מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער פגום ומסיכה לא עוזרתליעדוש :>13/05/2007
צבעתי כבר הרבה פעמים בגלל שלא אהבתי כל תוצאה שיצאה, לא השתלבה יפה בשיער ובקיצור, שיער פגום!
אני משתמשת כבר כמה חודשים (4-5) במסיכת שיער של BC (Bonacure) משהו כזה, ות'אמת זה ממש לא עוזר לשיער שלי, הוא נשאר פגום ויבש. אני לא אומרת שהחברה לא טובה, פשוט רוצה שתמליץ לי בבקשה אם יש עוד דרכים שאני אוכל לשקם את השיער בבית, במסיכות שונות או במשהו אחר? תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה קטנה...
ליעדוש :>13/05/2007הצבע ההתחלתי שלי הוא שטני, ותמיד היו לי פסים בלונדיניים שהייתי עושה במספרות, עד שהתחלתי לצבוע. השיער שלי עכשיו חום-דבש, קצת יותר בהיר מהצבע הטבעי שלי, גדלו לי כבר שורשים ואני לא מתכוונת לצבוע את כל השיער שוב, רוצה שיבריא..אבל הייתי רוצה לחזור לצבע הקודם שלי השטני עם הפסים הבלונדיינים ואני רוצה לעשות פסים על הצבע שיש לי, החום-דבש אבל אני חוששת מכמה דברים:
שהשיער ממש יפגם וזה יהיה נזק בלתי הפיך כי אין לי ממש סבלנות לחכות עד שכל השיער יגדל=\
ושזה לא ייצא יפה כשהשורשים כבר יהיו חצי מהשיער י ויהיו לי 3 צבעים על השיער, הטבעי, הצבע שעכשיו והפסים הבלונדיינים...
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימית
זאב לוין14/05/2007אני ממליץ לחכות ולא לצבוע את השורש עד 3 חודשים לפחות ולאחר מכן ניתן להתחיל בצביעת פסים מבלי לגעת בצבע הקיים וכך למעשה לא תצטרכי להסתובב עם כמה צבעים וכך תוכלי גם לחזור לצבע הטבעי - שטני עם פסים. המלצה שלי - להיתייעץ קודם עם מעצב השיער אם יכול לבצע את העבודה הזו כי לא כל מעצב שיער יוכל להגיע לתוצאה הרצויה בשבילך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימית
רונן פלג14/05/2007ללוריאל יש סידרה שיקומית שנקראת אבסולוט ריפר שמורכבת משמפו /מסיכה לטיפול בבית ואמפולה לטיפול במספרה ...............................מומלץ בחום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרום אובליפיחה לשיער
שולה14/05/2007משהו יכול לתת לי פרטים על סדרה בשם אובליפיחה לשיער obliphica שמשווקת במספרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה
זאב לוין14/05/2007שמן אובלפיחה נעשה מצמח האובלפיחה הגודל ביערות שברוסיה, השמן הנ"ל מאוד משקם את השיער ושומר עליו מפני החום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגת עליי....מוקה13/05/2007
שוב השאלה איזה תכשרים יש לעיצוב השיער- שהם ללא שומן!
לסוג שיער לא דק .כרגע הוא קצר אז נראה חלק -
ככל שמתארך נפוח וגלי יותר
יש המלצות?
מוצר ספציפי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקה
רונן פלג14/05/2007ג'ל פיקס מוב של לוריאל עדין במרקם ומשאיר דינאמיות ניתן להשיג במספרות איכותיות בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקהליאור13/05/2007
אני בן 16...
יש לי שיער גלי... וגם לא נפוח אבל דליל, ואני רוצה אותו חלק...
חשבתי לעשות פתיחת תלתלים\ החלקה במספרה (לא החלקה יפנית)
כדי לי?...
אני משתמשת במחליק שיער להחליק את הפוני אבל זה גורם לי לנשירה ממש רצינית ולקרחות
אז חשבתי שאולי אחת ולתמיד אחליק את השיער.
מה אני יכולה לעשות??
ואם כן כדאי לי, אני גרה באיזור פ"ת, ת"א אולי יש לך מספרה להמליץ לי עליה?
