מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נפיחות באשךמיכל10/02/2010
תודה על תשובתך המהירה-
הבעיה: אשך אחד מוגדל מאוד - ילד בן 12
האם לפי תשובתך לא לעשות דבר?
שלום רב,
שני האשכים נמצאים בשק האשכים
מימין נראה הידרוצלה קל והאשך במבנה סונוגרפי תקין
שמאל ציסטה קטנה 0.3 באפידידרמיס. האשך במבנה סונוגרפי תקין.
זרימת דם תקינה
אנא מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
ד''ר אורי גור10/02/2010לפי תשובת הסונר נראה שהאשכים תקינים ולא ברור מדוע אחד נפוח
יתכן גם בקע מפשעתי?
מציע לפנות עם התשובה לאורולוג לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלהחחחח09/02/2010
שלום רב, בן 33 עם בעיות בספירת הזרע (יש 80 מיליון זרעונים, אבל 95% מבנה פגום) יש בעיות בכניסה להריון (אצל האשה הכל בסדר) . אני מרגיש חום באזור האשכים, האם זה מסמן על בעיות בשק האשכים? האם כדאי לצלם שק האשכים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא , לא.
ד''ר אורי גור10/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מבין מה קורה איתי!דני09/02/2010
שלום!
אני לא יודע מה קורה איתי!
אני כולה בן 23 ובפעים האחרונות שקימתי סקס אני סובל מגמירה ממש מוקדמת! (לפני שהתחלנו להתפשט)
ואחר כך אני לא מצליח להחזיק זיקפה מספיק חזקה בשביל חדירה וגם אם כן אני גומר שוב אחרי כמה דקות (הרבה לפני מה שאני רגיל).
כשאני מאונן יש לי זיקפה חזקה אבל קשה לי לשמור עליה בלי גירוי תמידי...
זה התחיל לי אחרי חודש ללא קיום יחסי מין, ועם שתי בחורות שונות במספר פעמים שניסינו לקיים סקס. לא עברתי איזשהו משבר נפשי ולא הייתה לי שום סיבה לחששות במיטה.
בעבר לא היו לי שום בעיות והיו לי ביצועים טובים במיטה.(אני לא מעשן)
אני אובד עצות, לצערי אני גם כרגע בחול ולא יכול להבדק...מה זה יכול להיות? יש משהו שאני יכול לקחת? או דברים שאסור לי לקחת? (חשבתי על ויאגרה או סיאליס שלא גורמות לנזק או תופעות לוואי)
בעיקר חשוב לי לדעת מה זה יכול להיות והאם יש צורך לפנות לרפואה בכל מחיר על מנת למנוע נזק
תודה מראש
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דני
ד''ר אורי גור09/02/2010אין צורך לדאגה
קרוב לודאי יחזור לקדמותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עושים בינתיים?
דני10/02/2010תודה רבה!בהחלט הרגעתה אותי קצת אך...
מה זאת אומרת? זה כבר חודשיים ככה...זה משהו שפשוט קורה?! אין שום דבר שאני יכול לעשות בדבר או שפשוט מחכים...כמה זמן? יש צורך או שאפשר להיעזר בינתיים בטיפול תרופתי?
קיים איזשהו מאמר שאני יכול לקרוא על התופעה!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
ד''ר אורי גור14/02/2010ניתן להיעזר בטיפול תרופתי.
איני משוכנע שחובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה?!אבי09/02/2010
שלום רב ד"ר.
אני בן 33 נשוי 5 שנים בלי ילדים .
אני אחרי פגיעה בגב מלפני כ10 שנים .כתוצאה מהפגיעה בגב אני סובל כרגע מזקפה חלשה מאוד. ואחרי בדיקת זקפה אומנם התוצאה סובל מאי זקפה או בכלל זקפה חלשה מאוד .
אני מנסה לקיים יחסי מין עם קצת שיפור תרופות כמו טרזודיל וסיאליס .
