מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה למברשת שיניים רכה במיוחדדניאל15/04/2013
שלום, האם יש לכם המלצה למברשת שיניים רכה במיוחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה למברשת שיניים רכה במיוחד - תגובה
ד``ר גלית כהן18/04/2013כל מברשת המיועדת לשיניים רגישות כמו paro medic, colgate sensitive וכד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות איפה שהייתה שן בינהנועה13/04/2013
שלום,
לפני מס' שנים עקרתי שן בינה תחתונה שמאלית, אך משום מה עדיין מדי פעם (פעם בחצי שנה בערך, אולי קצת פחות) במשך כמה ימים יש לי נפיחות מאחורי השן האחרונה שלי, כביכול איפה שהייתה השן בינה. עכשיו לראשונה, הופיע לי גם פצע קטן באזור, על הלחי הפנימית.
אשמח לשמוע חוות דעת מה זה יכול להיות, האם יש צורך לבדוק אצל רופא שיניים/רופא עור? האם זה מסוכן?
תודה,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות איפה שהייתה שן בינה - תגובה
ד``ר גלית כהן18/04/2013תתחיל בבדיקה של רופא שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפי מקורות ברשת דנטין מתחדש. האם זהשילה11/04/2013
אכן כך?
אם כן,מדוע אם כך שמים סתימות בשן ולא שמים משהו אולי כמו כתר זמני שיאטום את השן ויתן לדנטין לגדול בחזרה?
תודה רבה.
(אחד שנמאס לו מקדיחות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי מקורות ברשת דנטין מתחדש. האם זה - תגובה
ד``ר גלית כהן11/04/2013קודחים בשן על מנת לסלק את העששת. דנטין מתחדש בצורה מועטה לכוון פנים השן לכוון העצב, שם נמצאים גופי התא ולא כלפי חוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
שילה12/04/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלק קטן מהשן נשבר - יזיק לשן ?ליאת10/04/2013
נגסתי במזלג בטעות בזמן הארוחה וירדה לי חתיכה קטנה מהשן.
בקושי רואים ש ל שן חסר חלק (אני מרגישה עם הלשון, חתיכה ממש קטנה) וזה לא מפריע לי מבחינה אסטטית, ולא כואב, השאלה אם זה שירדה חתיכה, יכול לדרדר את השן ואם יש משהו שיכול למנוע את ההתדרדרות הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלק קטן מהשן נשבר - יזיק לשן ? - תגובה
ד``ר גלית כהן11/04/2013פני לרופא לבדיקה, לעיתים מספיק רק ללטש את פינת השבר, לפעמים ניתן להשלים ולעיתים מצריך החלפת הסתימה כולה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם סתימה לבנה יכולה לצאת בשלמותה?חנה בת 3010/04/2013
אני בת 30, אכלתי קבב ושמעתי רעש של "אכילת אבן" מהשיניים מאחורה. כשהוצאתי את התכולה מהפה, גיליתי כמו חרוט אבן לבן מאורך קטן. האם ייתכן שזו סתימה שיצאה בשלמותה??. איך אוכל לדעת?.(פשוט הייתי בשיננית ובדיקה לפני שבוע וקצת יקר ללכת שוב).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם סתימה לבנה יכולה לצאת בשלמותה? - תגובה
ד``ר גלית כהן11/04/2013אין ברירה , תצטרכי לפנות למרפאה. אכן יכול להיות שיצאה סתימה ואז תצטרכי סתימה חדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלבנת שינייםמנחם09/04/2013
שלום,
אני אדם בריא בן 25. שיניי צהובות, ואשמח להלבינן.
מה דעתך על הלבנת שיניים בטכנולוגיית אור מקוטב LED?
לכמה זמן היא אפקטיבית?
האם יש לה יתרונות בריאותיים כלשהם?
