מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער מתולתל ויבש!שמחה02/08/2007
היי, יש לי שיער מתולתל וארוך (מגיע עד אמצע הגב ואף מעבר) השיער יבש נפוח ואני משתמשת בנטורל שמקנה לו יציבות לזמן מועט. אני בד"כ אוספת את שיערי לקוקו ועם סיכה קטנה מקדימה, או שאני מפזרת אותו ותופסת מעט מהשיער מאחור בעזרת סיכה. יש לי 2 שאלות:
1. איך אני מקנה לו פחות נפח ויותר תלתלים מעוצבים. (בלי פתיחת תלתלים...אם יש קרם יחסית זול שיעזור לי)
2. הייתי רוצה עצות כיצד לעשות בשיערי דברים יותר מקוקו... אז אם יש רעיונות שמלווים בתמונות זה ממש יעזור.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמחה
זאב לוין05/08/2007אני בכל אופן ממליץ על פתיחת תלתלים קלה ואת יכולה לנסות לפני את הקרם של נובקס שבונה תלתלים
לגבי השאלה השניה תנסי לעשות חיפות בגוגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לזאבליאור02/08/2007
היי זאב
ביררתי בקשר לקליאופטרה והם לוקחים 400 ש"ח.
בכל זאת, אני רוצה להסתפר אצלך. אתה חושב כדאי לי להסתפר אצלך אחרי שאני עושה ת'החלקה או לפני?
בתודה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
זאב לוין05/08/2007המחיר הוא סביר מאוד וממולץ להסתפר רק לאחר ביצוע החלקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רונן,שירי02/08/2007
קניתי בהמלצתך את הג'ל של קרסטס אקווה פרוף. הוא אכן מעניק מראה רטוב במידה מסויימת.
שאלתי היא האם מומלץ יותר למרוח אותו על שיער לח ספוג במגבת אחרי מקלחת או על שיער יבש יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל פרוף
רונן פלג02/08/2007על שיער לח... וממולץ לסרק את השיער אחרי מריחת הג'ל על השיער על מנת שיגיע לכל מקומות בשיער.
מוצר מעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר
שירי02/08/2007
ישר אחרי המקלחת לספוג את השיער במגבת, למרוח את הג'ל ולסרק. נכון?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון !
רונן פלג04/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין על מספרת נאני בנתיבות!!!כעדגהדגהה02/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עבדתי אצלך פעם
ורדית05/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאביב02/08/2007
שלום..
יש לי שתי שאלות:
1.ראיתי תמונה של מלי לוי על השער של פנאי פלוס(אולי אתה אפילו גם ראית) וממש אהבתי את הצבע של השיער שלה. הבעיה היא שיש לי שיער חום כהה ורציתי לשאול אם אפשר בכלל לעשות לי את הצבע שלה. זה צבע כזה לא ממש מוגדר -חום אפרפר.אם ראית את התמונה אז תענה..
2.יש לי מצח ממש קצר.. אתה חושב שאם אני אעשה פוני בובה ארוך זה יעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
רונן פלג02/08/20071. לא ראיתי את התמונה של מלי לוי... אבל גם את צבע השיער שלך אני לא מכיר היה נחמד אם היית שולחת לי תמונה ואולי הייתי יכול לעשות דיאגנוזה(שעדיף לעשות אותה במספרה).
את צריכה גם להבין לפעמים כדי שיער יגיע לגוון מסויים הוא עובר כמה תהליכים בתקופה מסויימת.
2. לגבי הפוני, שוב אני לא מכיר אותך אני צריך לראות את מבנה הפנים שלך... שלחי לי תמונה.
ואשמח לעזור!
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך שולחים תמונות?
אביב02/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע לשיעריפה02/08/2007
בא לי שינוי. תמיד צבעתי בגוון חום כהה. יש לי שיער שיבה.
גון עורי לבן- נוטה לאדמומיות. גוון חום בהיר, נראה דהוי ולא הולם.
האם פסים חום-אפור יכולים להשתלב ? צבע עיני חומות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפה ...
