מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צביעת שיערמשה24/08/2007
שלום,
רציתי לדעת האם אין בעיה בריאותית לשיער בצביעת שיער לשחור סיני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה
זאב לוין24/08/2007ממש לא!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקי בוגנים או שוקי זיקרי?לונה23/08/2007
שנה לא טובה עברה על השיער שלי,עשיתי פתיחת תלתלים,החלקה,גוונים,צבעתי לחום (שיצא אדום כהה) ואז נאלצתי לעשות עליו גוונים ואז שוב צבעתי.
בגלל כל הפעולות האלה פחדתי לצבוע את השיער אז נאלצתי לחכות חצי שנה.אני כבר לא יכולה לחכות עוד כי השורש שלי הופך להיות מוגזם ואני מתה להפטר מהצבע הכתום הזה שיש לי על הראש וסוףסוף להגיע לחום שטיני הצבע שרציתי מההתחלה.
החלטתי שהפעם אני לא מתפשרת והולכת לספר ממש טווובבב...כי אני לא הולכת לצבוע את השיער בקרוב,אני שוב רוצה לחכות חצי שנה מצביעה לצביעה כדי שהשיער יתרפא.לכן אני רוצה שהצבע יצא בדיוק כמו שאני רוצה.
אצל מי כדאי לצבוע ולהסתפר במצבי?
שוקי זיקרי מישל מרסיה או מיקי בוגנים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
זאב לוין24/08/2007כל הספרים שפירטת הם מעולים!!!!!!
זה לא אומר בהכרך שתיקבלי את מה שאת רוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- :((((((( דחוףףףףףףהילה23/08/2007
היי
צבעתי את השיער שלי (אחרי תקופה ארוכה שלא נגעתי בו) . אני שחומה (צבע מוקה) עיניים כהות שיער חום כהה. צבעתי כי רציתי לעשות חום בהיר (אבל לא יותר מדי) צבעתי פעם אחת ולא היה שינוי. אז אחרי שבוע הבאתי גוון יותר בהיר (בלונד- בגלל שידעתי שלא ייצא לי כמו על האריזה כי השיער עצמו כהה) חשבתי שייצא לי חום בהיר אבל יצא לי ג'ינג'י!!! :( זה נראה ממש זוועה!)
כנראה שיש לי פיגמנט אדום בשיער. חברות אמרו לי שאם אני רוצה אני יכולה לצבוע על זה חום כהה אבל שעוד חפיפה או שתיים השיער שוב יהפוך לג'ינג'י :( אווווף מה עושים??
יש דרך להיפטר מזה לגמרי בלי לחכות עד שהשיער יגדל? כי באמת זה נראה זוועה
אני לא יודעת מה לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
זאב לוין24/08/2007אני חושב שמספיק עם נסיונות בבית!!!!!!!!!!!
עלך לגשת למעצב שיער באזור מיגורך ולתת לו לעשות את העבודה.
זה יגרום לפחות נזקים!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודע מה לעשות עם השיער...עמית23/08/2007
היי
זה קצת מוזר כי רוב השואלים כאן הן בנות...אבל אני בן..ויש לי בעיה...
יש לי שיער מתולתל ויבש..ואני רוצה שיהיה לי שיער חלק ויפה...
אני מסתפר קצר בדרך כלל כי זה מגעיל אם הוא ארוך מדי...
מה אני יכול לעשות כדי שהשיער שלי יהיה חלק?..
עשיתי החלקה פעם אחת וזה גרם לי לנשירה...
מה אני יכול לעשות??
תודה מראש..עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמית
רונן פלג23/08/2007היי,
אני שמח שגם בנים נכנסים לפורום שלנו ברוך הבא.... (-:
בדרך כלל אני מייעץ לאנשים בעלי שיער מתולתל ויש להם בעיית נפח ובעיית התמודדות בעיצוב שיער , לעשות פתיחת תלתלים של לוריאל "אקסטנו" אני עושה את זה המון ועוד לא היתה לי בעעית נשירה או שיער שנקרע.
בהמצלה חמה.
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..אבל
עמית23/08/2007הייתי שמח אם תיתן לי עוד כמה פרטים לגבי ההחלקה הזאת..כמה זה עולה..האם זה ממש עושה לי את זה חלק..
והאם זה יעשה לי את השיער יותר יבש ממה שהוא עכשיו?
באיזה אורך מינימלי של השיער מומלץ לעשות את ההחלקה הזאת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתיחת לתלתלים
רונן פלג23/08/2007
פתיחת תלתלים דווקא עוזרת בבנית הישער ולא פוגמת, עניין היובש זה עניין גם של פיגמנט שיער ואולי אתה משתשמ עם חומריםש לא מתאימים לך.... גם את זה צריך לבדוק.
לגבי המחיר ......כל מספרה יש את המחיר שלה ויש לשים לב עם איזה "סוג" פתיחת תלתלים היא משתשמשת.
