מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ראוקטן בשביל עור שומני?דניאלללל21/06/2011
ב"ה
היי
אני אחרי אקנה קשה והייתי מטופל בראקוטן ברוך השם הכל עבר נשארו קצת פצעים שיש לפעמים....
העור שומני בפנים עם קומודומים באף והעור אדום ומגרד ומציק לי.. האם יש מצב לקחת ראוקטן שוב בשביל להשבית קצת את בלוטות החלב? יתנו לי מרשם בשביל זה או שזה לא נהוג?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראוקטן בשביל עור שומני? - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט25/06/2011מומלץ שימוש מקומי ברטין a
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורנוקס וציפרלקסליאורה21/06/2011
האם יש מניעה מליטול ספורנוקס וציפרלקס ביחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורנוקס וציפרלקס - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט25/06/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה על הגוף...אנונימאוס21/06/2011
שלום.
אני בן 29 חולה FMF נוטל קולכיצין.
לפני כשבועיים הופיעו במפשעה כתמים ורודים.לא ממש ייחסתי חשיבות.היום אחרי שבועיים זה כבר בכל הגוף כמעט.הפריחה מגרדת ומחמירה לאחר מגע עם מים.
הכתמים ורודים עם גבולות ברורים.
במפשעות,על החזה.על הרגליים.
לציין כי לקחתי בדיקות דם שיצאו תקינים.כולל תפקודי כבד.
חשבתי על.. אורטיקריה?
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה על הגוף... - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ17/07/2011שלום רב
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזומד 4 אחוזמעיין21/06/2011
שאלה:
איך משתמשים במשחה איזומד 4%
אמרו לי למרוח לפני השינה עד הבוקר והשאלה שלי האם בבוקר צריך לשטוף את המקום במים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזומד 4 אחוז - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט25/06/2011מומלץ לשטוף במיים ולמרוח קרם הגנה משמש לפני היציאה מהבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שערות בגבליאור21/06/2011
יש לי הרבה שערות בגב וגם פצעונים קטנים ומציקים. שאלתי: האם הסרת שיער בלייזר בגב יכולה גם לפתור את בעיית האקנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שערות בגב - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט25/06/2011תיתכן הטבה ואולם הסרת שיער אינה הפתרון לאקנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה והפסקת גלולותטל21/06/2011
שלום רב,
רציתי לדעת האם יכול להיות מצב שאחרי הפסקת גלולות נשירת השיער לא תפסיק? אני סובלת בחודש וחצי האחרון מנשירה יותר מוגברת ודי חוששת שזה לא יפסיק ואני ממש לא רוצה לחזור לגלולות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה והפסקת גלולות - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ17/07/2011שני שלום
במצבים מסוימים הפסקת נטילת גלולות יכולה לגרום לנשירת שיער שלא היתה קיימת קודם לכן או להחמיר מצב קיים.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה והפסקה גלולות
אנה13/09/2011גם לי קרה דבר דומה מאוד.
אם אחזור לגלולות הנשירה תיחלש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערטל21/06/2011
שלום רב,
רציתי לדעת האם יכול להיות מצב ששיער פתאום נופל ונושר בזמן חפיפה או בכלל? והכוונה לכמות רצינית שמעתי על מישהי שיום אחד בזמן חפיפה נפל לה חלק נכבד מהשיער האם ייתכן דבר כזה???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ17/07/2011שני שלום
תיאורטית המצב הראשון שתארת ייתכן. לגבי המצב השני אינני יכול להגיב.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים אחרי גיל ההתבגרותשיר20/06/2011
אני בת 27 אני סובלת מאי סדר במחזור, אני לא יכולה לקחת גלולות מסיבה כלשהי, לכן כנרא אין לי איזון הורמנלי ואני סובלת מפצעים באיזור הגב, הכתפיים והפנים ברמה בינונית שניתן לסבול אך בקיץ זה מפריע לי להינות מאורח חיים קייצי. מה אני יכולה לעשות על מנת להוריד טוטלית את הפצעים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים אחרי גיל ההתבגרות - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ17/07/2011שיר שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, בהנחה שאת מתכוונת לנגעי אקנה ובאי ידיעת הסיבה מדוע אינך יכולה לקחת גלולות , הדרך היעילה ביותר כיום לסיים את האקנה, ללא תלות בטפול מתמשך הינה כדורי רואקוטן.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה גליקולית בריכוז פעילשירלי19/06/2011
שלום,
האם ניתן להשיג במרשם רופא מקופ"ח חומצה גליקולית בריכוז 8-10%? קראתי ברשת שזה אפשרי,והרופא שלי אומר שלא (מכבי).תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה גליקולית בריכוז פעיל - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ17/07/2011שירלי שלום
מרשם ניתן לקבל מכל רופא, אך ההכנה היא באופן פרטית מכיוון שמוצרים אלו אינם קיימים בקופות החולים.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויהרועי19/06/2011
לפני כחודש קבלתי כוויה של מים חמים באף הכל עבר אבל נותר מין סימן קטן כמו צבע ורוד בעור ... מה זה יכול להיות ???
