מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאמר בענין ההחלקהרחל03/05/2007
שלום ותודה מראש לתשובתך..
המאמר שמפורס על יתרונות וחסרונות של החלקה, בצרצוני לשאול באיזה החלקה מדובר? החלקה יפנית? או החלקה רגילה שעושים במספרה לחצי שנה? תודה ויום טוב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר
רונן פלג03/05/2007מדובר על שלושת סוגי ההחלקות הקיימות *פתיחת תלתלים/החלקה קלאסית/החלקה יפנית
את יכולה גם להתקשר אלי 035352715* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית השיער לא נפתרת!!!מה עושים?עדי03/05/2007
שלום וברכה,
יש לי שיער מתולתל נפוח ורוב הזמן יבש מאוד
לכן אני כל הזמן מוצאת את עצמי מול הראי בניסיון ליישר את השיער כמה שיותר, אני חושבת מאוד ברצינות לעשות החלקת שיער בתקווה שהטיפול אכן יפתור לי את תסכוליי הרבים לגביי השיער
קראתי את המאמר לגבי החלקת שיער ואני מעוניינת מאוד רק מפחדת שהשער לא יהיה יבש יותר לאחר הטיפול
זועקת לעזרה המתולתלת המיוסרת!!!
בברכת שלום עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
רונן פלג03/05/2007החלקה קלה/פתיחת תלתלים ממש יכולה לעזור ואפילו לשפר את מרקם השיער הכל במידה ומעצב השיער עובד עם חברה איכותית ולפי הוראות היצרן אישית אני ממליץ על אקסטנסו של חברת לוריאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שמנוני לאחרונה.עדי03/05/2007
שלום רב.
בחודש האחרון אני סובלת משיער שמנוני רק בחלק הקדמי של השיער.
השיער שלי ארוך וחלק ומלא ברק בדרך כלל.
רציתי לדעת ממה זה נובע ואם יש אפשרות לטיפול .
בתודה עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???
עדי03/05/2007???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנהלות עם שיער שמנוני
רונן פלג03/05/20071-בזמן החפיפה יש להמנע מעיסוי חזק של הקרקפת על מנת למנוע פעילות מוגברת של בלוטות החלב
2-מרכך יש להניח רק בקצוות מבלי לגעת בקרקפת ולשטוף במיידי
3-להמנע מחפיפה עם מים חמים מאוד
4-בסיום החפיפה מומלץ לעשות שטיפת סיום עם המים הכי קרים בברז על מנת לכווץ את בלוטת החלב
5-חומרי עיצוב יש להניח על הקצוות בלבד
6-מולץ להשתמש עם חומרים מקצועיים המיועדים לסוג השיער שלך ספציפית עם עזרה באיבחון של איש מקצוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רונן, היכן ממקומת המספרה שלך? כתובתאורנה02/05/2007
הייתי רוצה לקפוץ לקבל יעוץ לגבי החלקה יפנית, עלות, טיב, ואפשרות.
תודה אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנה
רונן פלג03/05/2007תל השומר 03-5351347
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבשאביבית02/05/2007
באיזה חומרים ניתן להשתמש לשיער יבש בייחוד בקצוות מבלי להסתפר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביבית
רונן פלג02/05/2007אי אפשר לאכול עוגה ולהשאיר אותה שלמה !!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכישת פןמאירה02/05/2007
היכן ניתן לרכוש פן עם מברשת מסתובבת ?
השיער הלבן מתגלה אצלי לאחר שבוע מצביעת שורשים האם יש לך הצעה שלא אזדקק לעבור עם צבע כל שבוע על השורשים. צבע השיער חום שטיני.