רונן פלג02/08/2007היי יפה,
בדרך כלל לנשים עם שיער שיבה, אני ממליץ ללכת לכיוון הגוון "הדבשי" ואלי לזרוק עליו כמה גוונים שיתנו לו חיות,, מכמה סיבות :
1. גוון העור שלך בהיר וזה כול להחמיא לך.
2. כשאר צומח שורש את פחות מהר את הצמחיה.
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לזאב ורונן!רותם01/08/2007
אני מחפשת כבר הרבה זמן מספרה טובה באשקלון
מספרה שאני יכולה ללכת לשם ולדעת שהם לא יהרסו לי את התלתלים וידעו בדיוק מה הם עושים..
אתם יכולים להמליץ או לפחות לחפש לי מספרות טובות באשקלון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספרה באשקלון .....
רונן פלג02/08/2007לרותם,
באשקלון אני לא מכירה מספרות אבל.
קרית מלאכי- דקל סבן רח' ז'בוטינסקי 5
אשדוד - מספרת אלמוזינינו רח' הקליטה 1
אשדוד - ארמו רח' רוגזין 72
אלה מספרות מורשות של קרסטס .......
מקווה שזה עוזר לך
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספרות באשקלון
רונן פלג02/08/2007אחרי בירור נוסף...
יש מספרת דיזיין מנוהל ע"י בחור בשם ניר
ומספרת צחי.
מצטער אין כתובות ....
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק השיער וולה סטרטשרון01/08/2007
אני רוצה להחליק את השיער בבית עם וולה סטרט.
השיער שלי מתולתל ודק מאוד.
האם זה מומלץ? איך בדיוק משתמשים בחומר אין הדרכה בעברית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשום אופן לא !!!
רונן פלג01/08/2007זאת פעולה כימית הדורשת מיומנות ידע וניסיון רב עדיף שתשאירי זאת לבעל מקצוע ותחסכי עוגמת נפש !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתליםשני01/08/2007
המלצת כאן על פתית תלתלים לוריאל "אקסטנסו" ,האם היא כמו שעושים החלקה (אותו חומר) רק משאירים פחות זמן או שזה הרכב אחר?
כי כששאלתי את הספרית שלי אמרה שלא מכירה ושהיא עושה פתיחת תלתלים עם החלקה (לא של גבס...קלה יותר) רק משאירה פחות זמן...
האם זו המלצתך ברוב המקרים?
ושאלה אחרונה: אם שערי גלי בקרקפת ומתולתל בסופו האם הפתיחה תחליק אותו למעלה ותפתח אותו למטה לגלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלי פתיחת תלתלים
רונן פלג02/08/2007שלי ....
פתיחת תלתלים "אקסטנסו" של חברת לוריאל..... הינה הרכב שונה מהחלקה יפנית הוא פחות אגרסיבי יותר ידידותי.
הוא קיים בכמה דרגות, תלוי איזה שיער יש לך......
דרך העבודה עם ה"אסטנסו"הוא ע"פי הוראות היצרן ולא עפ"י זמן שאותו משאירים על השיער.
הכי חשוב ..ואת זה את יכולה לבקש לעשות טסט על חתיכה מהשיער שלך.
מטרתו העיקרית של הפתיחת תלתלים =====> הורדת נפח.. וברור שבחלק העליון יהיה יותר חלק ובחלק התחתון גלי.
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התכוונתי להחלקה יפנית
שני02/08/2007אלא לשימוש בהחלקה רגילה,החלקה רגילה לפחות זמן על הראש,אבל הבנתי ממך שאקטנסו פועל אחרת לגמרי ואם יישאר זמן ארוך יותא לא ייגרום להחלקה
אז השאלה אם זה מתאים לי בכלל כי : יש לי גלי למעלה ודיי פתוח למטה אז זה בטח יחליק לי ויוריד כמעט לגמרי את התלתלים....אני פשוט לא אוהבת את ה"קרזולים" היוצאים מהתלתלים סביב הקרקפת ( אם אתה מבין כוונתי...) זה נראה מראה לא "נקי" בשיער חלק אין את כל הקרזולונים שיוצאים סביב הקרקפת....
