מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהרונן30/09/2012
ד"ר שלום רב (אני יודע שזה לא רופאת עור אסתטית אבל אנא עיזרו לי בכל זאות)
לפני כשנתייים בערך הופיע לי קונדילומה באיזור פי הטבעת והפין
הגעתי לרופא עור שאבחן שאכן מדובר בקונדילומה
רופא העור שרף / צרב באמצעות חנקן נוזלי את הנגעים שעל הפין ובנוסף הפנה אותי לד"ר משה לפידות לטיפול בלייזר בפי הטבעת , התור למשה לפידות נקבע במרחק של חצי שנה בשל העומס הרב . למזלי בתקופה זו עבר מעצמו באופן מוחלט קל הנגעים שהיו בפי הטבעת (וכמובן שנבדקתי שוב אצל רופא העור על מנת לוודאות את זה
לשאלתי - העניין הוא כך - על איזור הפין קצת מעל האשכים ישנם נקודות קטנות שרואים אותם והם נראות שהם נמצאות מתחת לעור הפין - שאלתי את רופא העור מה לגבם והוא טוען שה אינם קשורים לקונדילומה אלא הם נקבוביות של העור וזה תקין
העניין הוא שאני לא חושב כך משום שהם לא היו לפני התקופה המדוברת.
אומנם הנקודות האלו נראות שונות לגמרי מהנגעים שהוא צרב שכולם היו ממש בתחילת בסיס הפין (הם היו מחוץ לעור ונראו כמעין יבלות)
ברצוני לשאול מה עלי לעשות?
אנא עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ30/09/2012רונן שלום .
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר ולכן עליך לגשת לבדיקה נוספת אצל רופא עור.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאה בעור הפניםשרון29/09/2012
שבוע טוב!
יש לי סבוריאה בעור הפנים, סביב הפה בעיקר, בצידי האף ובין העיניים, זה מלווה באדמומיות, גרד וקילופים בעור הפנים, לא נעים ולא אסתטי.
אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על קרם הרגעה טבעי להתפרצות התופעה, וקרם פנים יומיומי למניעת היובש/קילופים.
Sebocalm שהשתמשתי עד כה לא היה יעיל במיוחד.
השתמשתי גם בסטרואידים שלצערי פגעו לי בעור, יותר הזיקו מאשר סייעו.
אני דיי אבודה בעניין ואשמח להמלצה חמה! (חשוב שיהיה מדובר בקרמים טבעיים)
בתודה מראש,
שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה בעור הפנים - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ30/09/2012שלום שרון.
אינני נוהג במסגרת זו לתת המלצות לתכשירים ספציפיים, כיון שבסופו של דבר הענין מסתכם בניסוי ולמידה עד שמוצאים את התכשיר המתאים.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוריאה - טיפול בטכנולוגיית IPL
איריס לוי03/10/2012שלום רב,
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, אדמומיות בעור, בשילוב פצעונים קטנים (כמו חררה) ועור שאינו חלק מגורה, מגרד, לעיתים שורף וחם מאובחן לעיתים כסבוריאה - דלקת עור חלבית שהינה בעיית עור הגורמת בעיקר להפרעה במראה האסתטי, כמו גם לסבל ולתחושת אי נוחות בעור.
שכיחותה עומדת על כ-15% מהאוכלוסייה כאשר אצל 5% היא מופיעה בצורה החמורה שלה. הסיבות המדויקות לבעיה שכיחה זו אינן ברורות עדיין, אולם גורמים רבים מגבירים את הסיכויים ללקות בה או להחמיר את תסמיניה ביניהן: גנטיקה תורשתית, לחץ נפשי, אלרגיה למזון, תרופות מסוימות, ויש המשייכים את ההחמרה לשינויים במזג האוויר ולעונות המעבר,
סבוראה מתבטאת בדלקת כרונית בעור באזורים שבהם קיימות בלוטות חלב רבות. וגורמת לקשקשת, אדמומיות, פצעונים, קילוף העור ולעיתים אף תחושת גירוד ועיקצוץ.
התסמינים מופיעים בעיקר באזור הפנים: סנטר, כנפות האף, עיניים, עפעפיים, גבות, מצח, קרקפת, בחלק החיצוני של האוזניים, ובאזורי הקפלים של העור.
הטיפול התרופתי הניתן לריפוי סבוריאה כולל תכשירים אנטי-פטרייתיים, משחות על בסיס קורטיזון (סטרואידים) או אנטיביוטיקה. בהן אפשר להשתמש לטיפול קצר טווח, שימוש ממושך בהם עלול לפגוע במערכת החיסון המקומית ועל ידי כך לזרז את ההחמרה במצב.
