מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרם לחות בעת שימוש בראוקוטןחן24/01/2009
אני לוקחת ראוקוטן כבר חודש וחצי (בחודש הראשון 20 מ"ג ליום, בחודש השני בין 40-60) ורציתי לדעת האם קרם הפנים של ניוואה, באריזת פח כחולה, מותר לשימוש? או שהוא מכיל שמן? כי אני משתמשת בו בסביבות שבועיים והוא ממש טוב לעור הפנים, רק שהתחילה לי החמרה. השאלה אם זה קשור אליו או פשוט להגברת המינון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם
ד''ר מיכאל שוחט24/01/2009בדכ אין בעיה לשמן את העור בזמן שימוש ברןאקוטן ואף הדבר מומלץ לא נראה לי שההחמרה קשורה לקרם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג ורואקוטןרחלי24/01/2009
האם כשאומרים שאסור לעשות פילינג בעת רואקוטן הכוונה היא לכל סוג של פילינג, גם מסיכת פילינג קוסמטית אסורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן ופילינג
ד''ר מיכאל שוחט24/01/2009לא מומלץ לבצע טיפול הגורם לקילוף של העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחה לאחר לידהמישהי24/01/2009
שלום!! ילדתי לפני 4 חודשים בהיריון עליתי 20 קילו אך מזמן חזרתי לעצמי )52 קילו(, הבטן נהיתה שטוחה בחזרה רק יש אליה סימני מתיחות. האור נראה רפוי כאשר אני מתכופפת. האם יש אמצעים כדי לעשות סימני מתיחה פחות בולטים? איזה טיפולים קוסמטים אתה ממליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
ד''ר מיכאל שוחט24/01/2009במידה והסימנים עדיין אדומים ניתן למרוח מקומית רטין בנוסף ישנם מס טכנולוגיות כמו חימום עיי גלי רדיו -אקסנט או טיפול עיי ליזר המחמם את העור שיכולים לשפר סימני מתיחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיערנועה24/01/2009
בממוצע כמה גדל השיער על הראש בשנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר מיכאל שוחט24/01/20090.3 ממ ליום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים חומיםטליה23/01/2009
שלום ד"ר בת 34 מזה חודשיים שהופיע לי כתמים חומים על המצח הלכתי לרופא עור וקיבלתי משחה בשם ret avit אבל ממש לא עזר יש לי ממש כתמים חומים אני רוצה לציין שאני לא בהריון ולא נוטלת גלולות מה עלי לעשות? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
ד''ר מיכאל שוחט23/01/2009עליך לפנות לרופא עור לקבלת קרם הבהרה -קליגמן להבהרת העור בנוסף ניתן עיי פילינג קל או טיפולי ליזר או קרן אור לשפר את המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקבוביות ורואקטןשרון23/01/2009
האם רואקטן יכול לגרום לנקבוביות? לפני שלוש שנים טופלתי ומאז יש לי נקבוביות פתוחות ומרקם העור השתנה מאוד האם זו תופעה מוכרת לכם? אולי בגלל שצבע עורי כהה והעור דק? שפניתי לרופאת עור היא טענה שאם אטפל שוב עם רואקוטן זה ישתפר ואני אובדת עצות מחשש להחמרה. בבבקשה עזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט23/01/2009ניתן לנסות שימוש יום יומי ברטין בריכוז נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל..
שרון24/01/2009האם ישנם מקרים בהם רואקוטן גורם לנקבוביות ובקעים בעור או זה בגלל שהעור פחות שומני אז הן בולטות? מעניין אותי לדעת משום שמרקם העור נהיה מחוספס לאחר הטיפול. תודה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט24/01/2009בדכ רואקוטן מקטין את שומניות העור ואת פעילות בלוטות החלב יתכן ומדובר בחספוס שנגרם מיובש של העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה מוצדק?.לינוי22/01/2009
שלום, הקוסמטיקאית שלי המליצה לי על קרם שנקרא רטין a לטיפול בשחורים ובפצעי בגרות, אך היא מוכרת אותו ב350 ש"ח ל50 מ"ג..האם זה מוצדק? האם אפשר להשיג את הקרם הזה בדרך אחרת יותר זולה, בית מרקחת/רופא עור/רשתות פארם? בתודה מראש לינוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטין
ד''ר מיכאל שוחט22/01/2009ניתן לקבל את התכשיר עם מרשם רופא דרך קופח בעלות של פחות מ20 שח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה נכון
וינונה11/02/2009שרטיןן A טוב נגד קמטים? חברה במשרד שלי אמרה שככה היא קראה באחד מהאתרים אני פשוט חושבת שאולי זה סתם יחסי ציבור למוצר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטציהטלי22/01/2009
שלום, בעקבות הריון ולידה עור הפנים שלי סובל מריבוי פיגמנטים כהים. איזה משחה כדי להשתמש על מנת להבהיר את עור הפנים. (חשוב לציין שמאוד נזהרתי כל ההריון מהשמש, ומרחתי קרם נגד שיזוף כל יום) תודה טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה
ד''ר מיכאל שוחט22/01/2009ניתן לרכוש בבית מרקחת קרם איזומד 4 אחוז למריחה בערב או לפנות לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר מיכאל שוחטדניאל21/01/2009
האם יש ברשותך את מכשיר הלייזר בדור 4 (no yag) האם זה המכשיר הכי מתקדם שקיים? ועוד שאלה, האם הקליניקה שלך הועברה למקום אחר מבית הרופאים שבקריית אונו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר
ד''ר מיכאל שוחט22/01/2009יש ברשותי מכשיר ndyag הטיפול הספציפי הזה מתבצע ביהוד ואכן המרפאה הפרטית עברה לרח ויצמן 14 בתא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פנים בעת שימוש ברואקוטןרחלי21/01/2009
האם מותר לעשות טיפול פנים אצל קוסמטיקאית בעת טיפול ברואקוטן? האם מותר להשתמש במסיכה ואם כן מאיזה סוג - חימר? לחות? הבהרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט22/01/2009בעת שימוש ברואקוטן העור יבש ורגיש יותר ולכן לא מומלץ טיפולים הגורמים לקילוף יובש או אדמומיות של העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת הסרת נקודת חןמיכל21/01/2009
שלום, הסירו לי נ.חן קטנטנה 0.4 ס"מ. תוצאה- blue nevus, margins are free לפי הכירורג זה תקין אך הוא גם אמר לי לבדוק עם רופא עור. האם זה תקין ? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נק חן
ד''ר מיכאל שוחט22/01/2009הכל תקין יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיכל22/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לרוקוטןאני20/01/2009
אני חודשיים לאחר התחלת הטיפול ברוקוטאן ורציתי לברר משהו - ענו לי פה בפורום שהטיפול הממוצע הוא 40 מ"ג ליום למשך כחצי שנה ... אבל אני מכירה אנשים (כמו אחותי ) שעברו את הטיפול הזה ומשך זמן הטיפול היה ארוך הרבה יותר - 10חודשים...שנה+... וכו' במה זמן סיום הטיפול תלוי????? זה ממש חשוב לי כי אני מפחדת מהתנגשות בזמנים עם הצבא ... ( תלמידת יב' ) תודה !
ד''ר מיכאל שוחט22/01/2009משך הטיפול תלןוי במינון ובמשקל הגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל למה אין מענה מלא?!?
אני22/01/2009אם משקלי הוא כ73 ק"ג ואני לוקחת שני כדורים ביום - מה הוא משך זמן הטיפול הממוצע בשבילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואקוטן
ד''ר מיכאל שוחט23/01/2009בין 6 ל7 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראוקוטן או גלולות?
רחל23/01/2009עמדתי להתחיל שימוש בראוקוטן. אבל בגלל ניתוח שאני עומדת לעבור, השימוש בראוקוטן נדחה. שמעתי כי גם לגלולות למניעת הריון יש השפעה להפחתת פיצעונים. האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
ד''ר מיכאל שוחט23/01/2009אכן שימוש בגלולות למניעת הריון יכול להפחית את הפצעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג ביתי לשיפור פני העור אואמא20/01/2009
אז ככה אני בת 36. גם סובלת מנימי דם וגם מנקבוביות רחבות מאוד באזור הלחיים נטייה לשחורים באזור הסנטר אין לי פצעונים מראה העור שלי מוזנח ולא יפה לצערי וזה גורם לי לעוגמת נפש רצינית ודימוי עצמי אני מאוד רוצה לשפר את פני העור לא יודעת כיצד ואיך האם פילינג בנוני יכול לעשות עבודה טובה איזה פילינג לשימוש ביתי קוסמטי כן יכול לעשות לי טוב למראה העור? מה ניתן לעשות< אודה לכם על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשהי
ד''ר אלכסנדר אלטס22/01/2009בוקר טוב.
ישנן דרכים רבות ומגוונות לשיפור מראה ומרקם העור. מומלץ קודם כל להבדק ע"י רופא העוסק בטיפולים אסתטיים (בד"כ רופא עור או כירורג פלסטי) וביחד איתו לבנות את התוכנית הטיפולית.
המשך יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור הפניםאני:)20/01/2009
הי לאחר שקוסמטיקאית הסירה לי כמה פעמים שעווה באיזור הפנים העור שלי שינה צבע הוא יותר כהה משהיה בטבעי וגם נותרו לי צלקות שטחיות זה היה מלפני שנתים אבל העור שלי עדין באותו מצב רציתי לדעת האם פילינג יכול לתקן את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור הפנים
ד''ר אלכסנדר אלטס22/01/2009בוקר טוב.
תיאורטית, כן, אך התשובה המדוייקת יותר ניתנת רק לאחר בדיקת רופא עור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטן ותיאבוןשירי19/01/2009
האם הרואקוטן גורם לתיאבון מוגבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירי
ד''ר אלכסנדר אלטס22/01/2009שירי, בוקר טוב.
אין קשר סיבתי בין טיפול ברואקוטן ותיאבון.
המשך יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)