מה צריכה להיות עלותה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלבנת שיניים - תגובה
ד``ר עדי אריאלי09/04/2013שלום מנחם,
הבהרת שיניים באור LED היא שיטה מוכרת ואפקטיבית. ההבהרה דורשת תחזוקה מדי שנתיים-שלוש. מדובר בטיפול אסתטי בלבד. העלות היא בהתאם לניסיון ולתחום התמחותו של הרופא.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת נימול מאוחרת באיזור של עקירהשאול09/04/2013
לפני כ-4 חודשים עברתי עקירה כירוגית במרפאת פה ולסת בביה"ח בשן בינה תחתונה ימנית, הכל עבר תקין. כעבור 3 שבועות עברתי סתימה עמוקה בשן הטוחנת הצמודה לשן הבינה שהוסרה. בשבועות שלאחר העקירה חשתי ברגישות מסויימת באיזור בעת שתיית משקאות קרים. לפני כחודש וחצי התחלתי לחוש רגישות קיצונית באיזור (תחושת רגישות בעת נשימות עמוקות), אך משום מה בנוסף, התחלתי לחוש תחושת נימול באותו איזור (הפנים התחתון של הלחי). כאשר פניתי למרפאה הרגילה שלי, נעשה צילום וראינו כי ישנה נסיגת חניכיים באיזור. נאמר לי כי הרגישות נובעת או מהנסיגה או מהסתימה העמוקה, קיבלתי אלמקס ג'ל למריחה ואני עדיין במהלך הטיפול. שאלתי היא מה פשר תחושת הנימול? האם ייתכן כי אחוש פתאום תחושת נימול חודשיים לאחר עקירה כאשר לא חשתי זאת לפני? או ישנו קשר לנסיגת החניכיים או לסתימה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר עדי אריאלי09/04/2013לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_כירורגית_פה_ולסת_סרטן_הפה_והלוע' id=link]כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר לבן על החניכיים לאחר טיפולעמית08/04/2013
שלום
לאחר טיפול שיניים מורכב הכולל שתלים עקירות וטיפולי שורש הרופא השאיר לי מעין חומר לבן על החניכיים ותחתית השן באיזור של טיפולי השורש שנראה כמו מסטיק. החומר מרגיש קצת קשיח כמו גבס. מה זה החומר ולאיזו מטרה הושאר? אני צריכה ללכת להוצאת תפרים בשבוע הבא. האם הרופא יסיר את החומר באותה הזדמנות?
אודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומר לבן על החניכיים לאחר טיפול - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן12/04/2013כנראה מדובר על תחבושת חניכיים המגינה על הפצע עד להוצאת התפרים.בדרך כלל שמים אותה לאחר ניתוחי חניכיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן מוסתרתאני רק שאלה08/04/2013
שלום ד"ר,
בביקור האחרון שלי אצל רופא השינויים הוא הסב את תשומת ליבי לכך ששן הבינה התחתונה שלי מכוסה חלקית על ידי החניכיים.
הוא אמר שכדי למנוע דלקות וכאבים מיותרים יש לחתוך חתיכה מהחניכיים כדי לחשוף את השן.
עשיתי את הטיפול הזה ביום חמישי האחרון ועד היום (יום שני) אני סובלת מכאבים. החתך מאוד כואב לי ונדמה כאילו לא נרפא וקשה לי לאכול בצד הזה.
הכאב גם מקרין לי לכל הראש מה שממש מקשה לי להתנהל.
האם משך ההחלמה הזה הגיוני?
מודה לך מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן מוסתרת - תגובה
ד``ר עדי אריאלי09/04/2013שלום,
ממליץ לחזור לרופא המטפל כדי לוודא ריפוי תקין
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיס בחניכייםאיש אחד08/04/2013
שלום,
לפני מספר חודשים שיננית אמרה לי שיש לי כיס עמוק בחניכיים ליד כתר שעשיתי לפני כשנה (אם קשר או בלי). מומחה לחניכיים, אצלו ביקרתי מסיבה אחרת, אמר לי לגבי הכיס שצריך להחליף את הכתר או לבצע סתימה. לעומת זאת רופא השיניים, שאצלו עשיתי את הכתר, אמר זה לא קשור לכתר (ואכן הראה לי את מיקום הכיס) ואין אפשרות לטפל אלא רק לשמור על הגיינה ע"י שטיפות עם חומר יעודי וביקור תקופתי אצל השיננית.
