מידע רפואי
פורומים
- אף אוזן גרון
- סיעוד
- ביטוח בריאות
- מין וסקסולוגיה
- נוירופסיכיאטריה
- סרטן השד
- קרינה סלולרית, סרטן
- קוסמטיקה טבעית
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- הומואים, לסביות
- נכויות, אחוזי נכות
- התמכרות, התמכרויות
- אורתופדיה
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` חיים ראובני
מומחה לרפואת עור ילדים ואסתטיקה פרופ` חיים ראובני הינו בוגר הטכניון בחיפה. רופא עור, מתמחה בטיפולים אסתטיים,מציע שלל טיפולי אסתטיקה מתקדמים. בנוסף, לאבחון וטיפול במחלות עור בכל הגילאים,מציע שלל טיפולי אסתטיקה מתקדמים.יפעת אלקיים - מומחית באפילציה
אפילטורית מוסמכת בהסרת שיער לצמיתות על ידי אפילציה (אלקטרוליזה) ושעווה. בוגרת האקדמיה למקצועות הקוסמטיקה GIGI ACADEMI. מתמחה בפתרון בעיות צמיחה הפוכה, האטת צמיחה, הסרה לצמיתות של שיער לבן, בלונדיני וכהה, טיפולים בדלקת זקיק השערה.
- פלוטרס בגיל צעיר בשתי העינייםבר27/01/2020
שלום רב,
אני גבר בן 27, עם קוצר ראייה (מספר מינוס 2) הסובל מאוד מפלוטרס בשתי העיניים מזה כשנתיים.
עיקר הסבל שלי נובע מפלוטרס ספציפי הממוקם במרכז הראייה שלי בעין ימין.
לפני כשנה וחצי רופאת עיניים בדקה אותי ולא הצליחה להבחין בפלוטרס, יתכן שהוא למעשה קטן ורק לי הוא נראה גדול.
לצערי, אף על פי שנאמר לי ש הפלוטרס יעלם מעצמו או ש"המוח" יתרגל בסופו של דבר, אני מרגיש שאני עדיין לא מצליח להתרגל לנוכחות של הפלוטרס ומרגיש ייאוש וסבל רב מפעילויות יומיות בסיסיות כמו קריאה מדף נייר או ממסך מחשב, דבר המלווה לעיתים קרובות בכאבי ראש חריפים, וזה משפיע עלי לרעה בעיקר בעבודה (אני עובד במחשבים ואני שם לב לפלוטרס יותר בקלות).
שאלתי: האם אני יכול להיות מעומד מתאים לטיפול בלייזר יאג (על אף שנאמר לי שלא רואים את הפלוטרס, אך אולי יש אמצעים מיוחדים לאיתור הפלוטרס) או לניתוח להסרת הזגוגית? אני פשוט מרגיש סבל עצום.
האם יש משהו אחר שאוכל לעשות על מנת שאוכל לפחות לסבול כמה שפחות?
תודה רבה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
ד"ר אורי מלר.28/01/2020שלום רב
לא מומלץ הטיפול שהצעת. הסיכון לא מבוטל. ניתוח ויטרקטומיה גם לא מומלץ. לאחר ניתוח ויטרקטומיה סיכוי גבוה שתפתח קטרקט לאחר הניתוח
בהצלחה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
בן 13 - אבחנה: הרמת עצבי ראיה, טבעת נוזל סביב עצבי הראיה, דרוזן
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?