מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיעלי04/02/2010
יש לי כוויה מקרינת לייזר בפנים מזה 5 שנים המקום רגיש ואדמומי והנקבוביות הפכו להיות בולטות עם הזמן יותר ויותר העור נראה צרוב ומכווץ בלחי הספציפית ,מה ניתן לעשות המראה לא איסתטי
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין מענה לשאלתי
יעלי07/02/2010למה אין מענה לשאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכויה
ד''ר מיכאל שוחט07/02/2010לא ניתן לתת יעוץ ללא מראה קליני של האזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות חןיערית04/02/2010
יוצאות לי בגוף ובעיקר בפנים נקודות חן וכתמים בכמויות גדולות ודומה כי אין לי שליטה על כך למה זה קורה ? זה מאוד מפריע לי אסטטית האם יש פתרון שיפסיקו לצאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נק חן
ד''ר מיכאל שוחט07/02/2010הופעת נק חן תלויה בגנטיקה בגיל ובחשיפה לשמש מומלץ מריחה של קרם הגנה משמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות אדומות קטנות ברגל.ד'03/02/2010
אני בן 15.
יש לי כמה נקודות (10~15) מאוד קטנות אדומות בעיקר בירך בשני הרגליים.
האם זה משהו שצריך להדאיג אותי?
גם אני חושב שלפעמים צצה לי נקודה אדומה אחת בבטן או בגוף והיא נעלמת תוך מספר ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה.
ד'07/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנק אדומות
ד''ר מיכאל שוחט07/02/2010אין מקום לדאגה עלייך לפנות לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת-אבעבועות רוחמיכל31/01/2010
ד"ר שלום רב,
בתי בת 4.5 חלתה בשבוע האחרון באבעבועות רוח., אנו כשבוע לאחר תחילת המחלה (ומחר הילדה כבר שבה לגן הילדים),הפצעים כוסו בגלד ואף פצע לא הזדהם עקב גירוד (הילדה כלל לא גירדה הפצעים , במיוחד לא בפנים). אתמול , בלי לשים לב, הילדה גירדה קלות את אחד הגלדים על פניה . הגלד נשר,ומתחתיו נראה העור המתרפא עם שקע קטנטן (ללא דימום או הפרשה). כל כך שמרנו עליה ונזהרנו שלא תגרד הפצעים... אני חוששת שתשאר צלקת מגלד זה. האם ניתן לעשות משהו? האם צלקת נשארת עקב זיהום של השלפוחית או גם מגירוד גלד? (אציין כי בעבר ,ללא קשר לאבעבועות, היה לילדה איזה פצע בפנים כתוצאה משריטת ציפורן, והיתה לה נטיה משום מה לפתוח הגלד , אך אחרי שהתרפא המקום- לא נותר סימן...).
עוד אציין כי פניה עדיין מכוסות בגלדים של פצעי האבעבועות- אותם אנו מקפידים שלא תפתח או תגרד.
תודה לך
אם מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת אבעבועות רוח
ד''ר צחי שלקוביץ01/02/2010מיכל שלום
אין כל דרך לדעת . יש להמתין בסבלנות מספר חודשים לאחר הריפוי ואז להעריך את התוצאה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקצר לצלקות ופצעים בפניםלילוש31/01/2010
אני בת 14 וכבר הרבה זמן יש לי פצעים
עכשיו הפצעים יחסית עברו ונשארו לי כתמים וחורים צלקות
ופצעים יבשים כאלה
שאני נוגעת בפנים אין לי כול כך הרבה פצעים
אבל שאני מסתכלת במראה אז יש לי הרבה
איך אפשר להעביר תפצעים שנשארו ותכתמים?
בבקשה אם אפשר איזשהו תכשיר זריז ולא טיפול ארוך...
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקצר לצלקות ופצעים בפנים
ד''ר צחי שלקוביץ01/02/2010לילוש שלום
עליך להבדק על ידי רופא עור , מכיוון שחסרים פה פרטים רבים כגון טיפולים בעבר וראיית מצב הפנים כעת.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנהידרול פורטהאריק31/01/2010
שלום רב.