כול כמה חודשים מצליח לקים יחסי מין פעם אחד ועם חצי זקפה וחצי חדירה עם עזרה מאשתי לדחוף את אוויר המין בפנים . ומצליח לשפוך בפנים .
אשתי נכנסה להריון לפני 3 חודשים .
אגב בקשר לזרע אצלי זה תקין . ואני קצת מבולבל ןלא מרגיש נוח בקשר להריון .
שאלתי לכבודך האם אשתי יכולה לכנס להריון בתנאים הנ"ל . ואם כן איך זה . ??
ואני מודה על כול עזרה ותשובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד''ר אורי גור09/02/2010אם הצלחת לקיים יחסי מין ולהביא לשפיכה בנרתיק , ולדבריך הזרע נמצא תקין, אז בהחלט יתכן הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה אצל אורולוגא09/02/2010
שלום
אני מאוד נבוך כשבודקים לי את האשכים וזה לא משנה אם זה רופא או רופאה ואני לא יודע מה לעשות כי כל פעם שבדקו לי יש לי זקפה וזה מביך אותי האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד''ר אורי גור09/02/2010לכן אין מה להיות נבוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פליטת נוזל מהפין בזמן הטלת צואהמני08/02/2010
שלום ברכה
אשמח אם תוכלו להסביר לי תופעה מוזרה שמתרחשת אצלי מדי פעם בעת הטלת צואה.
אני בן 22 ולפעמים נפלט לי מהפין נוזל לבן צמיגי במקצת בעת הטלת צואה. הנוזל מזכיר קצת את נוזל הזרע. והכמות שיוצאת לא כל-כך גדולה. (פחות מהכמות שיוצאת בעת גמירה).
מהו הנוזל הזה?
האם זה בסדר, או אולי מצריך טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מני
ד''ר אורי גור08/02/2010מעט נוזל סיכה המופרש מבלוטות הסמוכות לשופכה.
אינו מצריך טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק ירודלולה07/02/2010
שלום רב. בעלי בן 32, בעל מבנה גוף גדול. בארבע השנים האחרונות חלה ירידה משמעותית בחשק המיני שלו. תוצאות בדיקות הדם שלו הן:
SHBG - 9.4
FREE ANDROGEN INDEX - 106.7
TESTOSTERONE- TOTAL - 10
אציין כי אין בעיה בזיקפה ובשפיכה, רק בחשק לקיים יחסי מין. האם תוצאות אלו יכולות לרמז על הסיבה?
לתשובתכם אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה
לולה09/02/2010מדוע לא עונים לי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלולה
ד''ר אורי גור09/02/2010נראה שרמות תקינות
יש להשוות לערכי הנורמה של המעבדה
לכן כנראה לא מסביר את העדר החשק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע וניתוחצחי07/02/2010
בס"ד
שלום,
אני בן 19 סובל מווריקוצלה בדרגה 2 ואלה תוצאות בדיקת הזרע שביצעתי לפני שבוע:
General:
volume: 3ml
viscosity: normal
wbc: 0 *10^6/ml
abstinence : 4 days
ph: 7.7
agglutination: no
round cells : 0 *10^6/ml
sperm count:
total count: 135 * 10(6 /ml
total sperm no: 405 * 10(6) / ejaculate
motile cells : 55 *10(6) / ,ml motility:41%
prog.motile 45 *10(6) /ml prog. mot : 33%
type of motility : medium-fast viability :%r
morphology (kruger strict criteria)
abnormal sperm cells : 90 % (normal value =<86%
normal sperm cells : 10 % (normal value=>14%
% :head - partial acrosome : % lack of acrosome
other head anomalies:%
midpeace anomalies : %
tail anomalies : %
multiple abnormalities : %
האם בדיקת הזרע תקינה והאם לפי דעתך יש צורך לעשות ניתוח במצב הנוכחי. ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישראל
ד''ר אורי גור08/02/2010ניתן לקרוא חלקית
רוב הנתונים מצויינים
רק אחד מעט נמוך
לא מצדיק לעבור ניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שלום שאלה נוספת:
צחי08/02/2010בס"ד
ד"ר איזה מהנתונים נמוך? תוכל לציין לי בבקשה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורפולוגיה
ד''ר אורי גור09/02/2010צורת התאים רק 10% וצריך להיות לפחות 14% כך שכנראה לא מאד משמעותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הגדלת איבר המין...יואב07/02/2010
לרופאים שלום, לא אכנס עכשיו לשיקולים שלי ולגודל איבר המין שאלה, השאלה שלי היא כזאת :
האם אתם מכירים את מכשיר האנדרו פינס להגדלת איבר המין? קראתי עליו ברחבי האינטרנט ועושה רושם שהוא אמין. בנוסף יש לו תעודות אחריות רפואיות, ואומרים שהוא מומלץ ע"י אורולוגים.
