מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער מקורזל ויבשנורית24/06/2007
בתי בת 11 ובעלת שיער יבש ומקורזל היא לא רוצה להסתפר , היא משתמשת למרכים וגם מסכות לסירוק אבל לאחר יום השיער שוב מקורזל ויבש ומלא קשרים יש לה שיער מלא והיא מאד לא מרוצה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר
רונן פלג24/06/2007לבצע פתיחת תלתלים של"אקסטנסו" מבית לוריאל ובכך להוריד את הנפח בשיער לשליש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער מקורזל ויבש
נורית25/06/2007היי לא הגבת על השאלה מה ניתן לעשות לעשות לילדה בת 11
לשיפור מראה השיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמה קשור הגיל אם...
רונן פלג26/06/2007השיער במצב שגורם לילדה לחוסר ביטחון ואי נוחות עם כל ההשלכות החברתיות מסביב וגם פוגע ב"אני" של עצמה אז?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!.......................עניתי לך ....פתיחת תלתלים !!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השיער התייבשאל24/06/2007
בימים האחרונים השיער שלי נהיה נורא יבש והקצוות שהיו בסדר לפני כמה זמן נהיו ממש מפוצלים...השיער לא מסתדר, נראה נפוח וחסר צורה, ותוך זמן קצר מאוד נוצרים בו במון קשרים....מה לעשות?
אגב- השיער מובהר מבלונד, ואני משתדלת לטפל בו במסיכות מתאימות...אבל אני לא מבינה למה פצאום הוא נהיה כלכך יבש אם לא שיניתי שום דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למזג האויר יש....
רונן פלג24/06/2007יד בעניין פשוט יש הרבה יותר לחות באויר וכנרה בגלל הבלונג שיערך יותר נקבובי וסופג יותר לחות ואז הוא מקבל מראה מחושמל ונפוח יש ל"קרסטס" לוריאל סידרת מוצרים שמיועדת לתת הזנה מירבית והגנה לשיער יבש בתקופת הקיץ והיא נקראת"סוליי"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתלמאיה24/06/2007
יש לי שיער מתולתל מאוד,בקבוקים וכאלה.
הבעיה שהוא מסתבר נשרף מאוד מהר ואני רוצה לשמור על אורך[לא קרה,ארוך יותר..]
יש איזשהו קרם הגנה מהשמש או משהו שישפר פלאים את השיער שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה
זאב לוין24/06/2007את יכולה להשתמש בקרם לחות והגנה של וולה הנקרא לייף-אין, בנוסף את יכולה להשתמש בתכשירים לשיקום השיער (שמפו לשיער יבש או מסיכות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!רותם אטיאס23/06/2007
לפני כמה חודשים המלצתם לי לעשות פתיחת תלתלים..
אז ניסיתי לראות איך יצא לי פתיחת תלתלים וקניתי קרם של נטורל פורמולה לפתיחת תלתלים והשיער התנפח מאודדד!! התלתלים היו מגעילים וזה ממש לא מתאים לשיער..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותם יקרה!!!!
רונן פלג24/06/2007המלצנו על ביצוע פעולה כימית מקצועית המתבצעת במספרה בלבד!!!
הפעולה עצמה נקראת פתיחת תלתלים !!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותליז23/06/2007
שלום
השיער שלי הוא בצבע בלונד אני צובעת לשחור כבר חצי שנה
רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות גוונים על שיער שחור?
ועוד שאלה.. איך מזרזים גדילה של השיער זאת אומרת איך אפשר לגרום שהשיער יארך יותר מהר,
והאם יש דברים שעוצרים את הגדילה ואם כן מה הם?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
ליז23/06/2007?....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער ......
רונן פלג24/06/2007מתארך כ1סמ-1.5סמ לחודש ואין שום דרך להגביר את קצב הצמיחה הנל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו קטן
ליז24/06/2007אפשר לעשות גוונים בצבע פלטינה על שיער צבוע לשחור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף שלא .......
רונן פלג24/06/2007מאחר ועלול להגרם נזק בלתי הפיך לשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלים בשיערנוגה23/06/2007
שלום,
אשמח לדעת היכן אוכל לעשות גלים בשיער או סלסול כפי שזה נקרא פעם ,ועל איזו מספרה אתה ממליץ על מנת שלא ישרפו לי את השיער בתהליך. השיער הוא די חלק ממש מעט גלי ואיננו מתאים לי ולכן הייתי רוצה נפח אך מסודר בצורת גלים יפים בשיער.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היכן את גרה????