התחלתי להשתמש בהנידרול פורטה לפני שבועעים בערך, בימים הראשונים זה עזר לתפארת ולא הרגשתי שום כאב או גירודים, לאחר כמה ימי טיפול (אני משתמש יומיים כן יומיים לא) התחיל לי אדמומיות מאד רחבה מסביב לבית השחי וגירודים אינסופיים עד כדי כך שהתקשתי לישון בלילה.
יש לציין שהתכשיר עדיין עובד אבל בלתי נסבל..
איך אני צריך לפעול? ואם להפסיק לשבוע אז האם יש אפשרות להמשיך את הטיפול של האנהידרול?
האם טיפול הסרת שיער בSHR קשור והאם יש חומר חלופי?
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנהידרול
ד''ר מיכאל שוחט31/01/2010חלק מהמטופלים מפתחים רגישות לתכשיר תנסה להחליף לטיפול בספיריאל במידה והאדמומיות נמשכת כנראה פיתחת רגישות לאלומיניום שנימצא בתכשירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שערותרוני31/01/2010
שלום! מדוע בחודש חודשיים האחרונים החלו לצמוח לי שערות על הסנטר ,הפאות לחיים והצוואר?
זה דבר שלא היה לפני ופשוט התפרץ בחודש חודשיים...
אשמח לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר מיכאל שוחט31/01/2010קימים סיבות רבות לצמיחת שיער עלייך לפנות לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חררהמורן31/01/2010
שלום רב,
בני בן 8 חודשים וכבר לפני בערך חודש החלה אצלו באזור שבין האוזניים ללחיים מין חררה כזאת משני הצדדים של הפנים, שמעבירים את היד מרגישים ורואים חיספוס עם נקודות קטנות שיש בהן קצת לבן (לא מוגלה) זה התחיל להתפשט קצת לכיוון המצח.
הייתי שמחה לדעת מה זה יכול להיות? ומה ניתן לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חררה
ד''ר מיכאל שוחט31/01/2010ניתן למרוח מקומית תרחיץ קלמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחהבר31/01/2010
שבוע טוב
כבר כמה שנים אני סובל מסימני מתיחה שנמצאים בכל הגוף(מאימוני כושר ודיאטות)
הדבר מציק לי מאוד וממש לא "נח" לי עם זה...
יש דרך להעלים אותם(כל דרך)?בבקשה דוקטור אם אפשר תכתוב כל דרך של טיפול תודה
נ.ב. שהייתי הולך לים ו"נשרף" העור היה מתקלף לגמרי אחרי כמה ימים,והיה נשאר בשר בצבע ורדרד שהיה מתרפא אח"כ..האם מדובר באותה שכבת עור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
ד''ר מיכאל שוחט31/01/2010אפשר לשפר מראה סימני מתיחה עיי טיפול בגלי רדיו או לייזר אשמח לייעץ לך דר שוחט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי בגרות.דניאל30/01/2010
שלום,
לקחתי לפני בערך שנה רוקיטאן, בהמלך הטיפול לא כ"כ הרגשתי שינוי משמעותי כל שהוא.
סיימתי את הטיפול והפצעים חזרו. אני לא יכולה להגיד שהם חזרו בצורה שהיה לי לפני כן אך יש לי הרבה !!! אני מתלבטת אם כדי לקחת סיבוב שני של רוקיטאן?
אם זה לא עזר פעם אחת יש סיכוי שזה יעזור פעם שניה?
מתוסכלת ):* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר מיכאל שוחט30/01/2010בדכ הסיכוי שהטיפול יעזור בפעם נוספת קטן מהפעם הראשונה וזאת באם נטלת את כל המינון המומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לגבי פצעונים בפניםענבר30/01/2010
אני בת 25, בריאה באופן כללי, בחודש האחרון אני סובלת מפצעונים קטנים על הפנים, מעולם לא סבלתי מפצעים, זה מאוד מפריע לי, חשוב לציין שאני סובלת מקשקשים, ולעיתים מאדמומיות בפנים, זה מטופל (משתמשת במוצרים של סבוקלם), אך הפצעים לא עוברים,,,,ממה זה יכול להיות?
