מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שתן מסריח במיוחדאלי25/08/2011
שלום רב
בשבועיים האחרונית כאשר אני משתין אני מריח שהשתן חריף במיוחד ריח שבעבר לא היה ברור לי שלשתן אין ריח פרחים אבל עדיין אני מריח ריח שונה מבעבר ברצוני לציין שמעבר לזה אני סובל משום בעייה שהיאבדרכי השתן כגון צריבה או הפרשה שהיא כמו כן צבעו רגיל תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך להודעה
אלי25/08/2011ברצוני להוסיף כי בתקופה האחרונה אני מרגיש עייפות מרובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להודעה - תגובה
ד''ר אורי גור29/08/2011מציע לבדוק שתן כללית ותרבית- לשלול דלקת
אולי השתן מרוכז מדי - מחוסר שתיה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ריג'יסקןנמרוד25/08/2011
שלום,
קבלתי הפנייה לבדיקת ריג'יסקן ועל דף ההפנייה עצמו ישנו פירוט של הבעיה הרפואית שלי. אני גר במושב קטן, ולכן לא רוצה לבצע את ההפנייה דרך הפקידים במרפאת האם- שאת כולם אני מכיר היכרות אישית.
האם ישנה דרך לקבוע תור לבדיקה שלא דרך מרפאת האם? להתקשר ישירות למכון כלשהו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ריג'יסקן - תגובה
ד''ר אורי גור29/08/2011בהחלט, נסה להתקשר ישירות למכון שינה המבצע את הבדיקה
איני חושב שיזדקקו למשהו פרט לדף ההפניה שבידך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה באשכיםארנון24/08/2011
שלום, אני בן 23 ולפני שבוע קיבלתי מכה מפגיעת כפכף באשכים והתנפח לי טיפה באשך ימין, וזה טיפה נפוח עדיין ועדיין טיפה כואב , נבדקתי אצל רופא משפחה ואמר לי שהכל תקין ונשלחתי לבדיקת US אשכים ויש לי בעיית זקפה וירידה בחשק המיני האם יכול להיות שיש לי נזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לציין
ארנון24/08/2011שכואב לי טיפה בבטן התחתונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכה באשכים - תגובה
ד''ר אורי גור29/08/2011עם התנפח וכואב כדאי לפנות לבדיקת אורולוג ולבצע US בהקדם
לא סביר שהשינוי בזקפה ובחשק קשורים בחבלה- אולי השפעה פסיכולוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתטדה
א30/08/2011תודהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות באפידידימיסרונן24/08/2011
שלום,
אני בן 27.
לפני כשנה ערכו לי בדיקת אולטראסאונד אשכים וגילו ציסטה בראש האפידידימיס השמאלי בקוטר של 0.9 ס"מ, ללא ממצא מוקדי.
לפני מספר ימים עבתרי בדיקה נוספת, והפעם גילו ציסטה נוספת באפידידימיס ימין בקוטר של 0.6 ס"מ. על פי הבדיקה, קוטר הציסטה השנייה נשאר כפי שהוא, אך במישוש אני חש שהוא גדול מכפי שהיה.
רציתי לשאול האם יש לי סיבה לחשוש לבריאותי או לפוריותי. מדוע התפתחו שתי ציסטות בזמנים סמוכים? האם אני צריך לחשוש הן או אחת מהן גדלות?
וגם רציתי לשאול - האם יש חשש כלשהו בנשיאת טלפון סלולארי בכיס המכנסיים?
תודה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות באפידידימיס - תגובה
ד''ר אורי גור29/08/2011לציסטות אין משמעות ואין סיכון לפוריות
לא מוכרת לי הוכחה שקרינה מטלפון משפיעה על האשכים - למרות שבהחלט יתכן כי יש קשר כזה שטרם הוכח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בשתןמתן23/08/2011
שלום,
אני בן 18, ויש לי בעיה שנמשכת כבר כמה חודשים. כאשר אני מסיים להשתין, נשארות לי עדיין כמה טיפות שמטפטפות ואני חייב לנגב את קצה הפין עם נייר טואלט, כדי לייבש את טיפות הללו. למה זה קורה? האם זה בעיית סוגרים?
