוך בעבר אך לא ממש היתי מטפח אותו, היתי יותר זרוק
עכשיו התחלתי עוד פעם לגדל שער ארוך והתחלתי לעשות פאנים
רציתי לדעת כיצד גורמים לפאן להשאר הרבה זמן? כי הוא נהרס מאוד מאוד מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה מישהו?
ZORK27/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמור על הפן
רונן פלג28/08/2007היי צמר.....
קודם כל אתה צריך לזכור שאתה צריך לשמור על "השיער" לפני הפן.... לכן הייתי ממתליץ לך להשתמש במגן פן של לוריאל או קרסטס.......
דבר שני ... יש לזכור לבקש מהפניסטים לא להמציד את הפיה של הפן לשיער על מנת לא לישרוף אותו........ או להשתמש במכשיר גיהוץ=טוסטר, הוא עוזר בשמירה על הפן וגם לא הורס את השיער.
אבל תזכור שבקיץ יש הרבה סוגי שיער שפן לא נשמר בגלל הלחות והחום.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרזולים בקרקפתשני25/08/2007
יש לי תלתלים דיי פתוחים -קרוב לקרקפת ממש גלי ומתלתל למטה השיער עד אמצע הגב
הבעיה שלי עם השיערות הקטנות כמו "הילה" סביב הראש משווה מראה לא נקי ולא מסודר מה גם שהשיער גלי כי אני שמה קרם ואינו חלק ולא מתולתל...
מה עליי לעשות בשני עניינים אלו?
אני עושה גוונים דבש ומשתמשת בשוקי זיקרי מחליק שיער בנגיעה ולפעמים באינדולה קרם לחות לתלתלים אבל שניהם משכיבים את השיער קרוב לקרקפת ועדיין יוצאים הקרזולים הלא מטופחים הללו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרזולים בקרקפת
זאב לוין27/08/2007הקרזולים שאת רואה צמוד לקרקפת זו צמיחה מתחדשת, את יכולה להשתמש בספריי לעיצוב או גלייז וזה יוריד לך את הקרזולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר עזרה???..אנומיניי25/08/2007
תגידווו ??...
איךך הכיי יפהה להסתפררר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנומיניי
זאב לוין27/08/2007תשלחי תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע כחול לשיערשיפי24/08/2007
שלום,
אני מחפשת כבר המון זמן צבע כחול לשיער..אם יש צבע ממש ולא שטיפה, עדיף..
את יודע אולי איפה אפשר להשיג צבע כזה? שמעתי על חברת "קרייזי קולור", איפה ניתן לרכוש מוצרים שלהם?
ואם השיער שלי חום, באיזה תכשיר מומלץ להשתמש על מנת להבהיר את השיער לפני הצביעה?
אני ממש אשמח אם תוכל לענות,
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפי
זאב לוין27/08/2007לפני הצביעה יש להבהיר את השיער בחומר הבהרה, אבל אם תשתמשי בקרייזי כחול, זה צבע שגם נשטף תוך חפיפה - שתיים. אין גוונים מהסוג הזה שעמידים לזמן רב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת צבערוי24/08/2007
אני בעלת צבע שיער חום כהה.
במשך כמה שנים אני צובעת לחום-בלונד בהיר ועושה גוונים במספרה.
השיער נוטה להיום ג'ינג'י. ברצוני לצבוע את השיער לבד בבית, נאמר לי שאם אבחר בצבעים שהסיומת שלהם היא 1/ (על טהרת הבלונד-אפור) אוכל להגיע לצבע בלונד די בהיר ללא גוון כתמתם.
האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוי
זאב לוין27/08/2007לפי מה שאמרו לך זה לא תמיד נכון כיון שלפעמים גוון אפור יכול להבליט יותר את הפיגמנט הג'ינג'י, אני חושב שעלייך להשתמש בשמפו סילבר של וולה אס פי וזה ינטרל לך את הפיגמנט הג'ינג'י.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני השאלה יש להגיד לכם שאתם תותחיםלונה24/08/2007
אתם יושבים פה ועונים לשאלות של כולם ביחס ותשומת לב רבה ואנחנו כולנו מודים לכם באמת.
ועכשיו לשאלה:
יש לי הרבה קצוות מפוצלות ושבורות,אני נוטה להתעסק בהם-את המפוצלות אני מפצלת ואת השבורות אני שוברת (כתוצאה משבירת הקצוות השיערה מתקצרת)
האם זה נכון מה שאני עושה? (דרך אגב אני לא מתכוונת להסתפר בקרוב עד שאגיע לאורך שאני רוצה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לונה
זאב לוין27/08/2007מה שאת עושה זו טעות חמורה מאוד ועלייך להפסיק עם זה, אם את רוצה ששיערך יגיע לאורך מסוים עלייך להתחיל להסתפר כיוון שלאחר התספורת השיער ממשיך להיתארך ולא להישבר ולהיתפצל. תתחילי להסתפר אחת ל3-4 חודשים ותראי מהר מאוד ששיערך יתחיל להתארך יותר מהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)