מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות עם צבע ופן?אור21/08/2007
(בת 24) מזה 4 שנים אני צובעת את שערי לבלונד, וכשנתיים "מתעסקת" עם פן. לאחרונה שמתי לב ששערי הידלל, יש לציין ששערי המקורי מלא ושופע, וכעת הוא אף התקצר ממש כאילו מעצמו. האם השילוב בין פן +צבע בלונד גורם לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
זאב לוין21/08/2007לגבי הדילול בשיער - עליך לגשת לרופא עור ולעשות בדיקות דם
לגבי השיער שמתקצר - זה יכול לקרות עקב פעולת הפנים במידה והפן נעשה בצורה לא מקצועית, השיער נשרף ונשבר מעצמו.
עלייך להתחיל להשתמש במסיכות וולה אס פי ולהתחיל להסתפר אחרת ל3-4 חודשים וזה יעזור לשקם את השיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי אתה רועי??אני רואה שאתה עונה פהאלונה20/08/2007
לכולן ונותן פתרונות לא רעים................
איך אפשר להשיג אותך??איפה המספרה שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלונה
זאב לוין20/08/2007אני ממליץ לך בחום לבדוק את מקצועיות של רועי כיוון שאני רואה שהוא עונה לכל סוגי השיער אותה תשובה. לכול סוג שיער יש טכניקת גזירה מסוימת והטכניקה של דילול השיער תוך גזירה זו טכניקה ישנה ולא תמיד פרקטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמות או לא להיות?סיוון20/08/2007
הי הי כולם!
הייתי רוצה לשאול שאלה לגבי צמות.
אני מעוניינת לעשות הרבה צמות על כל הראש,אבל יש לי שאלה שמטרידה אותי,איך שומרים על הגיינת הראש?אני ממש לא רוצה לפרק את הצמות ל פעם כשאשתוף את הראש!
נ.ב
עוד שאלה,
בעבר עשיתי חימצון וזה
גמרי הרס לי את השיער ממש ועכשיו הוא שוב צומח ישר ויפה.אני רוצה לצבוע חלק מהשיער באדום חזק,האם אני צריכה לעבור את הסיוט בשם חימצון כדי שיראו טוב את הצבע?
תודה מראש =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסטיה
זאב לוין20/08/20071את יכולה לחפוף את השיער רגיל לגמרי יחד עם הצמות, שיערך ישאר נקי.
2 כדי לקבל צבע זוהר יותר מומלץ לעבור הבהרה קלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה הורדתם לי אבן מהלב
סיוון21/08/2007עכשיו עוד משהו שנזכרתי בו הרגע(מצטערת שאני שואלת שאלות כאלה פשוט אין לי מקור אחר לשאול בו)
אם עושים לצמות רק על חלק מהראש איך אמורים להסתרק ?
תודה מראש על המענה =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסטיה
רונן פלג20/08/2007לחברת לוריאל יש צבע שמסוגל להגיע לגוון אדום בוהק ללא הבהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נובקס?דנה20/08/2007
באיזה מספרות ניתן לרכוש את קרם הלחות נובקס?במספרה שבה אני מבקרת באופן קבוע לא מוכרים את הקרם הזה....
