מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיגמנטציהנטע07/10/2012
שלום רב,
יש לי פיגמנטציה באזור השפם הייתי אצל רופא עור שיעץ לי להימנע ממריטת שיער באזור באמצעות חוט. אם כך האם ישנה דרך חלופית למריטת שיער באזור השפם שימנע את החמרת הפיגמנטציה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הסרת שיעררונן07/10/2012
ד,ר שלום רב
אני בן 26 ומעוניין לעשות הסרת שיער בלייזר מאיזור הגבות - בין הגבות ובנוסף גם קצת מעל לכל גבה (יש לי מן איזור קטן עם שיער)
האם זה אפשרי ,כמה זמן לוקח טיפול , כמה טיפולים צריך , באיזה מכשיר הכי מומלץ, האם זה עלול לגרום לשיעור יתר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - פטרת כף רגלדינה06/10/2012
שלום
טופלתי במשחת למיסיל חד פעמית לפני כשלושה שבועות, אך עדיין הפטרת קימת
אם כי במידה פחותה.
האם יש אפשרות להשתמש במשחת למייסיל פעם נוספת?
תודה
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת כף רגל - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ09/10/2012דינה שלום.
לא ציינת בשאלתך האם האבחנה נעשתה על ידי רופא עור. במידה ולא יש לפנות לצורך אבחנה וטיפול.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטרת בכף הרגל
דינה09/10/2012בהתייחס לשאלתי הקודמת, האבחנה נעשתה ע"י רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השלכות של מכונת שיזוףדורין05/10/2012
האם זה מסוכן לעור להשתזף במכונת שיזוף מדי פעם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השלכות של מכונת שיזוף - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ09/10/2012דורין שלום.
נזקי וסכנות מכוני השיזוף למיניהן הינם , לאורך זמן, כמו נזקי חשיפה מצטברת לשמש.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפתיים מתקלפותאיתי05/10/2012
צהריים טובים,
כיום אני בן 20 ומאז גיל 16 התחלתי לקלף את השפתיים כתחביב, לאחרונה החלטתי להפסיק עם המנהג הזה אך הפצע על השפתיים לא עובר.
הפצע הוא על כל השפתיים, נראה רע, מפריע לי לאכול ולשתות, כך ששוב אני נאלץ לקלף אותם בחזרה.
דבר זה מאוד מפריע לי ואשמח לפתרון. יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתיים מתקלפות - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר11/10/2012אתה כבר יודע מנסיון של 4 שנים שאף רופא לא יעזור לך אם אתה ממשיך לקלף את השפתיים. אני גם מציעה להבדק בהקדם אצל רופא לודא שלא גרמת נזק כגון זיהום או גידול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלה של קמטוטיםמירי04/10/2012
נהיו לי התחלה של קמטוטים כל כך דקים מאוד מסביב לעיניים שהייתי רוצה להיעלם האם אפשר לקלפם דרך פילינג בגלי רדיו או לייזר או אפשרות אחרת בטיפול קצר?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשאלה כללית
מירי11/10/2012האם אחרי קילוף בגלי רדיו קימטוטים יכולים להתקלף אחרי חימום העור שמסיר 2 שכבות וצמיחת מחודשת של העור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך להתייעץ עם המטפל
אבי12/10/2012קשה לקבוע בלי לראות
יש כמה אפשרויות פילינג
כול מקרה לגופו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהמוריה04/10/2012
שלום רב
אני בת 28 בריאה
יש לי קצת כתמים באזור הלחיים כתוצאה מאקנה בעבר
ולעיתים קרובות מאוד יוצאים לי פצעים באיזור הלחי והסנטר
וזה נורא מפריע לי
הלכתי לרופאת נשים לקחת גלולות בפעם הראשונה
והיא נתנה לי הורמנט אבל נתנה את זה בלי כל קשר לאקנה ושיעור יתר אמרה שגלולות לא קשור לזה
בכל אופן ההרמונט לא עשה לי טוב עשה בחילות וכאבי ראש ובטן אז הפסקתי לאחר שבועיים
האם יש גלולה מומלצת במיוחד
לבעיה של אקנה ושיעור יתר
תודה אני ממש אשמח לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר11/10/2012יש גלולות שונות שיכולות לעזור במקרה של אקנה. כדאי שתחזרי לרופאת הנשים ותתמקדו בכל הבעיות שתיארת כדי שתחליף את הגלולות לכאלו שיתאימו לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתרמוריה04/10/2012
שלום רב
יש לי בעיה שנורא מפריעה לי
אני מזיעה באזור השפה העליונה בלבד!
אני לא מזיעה בשום אזור בגוף אך פעם
רק באזור הספציפי הזה וזה ממש לא נעים ומפריע
מה הסיבה לכך ? ומה אפשר לעשות על מנת למנוע את זה
האם יש משחות כלשהם או טיפול
אני ממש אשמח לקבל עזרה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר11/10/2012יש טיפול להזעת יתר ע'י זריקות בוטוקס אבל זה לא מתאים לאזור השפה כי יגרום הפרעה באכילה ודיבור. את יכולה לנסות למרוח קרם ספיריאל באזור השפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגית עורהפחדנית03/10/2012
שלום רב, גיליתי לאחרונה שיש לי תגית עור ,פלולה,
קטנה בצבע אדמדם, במפשעה.
