מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צביעת שיעררונית14/08/2007
שלום
ברצוני לשאול כיצד ובאיזה צבע עליי להשתמש בבית, על מנת לכסות שיער שהיה בעבר צבוע בבלונד בהיר עם פסים ולמנוע גוון ירקרק וכיום צבעתי במספרה פעמיים בצבע חום אגוז שטאני והצבע דהה. אין ביכולתי לנסוע לספר כול חודש ולכן יותר נוח לי לצבוע בבית.
לעצתכם אודה,
רונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית
זאב לוין14/08/2007אין באפשרותינו לתת לך הסבר מדויק על צביעה נכונה בבית כיוון שפעילות כימית זה דבר מורכב מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמפו סילברלאה14/08/2007
האם שמפו סילבר למניעת הפיכת הבלונד לצהוב מתאים גם במקרה שבסיס השיער חום כהה ויש עליו קצת פסים בלונדינים? אם לא, מה לעשות בכדי לשמור על צבע הפסים שלא יצהיבו מהשמש ומהחפיפות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאה
זאב לוין14/08/2007את יכולה להשתמש בשמפו סילבר של וולה גם על בסיס שיער חום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה!נטע13/08/2007
שלום (:
יש לי שיער ארוך יחסית (קצת לפני אמצע הגב) וחלק-גלי. הבעיה הוא שהוא די נפוח, והוא לא קליל, הוא נע בכבדות ובכלליות הוא קצת חסר חיים.
(בעיקר כשהוא מתייבש, אחרי מקלחת. אם אני לא חופפת כמה ימים השיער נראה הרבה יותר טוב)
מה אפשר לעשות? האם הפיתרון היחיד הוא לקצר אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע
זאב לוין14/08/2007אני ממליץ לך לדרג טיפה את השיער בחלק העליון וגם להשתמש במסיכות לשיער יבש וזמה מה שיפשר את המראה של השיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תספורת מדורגת מתאימה לשיער נפוחמיה13/08/2007
או שהיא עוד יותר תנפח אותו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיה
זאב לוין14/08/2007נכון מאוד השיער יהיה יותר נפוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך אפשר לסדר את השיער הנפוח
מיה15/08/2007שתהיה לו צורה נורמלית?????
הוא פשוט נפוח וישר בסוף(אתה מבין למה אני מתכוונת? הוא פשוט מרובע כזה... ישר...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיה
זאב לוין16/08/2007לפי דעתי הפתרון היחיד הוא החלקה קלה להורדת הנפח או החלקה יפנית לקבלת שיער חלק לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני לא רוצה שיער חלק!
מיה16/08/2007יש לי שיער גלי כזה טיפה מסולסל....
לא חבל להרוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
רועי16/08/2007אני ספר מרמת גן ,יש איזו שיטת גזירה שמדללת את השיער ומדרגת אותו יפה במקרה ויש לך שיער גלי או חלק
זה אפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלונה
זאב לוין20/08/2007אני לא ממליץ לספר את סוג השיער שלך בשיטה שהמליץ לך רועי כיוון שגזירת הדילול עלולה לנפח את שיערך פי 2 ממה שהוא נפוח כיום בגלל ששיערה קצרה דוחה את השיערה הארוכה וזה יוצר נפח כפול בשיער והרבה לקוחות נופלות לפח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בהכרח
רונן פלג20/08/2007הנפח יהיה קיים בכל מקרה בדירוג נכון עם זוויות גזירה המותאמות לך פשוט תתני מבנה נכון לנפח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספרהרותם13/08/2007
אתם יכולים למצוא לי מספרה טובה באשקלון עם מחירים לא בשמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותם
רונן פלג13/08/2007אין לנו את היכולת לדעת את אופי העבודה והמחירים של כל המספרות בארץ הדרך הכי טובה היא לגשת למספרה דרך המלצה של מישהו שהיה ויצא מרוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבבה...
רותם13/08/2007תודה =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מלאשולמית .ט.12/08/2007
שלום שמי רעות,
אני בעלת שיער חום גלי מלא ברק ובריא אבל מלא...מאוד מלא !
השיער שלי לא חלק ולא מתולתל ועם כל העובי שלי אין לי איך לסדר אותו בצורה שתיראה נורמלית בלי פן וכד' .
מה אני יכולה לעשות בנידון ? האם יש מספרות שעושות דילול? האם זה כדאי בכלל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות
רונן פלג13/08/2007ניתן לבצע החלקה קלה ובכך להוריד את הנפח לשליש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזה החלקה קלה ?