תודה-* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאירה
רונן פלג02/05/2007*ערוץ הקניות יש להם גם אתר
*תוסיפי קצת גוונים זה עוזר בטישטוש הלבן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע להחלקה יפנית............אורנה02/05/2007
רונן, קראתי את כתבתך בנוגע להחלקה יפנית, ושאלתי היא ראשי מלא בגווני צבע, וגוונים בכל הראש, אני לא צובעת כל חודש באותו צבע, אלא משנה, אבל הצבעים על בסיס אדומים, והגוונים צהובים. שנים כך,
האם החלקה יפנית תגרום לפגמים בשערי, שאורכו מגיע לכתפים מקסימום, והאם אני יכולה להפטר מעשיית פאנים לאחר חפיפה.
תודה אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנה
רונן פלג02/05/2007ניתן לבצע איבחון מקדים וביצוע טסט על קבוצת שיער קטנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונימור02/05/2007
איך אני יכולה לגזור פוני לעצמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור
רונן פלג02/05/2007עדיף שבעל מקצוע יעשה זאת (מעצב שיער)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת צמיחת השיער.אפרת02/05/2007
שלום רב.
לאחרונה שמתי לב כי שיערי הולך ו"מתקצר".
שיערי, שהיה בעבר ארוך למדי (לרוב באורך המתניים), נראה כאילו הפסיק את צמיחתו, ומגיע כעת לאיזור השכמות בלבד.
יש לציין שאני עושה פן מזה שנים (כ-15 שנה לערך) בתדירות גבוהה יחסית של אחת ליומיים שלושה. כמו כן אני צובעת שיער בביתי (לבלונד)מזה 3-4 שנים, בתדירות של אחת לחודשיים לערך.
(במקור שיערי הינו חום).
כמו-כן אינני מסתפרת כמעט כלל, ואף לא גוזרת קצוות, ואם כן-רק ס"מ או שניים, בתדירות מאוד נמוכה, ופרט לחפיפת שיער רגילה של שמפו ומרכך אינני משתמשת בכל תכשיר שיער אחר.
האם הפסקת צמיחת השיער הינה זמנית או קבועה, ומה עלי לעשות בכדי לחדשה? וכן, האם כדאי להחליף את השימוש בפן בהחלקה קבועה, ואם כן מאיזה סוג?
תודה מראש על עזרתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת
רונן פלג02/05/2007שיערה יכולה להתארך עד ל-70ס"מ במקסימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רק מפסיק צמיחתו,כי אם גם "מתקצר"
אפרת02/05/2007תודה על תגובתך, אך זה עדיין לא מסביר מדוע השיער קצר כעת מבעבר באופן משמעותי למדי, ולא עונה על יתר השאלות שהיצגתי. ישנה אפשרות לתגובה רחבה יותר?
בתודה מראש (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת
רונן פלג02/05/2007במידה והגעת למצב של "מתקצר" זאת אומרת ששיערך מאוד פגום ואז הוא נקרע/נחתך מעצמו את חייבת להסתפר בתדירות הרבה יותר גבוהה על מנת למנוע נזק בלתי הפיך!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיעררחל02/05/2007
שלום רב..
בהמשך לכתבה על חסרונות ויתרונות בהחלקת שיער, ברשותך אשאל מספר שאלות.. קודם כל על איזה החלקה מדובר? החלקה יפנית או החלקה שעושים במספרה ל4-6 חודשים?
השיער שלי מתולתל, אם אני אעשה החלקה כזו שיערי יהיה חלק? או גלי לאחר המקלחת?
שאני חופפת ויוצאת בלי פן השיער מתולתל ונפוח? האם החלקה תפתור את הבעיה? האם ההחלקה פוגעת בשיער והורסת אותו?
תודה רבה מראש
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירלי
זאב לוין02/05/20071.מבלי לעשות דיאגנוזה לשיער שלך אינני יכול לענות אם השיער יהיה חלק או גלי, בד"כ ההחלקה היפנית עושה את העבודה ואנשים שעשו את זה מאוד מרוצים מהתוצאה.