שאלתי היא מי צודק? האם כיס בחניכיים לא אמור אכן להסתם כמו ה"חור" בחניכיים לאחר עקירה?
מה אכן הטיפול המומלץ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיס בחניכיים - תגובה
ד``ר עדי אריאלי09/04/2013שלום,
כמובן שאיני יכול לענות ללא בדיקה. עקרונית אם הכתר תקין והשן תקינה אז אין להחליף את הכתר. במקרה של כתר לקוי או עששת אז יכולה להיות השפעה על מצב החניכיים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעם מר בפה לאחר טיפול שורש.איילת שוורץ08/04/2013
אתמול ביצעתי טיפול שורש בשן טוחנת אחרוית והיום יש לי טעם מר בפה. תופעה רגילה או מחייבת התייחסות מיוחדת? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעם מר בפה לאחר טיפול שורש. - תגובה
ד``ר עדי אריאלי09/04/2013שלום איילת,
לעיתים יש טעם מר מהשחזור הזמני. בכל אופן כדאי לגשת למרפאה ולבדוק את שלמות השחזור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שן אחת בלסת תחתונהאביתר08/04/2013
אבל היא קצת בולטת החוצה משות השיניים.
עכשיו יש לי תותבת תחתונה שמתלבשת עם חתיכת ברזל על השן הבודדה.
מה שקורה לי זה כך:
1) לפעמים נתפס הפה כאשר אני רוצה לפתוח את הפה ולדבר חופשי.
2) כשאני אוכל - אני אוכל לאט ובזהירות כי לפעמים אני נוגס את השפתיים.
3) יש לי גם לפעמים כאבים בחניכיים , ואני עושה שטיפות עם מי מלח וזה עוזר. השאלה
היא האם זה מצב נורמלי?
או:
האם להחליף את התותבת בתותבת חדשה?
האם לעקור את השן הבולטת--כי אולי היא מפריעה?
כל כמה שנים צריך להחליף תותבת - משום שהתותבת הזו היא כבר כ-3 שנים
וייתכן כי הייתה שקיעה של החניכיים? לא מבין גדול בעניין.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שן אחת בלסת תחתונה - תגובה
ד``ר עדי אריאלי09/04/2013שלום אביתר,
יש לבדוק את מצב השן ולהחליט האם היא לעקירה או לא ובהתאם לכך לקבוע את תכנית הטיפול גם לתותבת. החלפת תותבות אינה תלויה בזמן אלא במידת ספיגת העצם ושחיקת השיניים, וזה מאוד אינדיבידואלי ומשתנה מאדם לאדם. לעיתים יש צורך רק בריפוד התותבת, החלפת השיניים או תוספת של שיניים בתותבת ולא החלפתה בחדשה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלכתי לרופא שיניים שהחליט כי צריך
אביתר10/04/2013תותבת חדשה.
את השן אמר שלא צריך לעקור.
לא שאלתי אם צריך רק לרפד את התותבת הקיימת הנוכחית.
עכשיו הוא לקח לי מידות לתותבת חדשה במחיר של כ- 3000 ש"ח.
אני צריך לגשת אליו לפגישה מחר על מנת לקחת מידות נוספות.
השאלה היא אם אני צריך רק לרפד, אז למה לעשות תותבת חדשה?
האם ללכת לבדיקה אצל רופא אחר על מנת שיקבע אם צריך רק ריפוד?
בינתיים שילמתי לו רק מחיר סמלי לאחר הפגישה הראשונה ולקיחת המידות.
