מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה חשובהדנה20/08/2009
יש לי וריקוצלה דו צדדי,כך לפי אולטרסנד.
בזמן האחרון יש לי כאבים ברגליים ,כמו כאבי עייפות -כלומר אני מרגיש אפילו בבוקר את השרירים שלי נעולים כאילו אני צריך להוציא קליקים וכאילו הלכתי כל היום והרגליים שלי עייפות למרות שרק בוקר.בנוסף השרירים שלי ברגליים כואבים..האם יש סיכוי שזו השפעה של וריקוצלה?האם יש קשר בין וריקוצלה לבעיות ברגליים או בשרירי הרגליים?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצל
ד''ר אורי גור20/08/2009וריקוצל אינו קשור ואינו גורם לתופעות שתיארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי במתן שתןאסף20/08/2009
שלום,אני אסף, בן 17.מגיל 11 עד גיל 15 נטלתי כדורי דפאלפט עקב אפילפסיה קלה.
מחלה נוספת שחליתי בה בעבר היא אסטמה.
חשוב לציין שביולי 2008 הייתה לי בעיה דומה ונאלצתי להתאשפז עם חיבור לקטטר במשך 3 ימים.
במהלך האשפוז עשיתי בדיקות אולטראסאונד ו-CT והכל יצא תקין.
כשנותקתי מהקטטר והסתיים האשפוז הצלחתי לתת שתן עצמאית.
בשבוע האחרון יש לי בעיה בכך שקשה לי לתת שתן ,בסופו של דבר יוצא השתן אך לוקח לזה זמן ומאמץ.
האם אני שוב צריך להתאשפז ולהתחבר לקטטר ?
מוזר לי שהבעיה חזרה שוב אחרי שנה,שבמהלכה הכל היה תקין.
תודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי במתן שתן
ד''ר אורי גור20/08/2009בקש לשלוח בדיקת שתן לשלול דלקת
לעתים קטטר יכול לגרום נזק בשופכה שמתבטא לאחר זמן רב
אם הבעיה חוזרת על עצמה פנה לבדיקת אורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהו.19/08/2009
שלום רב!
אני ובעלי מנסים תקופה ארוכה להיקלט להיריון.
היום ביצעתי אולטראסאונד מעקב זקיקים אשר הצביע כי אני נמצאת בתחילתו של ביוץ.
לצערי, בעלי לא חש בטוב היום- חולשה כללית בגוף, כאבי גרון וכנראה חום.
חשוב לציין כי שניינו אנשים בריאים.
שאלתי היא: האם להמשיך בניסיונות למרות המחלה והחום של בעלי?
האם המחלה שלו משפיעה על איכות הזרע ומצבו/ בריאותו של עובר?
מחר בעלי ילך לרופא משפחה, מאיזה טיפול תרופתי כדאי להימנע?
יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ו
ד''ר נחום זילבר19/08/2009כן. עליו לנסות לקיים מגע מיני בלי שום דאגה וחשש למחלת חום ממנה הוא סובל. הזרע אינו פגוע בגלל זה ולכן עליכם להמשיך ולנסות גם כעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות CT תשובה בהקדם האפשרי בבקשה!דגני ת19/08/2009
בבבדיקה שבוצעה ב-13/8 נמצא.: כליה ימנית גדולה יותר ובצקתית עם הדירונפרוזיס בינונית והרחבת שופכן עד גובה אבן קטנה בשופכן הדיסטלי מעט מעל השלפוחית בוקטר 2 מ"מ לאורך 7 מ"מ יש לציין כי אני סובלת כאבים (ב-2 הצדדים) נעזרת במשככי כאבים לאורך כל היום! מה הטיפול המומלץ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דגנית
ד''ר נחום זילבר19/08/2009פני בהקדם לאורולוג עם תוצאה זו על מנת למנוע לכילייה הימנית!!
אין טעם בשימוש במשככים לאורך היום כי זה מסלף את התמונה האמיתית של הכאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זקפה ופוריותיפעת18/08/2009
אני סובל מבעיות זקפה (לא מחזיק מספיק זמו).
בהנחה שזה לא פסיכולוגי, האם קיים קשר ביו בעיית זקפה לפוריות - האם יש קשר בין שני גורמים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטי
ד''ר נחום זילבר19/08/2009אם אין זקפה ופליטה אז ישנה בעייה בנושא זה.
פוריות נבדקת ונמדדת בצורות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קטונים בשתןמ.18/08/2009
שלום
עשיתי היום בדיקת שתן כללית. הכל יצא תקין פרט לקטונים שהתשובה עליהם הייתה TRACE.
מה זה TRACE?, מה זה אומר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ
ד''ר נחום זילבר19/08/2009עקבות קטונים- אין בעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבנים בשלפוחית השתןמודאג18/08/2009
שלום למומחים,
אבי בן 78 (בעל עבר של סרטן מעי גס, כולל ניתוח כריתה). אובחן כסובל מאבנים בשלפוחית השתן ומועמד לניתוח. האם אין פתרונות חלופיים? אם כן, מהם? כמו כן, האם הניתוח כולל טיפול בלייזר ומהן תופעות הלוואי בדרך כלל? מודה מראש.