האם ידוע לך על מספרות בחיפה או חנוית שיווק בחיפה שבהן ניתן למצוא את המוצר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
זאב לוין20/08/2007אני בודק לך את העניין באזור חיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצוות מפוצליםמישהי :)20/08/2007
לפני בערך חודשיים התספרתי אחרי שדי הרבה זמן לא הסתפרתי והיו לי קצוות מפוצלים ועכשיו שוב הופיעו לי קצוות מפוצלים. יש משהו שאפשר לעשות כדי למנוע משיער להתפצל?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהי
זאב לוין20/08/2007עלייך לשמור על לחות השיער במסיכה לשיער יבש של וולה אס פי (הידרו) ולהשתמש בסרום שיקום. אני מתאר לעצמי שגם לאחר שלא הסתפרת הרבה זמן עדיין "התקמצנת" לגזור את השיער, גם זו אחת הסיבות שהשיער שוב מתפצל לאחר חודשיים. אני ממליץ לגזור עוד ס"מ עד שניים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
מישהי :)21/08/2007דווקא הספרית ממש לא התקמצנה היא הורידה לי מלא שיער
לפני שהסתפרתי הוא הגיע לי בערך עד מתחת לשכמות ועכשיו הוא מגיע לכתפיים P:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי
זאב לוין21/08/2007את משתמש בפנים? מחליק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא באף אחד מהם
מישהי :)21/08/2007פעם לפני שהסתפרתי השתמשתי בקרם לחות אבל הספקתי כי כל קרם שהשתמשתי בו עושה לי את השיער שמנוני ולא אהבתי את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זאב היקר,עינת20/08/2007
חודש לאחר שסיפרת אותי, השיער יפה מתמיד.אני הולכת בגאון עם ראש מורם.נהנית לקום בבוקר ולהתפעל ממעשה ידיך.הגוונים שזורים בשיערי כחוט השני.השטיפה מחזיקה מעמד.היה שווה להגיע ,למרות שאיני מתגוררת בתל אביב.המשך לעשות אנשים יפים,ותשמור על מקצועיותך,אמינותך והכי חשוב צניעותך.יישר כח.
עינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת
זאב לוין20/08/2007המון תודה על הפרגון ועל המחמאות זה מה שממריץ אותי לשרת את לקוחותי באופן מקצועי ואמין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!!חסויה20/08/2007
שלום, יש לי שיער נפוח ומתולתל, אני רוצה לדרג אותו, ובישביל זה אני צריכה לעשות כל יום פן בשביל שהדרוג יראה טוב. איך אני יכולה לישמור על שערי חלק בכל יום ושהוא לא ישרף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קצת מוזרה... אבל בכ"ז
אלונה20/08/2007
אני בחורה דתיה ויש לי בעיה ללכת להסתפר אצל ספר גבר.
האם ידוע למישהו על מספרה עם ספרית? אבל מישהי טובה בהחלט....!
באזור ירושלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
זאב לוין20/08/2007את יכולה לעשות החלקה יפנית וזה מה שיפתור את הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שער מתולתל ויבשנאוה20/08/2007
שערי מתולתל ויבש מאד .כל תכשירי ההזנה קרמים מסכות וכד לא עזרו ולא עוזרים.
תמיד השער נראה יבש ונפוח אלא אם כן הוא אחרי תספורת או פן
ניסיתי גם שמנים למיניהם וגם זה לא עזר.
שאלתי האם יש משהו נוסף לעשות אילו תכשירים עוד אוכל לנסות אולי כדאי לנסות תכשירים טבעיים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נאוה
זאב לוין20/08/2007אני ממליץ לך לנסות את הקרם החדש של נובקס (הנמכר במספרות בלבד), קרם נהדר להורדת הפנח ובניית תלתלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנאוה .....
רונן פלג20/08/2007הכי פשוט בעולם --------פתיחת תלתלים !!!!!!!!!והנפח בשיערך ירד לשליש!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשער ללא ברק
נאוה20/08/2007בהמשך להצעה של פתיחת תלתלים בעבר ניסתי החלקה (לא יפנית)וכיוון שלא הקפדתי בפן התוצאה הייתה שער מתולתל ונפוח תוך חודש לערך.
האם יש טעם לנסות לעשות החלקה על שיער קצר?
מעבר לכך מה ניתן לעשות נגד היובש בשער וחוסר הברק התמידי.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנאוה
זאב לוין21/08/2007תשלחי לי תמונה למייל ואנסה לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףףףף!!!!!!!!!!!!11ברכה20/08/2007
שלום
לפני כשלושה חודשים עשיתי סברה בשיער, היום צבעתי את השיער בצבע של גרנייר השיער לא מפסיק להישבר ולנשור. מה אפשר לעשות על מנת לעצור את התהליך? או להקטין את הנזק?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברכה
זאב לוין20/08/2007עלייך קודם כל להסתפר ולעשות קנייה של מוצרי טיפוח הנמכרים במספרות וזה מה שיכול לעצור לך את שבירת השיער.
