מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער שהתייבש,מה רצוי שטיפה או צבע?גל27/05/2007
הי,
שמי ליהי.. ויש לי רעמת תלתלים מרשימה, הם עגלגלים וגדולים, ואני מקבלת המון מחמאות, והרבה לא מאמינים לי שזה שערי הטבעי.. אך עם בוא הקיץ לפתע ,השיער החל להתייבש ,ולהראות פחות מבריק ונעים למגע מעין: "חשמל סטטי" ואני לא יודעת מה עליי לעשות?.. אני משתמשת אחרי כל מקלחת במוס לתלתלים של לוריאל-סטודיו ליין(הכחול) ומורחת אחרי זה קרם לחות של פנטן..ומייבשת בדפיוזר.
כמו כן רציתי לצבוע את השיער מחום כהה מאוד , לחום כהה(פחות דרגה אחת של צבע..)שאלתי אם הצביעה תגרום נזק ותייבש עוד יותר את השיער? אולי רצוי לעשות שטיפה?(ואם כן מגוון הצבעים בשטיפה הוא רחב כמו של צבעי השיער?,אני אשמח כמו כן לקבל המלצה על חברה טובה שיש לה ערכות של שטיפה לשיער ביתית).
תודה,
ליהי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל
רונן פלג27/05/2007כמובן שעדיף לבצע שטיפה ללא אמוניה מאשר צבע כל עוד אין לך שיער לבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיםמרים27/05/2007
1.מה יותר טוב לשיער להתקלח במים קרים או חמים?
2. לאחר המקלחת עם מה כדאי להסתרק עם מברשת או מסרק עם שיניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרים
רונן פלג27/05/20071-קרקפת יבשה-חמים
קרקפת שומנית-קרים
2-מסרק רחב שיניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה עולהמרים27/05/2007
השמפו בן סטן 2+ מסכה נוטרידיפנס 2 של קרסטס מבית לוריאל כמה שניהם עולות???????.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרים
רונן פלג27/05/2007ניתן לרכישה במספרות מורשות קרסטס בלבד תבררי במספרה שקרובה לאיזור מגורייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער.. פליז עזרה!! :(הילה :)27/05/2007
היי זו הילה כתבתי אתמול הודעה וראיתי שלא עניתם לי עדיין עליה.. אשמח לקבל מענה כי אני ממש לחוצה.. השער שלי דיי מגעיל הוא נפוח קצת יותר בריא מפעם כי הסתפרתי אבל יש לי כאילו שני צבאעים בגלל החינה והשחור שעשיתי ועכשיו הוא התבהר רק למעלה כזה וזה מעצבן.. אני מעונינת ממש להפוך אותו לחום בלונדיני כזה.. איך אני עושה את זה?? איפה?? כי יש מלא מספרות שפשוט עושים חימצון ואז השיער מת.. לא בא לי... ואיך מורידים מהנפח שלו?? מה עלי לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
זאב לוין27/05/2007כדי שאוכל לעזור ולהמליץ לך על מקום צייני את מקום מגורייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
הילה :)27/05/2007באיזור השרון ה יהיה מצויין.. נתניה רעננה....
אבל מה לעשות איתו?? אני רוצה שהוא יההי בהיר ודיי אחיד........ זה מצחיק אבל אני אצרף לך תמונה שלך שחקנית מארה"ב כזה צבע... חחחח נשמע טיפשי חח סורי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה
זאב לוין27/05/2007הי ,
לא ניתן לבצע התאמה ואבחון וירטואלי לגבי שיערך . בגדול אין שום בעיה להגיע לצבע הרצוי אך חייבים לבצע דיאגנוזה כדי לעבד את הנתונים הקיימים ולבחון את אפשרויות לביצוע השינוי .אני ממליץ לך להגיע למעצב שיער לבחירתך ואם תרצי יש לי מעצב שיער קולגה מרמת השרון ובהחלט תוכלי לפנות אליו כדי לקבל תשובות במקום לאחר שייראה וייבחן את המצב בשיער כמו שהוא .
כתובת : סוקולוב 111 רמת השרון מעצב השיער יניב .
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיערשני27/05/2007
יש לי שיער שחור טבעי לא צבעתי אותו .היתי רוצה לצבוע אותו לגוון קצת יותר בהיר כמו חום בהיר .
האם זה יצליח בלי הבהרה ..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
זאב לוין27/05/2007זה כן יצליח ללא הבהרה, מומלץ לבצע אצל מעצבי שיער בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שיער נפוחאני ורק אני27/05/2007
שלום רונן !
יש לי שיער נפוח....וטיפה מפולגןן
פעם קניתי לחות לשיער וכל מיני כאלה של נטוראל...וזה וזה עשה לי שיער שומני ומגעיל כאילו לא התקלחת הרבה זמן
אתה אולי יכול להמליץ לי על קרם טוב שיראה עלי נורמאלי ?!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער נפוח- מרדני
רונן פלג27/05/2007היי,
יש כמה דרכים יעילות לעיצוב שיער בעל נפח:
1. פתיחת תלתלים יכולה לעזור לך בהורדת הנפח והתמודדות יותר קלה עם העיצוב.
2. קרם לחות " ויטמינו קולור" של לוריאל פרופסיונל או קרם לחות "חלב אפרה סוליי" של קרסטס מעולה גם לתקופת הקיץ מגן מפני קרני השמן ושומר על השיער.
שני הקרמים הללו אינם שומניים.. ומאוד מומלצים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסכה טובהמרים27/05/2007
אתה יכול להמליץ לי על מסכה לשיער (לא אכפת לי המחיר מצידי שיעלה 1.000.000) שערי חום שוקלוד שצבעתי בפסח וחלק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרים
רונן פלג27/05/2007שמפו בן סטן 2 +מסכה נוטרידיפנס 2 של קרסטס מבית לוריאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רונן,עינת26/05/2007
לא אני "המצאתי" שטיפת גוונים,אלא הספר שלי,שהוא כבר לא!