בן מודאג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאג
ד''ר נחום זילבר19/08/2009האבנים בשלפוחית השתן נוצרו עקב הפרעה בניקוז השתן. לכן, האב זקוק לניתוח להסרת החסימה- הפרעה ולהוצאת האבנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה יכול לגרום נזק או דלקת לערמוניתד''ר נחום זילבר18/08/2009
שלום
כחלק מיחסי מין עם אישתי היא נוהגת מדי פעם להכניס לי אצבע למישוש הערמונית.
האם זה יכול לגרום נזק או דלקת לערמונית במידה והיא משתמשת בסבון גוף על האצבע?
לציין שמגע זה אינו כואב לי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטי
ד''ר נחום זילבר19/08/2009לא יכול להיות נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדפנה18/08/2009
שלום ד"ר
בעלי בן 38, אנחנו מקיימים יחסים פעם פעמיים בשבוע, לחודשים האחרונים התעוררה בעיה , בתחילת יחסים איבר המין לא זקוף כמו פעם, יש קושי בחדירה ורק לאחר גירוי רב , האיבר מתקשה ואז הוא מסוגל להגיע לסיפוק, לפעמים הוא מאבד את חוזק הזקיפה תוך כדי, אך מצליח להחזירה לאחר גירוי נוסף.
המצב הזה שונה מבעבר, לא היתה בעיה כזאת, הזיקפה היתה מלאה וחזקה רק מעצם המחשה על קיום יחסים.
יש לציין שבעלי אדם בריא, רזה, עוסק בספורט, לא שותה ולא מעשן, בבדיקה הרפואית כללית לפני כשנה הכל נמצא תקין.
בעלי סובל משלפוחית שתן בישנית ותקשה להשתין במקומות ציבוריים- זו לא בעיה חדשה אלא מאז גיל הילדות.
האם יש קשר בין הדברים?
האם יש מקום לדאגה?
האם זה קשור לגיל?
תודה
דפנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפנה
ד''ר נחום זילבר19/08/2009לא ניראה שקשור לבעיות בשלפוחית השתן ואין סיבה לדאגה.
צריך לפנות לרופא המומחה בנושא זה שיבדוק וימליץ על ברור מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה ללא זקפהרן18/08/2009
אני בן 25, ללא חברה קבועה כרגע, ואני לא מצליח להחזיק זקפה יותר מכמה שניות, אך אני גומר גם ללא זקפה, מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רן
ד''ר נחום זילבר19/08/2009פנה לרופא המומחה בענין ספציפי זה, כי כניראה ישנה אצלך בעיה פיסיולוגית באזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות בדיקת שתןאורנה17/08/2009
רציתי לדעת מה בעצם אומרות תוצאות הבדיקה , שמתי לב שיש כמה ערכים גבוהים איך איני יודעת האם זה טוב או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנה
ד''ר נחום זילבר19/08/2009התשובה אינה ברורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףאסף17/08/2009
בעת חירבון קשה יש שתן דמי וכן לעיתים
בזרע
הלכתי לאורולוג
יצא בבדיקת שתן וכן בזרע כדוריות אדומות
וכל העת אני לוקח אנטי ביוטקה
עשה לי בדיקה רקטלית ובעת הבדיקה יצא לי דם מהשתן
עשיתי סיטי בטן תקין
צסיקופיה תקינה
האורולוג שלח אותי לעשות בדיקה טרנס רקטל
אני בן 26 מה יכול להיות הסיבות לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסף
ד''ר נחום זילבר19/08/2009בזמן בדיקת TRUS יראו את אזור הערמונית ושלפוחיות הזרע וזה יעזור באבחון הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהרפי17/08/2009
אני בן 45 יש לי בעיה לאחר פליטת זרע אני מרגיש שחלק מהזרע נשאר בפין ולא יוצא ואחרי זה
כשאני משתין אני מרגיש כאילו משהו תקוע בסוף הפין ואני שותה כמויות של מים וזה לא יוצא יש לי הרגשה של חסימה כאילו בפין האם זה נוזל זרע?. והאם הוא יכול לצאת שוב רק בפליטת זרע
מה עליי לעשות?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפי
ד''ר נחום זילבר19/08/2009יתכן ואתה צודק וחלק מהזרע לא נפלט. במידה ותהליך זה ימשך גם בעתיד, פנה לאורולוג שיבצע בדיקות מתאימות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהאלמוני17/08/2009
ד"ר שלום
האשך השמאלי שלי יותר גדול מהימני (תלוי יותר נמוך מהאשך הימני)
האם זה מראה על בעיה מסוימת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלמוני
אלמוני17/08/2009אלמוני שלום
זה הוא מצב תקין וברוב הגברים האשך השמאלי תלוי יותר נמות וזאות משום שהדם מהאשך השמאלי זורם יותר לאת החוצה מה שאומר שבכל זמן נתון יש כמות גדולה יותר של דם באשך השמאלי מאשר באשך הימני ובשל כך יש יותר משקל באשך השמאלי שגורם לו להיות יותר נמוך
בכל אופן זה מה שידוע לי אבל איני רופא ולכן כך זאות בעירבון מוגבל והמתן לתשובות יהרופאים יעניקו לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמוני
ד''ר נחום זילבר19/08/2009אין שום בעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסיהאלמוני17/08/2009
ד"ר שלום
מהיא חוות דעתך לגבי פרופסיה לנשירת שיער (ממליץ לא ממליץ ולמה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמוני
ד''ר נחום זילבר19/08/2009רופא עור יכול לענות לך על שאלה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)