תודה,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה
זאב לוין13/05/2007בהחלט ניתן לעשות החלקה במספרה אבל זה לא יפתר לך את הבעיה אחת ולתמיד כיוון שהשיער שאורך מהשורש אורך שיער טבעי וללא החלקה ואז את/ה תצטרך/כי לעשות את ההחלקה אחת לחצי שנה עד שנה לחדש את השורשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת שיערעדנה13/05/2007
אני צובעת שנים לצבע בלונד
ואת השורש מבהירה בבלונד ומי חמצן תשע אחוז
מה ההשלכות לכך?
האם מותר לצבוע שורש עם בלונדר ומחי חמצן
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדנה
זאב לוין13/05/2007במידה ואת משתמשת בצבע קרם בלונד מבהיר אין שום חשש.
לא מומלץ לצבוע באבקת בלונדר בשורשים ניתן להשתמש בקרם הבהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיער, קרם טוב לשיער שנפגםעדי13/05/2007
שלום וברכה, יש לי 2 שאלות
1. היכן אתה ממליץ לי לעשות החלקה יפנית בפתח תקווה? אני מסתפרת אצל ויטל בכיכר המדינה, גם אצלו מומלץ לעשות החלקה יפנית??
2. יש לי שיער שחור וקצר שדי נפגם כתוצאה מפנים ומחליק קרמי, ראיתי שיש חומר של לוראל לשיפור, האם אתה ממליץ על חומר משויים של חברה מסויימת???
תודה עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
זאב לוין13/05/20071.גם אצל ויטל את יכולה לבצע החלקה יפנית
2.אני ממליץ להשתמש בחומרים מקצועיים של כל החברות אבל בעיקר על חברות לוריאל או וולה להשתמש בשמפו ומסיכה לשיער יבש ופגום, כמו כן ניתן לרכוש גם סרום לשיער יבש ופגום ולעשות את הטיפולים האלה בכל חפיפה ותראי את השיפור תוך זמן קצר מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
ליאור13/05/2007הייתה טעות... אני בת לא בן...
אבל אני שמחה שענית לי... אני יעשה את ההחלקה הרגילה במספרה...
אבל יש לי עוד שאלה...
האם השיער שאני יעשה בו את ההחלקה (לא השורשים) ישאר חלק??,
באיזה מספרה בפ"ת (ואם אתה לא מכיר אפשר גם בת"א) אתה ממליץ לי לעשות??
וכמה זה בערך יעלה לי (אם יש לי שיער ארוך ומדורג חזק)??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי
זאב לוין13/05/2007נכון לאחר שהשיער אורך השורש גודל מתולתל וקצוות שעברו החלקה השיער ישאר חלק
את יכולה להגיע גם אלי למספרה לקבל יעוץ ללא תשלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשירי שטיפה / גיוון זמניםניר13/05/2007
שלום,
כתבה מעניינת על שיער לבן אך לא ציינת שמות של תכשירי שטיפה / גיוון זמנים שנצאים בארץ. נא ציין או תן כיוון.
כמו כן קראתי באינטרנט על תכשיר גיוון זמני בשם VEGETAL. מה דעתך? היכן ניתן למצוא אותו בארץ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניר
רונן פלג13/05/2007כל צבע שהוא נטול אמוניה הוא זמני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחכה לתשובה מליאלליאל12/05/2007
כתבתי לך את בעיתי אך לא החזרת לי תשובה ,השיר שלי יבש מאוד מאוד מאוד וכל חומר שקיים לא עוזר אני פשוט אובדת עצות ,מה לעשות ? נ.ב אני גרה במודיעין בנוסף כל צבע שאני צובעת תמיד נשאר לי קצת כתום למה? והאם פתיחת תלתלים הורס את השיער ? וקיים משהו שמשקם את השיער בדרך פלאים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל
רונן פלג13/05/2007אני צריך לראות את השיער שלך אולי תנסי לשלוח לי תמונה במייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שולחת
ליאל13/05/2007רק אם אפשר את המייל שלך בבקשה ,והשיער האמתי נראה טוב בתמונה אבל הבעיה שהשיער לא צפוי מראש ,כל יום הוא שונה ,והוא יבש בטירוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער רטובאלה12/05/2007
שלום,
ברצוני לשאול, איך אני יכולה לשמור על שיער רטוב.
כלומר, אני מיתקלחת ועוששה תלתלים , אני שמה אחרי המקלחת,
ג'ל+קרם+מוס, השיער מאוד יפה כאשר רטוב, אך כשמתייבש נהיה נפוח.
כיצד אפשר למנוע זאת, והאריך את זמן ההרטבה?
