מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פילינגמור11/08/2012
האם אפשר לבצע פילינג בינוני/עמוק כאשר ישנו אקנה פעיל? (לקחתי בעבר 3 קורסים של ראוקוטן היום אני בת 26 עם אקנה פעיל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט15/08/2012רק אם מדובר באקנה קל ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם לאחר פיליניגקרינה11/08/2012
שלום
עשיתי פיליניג אצל הקוסמטיקאית שלי, העור כמובן התחיל להתקלף, אך בבוקר למחרת באזור שבו אמרה ששמה יותר חומר הופיע כתם גדול חום ועברו מספר ימים וזה רק מעט התקשה.
אני מפחדת שזה כוויה או צלקת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם לאחר פיליניג - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט15/08/2012מומלץ שימון בקרם שומני כמו ואזלין והמנעות מחשיפה ממושכת לשמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אזומדגיא10/08/2012
כיצד עליי להשתמש במשחה אזומד בשילוב רטין A?
האם אני יכול למרוח את שניהם יחד על הפנים במקביל או שצריך לחכות פרק זמן מסויים בין מריחת הרטין A לאזומד?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזומד - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט15/08/2012ניתן להשתמש ביחד אבל בזהירות ובכמות קטנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת כף הידאור לבנוביץ10/08/2012
יש לי פטרת כף היד בארבע אצבעות בכף היד
אייך אני מטפלת בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת כף היד - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט15/08/2012מומלץ לגשת לבדיקת רופא עור במידה ואכן ממדובר בפטרת ניתן למרוח אגיספור מקומית לשבועיים שלושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל
אייל02/10/2012זה קיים? חשבתי שזה רק בציפורניים ברגליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבון לניקוי פנים והריוןאני10/08/2012
שלום,
אני מנסה להכנס להריון וסובלת מאקנה.
קניתי סבון לניקוי פנים של GARNIER שאמרו לי שייבש את הפנים - אני מצרפת להודעה את המרכיבים של התכשיר.
אשמח אם תוכלו לעיין במרכיבים ולומר לי האם ניתן להשתמש בתכשיר בהריון.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבון לניקוי פנים והריון - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט15/08/2012קשה לי מאד לקרוא את המרכיבים בדכ אין בעיה בסבונים בהריון בכל מקרה את יג\כולה להתקשר למרכז למידע תרופתי בהריון בבח בלינסון או תהש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם בפניםנטע08/08/2012
שלום,
יש לי כתם, שלדעתי הוא כתם שמש, מעל השפה, היא כהה ואינני יודעת איזה משחה תעזור לי להבהיר אותה, כי כרגע זה נראה כמו שפם - כי זה על כל השטח מעל השפה (נראה לי משימוש בשעווה )
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם בפנים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט15/08/2012מומלץלגשת לבדיקת רופא עור לקבלת מרשם לקרם הבהרה ניתן להתחיל באיזומד 4 אחוז בערב וביום שימוש קבוע בקרם הגנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויהגל07/08/2012
נגעתי בסוכר מומס (קרמל רותח) עם האצבע ומהלחץ שזה היה רותח ישר נגעתי בלחי (לא יודעת למה לא הכנסתי לפה...) ככה שנוצרו שתי כוויות: אחת באצבע, אחת בלחי.
הכוויה באצבע נהפכה לטיפה קשיחה, אבל היא בדרגה מאוד נמוכה כי לא רואים שום שלפוחית, אדמומיות או כאב. זה מרגיש כמו עור קשה כמו שיש ברגליים.
הבעיה היא בכוויה שנוצרה לי בלחי.
שמתי עליה אלוורה כל יום, ומעבר לזה לא ממש "טיפלתי בה".
נוצר לי גלד בצבע בורדו.
רציתי לשאול כמה שאלות על גלד:
1. האם זה גלד מעיד בהכרח על זיהום של המקום? (ז"א שאם הייתי שמה משחה אנטיספטית זה היה נמנע ממני...?)
2. האם זה מעיד על כוויה בדרגה גבוהה? 2, או 3?
3. האם תשאר לי צלקת? (אציין שהכוויה קטנה מאוד בגודל של נקודת חן) אבל כשזה בפנים זה מספיק גדול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט15/08/2012קשה לחוות דעה ללא בדיקה קלינית מומלץ לגשת לבדיקת רופא עור או כרורג פלסטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינגמירי07/08/2012
האם אפשר להשתמש בפילינג , בזמן שאני משתמשת במשחה עם הידרוקינון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט15/08/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריטין נמוךע07/08/2012
שלום רב,
בת 35. בבדיקת דם נמצא-
iron - 57
HB - 12.1
MCHC - 32.2
B12 - 615
Ferritin - 16
אני סובלת מעייפות ונשירת שיער.