הטיפול המומלץ בתופעת הסבוריאה הינו טיפול פוטותרפי בטכנולוגיית IPL - קרן אור, טכנולוגיה היעילה לא רק בהשמדת הבקטריה אלא גם באיזון יצור הסבום בבלוטות החלב . טיפול פוטותרפי בטכנולוגיית IPL - קרן אור - טיפול שנמצא יעיל במיוחד לצמצום ואף להשמדת הדלקת ללא גרימת נזקים או תופעות לוואי כלשהן. ניסיון מצטבר בארץ ובעולם מראה שניתן להגיע להטבה ניכרת לאחר כ-6 טיפולים בהפרש של שבוע בין הטיפולים.
הטיפול נעשה ע"י בשילוב עם טיפול קוסמטי לניקוי ניקוז וחיטוי האזור הנגוע, עם תכשירים מרגיעים בעלי מרקם קליל על בסיס מימי, אנטי בקטריאליים ואנטי פטרייתיים המונעים התפתחות של הבקטריה ומחזקים את מנגנון ההגנה הטבעי בעור בתוספת תוספי תזונה ייחודיים המכילים פרוביוטיקה איכותית לטיפול בבעיות עור וחיזוק המערכת החיסונית. היעילים לטיפול בסבוריאה ואקנה שלהן רקע אלרגי - דלקתי - וזיהומי .
כתבות נוספוות ומידע רב בנושא ניתן למצוא באתר הבית שלי,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתרניץ29/09/2012
בנינו בן 16 וסובל מהזעת יתר גם ללא מאמץ. עשינו בדיקות דם והכל תקין כולל בלוטת התריס.
היינו רוצים לקבל מידע מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ29/09/2012ניץ שלום.
לא ציינת בשאלתך האם מדובר בהזעת יתר כללית או ממוקמת.בכל אופן להזעת יתר כוללת אין פתרונות בתחום רפואת העור וצריך לעשות בירור סיסטמי נרחב יותר לשלילת גורמים נוספים.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי עור בישבןדני28/09/2012
שלום,כשנה וחצי אני בטיפולי לייזר בכל הגוף,לאחרונה הישבן שלי נהיה עם פצעונים קטנים ואינו חלק. יש לציין שלפני כל טיפול שהוא פעם ב-3-4 חודשים אני מגלחת את הישבן.
איך ניתן לטפל בבעיה? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמי עור בישבן - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ29/09/2012דני שלום.
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, אינני בטוח כלל כי יש קשר בין שתי התופעות.תשובה מדויקת יותר תוכל להינתן רק לאחר בדיקה ואבחון.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומהרונן28/09/2012
ד"ר שלום רב (אני יודע שזה לא רופאת עור אסתטית אבל אנא עיזרו לי בכל זאות)
לפני כשנתייים בערך הופיע לי קונדילומה באיזור פי הטבעת והפין
הגעתי לרופא עור שאבחן שאכן מדובר בקונדילומה
רופא העור שרף / צרב באמצעות חנקן נוזלי את הנגעים שעל הפין ובנוסף הפנה אותי לד"ר משה לפידות לטיפול בלייזר בפי הטבעת , התור למשה לפידות נקבע במרחק של חצי שנה בשל העומס הרב . למזלי בתקופה זו עבר מעצמו באופן מוחלט קל הנגעים שהיו בפי הטבעת (וכמובן שנבדקתי שוב אצל רופא העור על מנת לוודאות את זה
לשאלתי - העניין הוא כך - על איזור הפין קצת מעל האשכים ישנם נקודות קטנות שרואים אותם והם נראות שהם נמצאות מתחת לעור הפין - שאלתי את רופא העור מה לגבם והוא טוען שה אינם קשורים לקונדילומה אלא הם נקבוביות של העור וזה תקין
העניין הוא שאני לא חושב כך משום שהם לא היו לפני התקופה המדוברת.
אומנם הנקודות האלו נראות שונות לגמרי מהנגעים שהוא צרב שכולם היו ממש בתחילת בסיס הפין (הם היו מחוץ לעור ונראו כמעין יבלות)
ברצוני לשאול מה עלי לעשות?
