מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימני צמיחהיונתן17/06/2011
אני בן 16 וגבהתי ממש מהר,
יש לי בגב כמה פסים אדומים - שבהתחלה חשבתי שזה שריטות אבל זה הובחן בסימני גדילה בגלל שצמחתי מהר.
האם פסים אלו עוברים לבד בעתיד החיים? תוך כמה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני צמיחה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/06/2011מומלץ טיפול מקומי ברטין A
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריהגבי16/06/2011
שלום,
יש לי פטריה באצבעות הרגליים, רופא עור נתן לי כדורים ואמר שעלי לבצע בדיקת דם כל חודש ע"מ לראות שאין פגיעה בכבד,
האם יש צורך ללכת לרופא עור שיבדוק זאת או אפשר גם לרופא משפחה שיבדוק ויתן לי את המרשם לחודש הבא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/06/2011ניתן לגשת לרופא המישפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- bccיפעת16/06/2011
שגודלו 2*2 ס"מ לערך.BCC ניתגלה אצלי נגע בעור שבכתף מסוג
מבקשת לברר מהו סוג הסרטן הזה? האם שולח גרורות? איך נעשה האיבחון? מה הטיפול המומלץ?
האם מותר לי ללכת עם גופיות? איך עלי להיתנהג מעתה לגבי חשיפה לשמש אם בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר bcc - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/06/2011מומלץ הסרה כרורגית והמנעות מחשיפה לשמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחהיובל16/06/2011
שלום רב ,
יש לי סימני מתיחה רבים באיזור החזה , רציתי לדעת איזה טיפולים רפואיים אפשריים
כיום לסימני מתיחה , במטרה לטשטש או להעלים אותם . והאם יש תכשירים שנועדו
או יכולים להסתיר אותם .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/06/2011במידה והם אדומים ניתן למרוח מקומית רטין A
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיום טיפול ברואוקטןאושרת16/06/2011
שלום,
סיימתי טיפול ברואוקטן- לקחתי מינון של 40 מ"ג למשך 5 חודשים, ועוד חודשיים מינון של 20 מ"ג. העור ניראה טוב, אם זאת התחלתי לסבול מנדודי שינה ושינויים במצבי הרוח ובייעוץ משותף של רופא העור ופסכיאטר הוחלט שאפסיק ליטול את התרופה. ברצוני לדעת כמה זמן לוקח לתרופה להתנקות מן הדם וכן, מתי אוכל לחזור לשימוש בפילינג עדין ובהורדת שיער לצמיתות בפנים? (הפסקתי אלו ברגע שהתחלתי את התרופה)
תודה רבה,
אושרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיום טיפול ברואוקטן - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/06/2011מומלץ לחכות לפחות חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל?ליאת16/06/2011
מה ההבדל בין כתם לידה לבין כתם קפה בחלב
והאם יש היתיחסות שונה אליהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ההבדל? - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/06/2011כתם קפה בחלב הינו בעיה אסתטית בלבד וזאת בצנאי שאין כתמים מרובים כתם לידה באם הכוונה לנק חן מולגת מחייב מעקב שנתי של רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה לפיגמנטציה בפניםדפי16/06/2011
קיבלתי מרשם לפיגמנטציה בפנים מהרופא עור, והוא הנחה אותי לשים את המשחה בערב. אני תמיד מתקלחת בערב ושמה לאחר-מכן קרם פנים. האם יש למרוח את המשחה לפיגמנטציה לפני הקרם פנים או אחרי? וכמה זמן (אם בכלל) לחכות בין שני הקרמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה לפיגמנטציה בפנים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/06/2011אין משמעות לסדר המריחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקתשני15/06/2011
יש לי צלקת שאומנם היא לא מאוד בולטת אבל היא בכל זאת מפריעה לי. רציתי לברר אם יש איזשהי דרך שאני יכולה לטשטש אותה,לגרום לה פחות לבלוט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/06/2011ניתן לעיתים עיי טיפול לייזר גלי רדיו ואף הזרקות לשפר מראה צלקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד באזור המפשעותY15/06/2011
בת 48 ברקע סוכרת. לפני כ4 חודשים התחיל גרד קטן באזור המפשעה הייתי אצל רופאת נשים שאמרה שזה כתוצאה מהסוכרת נתנה לי קרם שלא עזר כלל. מאז הייתי אצל שני רופאים אחרים שנתנו לי משחה אורקלום. ותחליב סקיציבין. גם זה לא עזר והגרד רק מתפשט . האם תוכלו לעזור לי להבין מה זה לפי התמונה. ובנוסף הטיפול הנכון.
