מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רואקטן פעם בשבועשרון16/01/2009
שלום רופא עור רשם לי רואקטן 20 מ"ג לשתות פעם בשבוע למשך כמה חודשים על מנת לסגור נקבוביות ולטשטש צלקות אקנה עדינות. השאלה שלי האם יהיה שיפור בנטילה של פעם בשבוע? אין לי פצעי אקנה והטיפול אמור להיות במקום פילינג משום שאני כהת עור. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקטן פעם בשבוע
ד''ר צחי שלקוביץ18/01/2009שירן שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, אין כל דרך לדעת עד שלא מנסים.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ים המלחענת15/01/2009
שלום, לקראת חופשה בים המלח אני מנסה לבדוק איך כדאי שאסיר שיער בלי שיהיה גירוי משמעותי בעור? אולי שווה כמה ימים לפני? מה הכי בטוח במקרה זה גילוח, שעווה או אולי הקרם של ויט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ים המלח
ד''ר צחי שלקוביץ18/01/2009ענת שלום
אין כל דרך לדעת מראש מכיוון שהתגובה לכל אחד משיטות הסרת השיער הינה אינדוידואלית.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ? שומה חדשה על העור?צפיה14/01/2009
אתמול שמתי לב שיש לי נקודה\כתם חדש\ה שלא היתה לי , היא דומה קצת לשתף דם אבל היא בצורת עיגול קטן פחות מס"מ, היא לא מגרדת ולא בולטת . האם יש לי סיבה לפנות למומחה עור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומה חדשה על העור?
ד''ר צחי שלקוביץ18/01/2009צפיה שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות מסביב לעיןיניב14/01/2009
אתמול גדל לי פצעון פנימי כואב ממש על הצד של האף בסמוך לעין,ניסיתי ללחוץ כדי שיצא המוגלה ,לא יצא כלום כי הוא פנימי מדי. היום בבוקר נוצרה לי מעין שקית מתחת לעין ונפיחות מסביב לה ,ממש התנפח!מה צריך לעשות?קומפרסים?ללכת לרופא?אם כן לאיזה?רופא עור או רופא עיניים?אודה לך על התיחסותך אני קצת בפאניקה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות מסביב לעין
ד''ר צחי שלקוביץ18/01/2009יניב שלום
מומלץ לגשת לרופא עור ולהתייעץ אתו.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטרייה בציפורן לילדהלולי14/01/2009
ביתי בת שנתיים וחצי קיבלה מכה בבוהן שברגל שמאל וכתוצאה מכך נפגעה הציפורן ורופאת הילדים שלה אמרה שיש לה פיטריה. היא הציעה שאשים טיפות של אגיספור למשך חודשיים על הציפורן ולחכות ולראות האם טיפול זה יעזור. מה דעתך? האם יש אלטרנטיבה אחרת/ נוספת לטיפול? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטרייה בציפורן לילדה
ד''ר צחי שלקוביץ18/01/2009לולי שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות את מצב הציפורן והאם אכן מדובר בפטריה.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה בבקשה תענואני14/01/2009
האם זה שאני בחודש השני של הטיפול ברוקואטן ועוד לא הופיעו לי סימנים של יובש חמור או החמרה במצב עדיין ( יש לי רק יובש בשפתיים...) אומר שהטיפול יקח זמן ארוך יותר???? זה ממש חשוב לי שתענו על זה! שאלה נוספת, קיבלתי כאן תשובה שמשך זמן הטיפול תלוי במשקל ממוצע ולא במצב הפנים - אז אם המשקל שלי הוא 73 וגובהי 1.64 ובינתיים המינון ההתחלתי שנתו לי הוא שני כדורים ליום...כמה זמן הטיפול אמור להימשך??? בערך ממש חשוב לי שתענו לי על שתי השאלות...תודה רבה !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה בבקשה תענו
ד''ר צחי שלקוביץ18/01/2009שלום רב
אין קשר בין חומרת הסימפטומים ותופעות הלוואי לבין משך הטפול.
הטיפול הממוצע הינו 40 מ"ג ליום למשך שישה חודשים.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג ובעיית עוראיילה14/01/2009
יש לי בעייה בעור (פסוריאזיס) ורציתי לדעת אם מותר לי לעשותצ טיפול פילינג בפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג ובעיית עור
ד''ר צחי שלקוביץ18/01/2009איילה שלום
בדרך כלל אין מניעה לביצוע פילינג בפנים בזמן קיום פסוריאזיס בגוף.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג ומחלת עור
איילה19/01/2009שלום דר', רק רציתי לוודא שאם אני משתמשת באותה תקופה במשחה של דייבובט לטיפול בפסוריאזיס האם אני יכולה לעשות את הפילינג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוראה בפניםמור14/01/2009
שלום רב, כשנה לערך, יש לי בצידי המצח,סממנים של סבוראה. לאחרונה החלו להופיע לי גם מתחת לעיניים ונקודה אדמומית. אודה לך אם תוכל להמליץ לי על משחה אשר תוכל לעזור לי, כמובן אם זו משחה שעליי לגשת לרופאת עור ולקבל עליה מרשם בכדי לרכוש אותה. יום טוב, אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם סבורם המדהים לסבוריאה
noam16/01/2009היי
יש את קרם סבורם שהוא הקרם הכי מדהים לסבוריאה
יש כמה סוגים שלו שהמטפל יתאים לך.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוראה בפנים
ד''ר צחי שלקוביץ18/01/2009אור שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר. לפיכך עליך לפנות לרופא עור להתאמת טיפול.