אנא עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר11/10/2012אי אפשר לענות בלי בדיקה. אם אתה לא שקט, זכותך לפנות לרופא עור נוסף או לאורולוג שיבדקו אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת רופא הכי מיקצועי למילוי קמטיםיוני27/09/2012
אני מחפשת רופא שעושה מילוי קמטים ובוטוקס -אבל שיש לו לפחות עשר שנות ניסיון בתחום ולא אכפת לי המחיר !!! מצידי שיהיה מאוד יקר ! - אני מאוד ניכוויתי מרופאה שלוקחת "זול " וכמובן שהזול הזה עלה לי ביוקר ! כי היא משתמשת בחומרים זולים וזבל וכולי יצאתי מעוותת ממנה ! אז למדתי לקח לחפש רופא עם המון ניסיון ושמשתמש בחומרים יקרים ומוכרים בעולם הרבה שנים -----אז בבקשה רק ! למי שיש ניסיון של המון זמן עם רופא מעולה שתרשום לי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה חמה למילוי קמטים
סיוון06/10/2012לכי רק !!! אל ד"ר ליפשיץ רוברטו מרעננה !!! תותח מיקצועי -הכי הרבה ניסיון ואומן ברמה עולמית !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים ביד ימיןדורון27/09/2012
שלום רב,
כבר מס' שנים באים והולכים לי הפצעים על יד ימין.
זה בד"כ מתחיל באצבע אחת ומשתלט על כולן או רובן.
לפעמים אלו פצעים אדומים, לרוב אלו "בועיות" עם חומר שקוף או צהבהב, והרבה הם מפרישים את החומר וגורמים גם לחתכים.
מה לדעתך האבחנה של זה? בגלל שמדובר ביד (שימוש כל היום) ובשטח פנים די רחב האם יש טיפול מומלץ?
בברכה,
דורון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים ביד ימין - תגובה
ד''ר להבית אקרמן27/09/2012הי,
ככל הנראה מדובר בדלקת של העור (אקזמה) שיכולה לנבוע אולי מרגישות לחומר מסויים או מסיבה שאינה ידועה. הבעיה אכן יכולה להיות כרונית- כמו אצלך.בכל מקרה ממליצה לפנות לרופא עור לשקילת בצוע טסטים על מנת לנסות ולאתר גורם לבעיה- ואז תוכל להימנע ממגע עם החומר הזה ואז הפריחה תדעך. בכל מקרה הטיפול הוא בתכשירים סטרואידים במקביל להפחתה בשימוש בחומרים שמייבשים את העור כמו חומרי ניקוי. ניתן גם לשלב טיפול בכדורי אנטיהיסטמין או בתכשירים מקומיים אחרים- אבל לצורך כך, שוב, יש צורך בבדיקת רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות וטיפולבן 2627/09/2012
נעקצתי ע"י חרקים ברגל (לא יתושים), וברוב חוכמתי גירדתי אותם והתפתחה מהם צלקת. כרגע יש שם צלקות שטוחות אשר כהות יותר מצבע הגוף שלי. האם יש דרך להעלים אותן? האם קלו-קוט או מדרמה יעשו את העבודה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות וטיפול - תגובה
ד''ר להבית אקרמן27/09/2012לא ניתן לדעת בוודאות מה יעזור לבעיה לחלוף מהר יותר בלי לראות. בדכ קלוקוט או מדרמה יעילים בהשטחה של צלקות בולטות ולא בטיפול בצלקות בגובה פני העור. ממליצה לא לחשוף את האיזור לשמש ובמקביל לפנות לרופא עור לייעוץ- ממה שתיארת לא בטוח שמדובר בצלקות של ממש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיער עם הסטוריה של Alopeciaפזית27/09/2012
שלום רב,
אני בת 29, בריאה בדר"כ, ללא מחלות רקע. לפני עשור וכן לפני שנתיים סבלתי מ-Alopecia areata במספר מוקדים בראש.
בשני המקרים השיער חזר לצמוח באזור ללא התערבות רפואית.
כעת לשמחתי שיערי מלא.