תודה מראש,
אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלה
רונן פלג13/05/2007יש ג'לים למראה רטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מעמידים קוצים מאחורהאופק12/05/2007
אני רוצה להעמיד קוצים מאחורה איך לעשות את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופק
רונן פלג13/05/2007בעזרת ג'ל !!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עדיףלילי12/05/2007
ברצוני לבצע החלקה יפנית, אבל שמעתי שיש גם החלקה על בסיס חלב, ברצוני לדעת מה עדיף מבחינת השיער? ובכלל מה יותר עמיד??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילי
רונן פלג13/05/2007כל ההחלקות עובדות על אותו עיקרון מה שמשנה זה מי שמבצע ועד כמה הוא מכיר את החומר שעימו הוא עובד וכמובן לפני ביצוע ההחלקה חובה לבצע טסט מקדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלק מהשיער נפוח - אחרי החלקה יפניתשרונה12/05/2007
שלום לך
עשיתי החלקה יפנית מסוג יוקו סיסטם ריפר , זו הפעם השניה , בפעם הראשונה השיער יצא חלק מאוד, יפה ומבריק,
בפעם השניה ,עשיתי החלקה לפני כשבועיים אצל שוקי זיקרי (חיפשתי מקום בעל שם שיעשה את ההחלקה בצורה הכי טובה ומקצועית ) , התוצאה - חלק מהשיער יצא חלק ויפה ,וחלק יצא נפוח ולא חלק , אני לא מרוצה!
אני מעונינת לדעת אם יש באפשרותי מבחינה חוקית להתלונן , איזה הצעות יכולים להציע לי בכדי לפצות אותי או לשפר את מראה השיער ,יש למספרה אחריות כלשהיא ?
מחכה ליעוצכם
בתודה
שרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרונה
רונן פלג13/05/2007תחזרי לשוקי ותראי לו את התוצאה אני בטוח שהוא יפתור לך את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרו לי!!!!! זה דחוף..אלה12/05/2007
הצבע שיער שלי הוא בלונד כהה, בזמן האחרון אני לא יודעת מה עובר על השיער שלי אבל הוא התחיל להחליף צבע. עכשיו השיער שלי בגוון ג'ינג'י ואני ממש לא אוהבת את זה!! מה אני יכולה לעשות כדי למנוע מהצבע להתחלף? וזה בכלל טבעי שצבע השיער משתנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלה
רונן פלג13/05/2007את יכולה לחפוף עם שיין בלונד של לוריאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע טבע לקליאופטרה דחוף!!!!שירן12/05/2007
שלום רונן,
לפני כחודש עשיתי טיפול ראשונ בקליאופטרה. הייתי מרוצה מאוד מהטיפול. השיער הפך לבריא
אך מכיוון שאינני צעירה והייתי צריכה לצבוע את השורשים בשחור השתמש הספר בצבע טבע.
כעת לאחר הצביעה השיער לא מפסיק לנשור בכמויות מפחידות. יש לי כבר כמה קרחות בראש ואני לא יודעת מה לעשות. אשמח אם תבהיר את השימוש בצביעה ואם אוכל לקבל איזה עצה או חומר שיכול לנטרל את הצביעה/חומר שיחזק את הישער או מסיכה כלשהי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירן
רונן פלג13/05/2007למיטב ידיעתי קלאופטרה הולך רק עם קליאופטרה ולגבי הנשירה מאוד קשה לעזור כל עוד לא ביצעתי דיאגנוזה באופן אישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספה קטנה לשאלהשלי12/05/2007
צבע העור שלי הוא שחום ואומרים לי שהגוונים נותנים לי אור לפנים אבל עדיין קיימת ההתלבטות בגלל בסיבות שכתבתי ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלי
רונן פלג13/05/2007תשלחי תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..שלי12/05/2007
יש לי שיער חלק וארוך בצבע חום שטני עם גווני פלטינה כבר הרבה זמן ,
אני מאוד מתלבטת מה לעשות כרגע אם לצבוע ולחזור לצבע הטבעי או להמשיך לעשות גוונים.
ההתלבטות נובעת מהידיעה שגוונים זה כבר ישן ולא באופנה ונותן קצת מראה זול .
אשמח אם תמליצו לי מה לעשות ,תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלי
רונן פלג13/05/2007הכל שאלה של טכניקת הפיזור של הגוונים דקים/עבים/רחבים/צפופים והגוון שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)