מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיעריפעת01/05/2007
שלום ,
יש לי נשירת שיער מרובה וזה לא ממצב בריאותי ,במספרה המעצב שיער המליץ לי בשימוש בשמפו על בסיס נבט חיטה , האם אתה מכירים בזה שזה מועיל לנשירה ?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפעת
רונן פלג01/05/2007באם לא מדובר במצב בריאותי, מצבי לחץ או שינוי תזונה קיצוני, אני הייתי ממליץ לך לרכוש ערכת נשירה של קרסטסשהיא כוללת
מארז מסאז' אנרגטי של 42 אמפולות (אמפולות ליום יום ואסור לפספס)+ שמפו בן פרובנסיון.
ניתן לרכוש במספרות המורשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי עיצוב שיערשושי30/04/2007
שלום,עברתי הכשרה בשוקי זיקרי כחצי שנה ועבדתי במספרה כעוד 7 חודשים התנסתי בכל הקשור לשיער כמעט והכי מעניין אותי עיצוב תסרוקות:תוספות....וסידור פיאות אין לי ניסיון בפיאות אבל הייתי עושה ללקוחות באופן עצמאי תסרוקות בביתהם רציתי לדעת א:אם דיוויס בי"ס ללימוד תסרוקות הוא ב"ס טוב ואם אח"כ אוכל לעבוד בסלונים ולהציע עצמי בתור מומחית למרות שניסיון יש לי רק מעבודות פה ושם....ב:איפה אוכל להיתמקצע בפיאנות? ג:ישנה תערוכה ב5\12-14 בגרמניה השאלה היא אים זה לא ביזבוז כסף כרגע ומה יכולה ליתרום לי התערוכה? תודה על זמנכים אשמח לתשובות..... :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שושי
זאב לוין01/05/2007בית הספר של דויס הוא מקצועי מאוד ואני ממליץ לעבור אצלו את ההכשרה לתסרוקות
לגבי הנסיון שלך הוא קצת קטן ורצוי לצבור עוד קצת נסיון במספרות שמתמחות בתסרוקות, לפי דעתי התערוכה בגרמניה זה עדיין קצת מוקדם מדי כי יש עדיין הרבה דברים שאפשר ללמוד אותם בארץ, כי זה בסה"כ תערוכה ולא השתלמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה++
שושי02/05/2007תודה רבה,אתמול התחלתי ללמוד בדיוויס ובאמת עושה רושם טוב וכבר למדתי המון...רציתי לישאול בעניין הפיאות שוב איפה אוכל להיתמקצע ואם אתה מכיר בירושלים סלון מיקצועי שאוכל להישתלב בעשיית תיסרוקות...שוב תודה,לילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשושי
זאב לוין02/05/2007בעניין הפיאות יש את אלברט בחולון שמתמצא בפיאות וגם נותן הדרכות
לגבי תסרוקות בירושלים יש את אבי קווים מקניון מלחה בירושלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעשירן לוי30/04/2007
צבע שיערי הטבעי הוא חום כהה, וכיום מזה שלוש שנים שערי חום אגוז בהיר שנוטה לגוון ג'ינג'י בשמש. ויש עליו גוונים פלטינה.
שאלתי היא. אני רוצה לעשות שטיפה שחורה בשיער וברצוני לדעת כמה זמן יקח לי עד שיצאו הגוונים הפלטינה שהם כביכול "שולטים" ויצאו במהלך החפיפות והאם בסופו של דבר ירד לי הצבע השחור ויחזור השיער לצבע שצבעתי עם הגוונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירן
רונן פלג01/05/2007למה ללכת לכזאת קיצוניות ?שחור???!!!???
עדיף חום כהה שנראה כמעט שחור וכך יהיה לך הרבה יותר קל לחזור לבהירות במידה ותתחרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר מגן לפני פןיעל30/04/2007
שלום רב, קראתי הרבה בפורום שאתם ממליצים למרוח חומר מגן לפני הפן. אני לא מוצאת חומר כזה. אתם יכולים לתת דוגמה של מוצר כזה, איך משתמשים בו, באיזה צורה הוא מגן על השיער ואיפה קונים?
