מידע רפואי
פורומים
- אטופיק דרמטיטיס, אסטמה של העור
- בנות, העצמה נשית
- כושר גופני
- המטולוגיה, לוקמיה, קרישת דם, סרטן הדם
- נוירולוגיה ילדים
- חרדות, טראומות, פחדים
- וטרינריה
- אורולוגיה, סרטן הערמונית, סרטן האשכים, סרטן שלפוחית השתן
- אנמיה
- חרדה חברתית
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- בדיקות רפואיות, בדיקות דם
- פרידות, גירושין, בגידות
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- קונדילומה, פפילומה, קוניזציה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` שחר פרנקל
אונקולוגיה של העין מומחה באונקולוגיה ופתולוגיה של העין. התמחות ברפואת עיניים במרכז הרפואי הדסה, י-ם. התמחות בפתולוגיה של העין באוניברסיטת אילינוי בשיקגו. מרצה ברפואת עיניים, וחבר באיגוד רופאי העיניים הישראלי, באיגוד הבינ"ל לגידולי עיניים, בקבוצה האירופאית של אונקולוגים של העין, ובאיגודים מחקריים: ARVO, EVER, ISVERד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפייםמיכל28/01/2020
הייתי אצל אופטומטריסט בעקבות המלצתה של הרופאת עיניים שלי כיון שהתלוננתי על כפילות בראייה המספר השתנה והאופטומטריסט התאים לי משקפים והראייה השתפרה אולם הכפילות מדי פעם מופיעה מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעייה בראייה
מיכל28/01/2020עניין הכפילות יושב אצלי במיוחד כאשר אני מסתכלת בטלויזיה שהיא גבוהה בקיר אם אני מסתכלת ישר זה "נעלם" לפעמים גם יש לי תחושה של פזילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית ראייה המשך
מיכל28/01/2020לא ציינתי בשעין ימין היה לי אירוע של קרע ברשתית שטופל באמצעות לייזר כמו כן עברתי ניתוח קטרקט בשתי העיניים והפרדות רשתית בעין שמאל והראייה עם השנים השתפרה מאוד אבל הראייה בעין ימין אני רואה באמצעות משקפים אבל התמונה עקומה כיצד ניתן לטפל גם בזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב,
ד``ר אורי מלר29/01/2020שלום
איך ניתן להשיב על כל זה ללא בדיקה?
יש לגשת להבדק ע״י רופא עיניים ולראות במה מדובר.
לעיתים יש פתרון אותו הרופא יוכל להציע ולעיתים ישנם מצבים ללא פתרון אבל ללא בדיקה לא ניתן להתקדם
בהצלחה, ד"ר אורי מלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
בן 13 - אבחנה: הרמת עצבי ראיה, טבעת נוזל סביב עצבי הראיה, דרוזן
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?