מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דלקת חוזרת ביותרת האשךמור01/03/2010
שלום רב,
השבוע התחילו אצלי כאבים באשכים ואובחנה דלקת ביותרת אשך שמאל לאחר US.
יש לציין כי לפני שנה בדיוק לקיתי בדלקת זו באותו אשך גם כן.
ב2 המקרים טופלתי באנטיביוטיקה.
מדוע הדלקת חזרה והאם יש סיכוי לפגיעה בפוריות?
האם 5 ימים של טיפול אנטיביוטי (דוקסילין) מספיקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור
ד''ר אורי גור09/03/2010תיתכן הפרעה /חסימה במעבר השתן הגורמת לדלקות חוזרות.
לרוב אינו פוגע בפוריות
משך הטיפול המקובל הוא ממושך יותר.
מציע לפנות לאורולוג לבדיקה והתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדלים בשיטות טיפול בוריקוצלהלךער01/03/2010
אני רוצה לדעת מהם ההבדלים בתוצאות שיטות הטיפול בוריקוצלה
בין אמבוליזציה לבין ניתוח .
אני אשמח אם תענה על שאלתי :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצל
ד''ר אורי גור09/03/2010סיכויי הצלחה גבוהים, דומים.
ניתוח דורש הרדמה (לרוב כללית), מבוצע לרוב במסגרת אשפוז יום. מספר שבועות החלמה (המנעות ממאמצים). שיעור סיבוכים נמוך (לרוב לא משמעותיים).
אמבוליזציה מבוצעת דרך צנתור. גם כאן שיעור סיבוכים נמוך (אך מסוגים אחרים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארטרוטקפוצי01/03/2010
שלום
אני שואל לגבי אבי בן 83 ,סובל משחיקת סחוס ולא יורד מהבית בשל כך.
הרופאה הגריאטרית ניסתה כדור "ארטרוטק" 75 מ"ג ,אבל עקב קריאטינין 2 חוששת מהמשך הטיפול ,גם לאחר הפסקת הטיפול נשאר הקריאטיניןגבוה 1.9 .
היא הסבירה לי שה"אררוטק" עלול להחריף את אי ספיקת הכליות !!!
זה עזר לו נגד הכאבים מאוד !!!!!!!
האם זה כל כך קריטי ???
מה דעתך ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוצי
ד''ר אורי גור09/03/2010הגעת לפורום הלא נכון!
התייעצי עם נפרולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומניק 0.4 וכאב בטן תחתונהטופי01/03/2010
שלום רב
אני נוטל אומניק 0.4 זה שנתיים. לאחרונה אני רץ די הרבה לשירותים ויש לי כאב בבטן תחתונה בזמן הטלת שתן. האם אני יכול להכפיל את המינון או שזה עלול להזיק?
בתודה מראש
טופי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טופי
ד''ר אורי גור08/03/2010המינון הוא 0.4 מ"ג פעם ביום
אם הופיעו תכיפות וכאבים מציע לפנות לאורולוג ולברר מה השתבש ומה יש לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות שתןאבי01/03/2010
האם בדיקת שתן כללית ותרבית - יעידו על מחלות המועברות במגע מיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר אורי גור09/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרע זהובronen28/02/2010
שלום...כבר יותר מחצי שנה שיוצא לי זרע צהוב ולפני זה זה היה בצבע לבן ... האם זה יחלוף לבד או שאני צריך לקחת אנטיקביוטיקה או משהוא ?כי זה כבר יותר מחצי שנה!!! (בן 15)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשובב..
ronen28/02/2010יש לציין שאני משתמש בריקוטאן (נגד חצ'קונים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן
ד''ר אורי גור09/03/2010אם אין סימנים של הפרשה או צריבה- כדאי פשוט להתעלם מהצבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה חשובהיוני27/02/2010
כי איני מתפקד מינית ואני מרגיש כי כל הטסטוסטרון שלי שואף לאפס בעקבות נטילת רואקטן כשהייתי נער?