אני ממליץ על שמפו לשיער ביש ומסיכה לשיער יבש ואמפולה לשיקום שיער של וולה אס פי - מומלץ מאותה סדרה, לאחר החפיפה לשים סרום משקם שיער ללא שטיפה הבנוי מאצות ים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לברכה (סברה)
Titusha20/08/2007היי ברכה, אוחחחח את מחזירה אותי אחורה שנה וחצי לפחות, לפי זה שאת מודעת להחלקה בשם בשם בטח עשית אותה אצל חנה ברמלה או אצל אחותה בנתניה, את הרי ידעת בוודאות שאסור בתכלית האיסור לצבוע שיער עם סברה בצבעים כימיים השיער נצלה נשרף ונקרע, צר לי לאכזב אותך אבל אין מה לעשות את הנזק שנגרם אין לתקן, מה שכן את יכולה לעשות זה לספר את הקצוות שנפגעו לקוות לטוב. עצה קטנה לי אלייך למדי להסתדר עם השיער שלך קחי לך טיפים מהפורום כאן ולמדי לאהוב את מה שהטבע נתן לך, כי בסופו של דבר גם החומרים הטבעיים מסתבר שהם גם כימיים. מקווה שעזרתי לך:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה ייעוץהדר19/08/2007
אני רוצה לצבוע את השיער שלי ואין לי מושג לאיזה צבע וגם אני רוצה להסתפר אבל אני לא יודעת איזה תספורת תתאים לי שלחתי תמונה למייל..תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדר
זאב לוין20/08/2007לא קיבלתי תמונה תנסי לשלוח שוב [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדר
זאב לוין21/08/2007התמונה לא ברורה כ"כ אבל לפי מה שראיתי אני ממליץ לך לעשות גווני שמש בלבד ולא להחליף את צבע השיער, במידה והשיער חלק טבעי כמו בתמונה ניתן לעשות דירוג חד יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב
הדר21/08/2007השיער אכן חלק באופן טבעי..אבל הוא שחור אז גווני שמש יראו עליו טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמקת גוון טבעיהילקה19/08/2007
שלום לכם,
לשמחתי שיערי גודל מחדש (אחרי קרחת) והוא בריא, שופע וטבעי (אחרי שנים של הבהרות).
אני מאוד נהנית מהנטורל אחרי שנים של בלונד...
הגוון הטבעי שצמח הוא חום כהה מאוד ולמרות גילי אין בו אפילו שערה לבנה אחת!
אני לא רוצה לצבוע או לשטוף כי חשוב לי לשמור על השיער בריא ללא התערבות כימית כלשהי.
האם אתה מכירים דרך לא כימית להעמיק את הגוון הטבעי?
נראה לי שהשיער קצת דהוי, למרות שהוא בריא ומטופח.
כמו כן היות ויש לי עיניים כחולות ועור בהיר - הקונטרסט יפה והייתי רוצה למצוא דרך טבעית להכהות את השיער.
תודה מראש וכל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
זאב לוין20/08/2007אין שום דרך טבעית להכהות שיער, יש רק דרך טבעית לא להבהיר אותו ולהשתמש בכובע בשמש
אני ממליץ לך להכהות את השיער בשטיפה ללא המוניה שזה צבע שעוטף את השיער בגון ולא חודר לתוכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...יאנה19/08/2007
אמממ מישהו יכול לתת לי את מספר הטלפון של המספרה שנקראת אם אני לא טועה "מאסטר"....מה שאני יודעת זה בת"א...ואני גם צריכה כתובת....
תודה מראש.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספרת מסטאר
רונן פלג19/08/2007לא מכיר .. תנסי בדפי זהב ...www.d.co.il
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שער צמר גפן, איך לסדר?ZORK19/08/2007
היי
יש לי שער "צמר גפן" , לא יודע אם שמעתם על המושג, הכוונה לשער דק ודליל ויבש הנראה(במיוחד אחרי חפיפה) וגם מרגיש כמו צמר גפן(מאוד רך ודק).
השאלה היא איך לסדר שער כזה?
כשהוא אחר חפיפה הוא ממש נראה כמו צמר גפן ולא יפה ולא מבריק, וגם מקורזל פה ושם.
אגב יש לי גם גוונים של בלונד בשער.
אני רוצה להגיע למצב שהשער נראה חלק, אחיד ומבריק עם גווני הבלונד .
במקום זה אני מקבל שער מאוד מאוד יבש, טיפה מקורזל בקצוות , דק ורח הנראה כמו צמר גפר וגם נראה מאוד דליל.