תוכלו לעזור לי ולהביע חוות דעתכם עליו?
תודה,
תום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכל בבקשה להרחיב?
יואב07/02/2010אני אוכל בבקשה להבין מדוע הינך לא ממליץ על זה? עשיתי באמת מחקר קטן שלי על הנושא, וקראתי המון בפורומים בחו"ל וכאן - ואני חייב לציין שזה באמת נשמע אמין. אנשים רבים דיווחו שאכן היתה גדילה.. אתה חושב שהכל זיוף אחד גדול? קשה לי להאמין.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אורי גור היקר
יואב07/02/2010תוכל רק לציין אם נתקלת בפציינטים שהשתמשו במכשיר הנ"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נתקלתי
ד''ר אורי גור08/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני רוצה לדעת...
andy23/04/2010שלום לך יואב. אני גבר בן 30 הנושא הנ''ל מאוד מעניין אותי כמוך סרקתי המון אתרים, קראתי המון דברים בכל השפות שאני יודע. כמו שאמרת המכשירים האלה נראים די אמינים. אבל בכל זאת אני מחפש תגובה מבן אדם אמיתי שניסה את המכשיר. האם בסוף רכשת אותו או אולי מכיר מישהו שרכש? מה ההישגים? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ
ליאור17/01/2011להתייחסותכם רופאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ - תגובה
ד''ר אורי גור18/01/2011אני לא מכיר מישהו שניסה.
ממה שמוכר בספרות המקצועית - לא אמצעי מקובל. מציע להימנע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באיבר מין של בני בן 5שרית06/02/2010
בני בן ה - 5 מתונן מזה חודש על כאבים חזקים בבולבול
בדיקת שתן תקינה, כולל בדיקה של רופא ילדים שטען שלמעט העובדה שהחור קטן הוא לא רואה בעיה. אך אני מודאגת, בני "מחזיק" כל הזמן באיבר מינו ומתלונן בעיקר בזמן מתן שתן.
מה עושים ? האם בזה גלל שחור השפיכה קטן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 5
ד''ר אורי גור07/02/2010כדאי לשלוח בדיקת שתן לשלול דלקת
אם אין- בהחלט יתכן שהכאבים נובעים מהיצרות פתח השופכה
מומלץ לפנות לבדיקת אורולוג להתרשמות והחלטה על הצורך בטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלהאורי06/02/2010
שלום, בן 41 סובל מחוסר חשק מיני, בבדיקות רמות טסטוסטרון נמוכות ויש תסמיני דיכאון קל, עייפות וכאבי פרקים למניהם.
שאלות:
1. כיצד מאבחנים את הוריקוצלה?
2. אשמח לחו"ד של אנשים שעברו את הטיפול, לאורך זמן האם הטיפול שווה העלות?
3. חו"ד רופא הפורום בנושא ביצוע ההליך.