התחלתי לראות על זה כתבות ודיבורים ברשת, ופתאום7 שנים של סבל מתחברים ופתאום נראה כאילו יש לזה סיבה.
האם מוכר לך ? מה אפשר לעשות בנידון?איזה בדיקות אולי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוני
ד''ר אורי גור28/02/2010בדיקות דם לרמות הורמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףשאול27/02/2010
שלום
הנני סובל כבר 15 שנים מדחיפות ותכיפות במתן שתן המלווים בכאבים במותן ימין
לרוב הכאב יורד נעלם לאחר ההתרוקנות , קם בלילה ,זרם שתן איטי מפוצל , טיפטופים
עברתי רופאים רבים ולא נמצאה אבחנה חד משמעית .ציסטרוסקופיה תקין,אורודיטנמיקה .
כל בדיקות השתן לאורך כל השנים תקינות גם התרביות.
הביופסיה מהשלפוחית מראה דלקת בחלק מהשלפוחית ,קיבלתי המון תרופות ושום
דבר לא עזר.
עברתי בתקופה הזאת את כל הבדיקות הנדרשות.
אינני יכול להמשיך לחיות ככה ,מגיל 26 אני סובל .
מה תוכל להמליץ לי להמשך טיפול
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאול
ד''ר אורי גור28/02/2010עברת 15 שנה והרבה רופאים ובדיקות - לא אוכל לעשות נס דרך הפורום
מציע לך לפנות עם תוצאות הבדיקות שעברת עד כה לאורולוג להחלטה על המשך בירור וטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון ?פוצי27/02/2010
שלום
בזמן האחרון יש קצף האסלה לאחר מתן שתן
נתתי שתן לבדיקה והנה התוצאות :
Glucose mg/dL Normal
Ketones mg/dL NEG
Protein mg/dL NEG
Blood mg/dL NEG
Leukocytes Leu/uL 25 TRACE
Nitrite NEG
pH 5.5
Urobilinogen mg/dL Normal
Bilirubin mg/dL NEG
Urine,Culture negative
התוצאה מראה -שלילי !!!
האם זה מספק ,בדיקה חד פעמית ?
ממה יכול לנבוע קצף ,אם לא מחלבון ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוצי
ד''ר אורי גור28/02/2010ניתן לחזור על הבדיקה בזמן שיש קצף ולוודא כי אין חלבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצות שק האשכיםיואב26/02/2010
התכווצות שק האשכים יש סיבה לדאגה מה זה יכול להיות אני לוקח אתופן האם זה יכול להיות ראוי לצין שאני מתאמן ועושה הרבה מאוד ספורט ומשקולות כל יום וכרגע הפסקתי להתאמן כבר חודש וזה לא עובר.
תודה רבה וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ד''ר אורי גור26/02/2010לא מוכרת לי התכווצות של שק האשכים
אם אין באשכים עצמם כאבים או נפיחות/נוקשות - אין סיבה לדאגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרוצלה, עקמת בגבאנונימי26/02/2010
האם שני גורמים אלו יכולים להשפיע על איכות הזקפה? האם יש סכנה לאיבוד זיקפה בעקבות ניתוח לטיפול בהידרוצלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרוצלה
ד''ר נחום זילבר26/02/2010אין השפעה על הזקפה בעקבות הידרוצלה או עקמת בגב. לעיתים אחרי ניתוח ישנה תקופה של ירידה קלה וחזרה מהירה לזקפה תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה קורטיקליתמשה.ר25/02/2010
התגלה באולטרה סאונד ,שתי ציסטות קורטיקליות בגודל 1.0 ו-2.0 ס"מ. מה המשמעות והאם יש מקום לדאגה. בדיקות הדם והשתן תקינות.מאוזן ע"י כדורים ללחץ דם וכולסטרול.בן 63 ,משקל 74 .אודה מאוד לתשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה
ד''ר נחום זילבר26/02/2010זהו מצא די שכיח. אין מקום לדאגה. יש לבצע מעקב אולטרסאונד בעוד שנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בדאולטרסאונד כליות ודרכי שתןצח25/02/2010
בן 46 . בריא בד"כ.