בתודה מראש Y
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט18/06/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשקשת בעפעףענת15/06/2011
אני סובלת מדי פעם מסבוריאה קלה בפנים.
בחודש האחרון הופיע קשקשת בעפעף העליון קרוב לאף שנראה בדיוק כמו סבוריאה.
באיזו משחה אפשר להשתמש המותרת למריחה באזור העין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשקשת בעפעף - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט18/06/2011קרם הידרואגיסטן וניזורל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם על העור בעיקבות שמן חםשי14/06/2011
שלום,
לפני שלושה ימים נישפך עליי שמן חם על איזור הבטן,לא הרבה. בעיקבות כך נוצר כתם חום בצורה של איפה שנישפך השמן. השאלה שלי האם זה ירד ?מה צריך לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם על העור בעיקבות שמן חם - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ19/06/2011שי שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, קרוב לוודאי שאתה מתאר ממצא האמור להפוך לגלד ולאחר מכן להתקלף. לצורך מתן תשובה מדויקת יש צורך לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי ביוסילטל14/06/2011
שלום רב,
רציתי לדעת האם המומחים מכירים את כמוסות הביוסיל? אני לוקחת אותן כבר חודש ונאמר לי שזה מאוד עוזר לשיער עור וציפורניים, אני כרגע סובלת תקופה מנשירת שיער ואמרו לי לקחת את הכדור כ3 חודשים עדלהשפעה האם כך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי ביוסיל - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ19/06/2011מירב שלום
מנסיוני עם מטופלים , בחלק מן המקרים מתקבלות בהחלט תוצאות משביעות רצון.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרוקינוןדניאלללל14/06/2011
ב"ה
הייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי !!!!!!!!!!!!
יש לי צלקות מחצקונים והביאו לי הידרוקינון 2%
האם על ההידרוקינון נעשו מחקרים של ה FDA שמוכיחים את יעילותו בהסרת כתמי פנים? או מחקרים רק שהוא בטוח לשימוש?
יש לי 2% ואני רוצה 4% , אם אני ישים פעמיים 2% זה יעיל כמו 4% ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרוקינון - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ19/06/2011אורן שלום
הידרוקינון נמצא בשימוש עשרות שנים ויעילותו מוכחת מעבר לכל ספק, אם כי זו כמובן איננה הבטחה למקרה הספציפי שלך. מריחה כפולה של 2% אינה מקבילה למריחה של 4%.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטיליגו - בהקתדני14/06/2011
טיפול בבהקת או בשמה ויטיליגו - האם יש טיפול? האם ניתן להעלים את כל הכתמים? האם זה חוזר? מה משך זמן הטיפול? גיל 26 - נקבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטיליגו - בהקת - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ19/06/2011דני שלום
קיימים טיפולים שונים ואין טעם להכנס לדיון בלי לראות את מידת ההתפשטות ומיקום הנגעים.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור מחוספס אצל תינוקתטל14/06/2011
לבתי בת ה-9 חודשים יש עור מחוספס באזור הלחיים, הזרועות והרגליים. מה ניתן לעשות? האזורים הללו אינם אדומים או גורמים לגירוד - פשוט העור מחוספס ומרגיש כמו חררה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור מחוספס אצל תינוקת - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ19/06/2011טל שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, התאור שלך מתאים לתופעה הנקראת קרטוזיס פילריס . הטיפול במצב זה בגיל זה הוא שימון העור בלבד על ידי תכשירי לחות ושמנים על מנת לעדן את התחושה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור מחוספס אצל תינוקת - תגובה - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ19/06/2011המשך
חשוב להדגיש כי רפואית אין צורך לטפל בממצא ומדובר בתופעה אסתטית בלבד.
בברכה
ד"ר שלקוביץ\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)