שאלתי היא האם ישנה סכנה בהחלקת השיער ע"י החומרים בהם משתמשים במספרות? (כוונתי היא להחליק את השיער באמצעות חומר שאינו מכיל פורמלין).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת שיער עם הסטוריה של Alopecia - תגובה
ד''ר להבית אקרמן27/09/2012למיטב ידיעתי אין קשר בין אלופציה אריאטה להחלקת שיער במספרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתר חמורה!חסוי24/09/2012
שלום, אני בן 17 ויש לי הזעת יתר ברמה שלא ניתנת לתיאור. הידיים והרגליים כל הזמן מזיעות והריח לא נעים וכל פעם שאני הולך החוצה או לבית ספר, כל הגב והבטן והבתי שחי ספוגים בזיעה! לפעמים המים פשוט נוטפים מהחולצה ונשארות אחריי עקבות של טיפות. אני משתמש בשני סוגי דאודורנט תמיד: קודם כל אנטיפרספירנט כדי שלא תהיה הזעה ואחרי זה דאודורנט ספריי כדי שלא יהיה ריח, אבל זה לא עוזר ויוצא שאני גומר בקבוק דאודורנט בערך בשבוע וזה המון כסף! כשאני רוצה לשים את האנטיפרספירנט על הגב כי שם אני הכי מזיע אני לא מצליח למרוח אותו על כל הגב כי שטח המריחה של הבקבוק ממש קטן. אז השאלה שלי היא האם יש אנטיפרספירנט שהוא כמו בקבוק של סבון נוזלי, ששמים על היד הרבה ואז מורחים על כל הגב שכבה עבה כי אני לא מסוגל יותר עם שני הדאודורנטים שיש לי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר חמורה! - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט25/09/2012מומלץ לגשת לבדיקת רופא ושקילת טיפול אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל לא קיבלתי תשובה
חסוי26/09/2012לגבי הדאודורנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל לא קיבלתי תשובה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט26/09/2012ניתן להשתמש בקרם ספיריאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 נקודות גדולות בקרקפת בן 18מאור24/09/2012
שלום!
רציתי להתייעץ איתכם בעיניין מסויים.
יש לי בצידי הראש 2 נקודות חן ממש גדולות ובולטות (נקודה אחת בכל צד )
ושאני מיסתפר רואים אותם מחדש כל פעם וזה פשוט לא אסטטי והם מאוד גדולות , אז קיבלתי תור להסיר את שתיהם בעוד כ חודש אבל יש לי מיספר חששות מהניתוח הזה.
1) שלא יצמח לי שם שיער ויהיה לי כמו איזור ללא שיער
2)צלקת גדולה שבכל פעם שאני יסתפר זה יכאב לי מאוד באיזור
מה דעתכם על העיניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 נקודות גדולות בקרקפת בן 18 - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט25/09/2012צלקת יכולה להשאר ואולם ניתן להסיר את הנק ללא תפרים ואז המראה האסטטי יכול להיות טוב בדכ אין כאב לאחר סיום הריפוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשתי נקודות חן בקרקפת 18
מאור25/09/2012תודה על התגובה המהירה, ומה בנוגע לצמיחת שיער באיזורי ההסרה? יכול להיות שלא יצמח באיזור הזה שיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשתי נקודות חן בקרקפת 18 - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט26/09/2012יתכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לנקודות חן בקרקפת 18
מאור26/09/2012תודה על התגובות המאוד מהירות, לאחר התייעצות בבית החולים סורוקה אמרו לי שהם תופרים את האיזור בצורה אלכסונית שלא תיפגע בצמיחת השיער.
מה אתה אומר על זה? והאם מומלץ לבצע את ההסרה? אני ממש לא יודע מה לעשות כי מצב אחד הם גדולות מאוד ומצב שני יש את החשש מקרחות קטנות בצידי הראש
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבר שהולך בפעם הראשונה לקוסמטיקאיתיובל23/09/2012
שלום
אחרי אינספור שכנועים החלטתי ללכת לקוסמטיקאית, אני שנים סובל מעור פנים שמנוני ואדמומי והומלץ לי על קוסמטיקאית לטיפול בעור שמן אחת לכמה חודשים.
זהו אינו פילינג כמו שנאמר לי (אז מה זה יכול להיות?) החשש שלי הוא לקבל פנים אדומות לאחר טיפול במיוחד שאני עובד בעבודה פרונטלית עם לקוחות.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבר שהולך בפעם הראשונה לקוסמטיקאית - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט25/09/2012במידה ומדובר בקוסמטיקאית רפואית מקצועית ניתן לבצע טיפול תקופתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטן בצוםדניאל23/09/2012
שלום,אני לוקחת רואקוטן במינון של 60 מ"ג רציתי לדעת מה קורה עם זה מבחינת הצום ביום כיפור חשבתי פשוט לקחת כדור אחד אחרי הארוחה מפסקת ואחד בפתיחת הצום אבל אני יודעת שזה כדור מייבש שבמהלך היום אני צריכה לשתות הרבה בנוסף אני גם אהיה במחזור שזה עוד גורם מייבש אז מה אני אמורה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן בצום - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט25/09/2012ניתן להפסיק ליטול את הכדורים במהלך יום הכיפורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוקוטןדנה21/09/2012
אני בת 24,
בערך מגיל 12 היו לי פצעונים על הפנים (באיזור המצח-אף-סנטר), כאלה שהיו באים ונעלמים, באים וחוזרים וכן הלאה...