ושאלה נוספת - האם ישנם מוצרי חפיפה או מסכות שיכולות להגן על השיער מקרינת השמש? איפה משיגים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמרית
רונן פלג30/04/2007כיום כל חברת שיער שמכבדת את עצמה מייצרת חומרי הגנה מפני חום יש בצורת תרסיס ויש בקרם
את החומר מורחים\מרססים על שיער לח לפני ביצוע פעולת הפן/טוסטר או סתם ייבוש ניתן להשיג במספרות איכותיות בלבד
בכל חומר מקצועי קיימים מסנני קרינה UV וזה מופיע על התוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעעעעע שיעור דחוף!!שירן לוי30/04/2007
צבע שיערי הטבעי הוא חום כהה, וכיום מזה שלוש שנים שערי חום אגוז בהיר שנוטה לגוון ג'ינג'י בשמש. ויש עליו גוונים פלטינה.
שאלתי היא. אני רוצה לעשות שטיפה שחורה בשיער וברצוני לדעת כמה זמן יקח לי עד שיצאו הגוונים הפלטינה שהם כביכול "שולטים" ויצאו במהלך החפיפות והאם בסופו של דבר ירד לי הצבע השחור ויחזור השיער לצבע שצבעתי עם הגוונים.
למשל קח לדוגמא את מירי בוהדנה... היא צבעה שנים לבלונד בהיר עד פלטין ואז צבעה בבום לשחור סיני ויצאה מהצבע ללא כל בעייה! אבל לפי מה שהבנתי הייתה תקופה שהיא עשתה שטיפה שחורה ואז חזר לה לבד לצבע בלונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
זאב לוין30/04/2007איזה חלק של השיער יצא בצבע דבש שאת אוהבת אותו יותר ובאיזה חלק השיער יצא ג'ינגי'?
האם השורש השחור הוא טבעי או צבוע?
מאיזה איזור את בארץ? כדי שנוכל להמליץ לך על מישהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לזאב
מיטל01/05/20071) ברוב חלקי השיער הגוונים יצאו בצבע דבש שאני אוהבת יותר ובעורף יש כמה קבוצות
עבות של כתום חלודה כזה שאני לא אוהבת.
2) השורש השחור הוא טבעי
3) אני מרמת גן ואשמח אם תמליץ לי על ספר מעולה שמומחה בגוונים וצביעת שיער.
תודה רבה
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל
זאב לוין01/05/2007לפי מה שאמת מספרת יש לך בעיה יחסית רצינית שניתן לטפל בה אצל מעצבי שיער בלבד, אני ממליץ להגיע למישל מרסייה הנמצא בתל השומר, יש שם צוות מקצועי שיוכל לעזור לך עם הבעיה שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
מיטל01/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איסוף שיער מתולתל - עזרה דחופה !!מרב30/04/2007
אני צריכה עזרה בנוגע לעיצוב תסרוקת אסופה של שיער מתלותל (סגנטן רוקדים עם כוכבים - ספורטיבי...)
סוג שיער: מתותלתל דק
יש פלומת שיער מתותלת במצח שקשה להתמודד איתה ולדעתי מקשה של מראה התסרוקת.
אורך: שכמות (דירוג קל בלבד).
שאלות:
עם איזה תכשיר ניתן לייצב את התסרוקת שתחזיק לעקב שלם?
