מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת איפורמיה28/01/2009
איך רצוי להסיר איפור בעת שימוש ברואקוטן? אני מבינה שלא כדאי להשתמש בשום דבר מייבש והרי גם מים מייבשים. האם אפשר להשתמש בשמן מסוג כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת איפור
ד''ר מיכאל שוחט30/01/2009ניתן להשתמש בקרם להסרת איפור או תחליב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בכפות הידייםלשי27/01/2009
שלום, אני סובלת מיובש חמור בכפות הידיים ובעיקר בין האצבעות. היובש מתבטא בעור קשה מאוד, גירוד וחתכים. ניסיתי לשים מספר סוגים של קרם ידיים אך זה גורם לי לגירוד קשה יותר עקב אלרגיה (אני מניחה). מה ניתן לעשות? האם יש קרם היפואלרגני שיכול לעזור? אשמח לסיוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש
ד''ר מיכאל שוחט30/01/2009עליך לפנות לרופא עור ובנתיים ניתן להשתמש בקרם צטומקרוגול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת בציפורןשרון27/01/2009
ראיתי פרסום בעיתון כי ניתן לטפל בפטרת בציפורניים בכף הרגל ע"י לייזר. לא מצאתי לכך סימוכין . האם טיפול זה (במידה וקיים) הינו יעיל ומה סיכויי ההחלמה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לייזר
ד''ר מיכאל שוחט30/01/2009קימים נסיונות לטיפול בלייזר ואולם עדיין אין הוכחות ליעילות הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטרת בציפורניים
רונית31/10/2009אילו טיפולים יכולים לעזור חוץ מהכדורים (שיכולים לפגוע בכבד) וחוץ מלייזר ?
והאם פטריה שיש בציפורן היא גם בעור כף הרגל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראקוטן ובדיקות שתןnaor27/01/2009
שלום,במסגרת הצו הראשון אני אמור להעביר שני בדיקות שתן לצבא. א. שאלתי היא האם לקיחת ראוקטן כבר חודש ימים+ [20 מ"ל שני כדורים ביום] .אמורה להשפיע על בדיקות השתן? או שהתוצאות של הבדיקה רגילות לחלוטין? ב. בשבועיים האחרונים מתחיל להיות לי דם יבש מהאף ויובש באף. ומידי פעם דלקת קטנטנה בעין ימין/שמאל שעוברת אחרי יומיים בטיפול עם טיפות . האם צריך להפסיק טיפול בראקוטן בגלל תופעות לוואי אלו? כי באריזה רשום שבמקרה של דם באף/דלקות עיינים זה נקרא תופעות שמצריכות התייחסות מיוחדת. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט30/01/2009לא אמור להיות שינוי בבדיקת השתן מומלץ שימון האף ושימוש בטיפות עניים כמו סטילה במידה והדימום נמשך לפנות לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעיםאפרת27/01/2009
שלום, אני בת 34 ומזה מספר חודשים יש לי פצעים בתחתית הלחי, ממש בקו הלסת, בשני הצדדים. כמו כן הבחנתי שהלחיים שלי אינן חלקות במיוחד, אין שם פצעים מוגלתיים אבל יש פצעים קלים והעור אינו חלק. הקוסמטיקאית שלי הציעה לי לעבור טיפול אצלה וכן הציעה שייתכן והופעת הפצעים קשורה להתקן מירנה שבו אני מתשמשת בשנה האחרונה. רציתי לדעת האם יש קשר בין הדברים (היה לי כבר מירנה בעבר ולא זכור לי שהיו לי פצעים) ומה סוג הטיפול הנכון במצב זה. האם כדאי להוציא את ההתקן ולעבור לגלולות? האם טיפול קוסמטי יעיל? יש לציין שאני גם בתקופה לא הכי שקטה בזוגיות שלי ואני בטוחה שיש לכך קשר אולם אני מאד מעוניינת לפתור את הבעיה בעור. מה הטיפול הכי יעיל למצב כזה? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
ד''ר צחי שלקוביץ01/02/2009אפרת שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, התיאור שלך נשמע כמתאים לאקנה אך בכל מקרה יש צורך לגשת לבדיקת רופא עור על מנת להתאים את הטיפול הנכון.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוריםדניאל26/01/2009
שלום, אני בן 16 ויש לי חורים בפנים אחרי שקיבלתי טיפול של כדורים (ומשחות קצת) לפצעים... יש לי עור שזוף, לא חום, אבל שזוף ורציתי לדעת אם יש טיפול להעלים את כל החורים מהפנים? טיפול בלי סיכונים... ו... האם שוקולד עושה פצעים? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חורים
ד''ר צחי שלקוביץ27/01/2009דור שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר. הופעת פצעים בעקבות אכילת שוקולד הינה תופעה אינדוידואלית ואין לדעת אותה מראש.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בנוגע לרואקוטןאני26/01/2009
אני בתהליך של טיפול ברואקוטן כחודשיים ורציתי לדעת האם ניתן כבר באמצע הטיפול ברוקואטן לטפל בצלקות האקנה (שנוצרו לפני...ואולי גם תוך כדי) ?? במידה ולא...ממתי זה אפשרי? ומהן הדרכים לטיפול בצלקות אקנה?? שמעתי על משחות...על ליזרים...על פילינגים...אבל על אף אחת מהדרכים האלה לא שמעתי בוודאות. האם באמת קיימת משחה לטיפול בצלקות אקנה? ואם כן מהי?? בנוסף, שמעתי שבזמן הטיפול ברוקואטן אסור לשתות אלכוהול ובסוף השבוע יצאנו למסיבה ושתינו הרבה...( שמעתי על זה רק אתמול ) האם זה נכון??? ועד כמה זה מסוכן? .. האם שתיית אלכוהול בכמות מסויימת כן מותרת? אשמח לקבל מענה מ ל א לכל שאלותי . תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות בנוגע לרואקוטן
ד''ר צחי שלקוביץ27/01/2009אני שלום
בצלקות האקנה ניתן לטפל רק מתום ארבעה עד שישה חודשים לאחר גמר רואקוטן. נושא אלכוהול ורואקוטן נידון כבר בעבר והתשובה היא ששתיה במידה סבירה אינה מוגבלת בזמן שימוש ברואקוטן.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי על הכל..
