מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער מתולתלמישהי :)18/08/2007
שלום!
יש לי שיער מתולתל שמגיע עד הכתפיים. פעם הוא היה מתלתל לי ממש מהקרפקת ועכשיו יש רווח די גדול מהקרקפת עם המקום שבו הוא מתחיל להתלתל וכשהיער מתייבש זה נראה די מוזר.
יש אולי משהו שאפשר לעשות כדי לגרום לשיער להתלתל מהקרקפת או לפחות די קרוב לקרקפת?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער מתולתל
רונן פלג19/08/2007היי,
מס' שאלות לפני הייעוץ?
זה דיי מוזר מה שאת תספרת (למרות שהכל יכול להיות)..... האם את אוספת את השיער כשהור רטוב?
האם את מותחת את השיער?
האם השיער עבר החלקה כלשהי????
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער מתולתל
מישהי :)19/08/2007לא עשיתי אף פעם החלקה ואני לא אוספת את השיער אחרי חפיפה אני מחכה שהוא יתייבש. אחרי חפיפה אני רק מסרקת אותו וזהו אני גם לא שמה שום תכשירים בשיער.
אולי בעבר הוא לא התלתל לי ממש מהקרקפת אבל הוא התלתל לי ממקום הרבה יותר קרוב ממה מהוא מתלתל עכשיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפיתרון
רונן פלג20/08/2007ביצוע סילסול קבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום דרך אחרת?
מישהי :)21/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשמל סטטידנה18/08/2007
ברצוני לשאול האם יש פיתרון לשיער בעל חשמל סטטי המתפרע לכל עבר? האם ישנן מסכות או תכשירים כגון קרמים מסויימים שיכולים לעזור לבעיה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
זאב לוין18/08/2007עלייך להשתמש בקרם לחות של נובקס הנמכר במספרות בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיצוב שיער לגבריםחסוי18/08/2007
שלום,
אני צרךי עזרה לגבי עיצוב שיער יש לי ספר טוב מאוד בת'א
אבל אני לא יכול להגיע אליו כל יום לעיצוב ישערוזה ממש משנה אותי ובבית אני לא מסתדר בכלל
רציתי לשאול איך אפשר לעצב תספורת שתתאים לי ושאני לא יתעסק איתה הרבה או קרן מומלץ וטבעי לעיצוב
תודה,עדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדן
זאב לוין18/08/2007תשלח תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה
עדן19/08/2007איך שולחים כאן תמונה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צביעת שיער יכולה להגביר קשקשים?שירלי17/08/2007
שלום רב,
אני בת 32 ומזה שנים רבות סובלת מקשקשים ומסבוראיה. לפני כשבוע, לראשונה בחיי צבעתי את שיער והיום הבחנתי בקשקשים בגודל שלא היו לי קודם ואני ממש מבוהלת. האם זה טבעי שאחרי צביעת שיער תופעת הקשקשים גוברת??? האם זה יכול לגרום לנשירה והתקרחות???
אני ממש אודה לכם על תשובתכם.
המון המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי
זאב לוין17/08/2007התופעה די מוכרת. זה יכול לקרות לאחר שמשתמשים בחמצן גבוה יחסית.
אני ממליץ להשתמש בפילינג (לקרקפת) של וולה +שמפו נגד קשקשים של וולה sp .
את תראי תוצאות תוך שבועיים שלוש.
בהצלחה מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ניתן לעשות?ליאל17/08/2007
אני בחורה בעלת שיער מתולתל צבוע לבלונד יש בו קצת הבהרה ,יבש מאוד מאוד מאוד ,אין דבר כזה שאני יאפשר לעצמי להיות בלי קרם כי אז הוא פשוט יתחשמל ,שערי ממש לא בריא הוא עבר הרבה צביעות פסים הבהרות ומה לא[ אין טעם שאני אשלח תמונה כי אני לא אצלם עם השיער לי כפי שהוא נראה באמת הוא תמיד מלא חומרים ]ככה אני ממש מתוסכלת כיון שהבנתי שאין לי אפשרות לעשות פתיחת תלתלים כיון שיש לי קצת הבהרה ,וכל חומר לשיער שיש על המדף נסיתי וכלום לא עוזר כל המסיכות כל הקרמים ,אני מתחילה להרגיש שמה שנותר לי לעשות זה להשלים עם המצב ושיער לעולם לא יכול להשתפר ולהגיע מימצב של שיער שבור יבש וחסר ברק לשיער שנראה בריא באופן טבעי ,האם לך יש עיצה בשבילי? שמעתי על פתיחת תלתלי ם על בסיס חלב אצל ספר מוכר בארץ ובחול הוא נמצא בארלוזורוב בתל אביב אך אני מפחדת שזה עוד משהו שסתם יעבור על השיער שלי ולא ישפר כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל
זאב לוין18/08/2007כל ההחלקות עובדות על בסיס כימי ולפי תיאור שיערך אני לא ממליך בשום אופן לעבור שום החלקה, לפי דעתי החלקת חלב זה גימיק זמני כדי למשוך לקוחות למשהו שונה. עלייך להתאזר בסבלנות ולטפל בשיערך עם מסיכות לחות לאחר כל חפיפה ובשמפו לשיער יבש ואז תתחילי לראות תוצאות.