לאחר פן במספרות ראיתי שהוא יכול להראות הרבה יותר טוב, אך לא משנה כמה אני מתעמץ לעשות פן לבד אני לא מגיע לאותם תוצאות, השחר הרבה יותר חלק אחרי הפאן וגם מבריק, אבל עדיין לא ברמה של המספרה, ועדיין נראה מאוד דק ויבש.
האם יש חומר שיעזור ? איך ניתן לסדר שער כזה כדי שבאמת יראה טוב?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער צמר גפן/ אפרו
רונן פלג19/08/2007בדרך כלל שיער כזה צריך לעבור אבחנה ... ברוב המקרים את יכולה לעשות פתיחת תלתלים .
נפח השיער ירד + יהיה לך יותר קל לסדר את השיער.
ברכה רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ZORK26/08/2007היי
אני בחור :) בדרך לגידול שער ארוך
ואין לי תלתלים
הבעיה שהשער יבש ונראה לא בריא.
יש לי גוונים בשער הבנתי שזה יכול לתרום, למרות שהיה לי את הבעיה גם לפני, אבל אולי פחות
להוריד צבע כרגע אני לא רואה את זה כאופציה.
מה ההצעה הכי טובה לעניין?
האם צריך מסכה? מה הכי ממולץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מישהו?
ZORK27/08/2007היי
אף אחד לא ענה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה חמהההההההההההההה
רונן פלג28/08/2007ההמלצה הכי חמה שאני יכול לתת לך.... ה ז נ ה
וזה אומר:
פעם בחודש אמולת הזנה של לוריאל או קרסטס.
להשתשמש באופן קבוע במוצרי הזנה (שמפו, מסכה) של לוריאל או קרסטס.
מאוד חשוב שיסבירו לך את אופן השימוש במוצרים.
אתה תתחיל אחרי שבוע לראות שינוי.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני רוצה שתייעץ לי בבקשה איזה צבעלינה18/08/2007
שיער מתאים לי , לאיזה אימייל אני אמורה לשלוח תמונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייל - רונן פלג
רונן פלג19/08/2007אשמח לייעץ לך - [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
לינה19/08/2007שלחתי למייל , מחכה לתשובה :) !
אגב..צבע העור שלי טיפה יותר בהיר במציאות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
לינה20/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריכה דחוףףף תשובה..לשלוח גם
לינה20/08/2007למייל השני כדי שאני יקבל מהר יותר תשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב , שלחתי גם לך..
לינה20/08/2007פשוט אני חייבת תשובה כי אני רוצה לצבוע עוד מעט..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה זהה דחוווף !
לינה20/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלינה
זאב לוין21/08/2007מצטער לא קיבלתי את המייל תנסי לשלוח שוב [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי שוב..
לינה21/08/2007מחכה לתשובה .
זה פשוט נורא דחוף :[* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
לינה21/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מצב ששטני יתאים ?
לינה21/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוונים ששרפו את השיערליאל18/08/2007
שלום לכם!
לצערי לפני שבוע רציתי להתחדש בכיף, אבל במספרה פגעו לי בשיער.
רציתי גוונים אדומים, אבל השאירו את החומר המבהיר הרבה מדי זמן, כך שהמון מהשיער המחומצן הזה נשר ומה שבכל זאת נשאר חזר מהר מדי לצבע חיוור. (אני חופפת כל יום ואין סיכוי שזה ישתנה)
אני נואשת לגמרי, לא יכולה לצאת ככה מהבית וחייבת לצבוע היום.
אני רוצה שהגוונים יהיו אדומים (לא בוהקים מדי) וושישארו כך יותר זמן.
צבעתי קצוות-שיער אחת בצבע חום אדמוני ויצא ממש שחור. כדי להשיג אדום (מתון) במקומות שהגוונים התבהרו נורא, האם אני צריכה צבע מאוד בהיר?
מה לעשות?
אשמח לתשובה מהירה ואמן שתצילו אותי בעצתכם, כי אני מיואשת :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוונים
רונן פלג19/08/2007ליאל שלום,
את אמורה ללכת לספרה ולבצע פיגמנטציה(החדרה כפולה של פיגמנטים).
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)