מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם תספורת מדורגת= דילול שיער?מיה10/08/2007
והאם היא תתאים לשיער גלי עד מסולסל נפוח?
או שזה עוד יותר ינפח את השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיה
זאב לוין12/08/2007דילול זה דילול ותספורת מדורגת זו תספורת מדורגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דירוג השיערשחר10/08/2007
כבר פניתי אליכם באחד העמודים הקודמים בשאלה,
האם אפשר לדרג את השיער מבלי להוריד מאורכו כלל?
וקיבלתי על כך תשובה.
אז יש לי עוד שאלה.
אני מהססת לדרג מבלי להוריד מהאורך כי מדרגים את החלק החיצוני ואת החלק הפנימי משאירים כפי שהוא (אם אני לא טועה),
אז החלק הפנימי שאני לא יקצר יראה כמו תוספת שיער או חלק שלא קשור לשיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחר
זאב לוין12/08/2007ממש לא, אם מבצעים אל הדירוג כמו שצריך אז הדירוג נראה עדין ויפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר
רונן פלג16/08/2007בוודאי שניתן לדרג ולשמור על מראה ארוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תספורתרעות09/08/2007
שלום,אשמח אם תייעץ לי לגבי תספורת שתתאים לי למבנה הפנים -
מבנה הפנים שלי הם אובאליות צבע שערי שחור ארוך,אני גם נמוכה ואני בטוחה שתספורת משפיעה גם בקטע הזה כי יש תספורות שלא מתאימות לנמוכות, אשמח אם תעזור לי ותענה בהקדם האפשרי,
תודה רבה ,רעות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן
זאב לוין12/08/2007לפי התיאור שלך תתאים לך תספורת קארה קצרה אבל עם תמונה אוכל לתת לך יותר פרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום..אני..09/08/2007
אוקי..אז יש לי שיער מתולתל לא משנה איזה קרמים אני שמה הוא פשוט מתנפחח וזה נורא מרגיזז אותיי..הספר הציעע לי..לעשות דילול אבל כבר יש לי נסיון עם זה זה רק נהיה יותר גרועע..ועשיתיי החלקה בעברר אבל אני לא אהבתיי את זהה....אי רוצה פשוט תלתלים מסודריםם לא יותר מזה..מה עושיםם?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
זאב לוין09/08/2007אני ממליץ על סיסול זה גם מוריד נפך וגם נותן תלתלים מסודרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרה דחוף!בתאל09/08/2007
אני מתלבטת אם לעשות פוני או לא...לא פוני נינט ישר כזה על כל המצח אלא יותר חופשי כזה שאפשר לעשות איתו עוד תיסרוקות חוץ מפוני
אבל הבעיה שלי היא שיש לי שיער גלי ועם אני יעשה פוני כל הזמן אני אצטרך לעשות פן ואני לא רוצה לעשות פן כל יום, גם מצד שני אני לא יודעת עם זה יתאים לי
זה חשוב לי מאוד כי אני אוהבת את השיער שלי ואני לא יודעת מה לעשות...
עם מישהו יכול לייעץ ולעזור אני אשמח מאוד
תודה רבה והמשך יום טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתאל
זאב לוין09/08/2007תשלחי תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצהאני1809/08/2007
שלום... יש לי שיער מתולתל עם הרבה נפח, רציתי לדעת באיזה קרמים אתם ממליצים להשתמש כדי להוריד את הנפח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות
זאב לוין09/08/2007או בגליז של וולה או קרם תלתלים של נווקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהטלי09/08/2007
שלום, רציתי לקבל עצה בנוגע לשינוי תספורת.
הפנים שלי רזות וקטנות. לפני זמן מה הסתפרתי דירוג של ממש ולמטה דילול (מתחיל ממתחת לאוזניים) אני אישית לא בטוחה בקשר לתספורת הזאת ואחרים אומרים שזה מחמיא לי אני לא יודעת אם זה מחמיא לי אני אוהבת יותר את התספורת הקודמת שלי שהיא מדורג עדין בגלל הפנים שלי. אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליטל
זאב לוין09/08/2007תשלחי תמונה ליפני ואחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה תספורת תתאים לפנים רזות וקטנות
טלי10/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה תספורת תתאים לפנים רזות וקטנות
טלי10/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום !!!ליטל08/08/2007
שלוםם קוראים לי נופית יש לי בעיה בשער שלי הוא תלתלים וכבר לפני שנה היסתפרתי והוא לא אוריך לי בככלל ואני כבר לא מסתדרת איתו כל בוקר ואני לא יודעת מה לעשות איתו הישתמשתי כבר בכל סוגי הקרמים ולא מצאתי שם דבר שטוב בישבילו.
אם תוכלו לעזור לי אני השמח מאוד מואד......
בתודה רבה נופית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נופית
זאב לוין09/08/2007כדי להאריך את השיער מומלץ לגזור קצבות אחת לשלושה-חמישה חודשים , ולהשתמש במסכות ושמפו לשיער יבש של "וולה SP" ורק לאחר מכן את תתחילי לראות תוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזאב!!