2.ההחלקה בד"כ לא הורסת את השיער וישנם מקרים שהשיער נהיה אפילו יותר טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשמל סטטירלי01/05/2007
שלום,
אני בת 24, יש לי שיער ארוך יחסית(אני מסתפרת כל חודשיים, שלושה) ואני משתדלת לא להתשתמש בחומרים לשיער ביום יום (אני משתמשת במסיכה של שוורצקוף אחת לשבוע ואני בדרך כלל עם שיער אסוף בגלל הלימודים שלי שכוללים הרבה שיעורים מעשיים והרבה פעמים זה פשוט יותר נוח) אבל החלק הקדמי של השיער שלי מאוד דק ודליל ביחס לשאר השיער, הוא מתפצל מהר והרבה פעמים גם נקרע. לאחרונה כשאני אוספת את השיער יוצאים לי מהקוקו שערות עם חשמל סטטי בקדמת השיער (פוני) שאני לא יכולה להשטלט עליהם, ניסיתי להשתמש בקרם לחות, טיפות סיליקון ומהיום גם חימר לשיער של שוורצקוף אבל לא נראה שזה עוזר. מה לעשות?? זה ממש מטריד אותי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רלי
רונן פלג01/05/2007האם חומרי העיצוב שהשתמשת הם מקצועיים ???במידה וכן צייני שם וחברה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרים
רלי01/05/2007תודה על ההתייחסות,
המוצרים שהניסיתי הם: קרם לחות של פרפקט, טיפות סיליקון של לוריאל והמסיכה והחימר(מאס אפ- מט גאם) של חברת שוורצקופף(SCHWARZKOPF)..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע ורוד לשיער ..שרון :)01/05/2007
כמה אמור לעלות צבע ורוד לשיער של קרייזי קולור ..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון
רונן פלג01/05/2007קרייזי קולור הוא תמצית גוון בלבד אין ביכולתו להבהיר שיער לכן על מנת לקבל את הגוון הרצוי את צריכה תחילה להבהיר את השיער ורק לאחר מכן לגוון אותו בעזרת קרייזי קולור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות?מ01/05/2007
שלום,
יש לי שיער מלא מ-א-ד ונפוח מאד. זה משהו שבין מתולתל לחלק- אם אני עוזבת אותו בשקט לאחר החפיפה וקרם ההזנה הוא נהייה מתולתל, נפוח וקופצני. אם אני אוספת אותו בשלב זה עד לייבוש מלא הוא נהייה חלק יותר וגלי, אך עדיין נפוח וקשה לסידור. כרגע השיער די ארוך (מתחת לכתפיים) ועובר מדי פעם דילול רציני אצל הספרית שלי, אבל עדיין לא מסתדר יפה.
מה אתה ממליץ לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות?
זאב לוין01/05/2007קודם כול זו טעות נוראנת לידלל את השיער מכיוון שהשיערה קצרה מרימה את השיערה ארוכה ומיזה
נוצר נפח גדול יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
במיקרה שלך אני ממליצ על פתיחת תלתלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..לי01/05/2007
היי יש לי שאלה..האם שיער אורך בקיץ מהר מאשר בחורף?
תודה רבה מראש..
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי
זאב לוין01/05/2007לא השיער אורך בכול העונות אותו דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק שיער-מזיק לשיעראני01/05/2007
שלום יש לי בעיה ענקית!
השיער שלי מתולתל אחרי המקלחת ולאחר שאני מסרקת אותו התלתלים נהרסים והשיער הופך לנורא מנופח!! אז קניתי מחליק שיער ואני משתמשת בו כמעט כל יום כי אני פשוט לא מסוגלת בלי! השיער שלי ניהיה נורא מגעיל מה אני יכולה לעשות? כי אני יודעת שזה נורא מזיק לשיער..
אשמח מאוד לעזרה תודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
זאב לוין01/05/2007ניתן לעשות אחלקה תרמית או פטיחת תלתלים תלוי ברצון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)