מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי שאלהנטלי12/05/2007
אוקי אז זה נורא מסובך הצבע הטבעי שלי בשיער הוא חום כהה וצבעתי אותו לחום שוקולד ואז לשחור ואז ניסיתי לחזור שוב לחום יוצא לי משהו לא מוגדר שילוב של שחור אדום(לא יודעת מאיפה זה צץ)חום שוקולד בשורשים וחום טבעי שלי.אני רוצה להפטר מהשחור ולצבוע לבלונד פלטינה
מה אני יכולה לעשות?
ומהו בעצם ניקוי צבע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי
רונן פלג13/05/2007עדיף להתבהר לגוון יותר מתון מפלטינה היות ואת צריכה לבצע הבהרה אגרסיבית ועלולה לגרום לנזק בלתי הפיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחיה בבריכהעירית12/05/2007
שלום רונן,
אני מחוייבת לשחות בבריכה כשלוש פעמים בשבןע עם הראש בתןך המים. יש לי שיער ארוך מאד ובלונדיני צבוע.
אני אמנם חובשת כובע ים אך השיער בכל זאת נרטב ,דוהה ומתייבש מאד.
מה עלי לעשות כדי לשמור על השיער? תודה ,עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפוח שיער בקיץ
רונן פלג13/05/2007לקרסטס יש את הסדרה האדומה בשם ,SOLEIL
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשיר לעציוב השיער?מוקה11/05/2007
שלום רצתי לדעת איזה תכשירים טובים ונוחים יש לעיצוב השיער שהם ללא שומן,עור הפנים שלי גם ככה שמן וכשאני שם קרם שומנים זה לא טוב לי
אשמח אם תוכלו לעזור לי
מוקה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקה
רונן פלג11/05/2007איזה סוג שיער יש לך עבה/דק/חלק מתולתל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהRe: סוג שיער
מוקה11/05/2007סוג השיער שלי לא דק .
כרגע הוא קצר אז נראה חלק אבל כשארוך השיער דיי גלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלונד טבעישני10/05/2007
השיער שלי בלונדיני בלי שצבעתי אותו עד היום למעט סאן אין פעם בשנה בערך.. הוא גם מאוד ארוך ויש לי פנים קטנות אך מעט ארוכות ויש לי פוני ארוך.. אני הולכת להסתפר בקרוב ואי רוצה שהשער שלי יהיה אחיד בצבעו ובלונד אמריקאי לא כהה אבל לא מולבן כי כרגע השורשים קצת יותר כהים לכיוון החום שטני והשכבות היותר קרובות לעורף של השיער שלי גם כך. כדאי לי לצבוע? לעשות גוונים? להסתפר קצר? אני ממש מתלבטת חצי מהחברים אומרים לי לא לגעת בשיער כי הוא יפה ככה והשאר אומרים לי להעז פעם אחת. יש לך המלצה בשבילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
רונן פלג10/05/2007יש טכגיקה של גוונים שעושים אותם בצורה פתוחה וללא נייר כסף פעולה שנותנת תוצאה של גווני שמש בצורה הכי טבעית שיש וזה עדיף על סאן אין שזוהי פעולה לא מבוקרת וללא שליטה על התוצאה
לגבי התספורת זה עניין שצריך להיות ברוטינה אחת ל4-6 חודשים למען בריאות השיער אפילו אם את
גוזרת רק 2-3 ס"מ ולאו דווקא שינוי דרסטי של צו האופנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוונים לשיער דק מאודאני10/05/2007
רונן שלום,
יש לי שיער דק מאוד ושביר, ואני צובעת בערכות ביתיות באופן קבוע כל חודש. העניין הוא שבא לי מאוד להוסיף גוונים דקים לשיער אך יש לי טראומה מהנושא - בנישואיי לפני כ- 5 שנים עשו לי גוונים והשיער פשוט התפורר גם מיידית במספרה וגם אח"כ וכעבור חודש חודשיים נשארתי ללא הגוונים ועם שיער פגום בצורה חריפה ביותר (נאלצתי להסתפר קצר ולהפסיק לצבוע לתקופה מסויימת לצורך שיקום) כיום אני חופפת רק עם פולטן ונראה לי שזה הדבר היחיד שמחזיק את השיער מחובר לראש איך שהוא. אבקש את חוות דעתך המקצועית. ואודה לך מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליה
רונן פלג10/05/2007אין שום סיבה לחשוש מגוונים אם עושה אותם בעל מקצוע מיומן ששומר בוודאות על חוקי הכימיה
דרך אגב כיום יש חומרי הבהרה נטולי אמוניה כמו "פלטיניום"של חב' לוריאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפניתליאת10/05/2007
שוב שלום,
בתאריך ה- 6/05 ענית לשאלה שלי בנושא החלקה יפנית.