האם כדאי לקחת ברזל? איזה סוג וכמה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריטין נמוך - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט15/08/2012כן כדור ליום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דריוניקאנונימי07/08/2012
צהריים טובים
אני בן 16 ולפני כ-5 חודשים קניתי דריוניק הוא עוזר מאוד אבל הוא לא עוזר בכמה אזורים ספצייפים בידיים . עכשיו רציתי לשאול האם אפשר לשלב איתו את התכשיר אנהידרול פורטה ? והאם יכול לקרות שאני אתחשמל בעקבות שילוב האלומיניום המצוי בתכשיר והזרמי חשמל בדריוניק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דריוניק - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט15/08/2012ניתן להשתמש באנהידרול או בספיראל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודם ויובש בצוואראפרת05/08/2012
לפני 4 שנים עברתי קיבוע צווארי והחתך הוא קדמי מאז יש לי אודם ויובש מהצלקת לכיוון האוזן עכשיו זה התפשט לי לכיוון הרכה והמצח כל המשחות לא עוזרות אנא תשובתך תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודם ויובש בצוואר - תגובה
ד''ר לריסה ברק05/08/2012הי אפרת תנסי משחת TRIDERM
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימים בפניםקורין05/08/2012
שלום
יש לי נימים בכנפות האף.
האם קיים טיפול שגורם להם לא להיראות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימים בפנים - תגובה
ד''ר לריסה ברק05/08/2012שלום קורין, אפשרי לטפל בנימים בכשיר E-MAX של חברת SYNERON, תוצאות מעולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתר בידייםאנונימי05/08/2012
אהלן
אני מזיעה בידיים מאז שאני קטן וראיתי שיש טיפול לייזר לבית שחי מזיעה ורציתי לשאול האם הוא קיים גם לידיים ? ואם לא האם יש סיכוי שימציאו משהו כזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר בידיים - תגובה
ד''ר לריסה ברק05/08/2012הי ,טיפול מצוין באזור בית השחי- הזרקות בוטוקס. זה פוטר את הבעיה לפחות ל8 ח'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם קטן בפניםמירי04/08/2012
לפני כשנה היה לי עיגול אדמדם בלחי בקוטר סנטימטר וחצי, רופאת עור נתנה לי אז סטרואידים נראה לי אולוקום, זה לא עשה טוב האדמומיות ירדה אך ניראה לי שהעור נעשה שם דק יותר, אחרי הרבה זמן אני מרגישה שנוצרה שם פיגמנטציה העור שם מעט יותר כהה,בדיעבד אני משערת שהעור נעשה דק יותר ועם הזמן מהשמש המקום התכהה קצת , מה עושים אני פוחדת מכל המשחות המכילות רטינול כי שאר הפנים שלי הכל בסדר, אשמח להמלצה.....בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם קטן בפנים - תגובה
ד''ר לריסה ברק05/08/2012מירי, שלום .
כנראה יש לך פיגמנטציה לאחר זיהום בעור, לא משנה מה הסיבה לפיגמנטציה קל מאוד להוריד אותה עם מכשירי IPL ,כמו למשל של חברת SYNERON* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות חן חומות וורודותג03/08/2012
שלום שמי שלו ואני בן 13 וארבע חודשים.
יש לי הרבה נקודות חן חלקן קטנות וחלקן קצת יותר גדולות.
הבחנתי שמתחילות לצמוח בגופי נקודות ורודות קטנטנות,
בחיים שלי בעבר לא ביקרתי אצל רופא עור בנושא נקודות החן,
אני די חושש לפי המאמרים שאני קורא, אני מתבייש להגיד לאמא שלי שאני רוצה ללכת לרופא עור כדי לבדוק את הנקודות, הרבה הציעו לה לקחת אותי והיא אמרה שזה לא נורא, אני מקווה שהיא יודעת מה היא אומרת,
אני די מתבייש להוריד חולצה בגלל הנקודות.
בתור רופאי עור איך אוכל לשכנע את אימי לקחת אותי לרופא עור?
יש אפשרות להוריד נקודות חן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות חן חומות וורודות - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט04/08/2012מומלץ פעם בשנה לבצע בקורת של נק חן וכך תוכל לשכנע את אימך להגיע לבדיקת רופא עור .ניתן להסיר נק חן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)