מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הייחסוי15/11/2011
ליפעמים שק האשכים שלי מאוד מכווץ זה קורה שקר לי או שאני לחוץ מימשהו
ומתי שהשק שלי מכווץ זה גורם לי ללחץ וכאב באשכים
מה אפשר לעשות
אני יצרף עוד תמונות של איבר המין שלי במצבים אחרים כדי לישאול שאלות + תמונות שהיה לכם קל להבחנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
ד''ר אורי גור20/11/2011זה נורמלי וטבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדני14/11/2011
עשיתי בדיקת אולטרסאוונד
כליה שמאלית בגודל ובמבנה תקינים אין אבנים או גושים
הידרונפרוזיס בדרגה קלה
מזה אומר? ומה הטיפול?
יש לציין שבכליה ימנית הכול תקין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר נחום זילבר15/11/2011נראה שזה תקין אולם פני לרופא ששלח אותך לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאממומלץ ניתוח S:HASUI14/11/2011
במחקרים שבדקו שביעות רצון של גברים שעברו את הניתוח נמצא כי הבעיות העיקריות הן ישור שאינו מלא, ישור יתר, הישנות של העקמת מספר חודשים לאחר הניתוח, קיצור של הפין מעבר לצפוי על ידי המנותח ותחושת התפרים מבעד לעור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומלץ ניתוח S: - תגובה
ד''ר נחום זילבר15/11/2011מי שזקוק יבצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר לי ללקחת דקל ננסי למרות שאין לי בעיות בערמונית?ד''ר נחום זילבר13/11/2011
שלום רב
בן 41, אינני סובל מסרטן הערמונית שאלותיי:
לקחתי 8 שנים פרופציה, בשל ההתרעות אל אפשרות- פינסטריד- וסרטן הערמונית הפסקתי השימוש.
כעת לוקח דקל ננסי, האם מותר לי ללקחת דקל ננסי למרות שאין לי בעיות בערמונית, אוPSA גבוה?
האם דקל ננסי יכול לדרום תופעות לואי לערמונית לבן אדם בריא?
האם ניתן להמשיך לקחת פרופציה ללא חשש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופציה - תגובה
ד''ר נחום זילבר15/11/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בשנות ה- 50.AB12/11/2011
אני בן 56, ואחרונה אני מתקשה לשמור על זקפה לאורך מספר דקות ללא פעילות אקטיבית, כלומר גם לאחר שיש לי זקפה, היא נחלשת תוך שניות ללא פעילות אקטיבית מיידית, וקשה עד בלתי אפשרי להחזירה בזמן הקרוב לאחר מכן.
קצת רקע על עצמי - בריא בד"כ, לא מעשן, ללא סכרת, ללא לחץ דם גבוה וללא כולסטרול גבוה.
איזה גורמים אחרים יכולים לגרום למצב הזה, ומה ניתן לעשות לשיפור המצב ?
תודה מראש על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימפוטנציה חלקית-בגיל 50
ד''ר נחום זילבר15/11/2011התיאור שאתה נותן מתאים לדליפה ורידית מהפין. נפילת זקפה וקושי בשמירתה. פנה למומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשך ימיןנמש11/11/2011
לאחר כאבים ודם בזרע התגלה באולטרא סטונד שבראש האפידידימוס הודגמה ציסטה מאורכת של 1 ס"מ ללא נוזל מסביב לאשך וללא הרחבת ורידים ספרמטיים.