אבל המחיר יכול לנוע בין280-500 ש"ח הכל תלוי בסוג ואורך השיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי...ו..
עמית23/08/2007זה יעשה לי את השיער חלק חלק?..או גלי?
כי אני מחפש חלק חלק...
והוא יבש כי זה הסוג שלו..ככה הוא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתל ונפוח מאודקורזלת23/08/2007
היי,
החלטתי שנמאס לי לאסוף את השיער כל הזמן, ואני רוצה שיער פזור, אך שיראה טוב ואופנתי.
השיער שלי בצבע חום כהה והוא מגיע עד אמצע הגב (אם אני מותחת את השערה),
השיער הוא שיער יבש עד רגיל, נפוח מאוד מאוד, ומתולתל לעיתים.
אני רוצה להישאר עם השיער המתולתל, אך ברצוני להוריד ממנו את הנפח (שלא יהיה לי שיער חלק) ואולי גם לצבוע את השיער לצבע שמתאים לעור הפנים שלי (עור הפנים לבן צהוב-חיוור לבן).
אשמח לקבל ייעוץ לגבי מה מתאים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שיש לי מלא שיער
קורזלת23/08/2007אולי זו הסיבה שהשיער נפוח מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשאר לצבוע ת'שיער לתמיד?ישראל23/08/2007
אפשאר לצבוע ת'שיער לתמיד?
ואם כן אז אך ומה אני אומר לספר שיעשה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בודאי רק ......
רונן פלג23/08/2007יש לקחת בחשבון שצומח שורש ויש לחדש את הצבע אחת לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד כמה שאלות בנוגע לזנ
ישראל23/08/20071.זה נקרא צבע?
2.לא יהיה לי כתמים למשל חצי ראש הצבע שצבעתי וחצי ראש הצבע שהיה לי לפני הצביעה [יענו שתי צבעים שונים]
3.זה ישרוף לי את כל השערר וכבר בגיל מבוגר לא יהיה לי שער?
אני רק בן 15* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהdudu
זאב לוין24/08/20071 כן
2 לא הצבע יהיה אחיד
3 זה לא פוגע בשיער. נשירת השיער לא נועת מהצבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משו
ישראל24/08/2007שאני צריך לצבוע את השוש כל חודש..
אי אפשאר לצבוע אותו פעם אחת וזה יהיה ככה לתמיד?
ואחי אני מדבר איתך על זה שהשער שלי ישרף כבר מרב כל הצבע לא? [אני בן]
ככה שבגיל 20-40 כבר יהיה לי קרחת לא?
וכמה ה עולה הסיפור הזה..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDuDu
זאב לוין27/08/2007אין צבע שיכול להחליף לך את הפיגמנט בשיער לתמיד אתה תצטרך לצבוע אחת לחודש ולא בהכרח שבגיל 20 תהיה קירח, כמו שהסברתי קודם, צבע לא גורם לקרחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים?!?!?!
ישראל26/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערג'ני22/08/2007
אני 4 חודשים אחרי לידה, יש לי שיער ארוך (עד לאמצע הגב בערך) והוא נושר לי המון איזה טיפול עלי לעשות על מנת שזה ייפסק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נואשת
ג'ני23/08/2007שלחתי תמונה למייל אנא תענו לי בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ני
רונן פלג23/08/2007קודם כל אל תילחצי זוהי תופעה רגילה שניתנת לטיפול !!!!!!!!
1-שמפו בן פרובנסיון של "קרסטס" לוריאל
2-אמפולות לעצירת הנשירה ועידוד צמיחה -מסאג' אנרגטי פרבנסיון של "קרסטס" לוריאל(42 אמפולות )
בהצלחה
רונן פלג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ג'ני,אל תלחצי זה טבעי.הנשירה
עינת29/08/2007אמורה לחלוף כעבור חצי שנה.גם לי 2 ילדים.ודאי שמת לב,שבמהלך ההריון לא נשר שיערך.במידה והנשירה ממשיכה מעל חצי שנה עלייך לפנות לרופא עור.[זו ההמלצה שקיבלתי בזמנו,כאשר ילדתי את ילדי הראשון-מפי רופא]
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ל הורס שיער?משה22/08/2007
שלום,
רציתי לדעת האם ג'ל הורס שיער? כילו השיער נושר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא ...אלא...
רונן פלג23/08/2007אם הוא מבוסס על אלכוהול ואז הוא מייבש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כן..
משה23/08/2007אני משתמש בג'ל של: WAX בצבע אדום, זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החלקת קליאופטרה...אור22/08/2007
עשיתי החלקת קליאופטרה ואני דיי מרוצה מהתוצאות והנוחות... ויש לי שתי שאלות:
1- לפעמים אני עושה תלתלים במסלסל אבל הם נשארים שעה וזהו. איך אפשר לקבע אותם שישארו כל הערב?
2- הקצוות מאוד שרופות אבל אני לא ממש אוהבת להסתפר- איך אפשר לרכך אותם שלא יגרמו לשיער להראות קצת מת?...
