מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אבן בכליהחיים06/01/2010
שלום רב,
עברתי לפני שלש שנים טיפול חודרני להוצאת אבן בכליה דרך הפין (אין לי מושג איך קוראים לסוג טיפול הזה), הרופא בזמנו אמר שהוא לא הצליח להוציא אבל הוא הזיז את האבן והיא כנראה תצא מעצמה, זה מה שקרה, השאלה היא האם בטיפול החודרני הזה יכול להיות שניזוק אצלי משהוא בפין שגורם לכך שאשתי לא תיכנס להריון?
יש לנו 3 ילדים בריאים וחמודים, זה כבר שלש שנים שאשתי ואני מנסים להביא ילד נוסף, חשבנו בהתחלה שהבעיה אולי בביוץ אשתי הלכה לרופאה קיבלה תרופות לסידור הביוץ כמו כן גלולות לשיפור הביוץ וכו' זה לא עזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ח
ד''ר נחום זילבר10/01/2010לא. בד"כ אין קשר לטיפול שכזה אלא אם כן, בוצע גם חיתוך של צוואר שלפוחית השתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בזרעגוגו06/01/2010
שלום,
לפני כ 5 ימים גיליתי דם בזרע (אחרי מין קצת אגרסיבי) וזה ממש הפחיד אותי אבל מכיוון שלא הרגשתי כאבים לא עשיתי כלום בעניין.
אחרי כיומיים התחלתי להרגיש צריבה במפשעה השמאלית שהלכה ונחלשה והיום יש שם תחושה קלה של אי נעימות.
ממה זה יכול לנבוע והאם צריך לדאוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב
ד''ר נחום זילבר10/01/2010הסיבה שציינת מוכרת וידועה המשך לעקוב
אין קשר לצריבה במפשעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין חשקשוש06/01/2010
שלום
לבעלי אין חשק מיני מזה כחודש וחצי בערך הוא מקבל כדורים קסנקס XR0.5 כל יום כבר 15 שנים והרבה פעמים במהלך המין זה נןפל לו הוא לוקח כדורים לזיקפה מהרופה ובתקופה האחרונה
אין לא חשק הוא בגיל 55 הבעיה העיקרית שזה פוגע בחיי המין שלנו ואני אישה שחשוב לה המגע מיני אני מוצאת את עצמי מתוסכלת מכל זה היו המון מקרים שהוא היה צריך לעשות ביד כדי שזה יעמוד לו אחרי שהוא נופל זה כבר כמה שנים וכל פעם שדיברנו על זה הוא אמר שזה בסדר והוא לא מבין על מה אני מדברת (אני אוהבת לגמור בקיום ). אשמח אם תענו לנו הבעיה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בליבידו
ד''ר נחום זילבר10/01/2010יתכן וזה קשור לקסנקס.
יש לברר את הירידה בליבידו. יתכן וישנה בעיה הורמונלית.
ממליץ לפנות לאורולוג המטפל בתחום זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית זיקפהאנונימי06/01/2010
אני סובל מבעיית זיקפה..
לאורך כל המשחק מקדים הפין עומד ללא כל בעיה אך רגע לפני שאני בא במגע עם הנרטיק הוא יורד ואז אני לא מצליח להעמיד אותו.. מה עושים ???
יש לציין שיש לי זקפה כול בוקר וכול פעם כשאני מאונן ללא בעיה... יכול להיות שזה פסיכולוגי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שככתי..
אנונימי06/01/2010יש לציין שאני בן 20
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא
ד''ר נחום זילבר10/01/2010זו בעיה פסיכולוגית פנה לסקסולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פין עקוםאלי05/01/2010
שלום
אני בן 28 נשוי באושר.
לפני שנתיים וחצי עברתי באיכילוב ניתוח עקב עקמת פין.
מבחינת העקמת- לא עברה, הפין עקום באותה זוית כמו לפני הניתוח.
מבחינת יחסי המין- זה מעוד מפריע לאשתי ( טוענת על לחץ וכאבים וחוסר נוחות).