ושאלה שנייה: האם ניתן לרכוש מוצר זה רק בחנות לצורכי מספרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פן או מחליקסיגל01/08/2007
רציתי לדעת עם מה עדיף לעשות פן,עם מכשיר החלקה או עם פן,אני רוצה ללכת לקנות מחליק של שוקי זיקרי , שמעתי שהוא טוב, אבל גם אני יודעת שהפן של איתמר הוא טוב מניסיון אישי,אז מה מומלץ!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל
זאב לוין01/08/2007אני ממליץ להשתמש במחליק שיער ולא בפן כי הוא פחות פוגע בשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
סיגל01/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נורא נואשת מחפשת קרם לחות לשיער יבשמאיה31/07/2007
מתולתל ונפוח . ואני יודעת אחרי בדיקה שברוב המוצרים יש חומרים לא טובים כמו נפט וחומרים כימיקלים מסרטנים . וכו.. מה אפשר לשים בשיער בכדי שלא יסתום את הנקבוביות ויהיה על בסיס
טיבעי לחלוטין. כי כל המוצריםשבדקתי, וניסיתי המון המון כולם מיבשים את השיער וגם שקניתי אצל ספרים
למינהם.. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי ולעזור . תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במקרה של שיער מתולתל ונפוח
רונן פלג31/07/2007וחוסר שליטה עליו מומלץ לבצע פתיחת תלתלים/החלקה קלה ולהמשיך טיפול עם חומרי טיפוח משלימים המיועדים לשיער שעבר החלקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתלמאיה31/07/2007
השיער שלי מתצולתל מאוד, ועבה מאוד...ניסית דילול, ופתיחת תלתלים, וזה עזר, אבל אני בכל זאת רוצה שיער חלק ופשוט.
הספר שלי אמר לי שבגילי ( 13 ) אסור לי לעשות החלקה יפנית כי זה הורס את השיער.
1. האם החלקה יפנית באמת תהרוס לי את השיער..??
2. במקרה של- האם היא תיראה טבעית? ( השיער שלי מתולתל מאוד
3. יש סקנות נשירה..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועם
זאב לוין31/07/20071.החלקה יפנית לא הורסת את השיער ולא גורמת לנשירה
2.אני חושב שבגיל 13 זה מוקדם מדי להחלקה יפנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה הורסת את השיער??מחכה לתשובהסטפני30/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לסטפני - לא
זאב לוין31/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטפני
רונן פלג31/07/2007כל פעולה כימית בשיער אפילו סתם צביעה עלולה להסב נזק אם היא לא בוצעה בצורה מקצועית ובהתאם להוראות החברה המייצרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיין בלונד לוריאל עם משאבהמאיה30/07/2007
האם הוא עושה הבהרה ומייבש בגלל הלימון והחומרים שמנטרלים את הצהוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה ההתעלמותתתתתתתת
מאיה31/07/2007אני מחכה כבר יום וחצי לתשובהההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיין בלונד
רונן פלג31/07/2007השיין בלונד הוא שמפו עם פיגמנט שמנטרל את הצהוב ובכך מעניק לבלונד מראה נקי יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל לא עניתם אם הוא מייבש
מאיה31/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה
רונן פלג31/07/2007הוא לא מייבש להיפך הוא מטפח שיער שעבר תהליך של הבהרה/גוונים/צביעה לבלונד כמובן שמומלץ להשתמש גם עם המרכך שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא מנטרל גם גוונים של אדום?
מאיה01/08/2007ניסו לעשות לי גוונים כהים והם יצאו גינג'ים, הוא מנטרל אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלתול לשיערשרונה30/07/2007
מה אפשר לעשות לשיער בבית כדי שיהיו לי תלתלים יפים
או לחילופין איך אני משיגה מראה רטוב לשיער כאילו שהשיער רטוב
אודה להכוונה שלך כמומחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרונה
זאב לוין31/07/2007בבית ניתן לגלגל רולים וכדי לקבל מראה רטוב אפשר להשתמש בגלייז או בקרם לחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)