העניין הוא,שיום אחד הגעתי אליו,לאחר שעשיתי פסים אדומים בשיער,וזה יצא רע,אז שאלתי אותו אם יש מצב לתקן,אז הוא עשה לי שטיפה,שלדבריו היתה שטיפת גוונים.
בכל אופן,אשאל אחרת,מה פחות מזיק לשיער,צבע או גוונים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת
רונן פלג26/05/2007הוא עשה לך שטיפת צבע על הגוונים !!!
אם אין לך שיער שיבה עדיף שתעשי את הצבע שאת רוצה בטכניקת גוונים ובכך לא תגבילי את עצמך בתהליך של חידוש שורש לעיתים קרובות כמו בצבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רונן,עינת26/05/2007
ושבוע טוב,האם שטיפת גוונים,הינה שטיפה ככלל השטיפות?אני שואלת כיון,שהפסקתי לעשות גוונים,השיער צומח,הגוונים יורדים למטה,והתוצאה המתקבלת-חצי ראש כהה,וחצי בהיר.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת
רונן פלג26/05/2007מה זה שטיפת גוונים מאיפה הבאת את זה??!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן עליי לחכות עד לצביעה הבאה?הדר26/05/2007
במקור שערי בצבע חום כהה/ שחור.
לפני כחודשיים צבעתי את שערי לצבע חום פעמיים בהפרש של כשבועיים, בשתי הפעמים לא הייתי מרוצה...
לאחר מכן עשיתי שטיפה שחורה על מנת לתת לשיער צבע אחיד..
כמה זמן עליי לחכות עד לצביעת השיער לחום?
מה לגביי הבהרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדר
רונן פלג26/05/2007ניתן לעשות פעולת הבהרה קלה עם 2% (ניקוי פיגמנט)אך מומלץ לעשות זאת במספרה מקצועית בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל איזה מספרה היית ממליץ??
הדר27/05/2007על איזה מספרה היית ממליץ... באזור ב"ש ובכלל??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדר
רונן פלג27/05/2007ראובן טפר-הגל הסגול ,מארק קיסר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבש פגום ונפוחאילה26/05/2007
שלום לכם!
השיער שלי הוא גלי עבה ויבש.
השיער שלי עבר הרבה צביעות
וגוונים ופן. וכיום הוא נטול כל ברק, חסר חיים ומחוספס.
השתמשתי בשמן מרווקאי מקורי ולא עזר לי. אבקש יעוץ לתכשירים אשר משקמים את השיער ומחזירים את הברק והרכות. וכן בגלל שהשיער עבה ונפוח קשה לי להסתדר איתו. ואני לא רוצה לעשות יותר פן.
כיום אני משתמשת בשמפו ומסיכה אלביב של לוריאל.
אשמח לקבל ייעוץ לתכשירים יותר טיפוליים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילה
רונן פלג26/05/2007סדרת פאוור ריפר של לוריאל פרופסיונל +טיפול אמפולה שיקומית אולאו פיוז'ן של קרסטס פעם בחודש למשך חצי שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסים/גווניםאנה26/05/2007
היי
כבר מזמן אני חושבת על לעשות פסי בלונד על כל השיער אבל אני פוחדת כי אני רואה מלא בנות שאצלהם זה יצא מזעזע!!!!איך אני אדע איזה סוג פסים יתאים לי(עבה דק סוג הבלונד הספציפי....)תוכלו בבקשה לכוון אותי למה שיכול פחות או יותר להתאים לי ומה שאני צריכה להגיד לספר הנתונים שלי הם כאלה:שיער גינגי כהה-חום נמשים עור בהיר ועיניים כחולות...
אודה לכם מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנה
רונן פלג26/05/2007תשלחי תמונה עם נתונים של סוג השיער שלך כמו טבעי/צבוע/עבה/דק/חלק/מתולתל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת פיתרון לחסוך צביעת שיעראור25/05/2007
היום השיער שלי בלונדיני - בעזרת צבע ו12% חמצן
מכיוון שהקרקפת שלי כואבת כל פעם שאני צובעת את השיער (פעם 5 שבועות)
אני מחפשת פתרון אחר, אבל לא יודעת מה.
השיער הטבעי שלי חום כהה + 30% שיער לבן
(אני בת 50).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
זאב לוין27/05/2007ניתן לצבוע את שיערך בגוונים דקים וצפופים זה נותן את המראה של צבע וזה מונע את הנגיעה בקרקפת וחוסך את הכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אור27/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רונן,עינת24/05/2007
אולי אתה יודע היכן אוכל לרכוש מוצרים לשיער,מאלה שאתה ממליץ עליהם, במחירים זולים מעט ממספרות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עינת
רונן פלג24/05/2007המוצרים הנ"ל נמכרים במספרות בלבד מאחר וצריך ידע מקצועי באיבחון סוגי שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דהוי ושבוריעל24/05/2007
אני בת 41, לאחר כ-10 שנים של פנים פעמיים החלקה וגוונים. השיער שלי דהוי למרות שצבעתי אותו לאחרונה,אחרי הפן הוא נראה מנופח וחסר ברק והוא נשבר. האם יש תכשיר או אמפולות שיכולות להחזיר לי את הרכות לשיער שיראה חלק ונעים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
זאב לוין24/05/2007במקרה שלך ניתן להשתמש בשמפו ומסיכה משקמת שיער יבש ופגום, מומלץ להתשמש גם באמפולות ובסרום אובלפיחה, תראי תוצאות תוך זמן קצר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)