מה המשמעות ( סרטני) ומה דרכי הטיפול
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר ציסטה לא גורמת לזה ביכלל
חסוי11/11/2011אני לא חושב שמיציסטות זה ניגרם כי ציסטות לא פוגעות בפוריות ולא גורמות לכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר ציסטה לא גורמת לזה ביכלל - תגובה
ד''ר אורי גור20/11/2011ציסטה היא כיס של נוזל, אינה סרטנית, אינה גורמת לדימום ואינה דורשת טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייחסוי09/11/2011
שלום דוקטור אני בן 16 וחבר שלי הראה לי את איבר המין שלו בזיקפה והיה לו איבר ממש עקום כמו קשת כזואתי שמיתעגלת כלפי מעלה בצורה עקומה ועגולה
ממש עקמת פין וצורת זיקפה עקומה
אני שלחתי לך תמונה של האיבר מין שלי כדי שתביא דעה עים הוא בסדר בצורת הזיקפה שלו ועוד שאלה זה בסדר שהאיבר קצת מעוגל כלפי מעלה
וכמובן לא ממש מעוגל ומעכוער כמו שיש לחבר שלי
אז הינה הפין שלי בזיקפה תן דעה עים הוא בסדר ולא עקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
ד''ר אורי גור18/12/2011יש נטיה קלה כלפי מעלה
נחשב נורמלי
לא צפוי להפריע לתפקוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי טיםול בגלי הלםבני09/11/2011
שמעתי כבר לפני שנה שפרופסור יורם ורדי המציא שיטה לטיפול באין אונות בגלי הלם .
האם זה כמו כוסות רוח למת?
1.מישהו יודע אם שווה לעשות את הטיפול הזה?
כתוב באיזשהו מקום ש 75 % מאלו שלא הגיבו לתרופות לפני הטיפול הצליחו להגיב ולהגיע לזיקפה אחרי הטיפול בגלי הלם וחלק גם לא היו צריכים כדורים בכלל אחרי הטיפול.
2. אפשר להאמין בזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי טיםול בגלי הלם - תגובה
ד''ר נחום זילבר15/11/2011זהו טיפול נסיוני שלפחות עפ"י הנתונים שנמסרו לחלק מהגברים זה עוזר. היות וקרוב לודאי אין בזה נזק(כמו בשאר טיפולים מסוג זה בעצמה נמוכה) ותועלת יש בשיטה זו,אזי ישנם מקומות שהחלו לטפל במיכשור החדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בשתןאבי08/11/2011
לפני 5 ימים הבחנתי במתן השתן בהתחלה צבע חום אדום. נתגלה דם בשתן שדות מלאים ואחרי יומיים ארותצ. 250 ואחכ 50. לוקוצ. 25 ואחר שלילי.אין צריבה במתן שתן. בן 60 ערמונית מוגדלת ולחץ דם גבוה. מטופל ב ALFU CAL .האם מקום לדאגה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בשתן - תגובה
ד''ר נחום זילבר09/11/2011דאגה לא. טיפול אורולוגי-כן. יתכן והדמם קשור לערמונית פנה לאורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףאני07/11/2011
אני בן 32 עם בעיות זיקפה מאז ומתמיד.
ניסיתי הכל בתהליך ארוך כאשר הכל לא עבד חוץ מזריקות שעבדו אבל הופיעו צלקות ופצעים.
הגעתי לשלב שהחלטתי לעשות תותב לפין אבל כל פעם יש לי חרטות .
אני מפחד שאני אצא פראייר ועוד שנתיים לאחר ההשתלה נניח תצא תרופה נניח טיפול דרך הגנים או זריקות ללא תופעות לוואי ואז אני יודע בוודאות שאני יהיה בדיכאון עוד יותר גדול מעכשיו.
מה לעשות?
האם כדאי להמשיך להיות אימפוטנט עוד כמה שנים? כי החיים פשוט בורחים לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימפוטנציה - תגובה
ד''ר נחום זילבר09/11/2011אין סיבה שתוותר בגילך על חדוות חיי המין פרו ורבו ועוד. פנה לאורולוג המומחה בנושא של הפרעות בתפקוד מיני כדי שיאבחן נכון יטפל היטב ואתה תיהנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיורטיקולה בשלפוחית השתןמיקה04/11/2011
לרופא שלום!