רעות13/08/2007מה זאת אומרת החלקה קלה ?
ז"א פשוט לעשות פן...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעות
זאב לוין15/08/2007רונן התכוון בהחלקה קלה זה לא לעשות פן אלא לעשות החלקה בחומר כימי עדין כדי לפתוח את גלי השיער ולגרום לו להיראות חלק ע"י פעולה כימית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה הקלה מסוכנת?
ענבל31/05/2009מהם החומרים הכימיקלים ששמים על השיער בהחלקה הקלה?
הם הורסים/ פוגעים בשיער?
ההחלקה הקלה היא מסוכנת?
*השיער שלי בריא למדי, לא צבוע, ולא עבר יותר מ5 פעמים גג פן. (אבל כן הרבה פעמים מחליק)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר להחלקה הכימית שהציעו שם ..
אני01/06/2009אני לא מציאה לך לעשות את ההחלקה הזאת אני עשיתי אותה .. והיום אם את רואה את השיער שלי את בוכה ..
אני בת 16 וחצי ואני מיצטערת על הרגע הזה .. השיער שלי מאוד תלוש ומאוד קצר .. זאת החלקה מאוד מסוכנת .. כי זה על חומר כימי וכניראה שלא כל ספר יודע להישתמש בחומרים האלה אני מציאה לך לעשות החלקה ברזילאית היא הכי טובה .. יותר מיפנית אפילו אני מכירה בנות שהשקיעו על שיער 3000 שקל והשיער נישרף לגמרי .. היה לי שיער יחסית ארוך היום הוא יותר קצר מקארה .. אני לא מציעה לך על זה .. אמרתי לך החלקה ברזילאית ולא בכל מקום! רק אצל מומחים או ספרים טובים ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער מאסיביתLital12/08/2007
שלום רב,
בחודש מרץ 2007 עשיתי החלקה קרמית (=יפנית) אצל ספר ותיק והייתי מאד מרוצה מהתוצאות.
היות ואינני מתגוררת בארץ, ניצלתי את ביקורי בארץ (לפני כשבוע) לצורת תיקון ההחלקה (מאחר שהשורשים כבר התרקזלו בחזרה). במהלך ה"תיקון" הרגשתי שהחומר שורף והערתי את תשומת ליבו של הספר שלי שכן יש לי כוח סבל. הוא מרח לי מעין שמן שמגן על הקרקפת (לדבריו) וזה אכן הרגיע במעט ונותרתי עם החומר זמן מה. יצאתי מהמספרה מרוצה עד שלמחרת ה"תיקון" התחלתי לסבול משנירת שיער מאסיבית ביותר. זאת אומרת כמויות נכבדות של שיער נושרות בכל סירוק (אפילו הקל ביותר).התקשרתי לספר והוא טען שזה עונתי ואין לי מה להילחץ וחוץ מזה הוא הרגיש בנשירת עוד לפני שהחל ב"תיקון".התייעצתי עם רופאת עור בטלפון והיא אמרה שבזמן ההחלקה השיערה נשרפת ואלו שנושרות הן ה"שרופות" ובמקומן יצמחו חדשות. אני חייבת להודות שאני מדוכאת מאד וחוששת שאקריח. אני לא יודעת מה עליי לעשות ולמי עליי לפנות - אני רוצה להאמין שיש מישהו שיוכל להסביר לי את התופעה, להרגיע אותי שאכן השיער יצמח מחדש ואיך אני יכולה לשמור על מה שעוד נותר על ראשי?! אני לא נוהגת לכתוב בפורומים, אך אני באמת במצוקה.
לתגובתכם המהירה אודה . . .
ליטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LITAL
רונן פלג13/08/2007השיער לא נושר לך הוא פשוט נחתך עקב פעולה לא סדירה במהלך הביצוע של ההחלקה אך אין לך ממה להילחץ מהתקרחות תמידית !!!!! בסופו של דבר השיער שנחתך יצמח מחדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער נפוח!!מור12/08/2007
שלום!!
יש לי בעיה!!
השיער שלי נפוח וכל פעם שאני מסתרקת הוא מתנפח עוד יותר! ואם אני שמה לפעמים קרם לשיער, הוא נראה טוב אבל אחרי 10 דקות הוא מתנפח עוד פעם! מה ניתן לעשות בעניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור
רונן פלג13/08/2007הפיתרון האידיאלי בשבילך הוא פתיחת תלתלים עם "אקסטנסו"של לוריאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה עם שיער נפוחjaja2212/08/2007
אהלן.....ממממ תתפלאו...חחחח כה אני בן שרוצה לעשות משו עם השיער הבעייתי שלי..