אני רוצה ליצור בקבוקים עם מכשיר בקבוקים - האם צריך להשתמש בתכשיר מסויים לפני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרב
זאב לוין30/04/2007בגדול ניתן לעצב את השיער לתסרוקת בעזרת מוס וספרי לשיער
לבקבוקים צריך להשתמש ברולים או ביביליס אבל לפי דעתי כדי להגיע לתוצאה מושלמת עם שיער כמו שלך מומלץ לעשות את זה אצל מעצבי שיער שעברו הכשרה לבניית תסרוקת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותקארין30/04/2007
שלום:]
השיער הטבעי שלי הוא חום וצבעתי לפני כחצי שנה לשחור ואת הקצוות לבלונדיני.
בבלונדיני אני צובעת כל פעם לצבע אחר. כחול,סגול,ורוד..
עכשיו הקצוות שלי מפוצלים וממש יבשים, מה אפשר לעשות בנוגע לזה חוץ מלהסתפר?
לפני חודשיים בערך רציתי לצבוע את הפוני בבלונדיני, עשיתי הבהרה עם בלונדור ומי חמצן בבית והבלונדיני תפס רק בחלק העליון של הפוני.. איפה שיש שורשים חומים ובשיער השחור לא תפס אז צבעתי את הפוני חזרה לשחור.
יש עוד דרך לצבוע את הפוני לבלונדיני חוץ ממה שעשיתי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קארין
זאב לוין30/04/2007לגבי קצוות מפוצלים - יש להשתמש במסיכות לשיער יבש ופגום וגם ניתן לעשות טיפולים לשיקום שיער במספרות בלבד
לגבי הפוני - אני ממליץ לא להתעסק בחומרי הבהרה ללא עזרה של מעצב שיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
קארין30/04/2007תודה
ועם הפוני אפשר לעשות משהו בשביל להבהיר אותו משחור לבלונדיני במספרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרין
זאב לוין01/05/2007כן במידה עם צבע הפוני טבע!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוונים לא אחידיםמיטל30/04/2007
היי זאב ורונן
לפני כחודשיים הספר שלי שיכנע אותי לעשות גוונים, לפני כן רק הסתפרתי שם אז לא ממש ידעתי למה לצפות. השיער שלי לפני הגוונים היה צבוע לחום עם שורש שחור, רוב הגוונים שהוא עשה לי יצאו בצבע דבש ומשתלבים יפה עם השיער (בייחוד כשאני עושה פן), כאשר חלק מהם יצאו ממש עבים ובצבע ג'ינג'י כזה מגעיל אשר בולט בשיער וגם לא משתלב יפה עם השיער.
אני חשבתי לצבוע את החלקים הג'ינג'ים לחום.
מה הייתם מציעים לי לעשות?
תודה!
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי להוסיף
מיטל30/04/2007שבכלל לשיער שלי יש נטייה לכתום ולשאול האם יש לכם המלצה על מישהו שאלוף בגוונים? אני קצת מוטרדת כי עוד כמה חודשים אני גם אמורה להתחתןץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל
רונן פלג01/05/2007ניתן לבצע ניטרול של הפיגמנט הג'נג'י ולקבל גוון דבשי מדהים !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
מיטל02/05/2007אשמח לדעת איפה אני יכולה לבצע את הניטרול הזה? איפה שהזכרת? אצל מישל מרסייה בתל השומר?
תזכורת..אני מרמת גן
תודה מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל
רונן פלג02/05/2007בוודאי תקבלי שירות ויחס חם והכי חשוב מקצוענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית קצוות שרופים ומפוצליםשני30/04/2007
שלום,
בערך חצי שנה אני מנסה להאריך שיער, אבל שמתי לב שהקצוות שלי נשרפים בתדירות גבוהה והם מתפצלים, לכן נוצר מצב שאני צריכה לגזור קצוות פעם בחודש והשיער שלי נשאר באורכו הרגיל (בערך עד הכתפיים) ולא מתארך.