אחותי בת 59 בצעה אולטרסאונד בבטן עליונה וגילו לה ששלפוחית השתן בקיבולת גדולה שני דיורטיקולה בגודל עד 21 מ"מ מימין ומשמאל דיורטיקולה קטן
מה המשמעות . והאם מתן תכיפות בשתן נובע מכך ? האם זה יכול להיעלם ?
והאם זה לא מסוכן ומה ניתן לעשות רופאת המשפחה לא התייחסה וגם לא שלחה אותה לאורולוג
מודה לך מראש על תשובתך אם אפשר דחוף כי אחותי בלחץ
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיורטיקולה בשלפוחית השתן - תגובה
ד''ר נחום זילבר06/11/2011לעיתים אם ישנן הפרעות קשות בשתן עוברים ניתוח.פנו לאורולוג קופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי נעימות באיזור הבטן התחתונהל02/11/2011
שלום
אני בת 18, הגעתי לפורום הזה לפני כחודש עם שאלה על בריחות שתן ורצון חוזר ונשנה להפסקת שירותים כל 10 דקות בממוצע. כמו שייעצתם לי ביצעתי בדיקת שתן. היא תקינה לגמרי. גם בדיקת הדם שבצעתי מסיבה שונה לגמרי. אבל הרופא הזכיר משהו מאד משונה. הוא אמר שיש בזמן האחרון הרבה נשים עם אותה הבעיה ושאצל כולן התוצאות בדיקת שתן תקינות. הוא גם אמר שבזמן האחרון (מאז ה"ריב" עם תורכיה) ישנן תחבושות יום-יום מחברה מסויימת שבעצם הטקסטורה שלהן לא תואמות את הייעוד שלהן ושהן גורמות לסיפטומים מהסוג הזה!
רציתי לשאול אם זה בכלל אפשרי? ואם כן אז איך בדיוק??
תודה רבה וסליחה על אורך ההסבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי נעימות באיזור הבטן התחתונה - תגובה
ד''ר אורי גור03/11/2011לא מכיר קשר לתחבושות
אבל - הכי פשוט להחליף סוג ולבדוק מה קורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני כחצי שנה אובחנתי כסובל משלפוחית רגיזהד''ר נחום זילבר02/11/2011
שלום רב,
אני בן 29, לפני כחצי שנה אובחנתי כסובל משלפוחית רגיזה. ניסיתי מספר תרופות להקלה עד שהגעתי לטוביאז 8 מ"ג שבמשך מספר חודשים שיפר את מצבי פלאים. אך בשלושה שבועות האחרונים נראה כאילו הוא חדל מלפעול ושוב אני הולך לשרותי כל 30 דק' בממוצע בשעות היום. מה יכולה להיות הבעיה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחית רגיזה - תגובה
ד''ר אורי גור03/11/2011דלקת?
בעיה אחרת?
אם מפריע והתרופה לא יעילה פנה לבירור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמת הפין מציק מבחינה אסתטיתד''ר נחום זילבר02/11/2011
שלום רב ,בן 30 עם עקמת הפין לצד שמאל.העקמת קיימת מילדות,מעולם לא היו כאבים בחדירה אך מבחינה אסטתית העניין מציק לי וקצת מוריד מהבטחון. הוספתי גם תמונה כדי שתאמר לי מה דעתך,מה זווית העקמת ואם כדאי לתקן או עדיף להשאיר את זה ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת הפין - תגובה
ד''ר אורי גור03/11/2011הרושם שישנה עקמת שמאלה וגם למעלה. לא צירפת תמונות מהצד.
נראה כ-30 מעלות.
ניתן לתיקון ניתוחי בסכויי הצלחה מצוינים
אם מעוניין צור קשר. אם לא ניתן להשאיר ככה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זיקפה ליליתאלמוני02/11/2011
האם ידוע לך על מכונים בבאר שבע שמבצעים את הבדיקה?
אשמח לפירוט
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זיקפה לילית - תגובה
ד''ר נחום זילבר06/11/2011מכבי או אסותא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)