תודה,
מתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בשתן - תגובה
ד''ר נחום זילבר02/09/2011אם זה הופיע בפתאומיות לאחרונה פנה לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעירון23/08/2011
שלום,
יש לי תוצאות של בדיקת זרע, האם זהו הפורום המתאים לקבלת חוות דעת עבור התוצאות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע - תגובה
ד''ר אורי גור29/08/2011שלח ואנסה לענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתוצאות שלי
ירון30/08/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתוצאות שלי - תגובה
ד''ר אורי גור01/09/2011נפח, ריכוז, תנועה, מורפולוגיה - טובים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהסהר22/08/2011
שלום רב
אני בו 37 סובל מדלקת בערמונית ומטופל בטמסולין לאחר טיפול בכדור 3 שבועות שמתי לב שאני שופך אז לא יוצא לי בכלל זרע מה הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה - תגובה
ד''ר אורי גור29/08/2011תופעת השפיכה לאחור בהחלט מוכרת בטיפול בטמסולין
הזרע נשפך לשלפוחית השתן ואינו נפלט
יש הטוענים כי תופעת לוואי זו היא רמז לטיפול מוצלח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת טסטוס'טי22/08/2011
גבר בן 60 בריא שמרגיש ירידה בחיוניות ובתפקוד המיני - כל הבדיקות הרלוונטיות בסדר גמור. האם יזיק לו לקחת משחת טסטוסטרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחת טסטוס' - תגובה
ד''ר אורי גור29/08/2011על פי רוב תופעות לוואי קלות ולא שכיחות
יש לוודא כי אכן בוצעו מראש כל הבדיקות הרלוונטיות
וכן להקפיד על מעקב מעבדתי וקליני
בכל מקרה מחייב מרשם רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שורף בפין בעת סיבון במקלחתלירון21/08/2011
בני בן ה-5 מתלונן מזה זמן רב שכאשר אנחנו מסבנים אותו במקלחת והסבון מגיע לחור שבאיבר המין אז שורף לו. מעבר לכך אין כל תלונות אחרות , לא שורף בעת מתן שתן ואין כאבים אחרים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אורי גור29/08/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אורולוגיה_ילדים' id=link]אורולוגיה ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקין או לא תקין?שי20/08/2011
אני בן 18 עוד לא קיימתי יחסי מין, אבל יש לי בעיה שמטרידה אותי - כשאיבר המין שלי עומד הוא עומד ממש מקביל לגוף ונוקשה מאוד, וכשאני מנסה לכופף אותו למטה, כאילו להגדיל את הזוויות שלו מהגוף שלי אז אני כמעט ולא מצליח וזה כואב לי. 1) האם זה נורמלי? 2) אם כן, איך אקיים ככה יחסי מין? זה בלתי אפשרי! בבקשה עזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין או לא תקין? - תגובה
ד''ר נחום זילבר21/08/2011פנה בהקדם . רופא משפחה יעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר נחום זילבר
שי21/08/2011תודה רבה אבל שתי שאלות:
1) על פניו זה נראה בעייתי?
2) מה זה יכול להיות לדעתך? וממה זה נגרם? מה הטיפולים?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר נחום זילבר - תגובה
ד''ר נחום זילבר02/09/2011לא נראה בעייתי אבל רופא צריך לראות זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיקפה בעת בדיקת רופאיניב19/08/2011
הייתי אצל רופא שבדק לי אתת האשכים במהלך הבדיקה התעוררה לי זיקפה חזקה, שלא השתחררה עד לסיום הבדיקה.
אני יכול לומר במאה אחוז שאיני נמשך לגברים וכד'
מישהו יודע מה הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיקפה בעת בדיקת רופא - תגובה
ד''ר נחום זילבר19/08/2011זה קורה לפעמים. אל תתרגש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוופהההאנונימי18/08/2011
שלום אני צריך עזרה דחוף אני מרגיש בתוך השק כאילו ליד האשחים שלי איזה שתי גולות קטנות כאלה מין שתי כדורים תגידו לי מה זה בבקשה?!!? דחוףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוופההה - תגובה
ד''ר נחום זילבר19/08/2011יתכן דלקת באפידידימיס. פנה לאורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הכנסת סטנט כאבי עזיםאריק17/08/2011
שלום רב,
אתמול הוכנס לי סטנט עקב אבן בכליה שמאל.
היום הוציעו את הקטטר ומאז כאבי תופת בעת מתן שתן, מה ניתן לעשות למנוע את הכאבים???
אני לוקח ספסמלגין ואופטלגין והכאבים לא נעלמים...!!!
אודה על עזרתכם הדחופה.
בכבוד רב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הכנסת סטנט כאבי עזים - תגובה
ד''ר נחום זילבר19/08/2011שתיה מרובה בקש סדורל מהרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטהגרמי17/08/2011
מצאו לי ציסטה בכליה בגודל 1.5 ס"מ? רציתי לדעת אם אמורים להיות תסמינים לזה? והאם זה מסוכן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה - תגובה
ד''ר נחום זילבר19/08/2011אין תופעות ולא מסוכן.בדיקה חוזרת עוד שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב יעוץ דחוףא.רביב17/08/2011
ליפני כחודש גיליתי כאב חזק ברגע שיש זקפה וגם שינוי צורתו של האיבר . במשך הזמן זה רק מתעקם יותר .קראתי באינטרנט על שבר בזין זה נראה לי הכי מתאים למה שקרה לי . מה אני עושה .למי ליפנות בבקשה עזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב יעוץ דחוף - תגובה
ד''ר נחום זילבר19/08/2011זה מתאים למחלה פירוני. פנה לאורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)