עקב צורך למתן שתן מספר פעמים בלילה
נעשתה בדיקת אולטרסאונד .
התקבלה התוצאה הבאה:
כלייה ימנית : באורך 11 ס"מ בגודל ומבנה תקין ללא עדות לאבנים
או הידרונפרוזיס.בקוטב תחתון תהליך ציסטי בגודל 3.5 ס"מ
כלייה שמאלית :באורך 12 ס"מ בגודל ומבנה תקין ללא עדות לאבנים
או הידרונפרוזיס
שלפוחית שתן: כיס שתן בקיבולת טובה עם דפנות חלקים ללא סימני דלקת או אבנים
ערמונית: בנפח 17 סמ"ק
אודה על פיענוח הבדיקה ובמיוחד עניין הציסטה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איציק
ד''ר אורי גור25/02/2010בדיקה תקינה.
ציסטות פשוטות בכליות הן ממצא שכיח וחסר חשיבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר גור..המשך
צח25/02/2010תודה על התשובה .
אני מבין שהבעייה של מתן שתן מספר פעמים בלילה לא קיבלה מענה בבדיקה הנ"ל.
מה ניתן לעשות בכל זאת ?
הבעייה מטרידה וגורמת לשינה גרועה בלילה.
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצח
ד''ר אורי גור26/02/2010מציע לפנות לאורולוג ולפרט את התסמינים
הטיפול לרוב התנהגותי + תרופתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אנדרו פינס עובד?ד''ר נחום זילבר25/02/2010
יצא לי כבר לשאול במס' פורמים של רופאים מכובדים.
האם מכשיר האנדרו פינס עובד?...לא קיבלתי תשובה נורמלית מאף רופא מכובד ככל שיהיה.
אני לא מבין למה. אם לא יודעים..תגידו לא יודעים. אבל לפחות תנו תשובה נורמלית.
הרי למה פתחתם את הפורום הזה אם לא בשביל שאלות כאלה...ותעשו טובה בלי תשובה
בסגנון של "הכל בראש שלך"...תנו לפחות תשובה עניינית.
יותר ויותר שאלות צצות בנושא של האנדרופינס ואין מי שייתן תשובות.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהלן יגאל
עמית14/08/2013אני משתמש באנקו פינס כבר כחודש ואני יכול לומר לך שכן זה עובד. הפין שלי ארך בס"מ מאז השימוש והזקפה יותר חזקה מאי פעם. גם העובי אפשר לומר התעווה..
בכל אופן זה כן עובד ונשאר לי עוד חודשיים לסיים עם האנדרו פינס מן הסתם כי אני רוצה לפחות שיגדל לי ב-3 ס"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיגאל
ד''ר אורי גור25/02/2010לא מכיר את המכשיר
לא מופיע כאמצעי טיפול מקובל בספרות האורולוגית המקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אולי אתה לא מכיר אותו.. אבל
יואב09/03/2010אתה רופא. למדת את המקצוע, אתה בקיא בתהליכים הפיזיולוגיים של הגוף. האם דבר כזה הוא אפשרי מבחינה רפואית? האם הפעלת לחץ מתון וממושך של שעות ליום, יכול בסופה של חצי שנה לגרום ליצירת רקמות נוספות באיבר המין? זו שאלה שכן צריכה להיות לך תשובה אליה, וכן צריכה להימצא בספרות האורולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיואב
ד''ר אורי גור09/03/2010לא סביר.
לא ממליץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדרו פינסיוחאי25/02/2010
האם המכשיר באמת לא עובד?
האם נתקלתם בפציינטים שהשתמשו במכשיר?
האם המכשיר גורם לבעיות?
ואם כן, אלו בעיות?
אני תוהה אם לקנות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוחאי
ד''ר אורי גור25/02/2010לא מכיר
לא נתקלתי בפציינטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)