מבחינתי, זה גם לא כל כך נוח, לפעמים זה גם כואב במיוחד שאנחנו מקיימים יחסים יום אחרי יום וביום השני יש לי כאבים חזקים שגורמים לי להפסיק באמצע.
לאחר הניתוח הייתי אצל האורולוג שלי, ואמר שהכל בסדר ושאני ארגיש בהבדל לאחר זמן, זאת מאחר שבאותם ימים הייתי בזמן החלמה.
לאחר מכן לא חזרתי לאורולוג, מפני שלא היה לי ממש זמן וגם מפני שקצת חששתי מניתוח נוסף.
כרגע הגעתי לנקודה שאני חייב לטפל בבעיה.
האם ניתן לבצע ניתוח נוסף? האם כדאי לעשות זאת?
תודה מראש
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר10/01/2010לפי תיאורךעל מצבך היום רק ניתוח נוסף ישפר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותרן05/01/2010
שלום רב
אני בן 37,בריא באופן כללי ,כושר גופני,תזונה נכונה.
1.יש לי בעיות זיקפה-אני זוכר מגיל 18,רק באזור 25 ,אזרתי אומץ לספר לסקסולוג-אחרי כמה שיחות שלא ממש עזרו,נתן לי ויאגרה-עזר לי מצוין,חבל שרק בלי,אני עדיין לא מתפקד,מה שמוזר זה גם באוננות-99% אין לי זיקפה,מה שגרם לי לחשוב שאולי יש בעיה פיזיולוגית-למרות שאני מתפקד עם ויאגרה-מה דעתך? פיזיולוגי או נפשי? ומה הפתרון חוץ מויאגרה? (ויש לי זיקפת בוקר)
2.אשך ימין יותר קטן מהשמאלי,בגיל קטן( 7-8)אשך ימין היה עולה מדי פעם לבטן והייתי מוריד אותו ידני,הבדלי הגודל לא מפריעים לי ,(חוץ מישיבה רגל ימין על שמאל ,לא ביג דיל) האם יש לזה בעיה או השלכות כלשהן?-אגב, אני פורה
3.אני ממתין לבדיקת אורולוג,עקב תכיפות במתן השתן ב-3 חודשים האחרונים-האם אפשר לבצע בדיקת ערמונית בדרך- שהיא לא דרך איבר המין-אם אצטרך,למשל דרך פי הטבעת?(אבי עבר את אותה בדיקה דרך איבר המין ונעשה לו נזק)?
4.האם יש קשר כלשהו בין בעיית הזיקפה,לאשכים ,אולי גם לבעיית השתן?
רב תודות וסליחה על האריכות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רן
ד''ר נחום זילבר10/01/2010אתה מעלה מס' בעיות מתחום האורולוגיה. אם בגיל 37 אתה מסתדר 10 שנים רק עם ויאגרה-זה יהיה המצב גם בעתיד.
אם הפוריות תקינה-לא משנה גודל האשך.
בדיקת ערמונית מתבצעת תמיד דרך פי הטבעת. לא נראה קשר "בעייתי" בין האברים השונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בקיום יחסי מיןגילי05/01/2010
שלום, שמי גילי, אני בן 20
ויש לי בעיה בקיום יחסי מין
אני עדיין בתול ויש יש לי חברה כבר כמה חודשים
לאחרונה החלטנו להתקדם שלב ולקיים יחסי מין
אנו מגיעים לרגע החדירה והזקפה יורדת לי, איני מצליח לחדור
החלטתי ליטול כדורי ויאגריה
אך לפני מספר שבועות לפני קיום יחסי המין לקחתי כדור ויאגרה
התחממנו, וכשהגענו לרגע החדירה, שוב הזקפה ירדה ולא הצלחתי
איני יודע כבר מה לעשות ואני חושש מהפעם הבאה שננסה לקיים יחסי מין
מבקש את עזרתך בתשומת לב, או שתפנה אותי לגורם מוסמך שיוכל לעזור לי בבעיה
תודה מראש, גילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדת ביצוע
ד''ר נחום זילבר10/01/2010א. בגילך התרחק מויאגרה ודומיה כו מאש. כי היום אני מטפל בבני 30 שנטלו ויאגרה אמיתית או מזוייפת במשך 5-19 שנים ברציפות ולא מסוגלים לקיים מגע מיני ללא כדור.
