מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לרונןענת24/05/2007
איפה משיגים את מוצרי מון פלטין באזור חיפה והקריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
רונן פלג24/05/2007אין לי שמץ של מושג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרונןלי24/05/2007
את לוריאל פרופסיונל ליס אקסטרים, אפשר למצוא בכל חנות עם מוצרים לשיער, או שזה במקומות מיוחדים.?
תודה שוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי
רונן פלג24/05/2007במספרות העובדות עם "LOREAL'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה עם השיערר!! דחוף :(ירדן23/05/2007
השיער שלי יבש,נפוח ופגום מאוד בגלל הפן..
מה אפשר לעששות?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירדן
רונן פלג23/05/2007שמפו+מסיכה אבסולוט ריפייר של לוריאל פרופסיונל +מריחת קרם הגנה מנזקי חום לפני ביצוע הפן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף - כתמים לאחר צביעהדביבי23/05/2007
רציתי לדעת כיצד ניתן להסיר כתמי צבע מהעור משטיפת שיער שעשיתי. זו הפעם הראשונה שאני עושה ולצערי לא נזהרתי.
מבקשת עזרה דחוף.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דביבי
רונן פלג23/05/2007מסיר צבע, ניתן להשיג בפארמים למיניהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעות גווניםאור23/05/2007
שלום נכבדי,
הנני צובעת שיער מידי 4 שבועות ועושה גוונים כל שלושה חודשים, ברצוני למשוך את הגוונים
לתקופה נוספת של חודש חודשיים גם מבחינה כספית וגם מבחינת נזק לשיער, לצערי הספר
מאלץ אותי לחדש כל שלושה חודשים שהם עדיים במצב טוב, האם לדעתכם הוא צודק ועלי
"לעמוד על שלי" או שהוא צודק. אודה על תשובתכם.
בברכה אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
רונן פלג23/05/2007אני צריך לדעת יותר פרטים כמו צפיפות גוונים,עובי,ראש מלא,חצי,כתר,שיער צבוע,טבעי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער..לי23/05/2007
יש לי שיער לא בריא.. אחרי הרבה פנים והחלקות.. אני רוצה לדעת על מוצר טוב שיכול לעזור לשיער.. ושיהיה במחיר יחסית ידידותי...
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוריאל פרופסיונל "ליס אקסטרים"
רונן פלג23/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הארכת שיעראביגיל23/05/2007
הייי אני חייבת עזרה דחופה!!!
אני רוצה להאריך ת'שיער שלי עד לטוסיק...במקסימום זמן..להתחייב שבמשך שנה אני מטפלת לפי העצות שלכם
אבל שאני יגיע לשיער ארוך ושופע עד הטוסיק
כרגע השיער שלי קצת יותר מהכתפיים אז בבקשה תעזרו לי
אני מטופלת כרגע עם כדורי אבץ משום ששמעתי שהם טובים לשיער
אבל אני רוצה משהו יותר טוב מזה שיצמיח לי שיער ארוך........
דחוף ביותר
אני יעשה הכול רק תעזרו לי עם השיער!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הארכת שיער
רונן פלג23/05/2007*שיער מתארך כ1ס"מ בחודש 12ס"מ בשנה עד למקסימום של 70 ס"מ ואז הוא נושר ובמקומו צומח חדש וחוזר חלילה וזאת דרך הטבע !!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטותליאור23/05/2007
אני רוצה לעשות פוני לצד אבל אני לא בטוחה כי הפנים שלי יחסית רחבות והמצח שלי לא גבוה (מישהו אמר לי שפוני למצח נמוך לא יפה...)
תוכלו בבקשה לומר לי בערך אם כדאי?
תודה רבה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וחג שמח :-)
ליאור23/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
רונן פלג23/05/2007תשלחי תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההודעה שלי נמחקה כאן!אילה22/05/2007
שאלתי לגבי צביעת שיער לצבע חום, איזה צבע נותן חום נטו בלי תת גוון אדום או כתום?
הטבעי שלי הוא שחור. איזה גוון לבחור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילה
זאב לוין22/05/2007אנחנו נימצצאים כאן ע"מ לתת תיפים והמלצות !!!!
ולא לתת שיעורים פרטיים ב צביעת שיער מכיוון שזה נושה מאוד מורכב.
במיקרים כאלה אנחנו ממליצים לגשת למעצבי שיער!!!!!!!!!!!!!!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשמל סטתימרים22/05/2007
מה אפשר לעשות בקשר לחשמל סתטי בשיער
חשוב לציין שיש לי שיער חלק צבעתי אותו לחום שוקולד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרים
זאב לוין22/05/2007נגד חשמל סטטי ניתן להשתמש בקרמים או בסרום ללא שומן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסכהמרים22/05/2007
שלום אני רוצה לדעת אם המסכה של נטורל שקניתי אותה ב24
מועילה או שזו סתם חרטה כמו כל המוצרים הזולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרים
זאב לוין22/05/2007נכון, את צודקת החומרים הזולים הם לא מועילים כיוון שהחומרים המקוצעיים הם נטולי גליצרין ומלחים ורק מוצרים אלה יכולים להיות יעילים לשיערך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!רותם אטיאס21/05/2007
יש לי שיער מתולתל והוא מתנפח הרבה בזמן האחרון בגלל הלחות.