אשמח לקבל עזרה.כי אין ברשותי אמצעים כספיים מיותרים-- ואולי כדאי לי
לשלוח את התותבת הקיימת לריפוד לפני שאני משלם לרופא את ה- 3000 ש"ח.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלכתי לרופא שיניים שהחליט כי צריך - תגובה
ד``ר עדי אריאלי10/04/2013שלום אביתר,
ההחלטה אם לרפד או להחליף את התותבת לחדשה היא של הרופא
אם אינך בטוח אז גש לקבל חוות דעת נוספת אצל מישהו אחר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפנייה למרפאת מומחיםיפעת08/04/2013
שלום,
אני בת 36, מנתניה, ללא כל עבר של בעיות שיניים. לפני כשנתיים נשברה לי שן תחתונה (צמודה לשן בינה) ומאז החל סיוט שטרם נגמר.. בשן זו עברתי עקירה והשתלה, ולאחר כחודשיים מסיום ההשתלה, הופיעה דלקת ב-2 בשיניים הסמוכות לה (אחת מהן שן בינה. עלי לציין כי כול שיני הבינה יצאו תקינות ומעולם לא עשו בעיות). כעת עשו טיפולי שורש ב-2 שיניים אלו, במהלכן מצאו שיש לי ריבוי שורשים בשיניים (במקום3 שורשים, מצאו בכל אחת מהן 4), אך ללא הועיל - הכאבים והדלקות המשיכו, ובמקביל הופיעה דלקת בשן 26 ובשן 15 - בלסת העליונה. שוב עברתי טיפולי שורש, שוב מצאו ריבוי שורשים, וכשזה לא הועיל הופנתי למומחה לטיפולי שורש, אשר מצא סדקים בכול אחת מהשיניים - מה שהוביל לעקירתם ועריכת השתלות נוספות.כחודש לאחר ביצוע ההשתלה של שן 26 - הופיע סדק גם בשן 27 - ושוב עקירה והשתלה. במקביל אובחן שאני סובלת מחריקת שיניים, עשו לי 2 סדי ליליה (רך וקשה) - אך כל אחד מהם לא התאים ושינה לי את כול איזוןהסגר בפה (שיני הבינה הנותרות החלו לצאת וכל פעם נוצרה בעיית גובה), כך שבמהלך השנתיים האחרונות עברתי מספר נסיונות לסידור הסגר - טרם הסתדר.
נדמה כי כול פעם שמטפלים בשן אחת, השיניים הסמוכות לה ניזוקות. במהלך השנתיים האחרונות, עברתי אין ספור צילומים ו-C.T, והרופא שלי הפנה אותי למספר התייעצויות אצל מומחים - כל פעם לגבי השן הספציפית שעשתה בעיות. אני כבר מיואשת לגמרי, ההשתלות טרם הושלמו עד הסוף, ועדיין יש כאבים ואנחנו לא מצליחים להתקדם לטיפול בשיניים נוספות שכואבות- אני אוכלת כלכלה רכה- דייסתית בלבד. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מרפאת מומחים שמטפלת ב- T.M.G, טיפולי שורש, והשתלות על מנת שסוף סוף ימצאו את הגורם לבעיה ואוכל לשים לסבל סוף
תודה יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפנייה למרפאת מומחים - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן12/04/2013לבעיות פרקי לסת באזור המרכז אפשר לפנות לאוניברסיטת תל אביב בית ספר לרפואת שיניים.שם הם גם מאבחנים ומטפלים בבעיות שיניים מורכבות במחלקות השונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווח בשינייםשובל08/04/2013
האם ישנה דרך כל שהיא לסגור את הרווח שנוצר בשיניים הקדמיות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רווח בשיניים - תגובה
ד``ר עדי אריאלי09/04/2013שלום שובל,
את הרווח ניתן לסגור באמצעות שחזורי חרסינה (למינייטס) או באמצעים כירורגיים.
תחילה יש לברר את הגורם להיעלמות הרקמה הרכה בין שתי השיניים ובהתאם לכך לקבוע את הטיפול.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צחצוח שינייםשובל08/04/2013
הבנתי שצחצוח שיניים ע״י סודה לשתיה מלבינה את השיניים ,רציתי לדעת אם זה נכון ואם כן אז האם מומלץ לצחצח כל יום עם סודה לשתיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צחצוח שיניים - תגובה
ד``ר עדי אריאלי09/04/2013שלום שובל,
איני ממליץ על שימוש בסודה לשתייה למטרות הלבנת שיניים מחשש לנזק מצטבר בחומר השן. בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)