טוב אז ככה..השיער שלי מתולתל (לא תלתלים צפופים אבל תלתלים שיש להם נוכחות חח)
ומאוד מאוד מאוד נפוח....יענו אני נראה כמו ג'ימי הנדריקס אחרי שהשיער שלי מתייבש מהחפיפה..
אם אני לא חופף מספר ימים ומשתמש בכל מיני קרמים מחליקים..אז השיער לא נפוח בכלל...אבל הוא סתם מתולתל להחריד!!
שמעתי על החלקה יפנית....אבל זה יותר מדיי חלק....אני רוצה שיער חלק אבל לא עד כדי כך....משו גם שאפשר לשחק איתו שילך גם טיפה לצדדים ולא יפול רק למטה....מעט נפח..וכו'...
ממ..סליחה על זה שאנלא ברור כל כך...אפרט עוד אם צריך.....
יש פתרון כזה? משו שצריך "תחזוקה" כל חצי שנה? או לפחות חודשיים שלוש?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר jaja22
זאב לוין12/08/2007אני ממליץ על פתיחת תלתלים שמחדשים אותם אחת לחצי שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח עם תעזרו ליחן12/08/2007
אני מחפשת תסרוקת שתתאים לי.
יש לי פנים טיפה עגולות,שיער שטני חום מתולתל וטיפה נפוח.
אמשח עם תעזרו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן
זאב לוין12/08/2007תשלחי תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחירלי11/08/2007
כמה בערך עולה גליז של וולה?
והאם ניתן להשיג בכל מספרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי
זאב לוין12/08/2007המחיר נע בין 90 - 110 ש"ח, ניתן להשיג אותו מספרות המורשות של וולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה תסרוקת שיער תתאים לי?סהר11/08/2007
נתוני הם:
פנים רזות
שיער ארוך וגלי בצבע חום בהיר מתקרב לשטני
ובקרוב יש לי אירוע משפחתי חשוב ואני צריכה את עזרתכם
איזה תיסרוקת שיער תתאים לי ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סהר
זאב לוין12/08/2007יתאימו לך כל סוגי התסרוקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק שיעריעל11/08/2007
שלום אני מחפשת מחחליק שיער,יש לי שיער גלי ואני מחפשת מחליק טוב ולא ישרוף את השיער...יש חיה כזאת?.
ומה זה אומר דרגת חום במחליק?
והאם המחליק של שוקי זיקרי ובייביליס הוא טוב?בכל זאת הוא עולה 400 שקל..והאם של חברות BRAUN הוא טוב?
תודה רבה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
זאב לוין12/08/2007רוב המחליקים בטווח מחירים זה הם מחליקים טובים אך ניתן להשתמש בסרום השומר על השיער מפני החום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לזאבב?.?..ליטל10/08/2007
יש לך אולי איזה קרם להמליץ לי גם שיוכל לאריך לי את השער ??....כמו השמפו שהמלצתה לי עליו ????....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליטל
זאב לוין12/08/2007אין שום קרם שגורם לשיער לצמוח מהר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה ממש חמורה !! - דחוףקארין כהן10/08/2007
לפני שנה עשיתי פתיחת תלתלים והשיער שלי פשוט נשבר וחלקים גדולים מימנו כמעט חצי ראש למזלי בנתיים לא רואים את זה אבל אני מפחדת שזה ימשיך להיקרע. אם בבקשה תוכל להמליץ לי מה לעשות ? תוספות, טיפול מסויים, כדורים?!
ואל מי ללכת?
תודה כבר :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קארין
זאב לוין12/08/2007מומלץ להשתמש בשמפו ומסיכה לשיער יבש של וולה ולספר קצוות אחת לחודשיים - שלוש וזה יעצור לך את שבירת השיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזאבב חשוב !
קארין כהן14/08/2007ומה בקשר לאורך ?
זאת אומרת איך אני יכולה לגרום לשערות שנקרעו לארוך מהר יותר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקארין
זאב לוין14/08/2007השיער שנקבע לא אורך יותר מהר ואין שום חומר שמגביר את צמיחת השיער, עלייך להמתין בסבלנות רבה והשיער יחזור לקדמותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)