יש לי שיער חלק ודק. אף פעם לא צבעתי אותו ולא השתמשתי בפן. מה ניתן לעשות בשביל שהקצוות לא יישרפו בתדירות שכזאת כדי שאוכל להתקדם עם הארכת השיער?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
זאב לוין30/04/2007במקרים כמו שלך ניתן להשתמש במסיכות לחות לשיער דק של חברות וולה פרופסיונל או קרסטס לוריאל כמו כן ניתן להשתמש בסרום לשיקום השיער, כמו כן להסתפר אחת לשלושה חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא ענה לי על השאלה
שירן לוי30/04/2007לא עניתה לי על השאלה ולא שמי שירן ולא מיטל... אשמח לתשובה שירן תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשנהב30/04/2007
אני רוצה לדעת מה פחות הורס את השיער: מחליק קרמי או פאן? בבקשה ענו מהר זה די דחוף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנהב
זאב לוין30/04/2007במידה ואם מחלקים את השיער באופן עצמאי ללא עזרה של מעצב שיער אז שתי הפעולות פוגעת בשיער!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שנהב30/04/2007אם אני מחליקה באופן עצמאי ישנה דרך שבה אפשר להקטין את הנזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנהב
זאב לוין30/04/2007כן ניתן להשתמש בסרום השומר על השיער מפני החום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה...
שנהב01/05/2007על איזה תכשיר אתה ממליץ ואיפה אפשר להשיג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנהב
זאב לוין01/05/2007אני ממליץ על תכשיר ביוטופ פרופסיונל שניתן להשיגו במספרות בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאללההאדו29/04/2007
אתם מוכרים קליפסים במספרה? קליפסים רגילים כאלה של מספרות?
ואם כן כמה זה עולה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדו ממש לא
זאב לוין29/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת קטלוג דוגמאות לעיצוב תספורותmasha28/04/2007
מחפשת אתר בו ניתן למצוא דוגמאות לעיצוב תספורת
תודה על עזרתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיפוש קטן בגוגל
רונן פלג29/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבש ומחוספסליאורה28/04/2007
הי, יש לי שיער באורך בינוני , גלי עבה ובעל נטייה להתנפח. מאחר ואני עושה פן (בבית) אחרי כל חפיפה , נהרס לי השיער ומירקם השיערה הפכה להיות מחוספסת מאד. האם ישנה דרך לשקם את מירקם השיער ללא תספורת? ברור לי כי עלי להפסיק לעשות פן. מעונינת להבריא את השיער שלי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאורה
רונן פלג29/04/20071-יש למרוח מגן פן לפני ביצוע הפעולה בכך תקטיני "נזקים"
2-טיפולי שיקום אחת ל-3-4 שבועות שמתבצעים במספרות איכותיות בלבד
3-המשך טיפול בבית עם סידרה טיפולית מקצועית בלבד המתאימה לאופי שיערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע בסיס מגעיללי27/04/2007
יש לי פסי בלונד כך כול השער אבל השורש ממש כתום כזה ואף ספר לא עושה לי בלונד גם בשורש כתום או חום איך הגיע לבלונד גם בשורש השער שלי שחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסחי את השאלה בצורה יותר ברורה
רונן פלג29/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת לצבע נחושתדיילת26/04/2007
היי רונן...צבע שיערי הוא אדם עם נטייה לנחושת..קניתי צבע של שוורצקוף
שנקרא טרקוטה זוהר..כבר השתמשתי בו בעבר.אך אמרו לי שכדי לקבל צבע נחושתי עם נטייה לג'ינגי יש להוסיף קצת בלונד..האם נכון? לעולם לא ניסיתי.ורוצה להגיע לג'ינגי...תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדיילת
זאב לוין30/04/2007עבודה כימית זאת עבודה שמאוד מורכבת ואנחנו לא יכולים לתת לך תשובה כ"כ מדויק בפורום בלי לראות את הגוונים והצבעים שלך, אנחנו ממליצים שתפני למוכר שמכר לך את הצבע הוא אמור לעזור לך בשאילתך
קצת קשה ללמד אותך כימיה בתשובה אחת כי זה משהו שלומדים במשך שנים
מצטערים שלא הצלחנו לעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)