אשמח לדעת אם יש פתרון קל לתופעה, כמו משחה למשל?!
או שיש צורך בטיפול רפואי מקצועי כצריבה?!
האם קוסמטיקאית רפואית יכולה להציע פתרון קל יותר ,
מהיר ולא כואב ?!
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגית עור - תגובה
ד''ר להבית אקרמן03/10/2012הי,
לא ניתן לדעת בוודאות במה מדובר בלי לראות, אבל לפי מה שאני מבינה ממה שכתבת יש צורך לפנות לרופא עור ובמידת הצורך לצרוב את הנגע. לא נראה לי שמשחה או טיפול קוסמטי יכולים לפתור את הבעיה. (צריבה זו פעולה פשוטה ולא כואבת ליותר מאשר מספר דקות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם אדום על הגבטן02/10/2012
שלום, לפני כחודש הופיע כתם קטן על הגב, לאחר כמה ימים הכתם התרחב והיום הוא בגודל של מטבע חצי שקל. הכתם נפוח מעט ולעיתים מגרד. הייתי אצל רופאת עור והיא רשמה לי משחה בשם יומובט קרם. את המשחה מרחתי כשבועיים ולא נראה שיפור. מצורפת תמונה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
טן02/10/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם אדום על הגב - תגובה
ד''ר להבית אקרמן03/10/2012הי,
התמונה לא מספיק בפוקוס בשביל לראות פרטים שיכולים לעזור בקביעת אבחנה. ממליצה לפנות שוב לרופא עור על מנת לאבחן את הבעיה וכן לקבל טיפול בתכשיר אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקזמה באיזור הברךאייל01/10/2012
שלום,
לפני שנה וחודשים באמצע טיול בדרום אמריקה התחיל לי סוג של פריחה ליד הברך.
חזרתי לארץ הלכתי פעם אחת לרופא משפחה ועוד פעמיים לרופא עור, קיבלתי כמה סוגי משחות שאחרונה בינהם הייתה טרידרם קרם. הרופא עור איבחן את זה בגלל שזה היה מחוספס בתוך אקזמה.
משחה ראשונה של טבע לא הועילה, משחה שנייה שקצת יותר רצינית (לא זוכר את שמה) עזרה קצת אבל זה חזר. והמשפחה האחרונה גם עזרה קצת אבל אח"כ זה חוזר ברמות גירוד בלתי נסבלות.
אז בטח שברופא עור הזה אני כבר לא בוטח. נימאס לי להתגרד
שאלה שלי, מה לעשות? כדי ללכת למומחה? זה מתחיל פתאום לגרד לי בין הברך לרגל באמצע, הכוונה שזה מתחיל להתפשט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקזמה באיזור הברך - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר01/10/2012זכותך לקבל חות דעת מרופא עור נוסף בקופת-חולים. אולי הוא יצליח יותר באבחנה ובטיפול, ואם לא, אז אפשרי לעשות בדיקות נוספות כגון: משטח לפטריות, בדיקה של דוגמת עור שנקראת ביופסיה. הרופא יחליט לפי המקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי, תודה רבה לך
אייל02/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטיליגודנה01/10/2012
שלום,
יש לי ויטיליגו מתחת לעיניים ורציתי לדעת האם מותר בויטילגו לעשות הסרת שיער בipl בפנים למשל בשפם? יש לי עור פנים בהיר עם פיגמנטציה?
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטיליגו - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר01/10/2012למיטב ידיעתי IPL אינו גורם לויטיליגו, וגם אין התוית נגד. ליתר ביטחון כדאי להתחיל עם אזור קטן כדוגמת השפם ולודא שאין לך רגישות יוצאת דופן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זאבת?נונו30/09/2012
שלום
לפני חודשיים גיליתי שיש לי זאבת בשיער (חלק קטן מהיער). ביקרתי אצל רופא עור שאמר שהיער התחיל לצמוח. נתן לי תרופה. עכשיו השיער צומח בהדרגתיות.
השאלה היא בקשר לציעת שיער. האם אני יכולה לצבוע ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאבת? - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ30/09/2012נונו שלום
לא ברור למהאת מתכוונת.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרואקטיביאנה30/09/2012
רציתי לשאול מה דעתך על פרואקטיב-זה מוצר שמפרסמים בארצות הברית. האם שמעת עליו ? תוכלי להמליץ? יש לי עור שומני ונקודות שחורות על הפנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרואקטיב - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ30/09/2012יאנה שלום.
מכיר את המוצר , אך אין לי חוות דעת אישיות ממטופלים שהשתמשו בו.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזו רולר2קלי30/09/2012
שלום
אם משתמשים במזו רולר - דרמה רולר- ניתן להחדיר כל סרום או שחייבים סרום מיוחד מכיוון שהוא חודר לעור ? תודה
נ.ב אם אתם לא יודעים לענות תגידו שאין לכם מושג אבל זו כבר פעם שניה שאני שואלת ללא מענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזו רולר2 - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר01/10/2012אני באופן אישי לא עובדת הרבה עם רולרים. פרטים כאלו כדאי לשאול רופא/ה שעוסקים בזה על בסיס יומיומי, או להתיעץ עם החברה של הרולרים ולרכוש מהם את המוצרים שהם ממליצים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)