תודה מראש על התשובות
יום מקסים
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה ענקית לרונן וגם לזאב
מישל22/08/2007רונן-תבורך על הסבלנות, האדיבות והידע המקצועי.
שיואר לך תמיד כמו שהארת לי. מישל מב"ש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??? מה עם תשובה???
אילאיל23/08/2007???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור עניתי לך
זאב לוין24/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איפה התשובה???
אילאיל24/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
אילאיל26/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור
זאב לוין27/08/20071.כדי לעשות תלתלים במסלסל עלייך להשתמש בחומרי עיצוב כמו מוס,ג'ל,ספריי וכו'
2.לגבי התספורת - אין אפשרות לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, עלייך להתחיל להסתפר קצת בקצוות אחד לשלושה חודשים ואת תראי ששיערך משתפר וגם מתארך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהההההההה עכשיו ראיתי את התשובה
אור05/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מחכה לתשובתכם...!!!
אור05/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף :'(טל22/08/2007
שלום!
השיער שלי נורא נורא נפוח ובגלל זה אני תמיד הולכת עם אסוף. אני רוצה לשנות קצת ולהתחיל ללכת גם עם פזור, הבעיה היא שפן ישר שורף לי את השיער ולכן אני נמנעת ממנו.
אני מאוד אוהבת איך שהשיער שלי נראה אחרי האמבטיה, יש קרמים או פתרונות אחרים שיוכלו להשאיר אותו במראה טבעי ורטוב כמו אחרי האמבטיה לאורך הרבה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
רונן פלג23/08/2007ניתן לבצע פתיחת תלתלים ובכך להוריד נפח בצורה משמעותית מבלי לפגוע במראה הגלי של שיערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לשיער לאחר הבהרהמישל21/08/2007
שלום,
עברתי טיפול הבהרה בשיערי לפני חודשיים שהיה מאוד בריא ושופע לפני. כעת השיער מאוד יבש למרות כל המסיכות האיכותיות והלחויות שאני משתמשת ואף תספורת.
שאלתי היא האם המסיכות הביתיות מתרופות סבתא-שמן זית, ביצים וכו' בעלות השפעה ארוכת טווח או השפעה זמנית עד לחפיפה הבאה ומלבד זאת איזה טיפול/מוצר תוכלו להמליץ לי ומהיכן רוכשים?
תודה רבה למושיע שיושיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישל תודה רבה על הפירגון
רונן פלג23/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת מוזרה....מלי21/08/2007
אני בחורה דתיה ויש לי בעיה להסתפר אצל ספר גבר..
האם אתה מכיר ספרית טורה בירושלים?
אבל טובה!
תודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה....
אלונה26/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה רלונטית גם לי!!!!!!!!!!!!!!1
איה29/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם התשובה?
גלי30/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלי
רונן פלג31/08/2007אני מתנצל אך אינני מכיר מעצבות שיער בירושלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר להחלקה,עם שכחת!סיגל21/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אשמח לעזור
רונן פלג23/08/2007תסבירי לי במילים קצרות ... ואולי אוכל לעזור לך .....
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונן
סיגל23/08/2007זאב הבטיח שהוא יחפש לי ספר טוב שגר בעירי ( בת - ים) שיודע לעשות החלקות יפניות,אז אשמח עם אתה יודע! תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגלי
זאב לוין23/08/2007לא כ"כ קל היה למצוא מעצב שיער טוב ומקצועי אבל בסוף מצאתי: מספרת יאזו, רח' בלפור 76, למעצב קוראים מוטי. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
סיגל25/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדישנרליאת21/08/2007
שלום, אני חופפת רק בשמפו ואחרי שהשיער מתייבש, הוא נהיה יבש וקצת פרוע. האם קונדישנר יכול לעזור לשמור על השיער רך ולא יבש? פעם השתמשתי בקונדישינר וחפפתי איתו את הקרקפת אחרי השמפו וזה גרם לי לגירוד לכן הפסקתי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
רונן פלג23/08/2007חובה קונדישנר(מרכך) על מנת לייצב PH
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לתשובה לכמה שאלות :)))))))))))ילדה21/08/2007
שלום ברצוי לשאול אותך כמה שאלות אשמח אם תענה לי ...
חלק מהאנשים אמרים שחנה עושה טוב לשער חלקם שלא .
אז מה עדיף בעצם לצבוע את השער עם צבע לשער או חנה ?
ושמעתי גם שיש נטורטינט שזה גם צבע לשיער אך טבעי שלא הורס בכלל את השער
הא אפשר להאמין לכך?
ועוד שאלה אחרונה כל שער יכול לעמוד בהבהרה לבלונד בלי שבן אדם ישער אחרי זה קירח?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה
זאב לוין21/08/2007תמיד עדיף להשתמש בצבע ולא בחינה, אם שיערך לא צבוע את יכולה להשתמש בשטיפות כיוון שזה הרבה יותר ידידותי לשיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)