האם יש קשר לסופרלס- כדורים טבעיים נגד עצירות בהם אני משתמשת ב-4 חודשים האחרונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר מיכאל שוחט30/01/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=247 id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעונים
עדי06/02/2010טיפול מעולה מרפואה סינית לבעיות פצעןנים בפנים 0546848376
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכדור roxoבר30/01/2010
שלום אני בר בת 14 ,
רופא העור שלי נתן לי כדורים בשם רוקסו roxo לטיפול בבצפעי בגרות..
עם המשחה אדפרין ( שלקחתי אותה כבר בעבר אבל היא לא ממש הועילה)
מהפצעים נשארו לי הרבה כתמים על הפנים ..
ועכשיו שיש לי הרבה הרבה פחות פצעים אבל הרבה יותר כתמים ..
האם כדאי לקחת את הכדור הזה למרות שאין לי כול כך הרבה פצעים ולנסות לטפל רק בכתמים , כי הוא אמר שיכול להיות שבהתחלה היו יותר פצעים , אז כדי לקחת אותו למרות זאת ? , כי הפצעים האלה יכולים להשאיר לי עוד כתמים על הפנים ..
וגם ממה שקראתי הכדור הזה הוא לא ממש כדור לפצעי בגרות..
האם כדאי לקחת בכול זאת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר מיכאל שוחט30/01/2010מדובר בטיפול למניעת פצעים ולא כתמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שערה ארוכה על הפניםשרית29/01/2010
בתי בת 18. לאחרונה צמחו לה שתי שערות ארוכות (כ-1 ס"מ) על עור הפנים. הן צמחו מתוך נקודת חן באזור הסנטר. האם ניתן פשוט לתלוש בפינצטה? האם התלישה תעודד צמיחה נוספת? או האם ישובו השערות לצמוח? מה מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שער
ד''ר מיכאל שוחט30/01/2010ניתן להסיר עיי פינצטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות שחורות על עור הפניםאנה29/01/2010
שלום רב!
קוראים לי אנה, אני בת 22. במשך הזמן הולכות ונוספות לי נקודות חן שחורות קטנות על הגוף ובעיקר על עור הפנים. וזה מאוד לא מוצא חן בעיני...
רציתי לשאול למה הן מופיעות, והאם יש אפשרות לעצור שיתווספו עוד או אפילו להעלים ישנות?
תודה רבה!
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נק חן
ד''ר מיכאל שוחט30/01/2010מומלף להימנע מחשיפה ממושכת לשמש ולהשתמש באופן קבוע בקרם הגנה משמש .הגורמים להופעת נק חן הם גנטיקה חשיפה לשמש וגיל בדכ אחרי גיל 30 לא מופיעות נק חן חדשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקעים מתחת לעינייםאלון29/01/2010
שלום,
אני בן 25 ובשנה האחרונה הרגשתי שנוצרים לי שקעים מתחת לעיניים וזה מקנה לי פנים עייפות ומבוגרות מכפי גילי. בחודשיים האחרונים הורדתי במשקל 3.5 קילו (אני מטר שמונים ושתיים) ואני חש שזה בולט יותר.
האם זה קשור לתזונה, לגנטיקה? אני הרי רק בן 25. הקוסמטיקאית שאני הולך אליה מידי פעם אומרת שזה גנטי. איך אני יכול לקבל תשובה ודאית ומוסמכת?
ובמידה והחלטתי על חומר מילוי אצל רופא? האם זה יכול לפגוע בראייה? או לסכן אותי בצורה כלשהיא? אין לי מושג בתחום, מה אני צריך לבדוק?
אודה לתשובה מפורטת ד"ר.
אני מודה לך מראש, תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלון- המלצה חמה
איב29/01/2010גם לי היו שקעים מתחת לעניים והבעיה נפתרה בקלות לאחר מילויי , הטיפול קל וערכתי אותו אצל דר ליפשיץ רוברטו אם תרצה פרטים נוספים אתה מוזמן להתקשר אלי 0506299144
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקעים
ד''ר מיכאל שוחט30/01/2010ניתן עיי הזרקת חומר מילוי זמני כמו חומצה הילורונית לשפר את מראה השקעים אין סיכון לראיה בביצוע הפרוצדורה ואולם מדובר במילוי זמני שמחזיק עד שנה ברור שירידה במישקל תחמיר את המצב בדכ קיים גם קשר גנטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)