רונן פלג24/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלים יפניים
נוגה29/06/2007שלום רונן,בתשובה לשאלתי בנוגע להיכן אוכל לעשות גלים ולתת קצת נפח לשיער אז אני גרה ברעננה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפנית "יוקו סיסטם" או "וולה"אגילה23/06/2007
נאמר לי שיש החלקה יפנית של "וולה" ושהיא אף טובה יותר מהחלקה של "יוקו סיסטם" האם זה נכון ובמה הן שונות/דומות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה יפנית
רונן פלג24/06/2007כל ההחלקות בנויות על אותו עיקרון של חומרים פעילים כל מעצב שיער בוחר עם איזה חברה הכי טוב בשבילו לעבוד אחד השיקולים הוא עלות החומר גלם
מה שחשוב הוא ביצוע טסט מקדים לפני ביצוע ההחלקה כל שיער מגיב בצורה שונה לסוג החומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מטלטל עזרההה~!~!~!ben23/06/2007
שלום,
יש לי שיער מתולתל, לא ליפא אבל עדיין זה ממש מעצבן אותי ... אני מת שהוא יהיה חלק כדי שלא יקח לי הרבה זמן לעצב אותו בבוקר לצורת קוצים ולפני יציאות וגם שזה יהיה יפה יותר.
מה אני צריך לעשות כדי שהשיער שלי יהיה יותר נוח לעיצוב (חלק)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה!!!!
רונן פלג24/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השיער לא גדלעמית23/06/2007
כאשר אני מסתפת וגוזרת קצוות השער גדל בחזרה ,
והקצוות חוזרות למצבם הקודם - שרופות !
מה אפשר לעשות כדי שהשער באמת יהיה ארוך
ולא לחזור על אותה הפעולה שהיא להסתפר
ולבוא אחרי חודש למספרה בעקבות הקצוות היבשות והשרופות ??
כתוצאה מכך השער שלי באותו אורך כמה הרבה מאוד זמן , ואינו גדל .
ואני רוצה שהוא יהיה ארוך מאוד.
בנסוף השער מאוד נפוח וגלי.
מקווה שיש פתרון , המשך יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תום
רונן פלג24/06/20071-אחת לכמה זמן את מסתפרת ואיך?
2-את יכולה לבצע פתיחת תלתלים "אקסטנסו"מבית לוריאל ולהוריד את הנפח לשליש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מסתפרת אחת לחודשיים,
עמית24/06/2007ובתספורת עצמה הספר מוריד נפח , וגוזר קצוות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך
רונן פלג25/06/2007הספר מוריד נפח בתספורת ??????!!!!!!! על ידי דירוג חד???????דילול??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבשש ודקקקשני22/06/2007
השיער שלי יבש מאוד שזה מפחיד. סוג השיער שלי הוא גלי-מתולתל עדין והבעייה היא שמרוב שהשיער יבש כבר שום חומר (קרם לחות) לא תופס עליו, ולמעשה כל התכשירים "נבלעים" בו מרוב שהוא יבש ולא משפיעים עליו. ניסיתי את הגלייז תפוחים שהוא באמת היחידי שעוזר לי כרגע, אבל הבעייה איתו שהוא לא גורם לריכוך כי מן הסתם הוא לא קרם לחות.
שאלותיי הן:
1) האם אפשר לשים קודם קרם לחות ומעליו את הגלייז או שעלול להגרם בכך נזק בלתי הפיך
לשיער בשימוש ממושך???
2) השיער שלי הוא גם דק, גם עדין ושביר וגם יבשש. תכשירים שומניים:כגון הוולהפורם (הקופסה האדומה) היה מצויין עבורי בעבר אבל עכשיו שהשיער נעשה דק יותר - השומן שבוולהפורם רק גורם לשיער שלי להראות דק עוד יותר ואני לא אוהבת.
3) גזרתי כ- 5 ס"מ אצל הספר המקסים שלי , בתקווה שזה יעזור, אבל עדיין השיער יבש מהשורש ואני מתחילה לחשוב שזה לא בעייה רק של קצוות שרופים.
מצטערת על אורך השאלה, אבל אני באמת אשמח לעיצה מועילה לפתרון היובש המבהיל בשיערי (גם לאחר שימוש במרכך) ועם זאת בבקשה קחו בחשבון שהשיער שלי לא בנוי לטיפולים מאסיביים כי הוא מאוד עדין, מאוד שביר ודק. בתודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חחחח
שירי23/06/2007
מירית, הגעת גם לפה בידיוק כמוני!!
מקווה שיעזרו לך! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
<=23/06/2007תשימי מסכה לשיער , פעם בשבוע ..
אם את הולכת לבריכה או לים תשימי מסיכה לפני ואל תשתפי
זה ירד במים .. אחרי שאת נכנסת לבריכה או לים תשתפי תשיער במים מתוקים
ותגזרי קצוות כל 4 או 5 שבועות
גם לי היה שיער שרוף ועשיתי ככה והוא כבר לא [;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה**
זאב לוין24/06/2007טעות נוראית ללכת לבריכה או לים עם מסיכה לשיער, ניתן לשים את המסיכה לאחר ששוטפים את השיער אחרי הים או הבריכה ל5-15 דקות.
לגבי הקצוות - יש לגזור אחת לשלושה - ארבעה חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני
רונן פלג24/06/20071-ניתן ואפילו רצוי לשלב בין השניים
2-אז הגעת למסקנה בעצמך!!