עצה שלי: להירגע קצת עם פסים והבהרות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה קרם את משתשמשת
דנה18/08/2007להפחתת החשמל הסטטי? אני סובל גם מאותן הבעיות ועדיין לא מצאתי את הקרם האידיאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה.....
רונן פלג19/08/2007קרם לשיער אני הייתי ממליץ לך כמה סוגים:
אם את אוהבת את השיער מראה רטוב יש גלים רכים ולערבב אותם עם קצת קרם לחות ="נ ה ד ר"
ללוריאל יש רום שנקרא "סובלין שיין" = מ ע ו ל ה ....
לא תמיד הקרם לחות שמציעים לך בסופרפארם מתאימים לשיער שלך בגלל הסוג שלו ..... עדיף לפעמים להשקיע במוצר טוב עם תוצאות.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן?
דנה20/08/2007היכן ניתן להשיג אותו?
האם הוא מתאים לשיער מתולתל יבש ובעל חשמל סטטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן?
דנה20/08/2007היכן ניתן להשיג אותו?
האם הוא מתאים לשיער מתולתל, יבש ובעל חשמל סטטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
רונן פלג20/08/2007בכל מספרה שמחזיקה את מוצרי לוריאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה..
דנה21/08/2007איך אני מוצאת כאלה מספרות באיזור חיפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתליובל17/08/2007
שלום יש לי שיער בתולתל בערך, הכוונה היא שלא תמיד יש לו צורה ותמיד אבל תמיד יש לו נפח בלתי נסבל שאני פשוט לא סובלת.
הרבה אומרים לי שהנפח יפה אבל אני לא אוהבת אותו ולימדו אותי במספרה איך לעשות תלתלים בעזרת קרם לשיער וזה יוצא מאוד יפה אבל עדיין עם נפח, אז רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי לעשות תלתלים יפים ושיצאו בלי נפח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובל
זאב לוין18/08/2007תנסי לעצב את התלתלים בקבוצות קטנות של שיער זה אמור לעצב אותם ללא נפח, במידה וזה לא עוזר עלייך לעשות החלקה קלה להורדת הנפח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום זאב,עינת17/08/2007
רציתי לשאול לגבי מסיכה לשיער של שוורצקוף שנקראת:" רפייר ".[ אני לא בטוחה שכתבתי נכון,אולי בכל זאת תבין].
תודה ושבת שלום.
עינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת
זאב לוין18/08/2007אף פעם לא עבדתי עם חברת שוורצקוף ואינני יכול לעזור לך לגבי המסיכה שציינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה!!!חסויה16/08/2007
אני מחליקה כל בוקר את השיער ( לא עם פן עם פלטות). מה אני אמורה לעשות בשביל להגן על השיער שלי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רות
זאב לוין17/08/2007עליך להישתמש בסרום המגן מפני החום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקהסיגל16/08/2007
ראיתי שאתם מדברים המון על החלקה יפנית, אני הייתי מאוד רוצה לעבור החלקה כזאת בשערי ,אבל פוחדת! שמעתי שזה לא בריא לשער,יכול לגרום לשער להישרף,ולנשירה וכו'.עד כמה בכנות זה מזיק לשער,והאם אתה יכול להמליץ לי על מספרות טובות שעושות זאת וכמה זה עולה. המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאב אני מחכה לתשובה
סיגל18/08/2007תודה על התגובה של רווית, אבל גם רציתי ממך זאב ייעוץ מקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל
זאב לוין18/08/2007כשאת מגיעה למעצב שיער שמבצע החלקה יפנית עלייך לוודא שלפני תהליך ההחלקה המעצב מתעניין בהיסטוריית השיער ולפני ביצוע ההחלקה מצבע טסט מקדים (חובה) על קבוצת שיער וזה נותן לך אינדיקציה של המקצועיות של מעצב השיער
צייני אזור מגורייך ואנסה לעזור לך עם מעצב הקרוב לביתך
נ.ב. החלקה יפנית לא גורמת לנשירת שיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזאב
סיגל19/08/2007אני גרה בבת - ים,תודה על העזרה והאינפורמציה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה , תודה!
סיגל19/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בודק לך
זאב לוין20/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף !לין16/08/2007
חברה שלי גזרה את המסגרת של השיער ...זה יגדל לה מחדש או שזה יתארך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לין
זאב לוין17/08/2007איזה מיסגרת? מה השאלה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלין
רונן פלג19/08/2007זה יגדל מחדש .. אבל יכול להיות בקצב איטי ... נא לא לחזור על הטעות הזו!!!!
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרה בבחירת תספורת!!!!ילדה16/08/2007
שלום !