ליטל09/08/2007אוקי אבל איך אני ידע מה לקנות כיאלו איך המשכה ניראת ??..ואחרי כמה זמן בערך אני יראה תוצאות וכיאלו אחרי החפיפה לא להשים כלום בשער לא קרם משהו ??....כיאלו אני משתמשת בפנתן לתלתלים מושלים אבל בכל זאת זה לא כך כך עוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטל
זאב לוין12/08/2007ניתן לקנות את המסיכה במספרות המורשות של וולה. לאחר החפיפה יש להשתמש רק במסיכה לשיער ו את יכולה גם להשתמש בקרמים לעיצוב. בד"כ יש תוצאות מיידיות אבל יש סוגי שיער שזה לוקח קצת יותר זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גווניםרונית08/08/2007
יש לי שיער חום כהה ואני רוצה לעשות גוונים. האם גוונים בהירים, בלונדינים משתלבים יפה עם רקע כהה? אני ממש לא אוהבת את האדומים או הכתומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
זאב לוין09/08/2007הגוונים הבהירים משתלבים יפה מאד עם צבע כהה,
השיער שלך בצבע חום טבעי או שהוא צבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוונים
רונית09/08/2007השיער הטבעי שלי הוא חום כהה, אבל כרגע הוא צבוע לדבש. אני רוצה לצבוע לחום כהה ולהוסיף גוונים בהירים. האם יש חום כהה מסוים שכדאי לצבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית
זאב לוין12/08/2007נכון להיום חום שוקולד זה הצבע הכי אופנתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה...נעומי דוד08/08/2007
שלום..
אני בבעיה..
יש לי שיער חום בהיר צבוע..פנים טיפה מעוגלות..עיינים חום דבש בההירות..
אני רוצה לצבוע את השיער לשחור..
אבל אני לא יודעת אם זה יתאים לי..
איך אני יכולה לדעת.
אשמח אם תעזרו לי..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעומי
זאב לוין09/08/2007תשלחי תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה למסכה- שיער דק עם גווניםנטלי08/08/2007
מבקשת המלצה למסכה לשיער דק עם גוונים, של קרסטס או חברה אחרת
היכן ניתן לרכוש את מוצרי קרסטס בחיפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי
זאב לוין08/08/2007אני ממליץ על שמפו ומסיכה ואמפולה של סדרת וולה אס פי, היא נהדרת לשיער דק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זאב ורונן שלום!גלי08/08/2007
אני רוצה לדעת איפה עושים הדגמת תספורת?
שמעתי שיש מחשב שמראה איך נראים לפני תספורת
ידוע לכם איפה עושים באיזה רחוב ואצל מי
תודה רבה ויום טוב לשניכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהילה
זאב לוין08/08/2007אני אישית לא שמעתי על מישהו ספציפי עם תוכנה כזו אבל אם מעצב השיער יודע מה שהוא עושה הוא תמיד יכול לעזור לך לבחור תספורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער הרוססליאור07/08/2007
רציתי שיעזרו לי כי אני ממש ממש מיואשת. לפני חודש בערך עשיתי החלקת שיער [אתם יודעים עם החומר המסריח והכל] ולא היה לי מושג שזה הורס את השיער בצורה כזאת! אחרי שבוע השיער שלי הפך להיות סיוט חפפתי כמעט כל הזמן כדי שהוא ישמור על לחות ,הוא היה יבש כל הזמן! הוא הפך לליפה רצינית ואני ממש אבל ממש מאוכזבת ולא ממליצה לאף אחד לעשות את זה!!! בקיצור ניסיתי הרבה דברים שמפויים ומרככים יקרים וזה לא עוזר תעזרו לי בבקשה! [ רציתי גם לדעת משהו על סרום משקם סיפרו לי על זה ורציתי לשאול אם זה מועיל] תודה. ליאור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
זאב לוין08/08/2007אני ממש משתתף בצערך אבל אני חושב שזה קרה בגלל חוסר מיומנות של אותו מעצב שביצע את תהליך ההחלקה מבלי לבצע טסט מקדים. אני רוצה שתביני ששום חומר לא משקם את השיער תוך יום יומיים עלייך להיתאזר בהרבה סבלנות ולהשתמש במסיכות וסרומים לשיער פגום ולבצע תספורת אחת לחודש- חודשיים ורק לאחר כמה חודשים תתחילי לראות את השינוי יש גם אמפולות משקמות של וולה אס פי שנותנים תוצאות מהירות יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לדילול שיערגלית07/08/2007
שלום :)
יש לי שיער ג'ינג'י ארוך שהוא די מסורבל, והצורה שלו משתנה- לפעמים הוא גלי, לפעמים תלתלים ולפעמים בקבוקים אבל רוב הזמן הוא סתם נפוח...
הייתי רוצה לדעת, האם דילול השיער יכול להוריד את הנפח שלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית
זאב לוין08/08/2007כפי שעניתי כבר, אסור לדלל את השיער בשום אופן אלא ניתן לעשות פתיחת תלתלים קלה וזה מה שיוריד מהנפח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעצהעדי07/08/2007
היי,
רציתי לקבל עצה בנוגע לשינוי תספורת. הפנים שלי די מעוגלות, יש לי שיער חלק חום כהה וכרגע מאוד ארוך, השיער שלי הוא די מלא, ונוטה להתנפח אם לא מרגיעים אותו עם קרמים כאלה ואחרים.
נכון לעכשיו רוב הזמן אני לא אוספת אותו, בד"כ משאירה אותו פזור, עם שביל באמצע, נראה ממש סתמי. השיער עצמו הוא מדורג, אבל עבר זמן מאז שהסתפרתי בפעם האחרונה ורציתי לדעת אם יש לכם איזושהי המלצה, או שהשאלה שלי נורא כללית?
על תשובתכם אודה מראש,
עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיף שתשלחי תמונה
רונן פלג07/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)