אני28/01/2009מהן הדרכים לטיפול בצלקות אקנה?? שמעתי על משחות...על ליזרים...על פילינגים...אבל על אף אחת מהדרכים האלה לא שמעתי בוודאות. האם באמת קיימת משחה לטיפול בצלקות אקנה? ואם כן מהי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
אני30/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי על הכל
ד''ר צחי שלקוביץ01/02/2009אני שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, במיקרים קלים מאוד תכשירים כמו קלוקוט או רטין A יכולים לעיתים לשפר את המצב.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזזתמאיה26/01/2009
הילדים שלי ( שנתיים, חמש) נחשפו לפני יומיים לילד שאובחנה אצלו היום גזזת הם שיחקו ביחד ואפילו התקלחו, האם יש בדיקה כלשהיא שאני יכולה לבצע כדי לבדוק אם נדבקו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזזת
ד''ר צחי שלקוביץ27/01/2009מאיה שלום
מתוך הנחה שאין סימנים חיצוניים כרגע אין כל בדיקה , אלא יש להמתין ולראות באם יתפתחו ממצאים כלשהם.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת שומןרונית26/01/2009
שלום רב מזה זמן יש לי בלוטת שומן לא קטנה מדי ולא גדולה מדי, מאחורי הצואר בצד שמאל עד לאחרונה היא לא כאבה, מזה ימים כשאני שוכבת בלילה על הגב היא מתחילה לכאוב וכן שמתי לב שיש לה כבר ראש. צבעה הוא כצבע עורי - לא אדום. האם צריך להוציאה במצב כזה - ואיזה סוג הוצאה/טיפול עושים במקרה כזה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת שומן
ד''ר צחי שלקוביץ27/01/2009רונית שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשירים בזמן ראוקוטןיעל26/01/2009
איזה קרם פנים וסבון םנים מומלצים בזמן השימוש בראקוטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשירים בזמן רואקוטן
ד''ר צחי שלקוביץ27/01/2009יעל שלום
ההתאמה הינה אינדוידואלית לחלוטין ואין לדעת עד שמנסים.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לייזר באקנהנאור25/01/2009
שלום רציתי לדעת איפה אני יכול לעשות טיפול אקנה/קטמי עור בלייזר באיזור חיפה והקריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר מיכאל שוחט25/01/2009אין לי פרטים בנוגע לטיפול באזור הצפון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצהרינה25/01/2009
שלום לרופאים המומחים מהי החומצה החזקה ביות לצורך פילינג חוץ מTCA תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג
ד''ר מיכאל שוחט25/01/2009פנול בה משתמשים בפילינג עמוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום,טיפול בראקוטן וגילוח .naor25/01/2009
שלום, אני נוטל את התרופה ראוקטן 20 מ"ג 2 כדורים ביום,כחודש. בשישי האחרון התגלחתי בבפנים אחרי חודש פעם ראשונה מאז שאני לוקח את התרופה. בסיום הגילוח שפניי היו חלקות למדי שמתי אפטרשייב על אזור הגרון והפנים אפטרשייב שיש בו אלכוהול,עכשיו שמעתי שלא טוב למרוח אלכוהול על הפנים בטיפול אך שכחתי. בשבת בב'קר שקמתי נהייתה לי פריחה אדמומית מגרה באזור הגרון והשפה . רציתי לדעת הם זה קשור לטיפול בראקוטן ולגילוח כי רק אחרי שהתגלחתי זה הגיע,או שזה לא קשור לטיפול ואם לא ממה זה יכול להיות? בנוסף אציין שהיו לי הפרשות מעין שמאל ודלקת קטנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן וגילוח
ד''ר מיכאל שוחט25/01/2009רואקוטן גורם ליובש של העור ורגישות יתר מומלץ שימוש באפטרשייב על בסיס קרם ולא אלכוהול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער ואורטיקריהרוני24/01/2009
שלום רב, האם יש בעיה לבצע הסרת שיער ב IPL לסובל מאורטיקריה כרונית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט25/01/2009בסהכ אין בעיה ואולם יש להזהר מכויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטןרחלי24/01/2009
תוך כמה זמן צפי להראות שיפור עם רואקוטן??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט24/01/2009בין חודשיים לשלושה חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)