בברכה
דר" שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיוות בציפורניים בעקבות פטריהציפורני13/01/2009
שלום, בעבר היתה לי פטריה בשתי הבוהנים של הרגליים. הפטריה טופלה ע"י רופא עור בעזרת תרופות לבליעה. אולם, למרות שהפטריה עברה, היא יצרה עיוות בגלל שגדלה מתחת לציפורניים ומרכז הציפורן התרומם, וכעת הציפורניים מעוותות וגדלות לצדדים ולתוך העור יותר מאשר החוצה, וזה מקשה עלי את הגזירה שלהן ופוצע לי את העור כי הציפורנים גדלות יותר הצידה מאשר החוצה. האם יש דרך להחזיר את המצב לקדמותו, שהציפורניים יחזרו להיות "שטוחות" ותקינות? תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיוות בציפורניים בעקבות פטריה
ד''ר צחי שלקוביץ18/01/2009שלום רב
תופעה זו הינה מוכרת וידועה ואין למעשה דרך ספציפית לעזור לציפורניים לחזור למצבן המקורי.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באקנהשירי13/01/2009
אני בת 35 סובלת מאקנה קלהה- בינונית לאורך שנים רבות. ניסיתי את כל המשחות ללא הטבה. מינוציקלין עם הטבה שחולפת מיד בסוף השימוש. כיום הציע לי רופא רואקוטן אך אני מודאגת מתופעות לוואי-המנעות ממאמצים(אני משחקת כדורסל) קשר לדיכאון ( בעבר סבלתי תקופה) האם יש עוד פתרונות ? האם יש לי סיבה לחשוש כ"כ מרואקוטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באקנה
ד''ר צחי שלקוביץ18/01/2009שירי שלום
לא קיים פתרונות אחרים לאקנה , למעט רואקוטן, המסוגלים לסיים את הבעיה ללא תלות בטיפול מתמשך. מתאורך לא נשמע לי כי יש לך סיבה להמנע מליטול רואקוטן.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עזרה...די דחוף
תמר גרסי17/04/2009שלום אני בת 26 ןחצי וכבר מגיל 18 אני סובלת מפצעים בפנים (לא גרוע אבל פצעים גדולים ,אקנה)אני רוצה לדעת אם אני יכולה לקבל טיפול תרפתי בתור נשאית של הפטטיס B ואם לא מה כן אני יכול לעשות ,העור שלי מאוד שמן ומאוד רגיש ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה דחופה ולא נעימהלי13/01/2009
שלום. יש לי שאלה חשובה יש לי בעור הרגל מין יובש וגירוד ויש שם גם שלפוחיות שיוצא המן נוזל ואם צהן מתפוצצות אז זה פחות מגרד . כף הרגל מגרדת בצורה נוראית וזה רק ברגל אחת כבר שנתיים. ולפעמים גם בידיים. מה זה? ואשמח לדעת אם יש טיפול לדבר הזה . ( וזה גם עושה ריח לא נעים ברגל ) ויש לציין שביד זה יוצא לי שאני בלחץ נפשי . תודה רבה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה דחופה ולא נעימה
ד''ר צחי שלקוביץ18/01/2009לי שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, תאורך יכול להתאים לסוג של דלקת הנקראת אקזמה דיסהידרוטית שהינה תופעה מוכרת וידועה בעלת רקע גנטי המופיעה בכפות ידיים ורגליים ומתנהגת בצורה שתארת. הטיפול הינו בדרך כלל תכשירים סטרואידים למריחה בתוספת כדורים אנטיהיסטמינים להרגעת הגרד. וזאת עד לרגיעה וכן כל פעם שזה מתחיל מחדש.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באקנה עם לייזרלירון12/01/2009
שלום אני בן 19 וכבר מגיל 16 אני סובל מאקנה בפנים. שמעתי על הטיפול בלייזר. אני רוצה בבקשה חוות דעת אם זה כדאי והאם זה מעלים את תופעת האקנה לתמיד או לכמה זמן והאם זה חוזר וכו'.. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך..
לירון12/01/2009ברצוני לציין גם שניסיתי הרבה תרופות מרופא העור וזה גם לא עזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באקנה עם לייזר
ד''ר צחי שלקוביץ13/01/2009לירון שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, התשובה באופן כללי הינה כי טיפול באור כחול יכול לעזור בחלק ממצבי האקנה , אך בדרך כלל ברוב המיקרים תוך מספר חודשים קיימת התחדשות של התופעות.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר מיכאל שוחטדניאל11/01/2009
האם העברת את הקליניקה הפרטית שלך לת"א? והאם אתה מבצע טיפולים בעזרת מכשיר הלייזר דור 4 להסרת שיער? בתודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצה
דניאל13/01/2009?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהדנה11/01/2009
בוקר טוב יש לי בעיה שמציקה לי באזור לי האף(קרוב ללחיים)כל הזמן הם אדומות זה מציק לי כי רואים שזה לא סומק אלא אדמומיות מה אני יכולה לעשות כדי זה לא יהיה? אשמח לתשובה תודה ושבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר צחי שלקוביץ13/01/2009דנה שלום
רפואת העור מתבססת בראש ובראשונה על ראיית הממצאים ולכן לצערי, אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפור קבועדנה10/01/2009
רופאים נכבדים שלום, אני רוצה לעשות איפור קבוע בשפתיים בצבע אדום, הקוסמטיקאית אמרה שזה מחזיק לכ 3 שנים, שאלתי אלכם, כאשר הצבע יורד האם עלולים להיות כתמי צבע שונים על השפה? הרי לא הגיוני שהצבע ירד ביום אחד ויעלם . אם אפשר להסיר לי את אופן הדהיייה ואם אין לי מה לחשוש שהצבע לא יהיה אחיד תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור קבוע
ד''ר צחי שלקוביץ13/01/2009דנה שלום
רצוי בנושא זה להתייעץ עם קוסמטיקאיות שזה תחום עיסוקן.
בברכה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)