3-כנראה שהגיע הזמן שתפרגני לעצמך עם סידרה שיקומית מקצועית שמתמחה בסוג השיער שלך
ל"קרסטס"יש את התשובה המדוייקת לטיפול והיא:1-שמפו "בן דה פורס 2-חלב טיפולי אנטי אוזור
3-מסכה אייג' ריצ'ארג'(ניתן להשיג במספרות מורשות בלבד!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן שלום!
מיכל24/06/2007אשמח אם תפרט יותר את תשובתך לשאלותיי.
בתודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ממש דחופה!רעות21/06/2007
היי...אני צובעת ה-מ-ו-ן את השיער שלי...וזה מכיוון שהצבע הראשוני שמתקבל לי במספרה מאוד יפה לטעמי...חום..לא כהה...לא קרוב לשוקולד...בצבעים שבין דרגת 7 ל-8...השיער המקורי שלי הוא חום ממש ממש כהה...
הבעיה הגדולה שלי היא שכבר לאחר שבוע שבועיים השיער שלי מקבל פיגמנט מאוד כתמתם ...ודוהה במהירות (יש לציין שהשיער שלי לא הכי בריא בעולם..אם זה משנה משהו)...
אז יוצא שאני צריכה לצבוע כל 3 שבועות גג חודש את השיער...על מנת שלא יהיה לי שיער בצבע גזר!,
כמו כן, הספר שלי מודע לבעיה שלי והוא אף פעם לא צובע לי את השיער בפיגמנט מעט אדמדם או מהגוני אלא צבעים שלפי מה שהוא אומר לי מעורב בהם הרבה אפור וירוק כדי לנטרל את הפיגמנט האדום...
יש לי ברירה??? אני יכולה לצבוע בבית בחברה מסויימת שאתה יודע שהיא טובה? כי כבר ממש עולה לי הון הצבע במספרה..
יש משהו שאני יכוהל לעשות חוץ מלצבוע לחום כהה?? או שזה תמיד ישאר ככה? מה הסיבה לכתום? תודה רבה על זמנכם ותשובתכם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות
זאב לוין21/06/2007זאת תופעה מאוד נפוצה, אני ממש לא ממליץ לך לעבור לצביעה ביתית כי את תקבלי גוון יותר ג'ינג'י. אני ממליץ להמשיך אצל אותו המעצב ואת יכולה לרכוש אצלו שמפו עם גוון אפור על מנת לתחזק את הצבע בבית.
צביעה בתדירות של פעם בחודש זה נורמלי לחלוטין.
הסיבה לכתום היא בגלל ששיערך מכיל הרבה פיגמנטים אדומים ולפי מה שהסברת המעצב שלך עושה את העבודה כמו שצריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער ארוך ויבשצופית21/06/2007
השיער שלי ארוך ויבש מאוד חסר ברק נפוח ומלא..........(נשמע זוועה אה?!)
מה לעשות??
ראיתי שאתה ממליץ כאן להשתמש בגלייז-
1)איפה משיגים?
2)כמה זה עולה?
3) האם יש לך תכשיר אחר להמליץ לי עם פעולה דומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צופית
זאב לוין21/06/2007ניתן להשיג במספרות בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמעתי שהמסכות לשיער זה סתם בולשיט..צופית21/06/2007
מה אתה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צופית
זאב לוין21/06/2007המסיכות כן משקמות את השיער, בתנאי שהן מקצועיות - זה מה שכן עושה את העבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השיער מתכווץ...צופית21/06/2007
היי
כשאני שמה קרם לחות השיער שלי מתכווץ(הוא נראה כמו פונפון שאני אוספת אותו :))
יש פתרון?
האם עדיף לשים את הקרם על שיער יבש או רטוב?
דרך אגב יש לי שיער יבש מאוד וארוך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה סוג שיער חלק/מסולסל/גלי ???
רונן פלג21/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלייזשירי21/06/2007
הייי
השיער שלי חסר צורה.
יש לי שיער כמעט חלק ורק 3 ס"מ לפני הסוף הוא מתחיל להתעגל...
בנוסף, הוא גם מאוד נפוח ויבש.
אני רוצה לעצב גלים יפים מהקרקפת. האם גלייז הוא הפיתרון? איך משתמשים בו? כמו שמורחים קרם לחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכאלה
זאב לוין21/06/2007במידה ואם את רוצה לראות את שיערך גלי מהקרקפת את יכולה לעשות סלסול עדין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב לוין כנס
שירי21/06/2007
אתה מחזיר תשובות ממש קצרות...... אתה כותב "סלסול עדין" כאילו שאני אמורה לדעת מה זה!
אפשר פירוט?
חוץ מזה, שאלתי לגבי הגלייז איך מורחים אותו על השיער? בתנועות החלקה כמו קרם לחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכאלה
רונן פלג21/06/2007כוונתו של זאב בסילסול עדין היא סילסול גלי פתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)