אז הצלחת להרגיע אותי קצת מהחששות שהיו לי אך חשוב לי לעשות את ההחלקה היפנית במקום טוב (מאוד טוב), אני אמנם לא ממש אוהבת את השיער שלי אך אני גם לא רוצה "לאבד" אותו.
אני אישית לא מכירה מישהי/מישהו שעבר החלקה יפנית לכן אבקש את המלצתך למספרה שבה עושים החלקה יפנית מאחר וציינת שאינך מכיר את המרכז לתוספות שיער (HairCenter) בראשל"צ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
רונן פלג10/05/2007האם את מחפשת בראשל"צ בלבד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רונן
ליאת10/05/2007היי רונן,
תודה על התגובה המהירה.
אני לא מחפשת באזור ראשל"צ אבל כן במרכז רצוי שלא להיכנס לתוך ת"א.
ממליץ לי על מישהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
רונן פלג10/05/2007חיים סיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווקס לעיצוב השיערבחור09/05/2007
שלום רב
אני רוצה לעצב תשיער כמו תיסרוקת יהודה לוי
ישלי שיער חלק כזה אבל לא ממש . איזה ווקס אני יקנה לנסות בישביל עיצוב כזה
אני לא רוצה לעשות פאנים שהורסים תשיער ..לכן אני צריך ווקס שהוא מתאים בלי פן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחור
רונן פלג10/05/2007עדיף חימר מאשר ווקס רק תוודא שזה חימר נקי נטול ווקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיצוב שיער לגברים - שאלה דחופהחסוי09/05/2007
אם שמתם לב, בתקופה הלא כל כך קצרה הרבה מאוד מהגברים ובני הנוער הולכים עם שיער חלק שכזה ומעמידים אותו סטייל "יהודה לוי"
רציתי לשאול איך אפשר להגיע לשיער כזה?
הייתי מתולתל כשהייתי קטן אך עכשיו השיער שלי נפוח (לא קן ציפורים כן..) אבל גם לא חלק.. פחוס ותפוח.
1. האם ניתן להגיע לשיער כמו של מה שתיארתי בתחילת ההודעה?
2. צריך החלקה בשביל זה? כי יש לי חברים שעושים גם פנים אבל לא חושב שפן יעזור...
3. אם צריך, הרי שלא נלך על החלקה יפנית שעולה הרבה כסף. יש סוג אחר של החלקה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידו
רונן פלג10/05/2007צריך לבצע החלקה ולכן אם השיער מקורזל אז עדיף לרדת מזה היות וזה דורש פעולה חוזרת לעיתים קרובות מאוד מאחר ותצטרך להשלים את הפעולה על השורש החדש שצמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע על שיער מחומצןאיה09/05/2007
צבע השיער המקורי שלי הוא חום ועשיתי חימצונים כדי להגיע לבלונד
עכשיו יש לי בלונד בהיר ואני רוצה לצבוע עליו לחום ניסית לשים צבע חום בהיר וזה לא תפס על החימצון אלא רק על השורשים....
איזה צבע כן יתפוס על החימצון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איה
רונן פלג10/05/2007צריך לבצע פיגמנטציה(הכפלת פיגמנטים) פעולה שמתבצעת במספרה מקצועית בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הארכת שיערעמית09/05/2007
שלום,
יש לי שיער מתולתל ועבה שמגיע לי לכתפיים,
ואני לא יכולה ללכת איתו מפוזר כי הוא מתנפח ונעשה פרוע.
אני משתמשת בקרם לחות אך הוא לא עוזר כל כך.