ב. בעייתך מוכרת ונקראית חרדת ביצוע-פנה לסקסולוג/פסיכולוג ותקבל טיפול מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוסטטיס - סיוט שלא נגמרעומרי05/01/2010
שלום לכם,
בן 32, לא מעשן, עוסק בספורט באופן קבוע ומקפיד על תזונה נכונה.
לפני שנתיים אובחנתי כסובל מפרוסטטיס הבא לידי ביטוי באי נוחות באזור האגן, שתן שנשאר על התחתונים לאחר השתנה והכי מטריד ירידה הן באונות והן בחשק המיני (ירידה של מ-2-3 פעמים בלילה לפעם אחת בקושי וגם זה אם הבחורה ממש שווה)
לקחתי ב-2 תקופות שונות אופלודוקס פעם אחת 21 יום ופעם אחת 10 ימים. ב-2 הפעמים היתה הטבה במצבי לשבוע ושוב חזרתי לסבול לאחר שהפסקתי לקחת אנטיביוטיקה.
אני יודע שיש בעיות גדולות יותר בתחום האורולוגיה אבל לפעמים אני מרגיש שאני עומד להשתגע מהאי נוחות באגן (חוסר יכולת לשבת בשקט כמה דקות) ומבעיות הזקפה.
אני מוכן לנסות כל טיפול קונבנציונאלי ולא קונבנציונאלי כאחד.
מה אתם מציעים לי לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוסטטיטיס
ד''ר נחום זילבר10/01/2010אתה נתת תיאור מדויק לבעיה כפי שהיא מופיעה אצל חלק מהסובלים מפרוסטטיטיס כרונית. אכן, ישנם גם טיפולים לא קונבנציונאלים. כגון: טיפול במחטים, רפואה סינית וכו' אולם, גם בתחום הטיפול הקונבנציונאלי יש מקום לתרופות נוספות אנטיאינפלמטורי, חוסמי אלפא, חימום המקום וכו'. פנה לאורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר זילבר
עומרי10/01/2010אחד הדברים הבודדים שיותר קשים מלהתמודד עם פרוסטטיטיס זה להתמודד עם האורולוגים של קופ"ח לאומית שרוטנים עוד לפני שאתה אומר משהו.
האם אתה מקבל באופן פרטי ולא במרפאת און?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהע
ד''ר נחום זילבר10/01/2010גם וגם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתן שתן רב בלילהי.ג.05/01/2010
אני בן 53. בחדשים האחרונים אני מתעורר כמעט כל לילה עם שלפוחית שתן מלאה וחייב לקום לשירותים. אני שותה די הרבה במשך היום (בעיקר תה), אבל לא אחרי 7 בערב.
לפני מספר שנים היתה לי בעיה דומה, אבל יעצו לי לשתות תה חמוציות (קרנברי) וזה ממש עזר. כיום זה לא עוזר.
הערה: בזמן האחרון התחלתי להתאמן במכון כושר ולאכול יותר חלבונים. יתכן שיש קשר?
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר י.ג.
ד''ר נחום זילבר10/01/2010לא נראה לי שזה קשור לתרגילי כושר גופני אלא לבעיה בדרכי השתן. פנה לרופא משפחה/אורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באשך ימין ללא ממצאים בהדמיהליאור05/01/2010
שלום בשבת התחילו לי כאבים באשך ימין ביום ראשון נשלחת לאולטרסאונד בקפלן האולטרסאונד הייה ללא ממצאים והכאב ממשיך.
כמו כן לפני כחודש היו לי גם כאבים באשך אבל זה הייתה הקרנה של התוספתן ובעקבות זה הוציאו לי אותו...
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
ליאור05/01/2010כמו כן חשוב לציין שנבדקתי ע"י אורולג שלא מצא שום דבר חריג.