יש לזה טיפול ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס22/06/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת בגב עקב הסרת שומה - מה עושים?עומר18/06/2011
שלום,
אני בן 22. לפני כשנה וחצי-שנתיים עברתי ניתוח קטן בגב לשם הסרת נקודת חן שהיה חשד שאולי היא סרטנית. לאחר הניתוח התברר שהנקודה לא היתה סרטנית (כפי שמראש העריכו, רק שרצו ללכת על בטוח).
הבעיה היא שהניתוח הנ"ל השאיר לי צלקת לא קטנה ובהחלט לא יפה בגב, ואפילו לא בצבע של הגב (במקום בצבע גוף - בצבע ורוד). הצלקת בערך באורך של 3 ס"מ וברוחב של 1 או 1.5 ס"מ.
1) האם ניתן לעשות משהו כדי לשפר את המצב שם בצורה ניכרת? אם כן - מה ניתן לעשות?
2) אם במקרה ידוע לכם כמה, גם אם בהערכה גסה, עולה הטיפול שבתשובה לשאלה 1, אשמח אם תוכלו לכתוב זאת.
תודה מראש!
עומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת בגב עקב הסרת שומה - מה עושים? - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/06/2011ניתן לעיתים עיי טיפול לייזר לשפר מראה צלקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה בבקשה עזרהאליעד18/06/2011
תשמעו .. סיימתי כעת טיפול ברואקוטן של 6 חודשים [אקנה קל] ויש לי חששות רבות שיחזור לי אז אשמח אם תענו לי על כמה שאלות.
לאחותי יש אקנה מגיל 14 [כיום בת 22] וקיים עוד אזורים בפנים שיוצאים לה פצעים - המקומות הבעיתיים שלה היו תמיד המצח והסנתר על הלחיים היא חלקה אבל בעבר היו יוצאים לה מידי פעם . (לא טופלה ברואקוטן אף פעם).
עכשיו אצלי איפה שהיו יוצאים לי פצעים זה רק בלחיים (במצב קל) . במצח והסנתר פעם ב ...
עכשיו השאלה שלי אם מאחר ואנחנו אחים אז גם לי יהיה אקנה עד גיל מאוחר ?
אולי מאחר והמקומות ה''בעיתיים'' של שנינו שונים אז אין לנו אותו סוג עור ?
מה משפיע על החזרה של האקנה : סוג העור או ההורמונים של גיל ההתבגרות ?
כי אחותי כבר עברה את גיל ההתבגרות והפצעים עוד יוצאים לה
תודה לעוזרים שבת שלום (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה בבקשה עזרה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/06/2011אין להסיק ממצב אחותך על מצבך ניתן להשתמש בתכשירים מקומיים על האזורים בהם מופיעים עדיין פצעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתן להדקיק שיערות עבותשאלה17/06/2011
ניתן להדקיק שיערות עבות באמצעות חומה כלשהו ולהפוך שיער שחור לדק ופלומתי.? אם כן,מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן להדקיק שיערות עבות - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/06/2011עיי טיפול לייזר או קרן אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים לאחר גילוחשאלה17/06/2011
תמיד שאני מתגלח יוצאים לי פצעים לאחר מכן. ניסיתי הכל,אפטר שייב לעור עדין,סכין,מכונה,נגד הצמיחה,יחד עם הצמיחה וכלום לא עוזר.תמיד אחרי גילוח יוצאים לי פצעונים רבים ואף גדולים.
מה אני יכול לעשות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים לאחר גילוח - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/06/2011מומלץ לגשת לקבלת טיפול מקומי עיי רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה - רואקוטןליאור17/06/2011
לפני כמה חודשים סיימתי ליטול רואקוטן בהתאם למשקל שלי, אך כיום המשקל שלי גבוה בחמישה קילוגרמים מהתקופה שבה לקחתי רואקוטן. האם זה משנה ואמור להשפיע על מצב הפצעים בעתיד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - רואקוטן - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/06/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)