אני בת 18 ועוד לא ניסיתי משהוא קיצוני בשער רק דירוגים.
הבעיה שלי בכן שאני רוצה לעשות פוני ישר עד הגבות וגם לקצר את אורך השער שלי עד הכתפים בערף ואין לי מושג עם זה יתאים לי כי יש לי פנים עגולות וגם שער דליל.
אשמח לקבל עזרה :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילדה
זאב לוין16/08/2007תשלחי תמונה ואשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאן לשלוח תמונה?!
ילדה16/08/2007אני אשמח עם תגיד לי לאיפה בדיוק כי אברתי על כל האתר ולא מצאי שום אימייל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי
ילדה16/08/2007בדיוק מצאתי ,אז לא צריך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה
זאב לוין18/08/2007לפי מה שראיתי בתמונה אם הצמיחה של הפוני היא ישרה ואין בה צמיחות הפוכות את יכולה לעשות פוני עד הגבות וכל תספורת אפשרית
מזל טוב ליום הולדתך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלסול לשיער צבוע ומתולתליפית15/08/2007
שלום
יש לי שיער מתולתל תלתלים קטנים שמתקוצים ושיער צבוע בלונד רציתי לדעת אם אפשר לעשות סילסול עם רולים לפי הגודל שרוצים ואיך זה יוצא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפית
זאב לוין15/08/2007אני בשום פנים ואופן לא ממליץ לעשות סלסול לשיער בלונד כיוון שזה עלול להזיק מאוד לשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה !!!צריכה עזרה15/08/2007
יש לי שיער מהשורשים הוא גלי בסדר אבל עם האורך יש נפח גדול ואין לי תלתלים יפים זה סוג של שיער מתולתל עם שערות חלקות ומלא נפח השיער שלי מגיע בערך עד חצי הגב ואני לא רוצה להסתפר האם ניתן לעשות משהו עם השיער ???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין מקודם שיש לי שיער יבש
צריכה עזרה15/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה
זאב לוין15/08/2007אני ממליץ לעשות סלסול וזה יוריד לך את הנפח בשיער ויתן מראה יפה לתלתלים, לגיב שיער יבש עלייך להשתמש במסיכות ושמפו לשיער יבש של וולה אס פי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבקשתך עזרה ביעוץ לשליטה על שיערך
אבי אמויאל16/08/2007אז ככה בצורה שיטחית בהיסתמך על ההבנה שלי מימך את בעלת שיער ללא שליטה שיער מורד חלקו חלק וחלקו מתולתל שורש כזה וקצוות אחרים מלאי נפח וכוליי יש כמה דרכים ביכדי להגיע לשלמות כאשר 80% זה תיספורת נכונה ליצירת המראה המבוקש וה 20% הנותרים במיקרה שלך משאירים מקום חלק לכימיה וחלק לחומריי עיצוב נכונים על מנת להגיע לעיצוב ולשמר אותו כשהו כבר שם לכימיה כוונתי יש סוגים של פתיחת תלתלים ושינויי מיבנה התלתלים לפי גודל צורה וכדומה ליצירת שיער מתולתל ולהבדיל ליצירת שיער חלק הפיתרון המדהים ביותר הוא החלקה היפנית מונעת שימוש בפנים בלי נפח ברק ורכות פשוט מדהים תענוג נוחות מקסימלית ובכך תישלטי בקלות בשערך ולא להפך מקווה שעזרתי בעונג רב מימני מעצב שיער .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליאופטרהאורנה15/08/2007
מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנה
זאב לוין15/08/2007קליאופטרה זה חומר החלקה בסגנון החלקה יפנית, ההבדל הוא שקליאופטרה צובעת את השיער לצבע שחור פחם ואין אפשרות לצאת מצבע זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתליםענבר14/08/2007
שלום. יש לי שיער מתולתל וקצר (עד הכתפיים) ואני רוצה לעשות פתיחת תלתלים. בעבר כבר עשיתי פתיחת תלתלים בערך 3 פעמים, אבל לאחר הפעם האחרונה שעשיתי (לפני שנה בערך) הייתה לי נשירה מסיבית. אמא שלי אומרת שהנשירה היא תוצאה של הפתיחה אבל לי זה לא נראה הגיוני שרק פעם אחת שעשיתי מבין כל הפעמים גרמה לנשירה כזו. לטעמי זה היה שילוב של העונה, של תזונה לא תקינה וכו'. האם פתיחת תלתלים באמת יכולה לגרום נשירה מסיבית? מהן התופעות הנוספות שיכולות להופיע בעקבות פתיחת תלתלים? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבר
זאב לוין15/08/2007פתיחת תלתלים לא גורמת לנשירה מסיבית בשום אופן, מה שיכול לגרום לשבירת השיער זה פתיחת תלתלים לא נכונה. הנשירה יכולה להיגרם עקב תזונה לא נכונה, עצבנות יתר או חילופי מזג האויר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)