אבל עדיין כואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל
ד''ר נחום זילבר10/01/2010פנה לאורולוג בשנית אולי, לאחר בדיקה גופנית חוזרת תשלח להדמיה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ באשכיםמיכאל04/01/2010
שלום רב,
בני בן 20.
יש לו לחץ באשכים במשך שנה. עקב הבעיה בני מנוטרל, לא עובד, לא לומד וגם לא התגייס.
הלכנו לכל הרופאים האפשריים: כירורגים, אורולוגים, אורטופדים.
עשינו כל הבדיקות האפשריות: סי טי, אולטרה סאונד, מיפוי.
לא מצאו כלום, רק במיפוי יש איזה ממצא – יש איזור קר באשך שמאל.
תוצאה זהה קבלנו בשני מיפוים.
אורולוג שלח את בני לרומטולוג. רומטולוג הסביר לנו שסיכוי מאוד נמוך שיכול לעזור לבני.
מה לדעתך יכולה להיות סיבה לאזור קר באשך שמיפוי הראה?
בתודה מראש,
מיכאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכאל
ד''ר נחום זילבר10/01/2010אזור קר במיפוי מוכר לי רק מבלוטת התריס. אולי הכוונה באשך-לחוסר אספקת דם מקומית.
איני מכיר מצב באורולוגיה שכאב באשכיפ-טסטאלגיה-גורם ל"ניטרול האיש".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ובליטה בשק האשכיםאבי רון04/01/2010
שלום רב
בזמן האחרון אני חש כאבים בשק האשכים השמאלי.. בנוסף לפני שבוע בערך צבע השפיכה שלי היה חום/זהוב.. ורק כעבור מס ימים צבע הזרע חזר לצבעו הנורמלי/תקין.. רופאת המשפחה שלחה אותי לבדיקות שתן ובדיקה מיוחדת של הפרשות...הכל תקין.. מה שכן היום אני חש בבליטה קטנה בשק האשכים.. ברור לי שיש פה בעיה.. אבל איזה בעיה זו יכולה להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר10/01/2010תיתכן דלקת באפידידימיס. פנה לאורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסוגל לקיים יחסי מין רק פעם בשבועבני04/01/2010
אני בן 26 ויש לי חשק לקיים יחסי מין רק פעם בשבוע ולפני כן פשוט הזיקפה חלשה מדי וויאגרה לא עוזרת.
בדקתי דם ורמות טסטסטורון והכל תקין.
האם במצבי מותר לקחת תוספת טסטסטורון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב
ד''ר נחום זילבר10/01/2010אם רמת ההורמונים תקינה אין צורך בתוספת. ממליץ להיבדק אצל אנדוקרינולוג/אורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות שתן חוזרותנגה04/01/2010
שלום
בשנה וחצי האחרונה יש לי דלקות שתן חוזרות כל שלושה שבועות בערך.
לפעמים אני מטפלת באנטיביוטיקה ולפעמים מעבירה לבד עם סדורל ושתייה מרובה.
אני שותה הרבה, שוטפת את האיזור לאחר קיום יחסי מין. ומרגישה שלא משנה
מה אני עושה- זה חוזר וזה כרוני.
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ
ד''ר נחום זילבר10/01/2010את זקוקה לטיפול מתמשך של כדור אנטיביוטיקה קבוע כל לילה. פני לאורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטף דם בקצה הפיןחנן03/01/2010
במהלך אוננות טבעית (ללא מגע עם האיבר כלל) כאשר הגיע רגע השפיכה -אחזתי את קצה הפין עד למספר שניות (כחצי דקה) עד שנתתי לזרע לצאת.
לאחר מכן ראיתי כי במקום האחיזה הופיע שטף דם סגול כהה.
הדבר ארע אתמול בלילה.
האם עליי ללכת להבדק?
אין כל הפרשה דמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ח
ד''ר נחום זילבר04/01/2010זה יכול לקרות במהלך אוננות בזמן לחיצה חזקה מדי. זה יספג ויעלם בקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)