אני מסתפרת כל 3 חודשים בערך כדי להוריד את הקווצות המפוצלים
אני רוצה להאריך אותו אך בכל פעם שאני מסתפרת הקצוות שוב חוזרות לגדול,
להתפצל ולהשרף , מה אני יכולה לעשות ?
תודה מראש, ירדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירדן
רונן פלג10/05/2007את יכולה לעשות פתיחת תלתלים\החלקה קלה מבלי לפגוע במרקם המתולתל ובכך להוריד את נפח השיער לשליש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתיחת תלתלים
אלה11/05/2007באיזה מחיר נע "פתיחת תלתלים"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה
רונן פלג11/05/2007250-600
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע. שיער יבשענבל09/05/2007
א ז ככה כשאני חופפת והשיער מתייבש הוא מתנפח יבש וסטטי ואני חייבת לשים נטורל פורמלה אני שמה המון ואז השיער נראה שמנוני אבל אני חייבת כי אז זה ממש יבש מה הפתרון? ניסיתי מסכות של חברות יקרות וולה . מישל מרסייה שוקי זיקרי ולא עזר לי כלום מה אני צריכה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבל
רונן פלג09/05/2007תפסיקי עם חומרים שמנוניים את רק מייבשת יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי אותה בעיה, מה עושים?
ZORK30/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער + גווניםחסוי09/05/2007
לפני יומיים הלכתי למספרה והספר שלי צבע לי את השיער ועשה לי גוונים, בזמן זה הרגשתי שרפה וגם אחרי חפיפה, למה זה קרה? ומה יכול לקרות לשיער בעקבות מקרה זה? אגב אמרתי לו והוא אמר שהקרקפת שלי לא אדומה אז אין רגישות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע+גוונים
רונן פלג09/05/2007יש מצב שבוצעה כימיה קצת חזקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה קשהליאל09/05/2007
אני בעלת שיער מתולתל ומגיל קטן מאוד אני משתמשת בתכשירים לשיער צביעות וכדומה, בשל כל זה השיער שלי כיום יבש בצורה מחרידה אין סיכוי בכלל שאני יהיה בלי חומר עליו וגם השיער לא צפוי מראש ז"א שאני יכולה לצאת מהבית כשהשיער נראה טוב ובמהלך היום הוא פשוט יתנפח , ניסיתי את כל המוצרים שקיימים על המדף אבל כלום הכל אותו דבר ,אני חייבת עזרה אבל לא יודעת למי לפנות ,איזה ספר יכוון אותי ללא אינטרסים חייבת עזרה דחוף פשוט נמאס לי מהשיער שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל
רונן פלג09/05/2007צייני את איזור מגורייך וכך נדע לאן להפנות אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גרה במודיעין
ליאל10/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן לשיעראפרת08/05/2007
מה זה בדיוק השמן המרוקאי? ואיך משתמשים בו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן
רונן פלג09/05/2007שמן ארגן זהו שמו המדוייק (ארגן-סוג של אגוז שגודל בהרי האטלס במרוקו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על צבעאורטל08/05/2007
היי !!
צבעתי לפני חודש על שיער שהיה צבוע כבר.
יצא לי משהו מזעזע דומה לחום עם הבזקים גי'נג'ים..
שמעתי שאפשר לעשות שטיפת צבע שמורידה את כל הצבע.
האם זה נכון?
והאם זה בריא בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטל
זאב לוין08/05/2007כן בהחלט ניתן לעשות שטיפה צבע!!!
שום פעולה לא בריה לשיער
אם עושים פעולה כימית אצל מעצבי שיער מקצועיים אין שום חשש ששיערך ייפגע
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תגובתך המהירה!!!
אורטל09/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזאב לוין :)
אורטל09/05/2007לא כל כך הבנתי איך זה הולך..
הספר מוריד את הצבע בזה שהוא שוטף אותו עם חומר מסויים? או בעצם בזה שהוא צובע אותו בצבע הטבעי של השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטל
זאב לוין09/05/2007קודם כל המעצב שוטף את הצבע הלא רצוי ולאחר מכן מבצע צביעה בגוון הרצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)