אני לא יודעת מה לעשות עם השיער.. הוא נראה נורא בבוקר ובצהריים יותר..
בבוקר אני בד"כ מכניסת את כל הראש שלי לכיור ומרטיבה אותו מהקרקפת...
אחר כך אני שמה על השיער המון המון קרם וזה עושר רק ל-10 דקות..
נ.ב: הקרם היחיד שתפס את השיער שלי ליותר מ-10 דקות הוא של נאטורל פורמולה "go curly" על בסיס ג'ל...
השאלות שלי הולכות ככה:
1. זה בסדר שאני מרטיבה את השיער בבוקר? זה לא הורס אותו? או שאולי זה לא בריא לי..?
2. המון המון קרם מזיק לשיער?
3. הקרם שאני שמה הוא בריא לשיער כמו שלי?
אני יודעת שההודעה ארוכה אבל אני חייבת לדעתת..!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותם
רונן פלג21/05/2007יש לך שיער מדהים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..!!
רותם21/05/2007זה נקרא יום טוב..
אין לי תמונות של יום גרוע כי אני לא מצטלמת ביום גרוע :)
אבל אלה תמונות מהיום :D
אולי אתה יכול בכל זאת להמליץ לי על קרם לשיער.. הקרם הכי טוב שאתה יכול להציע לי בין המחירים 20-40 שקל בבקשה..!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותם
רונן פלג22/05/2007קרמים טובים מתחילים מ 90 שח ומעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה הבהרהרוני מגרנבאום21/05/2007
יש לי שיער שטני בלונדידי(יותר לכיוון השטני) דיי חלק נעים מבריק ומאוד בריא ואני אוהבת אותו חוץ מהצבע-הוא יפה אבל אני רוצה לשנות.
אני רוצה לעשות הבהרה לשיער אבל לא כמו חימצון או סאן אין שפשוט השיער של יהיה יותר בהיר,
רציתי לדעת עם יש דבר כזה ואם זו פעולה שעלולה להרוס את השיער שלי ולגרום לא להראות לא בריא כי בסופו של דבר אני כולה רוצה להבהיר שום דבר יותר, אנא תענה לי בדחיפות כי יש לי חתונה של אחותי בקרוב ואני צריכה לדעת את התשובה כדי לעשות או לא.
תודה-
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני
רונן פלג21/05/2007כמה בהיר את רוצה להגיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקת שיער- מופנת לרונןיפעת20/05/2007
שלום רונן
ברצוני להוסיף תוספת שיער לכבוד אירוע ,צבע שערי הינו חום כהה אורכו מעל לכתפיים ,ברצוני שתוספת השיער תיהיה פנלים שיתנו אשליה שהשיער ארוך יותר .
חשבתי על צבע ורוד או אדום האם זה יהיה יפה לדעתך,אם לא יפה איזה צבע אתה ממליץ?
אתה יכול לתת לי טווח מחירים לתוספת שיער
ואיך ניתן להסיר את תוספת השיער ללא כאב?
המון תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפעת
רונן פלג20/05/2007היות והמטרה היא להארכה חד פעמית ניתן לחבר תוספות שיער המחוברות למסרקיות קטנות ובכך את חוסכת לעצמך את השימוש בדבק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודים לעיצוב שיער למתחילים(לרונן)יפעת20/05/2007
שלום רב השאלה מופנת אל רונן,
ברצוני ללמוד עיצוב שיער ,לאיזה בי"ס אתה ממליץ ללכת ללמוד ,רשית שיהיה מוכר , שידוע שהספרים הבוגרים הינם מוכשרים.
אם אפשר לדעת היכן אתה למדת :-)
שנית אתה יכול להעריך בערך כמה יעלו הלימודים.
ידועים לי כמה מקומות ללמידה היכן כדאי לדעתך :
שוקי זיקרי
בני זיקרי
מישל מרסיי
בתודה מראש
אליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפעת
רונן פלג20/05/2007לפי מיטב ידיעתי רשת מישל מרסייה עברה מהפך בתחום לימודי הספרות ופתחה את מישל מרסייה קולג' בדיזינגוף סנטר בליווי צמוד של מפקחים ממשרד העבודה ומחלקת ההדרכה של חב' לוריאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן אתה אחלה של מעצב שיער תודה:-)
יפעת21/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן חן לך
רונן פלג21/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)