יש לי עור פנים מעורב עם נטייה לשומני, הרבה נקודות שחורות.
קצת מציק לי שעדיין בגיל שלי יוצאים לי מדי פעם פצעים שמפריעים לי עכשיו מבחינה אסתטית. מעולם לא לקחתי כדורים ולא טיפלתי בזה בצורה כזו או אחרת (מלבד כל מיני מי פנים וכאלה)
חשבתי אולי להתחיל לקחת ראוקוטן כי הרבה אמרו לי שרק אחרי שלקחו את זה- הפסיק להם,
אך גם שמעתי שיש לזה כל מיני תופעות לוואי וכו',
בקיצור- מה אפשר לעשות עם הפצעים ואיך כדאי לדעת לגבי הראוקוטן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראוקוטן - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט25/09/2012במידה ואין הטבה לאחר שימוש בטיפוליים מקומיים שנתנו עיי רופא עור מומחה או באנטיביוטיקה סיסטמית ניתן להתחיל טיפול ברואקוטן יש לפנות לבדיקה ויעוץ רופא עור מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואקוטן-טיפול בטכנולוגיית IPL
איריס לוי03/10/2012שלום רב,
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, כ-80% מהאוכלוסיייה בין גילאי 14-38 יסבלו מאקנה בשלב כזה או אחר בחייהם. כשמטפלים באקנה בתכשירים מקומיים סיסטמטיים, אחת הבעיות העיקריות היא מידת ההצלחה הטיפולית. הפסקת הטיפול עלולה לגרום להחזרת האקנה. ואכן מחקרים קליניים מצביעים על העובדה שלמעלה מ-40% מחולי האקנה, פצעי הבגרות, בני נוער ומבוגרים שנטלו רואקוטן הופיעה התפרצות של הפצעים לאחר תום נטילת הכדור ומחקרים נוספים מעידים שהכדור אינו משפיע החל מגיל 23-24.
הטיפול הפוטותרפי בטכנולוגיית IPL באמצעות מקורות אור יעיל ואטרקטיבי לטיפול באקנה דלקתית ומהווה אלטרנטיבה לטיפול מקומי באמצעות תרופות ומשחות שלא נתנו מענה מספק לריפוי הנגעים.
התוצאות מוכיחות כי ב-99% מהמקרים נרשמה הצלחה בטיפול פוטותרפי בטכנולוגיית IPL – הטיפול הפחית את הסבל, ריפא את הפצעים ומנע צלקות וכתמים לאורך זמן.
מחקרים מראים כי בעזרת קרן אור באורך גל מסוים ניתן להפחית ב-80 אחוזים לעיתים גם יותר מנגעי האקנה פצעי הבגרות.
קרני האור בהם משתמשים בטכנולוגיית IPL הינם קרני אור שאינם מסוכנות ואינן גורמות כל נזק לעור. אלו הם קרני אור הנראה לעין, כמו פלש של מצלמה ללא המרכיבים המסוכנים הנמצאים בקרינת השמש (אולטרה ויאולט).
הרואקוטן מקטין ומצמצם את פעילות בלוטות החלב בעור, מסיר ומייבש את הקומודונים (השחורים) ופועל נגד הדלקת והזיהום הנגרמים כתוצאה מאקנה אך אינו מחסל את חיידקי האקנה P. ACNE כפי שפועל ונותן הטיפול הפוטותרפי בטכנולוגיית IPL לאקנה, פצעי הבגרות – הורס באופן סלקטיבי את חיידקי האקנה…!
הטיפול הפוטותרפי בטכנולוגיית IPL הניתן ע"י מוגבר על ידי שילוב של תוספי תזונה העובדים על הסימפטום, בטיפול בנגעי עור דלקתיים ושיקום רקמת העור ומניעת צלקות, בשילוב עם תכשירים פרה-רפואיים המבוססים על חומרים פעילים ובטוחים לשחזור ולחידוש מראה עור הפנים והגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בצפורןש20/09/2012
היום כאשר הורדתי לק עם אציטון מצפורן הבוהן ברגל, גליתי שצבעה חום, הרגשה כאילו הצפורן התרככה ונוצר רווח בין חצי הצפורן לבין האצבע. מה קרה לצפורן, לדעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בצפורן - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר21/09/2012יתכן ויש פטריה בציפורן. כדאי לפנות לבדיקה וטיפול אצל רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
ש22/09/2012אכן אובחנה פטריה. מה צריך לעשות? איך זה קשור לבליטת הצפורן מעל העור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)