4. האם יש מימון ע"י קופ"ח? ביטוחים משלימים וכו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצלה
אורי06/02/2010שכחתי לציין בבדיקת ערכי הזרע, הערכים נמוכים ואיכות לא טובה.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוריקוצל
ד''ר אורי גור07/02/2010וריקוצל מאובחן בבדיקה גופנית על ידי רופא אורולוג
נהוג לנתח בעיקר במקרים בהם יש הפרעה בפוריות
הניתוח פשוט יחסית - ישנן מספר אפשרויות
פנה לבדיקה והתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאיתן05/02/2010
שלום רב
מה מבין הבאים נוטה יותר להמריץ זקפה: שקדים, בוטנים או אגוזים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איתן
ד''ר אורי גור07/02/2010לא מוכר לי קשר למאכלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מערכת חיסוןזולטאר05/02/2010
האם מערכת חיסון יכולה ל"הפוך" זיהום, הנכנס לשלפוחית השתן דרך צינור השופכה, ל"אבן" ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבן
ד''ר אורי גור07/02/2010לעתים יכולות להיווצר אבנים בשלפוחית השתן כתצאה מזיהומים, לרוב עם הפרעה מלווה בהתרוקנות השתן. לא בהכרח קשור למערכת החיסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליפת שתןגידי05/02/2010
שלום! אני בן 75. הבעיה היא בתחום השתן: א. אני נאלץ להשתין לעתים קרובות ובשנים האחרונות אני מקבל כדורי קסטרל (אחד ליום). זה מאפשר לי חיים סבירים ביום. בלילה אני קם פעם-פעמיים ונרדם מייד אח"כ. עם כל זה אני יכול לחיות בשלום. לאחרונה יש לי דליפת שתן, המופיעה כטפטוף בתחתונים או בפיג'מה. לא זרימה של ממש. זה כבר ממש מפריע לי. תופעת הטפטוף קיימת כבר כשנה והיא נעלמת לפעמים וחוזרת שנית. שאלות: מה גורם לטפטוף? האם הוא קשור להשתנת היתר? אלו בדיקות צפויות לי אצל האורולוג? איזה טיפולים יכולים להיות לתופעה? האם יש מצבים שאין להם טיפול? אודה לכם אם תעבירו לי את התשובה לדוא"ל שלי (נוסף על הפרסום באתר)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידי
ד''ר אורי גור07/02/2010דליפת שתן יכולה לנבוע מבעיות הקשורת בשלפוחית השתן (כגון פעילות יתר), בחסימה למעבר השתן הגורמת להפרעה בהתרוקנות, או עקב פגיעה בסוגר - לרוב עקב ניתוחים
מרבית הבעיות ניתנות לפתרון תרופתי או ניתוחי
מציע לפנות בדיקת אורולוג ותכנון הבירור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קטטר לגברמאיר04/02/2010
האם יש מצבים שלא ניתן להחדיר קטטר לפין מה הסיבות ומה עושים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיף להתמודד עם קטנות מאשר גדולות
רועי23/08/2014מאיר שלום,
נכון שזה רע ולא טוב לחשוב על צינטור עצמי כל כמה שעות
זה נוגד את חוקי הטבע
אבל החלופה ללכת לעשות קטטר, לטפל בבעיה ואז לחזור למצב הרגיל שלך
לא בהכרח תפטור אותך מלעשות צינטור עצמי בעתיד.
עדיף להתמודד עם זה שזה קטן
לאזור כוחות ולהתקדם.
אני בחיים הייתי לסרוגין קרוב לשנתיים עם קטטר בבטן
וגם צינטרתי את עצמי מספר פעמים ביום.
תאמין לי שעדיף צינטור על קטטר פי מיליון!
תתמודד עם זה
זה לא פשוט
אבל עדיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקטטר
ד''ר אורי גור07/02/2010לעתים היצרות בשופכה או הגדלה משמעותית של הערמונית מונעות אפשרות להכנסת קטטר
ניתן לעתים לבצע הרחבה של השופכה או להכניס קטטר סופרה-פובי (דרך הבטן)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)