מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מאז ומתמידמיכאל21/09/2009
בן 27 ,מאז ומתמיד יש בעיות זיקפה . בן אדם בריא ,חטוב עם איבר ואשכים בגודל נורמלי לא מעשן וכו'.כתבתי כאן בעבר ואני לא מצליח לקיים יחסי מין בכלל ( לא פסיכולוגי 100% )
עשיתי בדיקות דם ושתן מורחבות והכל לפי הנורמה. עשיתי NPT והראה 0 זיקפות.
ניסיתי ויאגרה 50מ"ג לא עזר ואני מרגיש שזה לא הבעיה. יש לי זיקפה אך לא מספיקה לחדירה.
1.אני זקוקו לעצה מקורית או לדיאגנוזה שהאימפוטנציה היא לתמיד.(לפחות כך אני אתכנן את החיים בהתאם ולא בחוסר וודאות וסגירות טוטלית מכולם).
2.לפי מה שקראתי הפתרון היחיד האולי אפשרי ואפקטיבי זה זריקות לפין האומנם?
3.האם יכול להיות שיש בעיה אחרת חוץ מכלי דם?(יש לי אינטואיציה שזה משהו אחר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקפה חלשה
ד''ר נחום זילבר24/09/2009אתה צודק.
אתה זקוק לבירור ואיבחון. לאחר האבחנה יקבע הטיפול המתאים לך.
פנה לרופא אורולוג מומחה בנושא זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באשכים ובאזור איבר המיןיאיר21/09/2009
שלום,
אני בן 30 נשוי + 3 מאז ומתמיד היה לי בעיה של שפיכה מוקדמת, בשנתיים האחרונות נהיה לי גם בעיה של חוסר זיקפה.
לקחתי תקופה מאד קצרה סיאלי (באישור רופא) והפסקתי ועברתי לתרופות טבעיות.
בימים האחרונים התחילו לי כאבים חזקים מעל איבר המין ובצדדיו וכמובן גם כאבים באשכים.
יש לציין כי כבר חודש וחצי לא השפכתי (מכיוון שאני דתי ואשתי לאחר לידה).
מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יאיר
ד''ר נחום זילבר24/09/2009חכה לזמן שתוכל לקיים מגע מיני והכל יסתדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופהגדי21/09/2009
שלום רציתי לשאול אם יש תרופה כלשהיא "ששולחת" אנטגוניסטים וחוסמת לגמרי כל הרגשה שצריך להטיל שתן דרך עצב החישה של שלפוחית השתן גם עם זה באופן זמני
ולא כמו שדרוסיטול אמורה פשוט להוריד את ההרגשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדי
ד''ר נחום זילבר24/09/2009אין תרופה כזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
גדי24/09/2009האים אפשר לעשות פעולה כזו בניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בתחילת קשרנועם20/09/2009
שלום
יש לי קושי מסוים להחזיק זקפה
בסטוצים וגם בתחילת קשר אינטימי.
אני צריך לחוש משיכה חזקה כדי
להחזיק זקפה לאורך האקט המיני.
הקושי נעלם ככל שההיכרות מעמיקה.
האם כדאי להשתמש בויאגרה בסטוצים
או בתחילת קשר כדי לזרום יותר טוב?
האם צריכים מרשם כי אני מתבייש לפנות לרופא
האם אפשר להשיג בלי מרשם בבית מרקחת?
תודה
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועם
ד''ר נחום זילבר24/09/2009כמוך ישנם רבים ואין זו נחמה.
תשדל בתקופה הקרובה להיפגש עם אלו שיש לך אליהם משיכה חזקה.
לא רצוי בתחילת חיי המין להשתמש בתרופות לצורך מגע.
מרשם רק מרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד באיזור המפשעהאיציק20/09/2009
אני מגרד כשבוע באיזור שבין האיבר עצמו ולאשכים, עכשיו שהתקלחתי זיהיתי פצעים על האיבר כמו פצעי בגרות בפנים עם גולות קטנות.
ניתן לציין כי הפצעים היו באיזור למטה ולא למעלה. מה מומלץ כעת לעשות?
האם ניתן לקיים יחסי מין באופן מלא בנוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייל
ד''ר נחום זילבר24/09/2009לא צריך לעשות דבר. יש רק לרחוץ את המקום בסבון ומים. ניתן לקיים יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ מאשכיםשלמה20/09/2009
אל:אחד הרופאים בדרג (מנהל מחלקה)
מאת:שלמה אשר
מתאריך 11.9.09 הנני מרגיש לחצים (הרגשה כמו סכין שננעצת מאשכים מאשכים,המקרינים
לי לבטן התחתונה פניתי לאורולג ,הוא בדק אותי אמר לי שתעלות מפשתיות מורחבות מ-2 הצדדים
סיכום והמלצותיו:בשלב זה ממליץ יעוץ רופא-כירוג והוא לתומן כתב לא ניתן להסביר תלןנןת החולה מבחינת ממצאים שק האשכים,הלכתי לכירוג בדק אותי וקבע שאין עדות לבקעים,למחרת ביקשתי הפניה לאןלטרא סאונד לכליות ודרכי השתן ולאשכים. כליות ודרכי השתן הכל תקין אין אבנים ואין עדות להידרונפרוזים,,אבל בבדיקת אשכים אשך-שמאל בגודל ומרקם תקינים אפדידימיס לא מעובה
כמות קטנה עד בינונית של נוזל הידרוצלה הודמה הרחבה של ורידים ספרמטים עד 4 מ"מ עם מבחן ולסלווה חיובי ביטוי לוריקוצלה מקל עד בינוני. באתי עם הממצאים לאולוג ואמר לי ללבוש תחתונים צמודים ומקב בעוד חודשים
שאלותי??
1)ההני מרגיש לחץ כמו סכין בבוקר ובערב מה הטיפול!!!! זה מציק לי מאוד.???? האם ניתוח מיזה אני מפחד הינו הטיפוןל
2) האם אוננות (סליחה על הביטוי) או אי שתיה מים גרמה לי לכאבי מאשך
3)אני בן40 האורולג אמר שדבר זה יכול לגרום לפגוע בפוריות להביא ילידים לעולם
בברכה שלמה אשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשכים
ד''ר אורי גור22/09/2009לאוננות או לשתיה אין קשר לכאבים.
ניתוח אינו פתרון מקובל לכאבים - אך אם יש וריקוצל ויש חשש לפגיעה בפוריות עתידית (אם רצויה), אז בהחלט כן יש מקום לניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטלת שתן מרובהדודו20/09/2009
בימים שאני מתאמן בהם בשחייה (כחצי שעה של שחייה מאומצת) אני סובל בלילה מהטלת שתן מרובה, כל חצי שעה בערך אני נדרש ללכת להטיל שתן (כ-8 פעמים בלילה).
ממה הדבר נובע? לב/שלפוחית ומה עושים בנדון.
שנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחיה
ד''ר אורי גור22/09/2009איני מכיר קשר בין שחיה לבין השתנה מרובה בלילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה ביותר!אנונימי19/09/2009
אני בן 16 ואולי זאת שאלה קצת מוזרה, אבל לפני בערך חודש קיבלתי מכה ממש ממש חזקה באשכים...
קראתי באיזשהו מאמר באינטרנט שדבר בסדר גודל כזה יכול לגרום לעקרות.
אני צריך לדאוג ? אני חייב לציין שלפני הייתי מאונן לפחות פעם בשבוע ומאז אין לי יותר חשק.
אולי פעם ב.. שאני מאלץ את עצמי... ובנוסף באותו מאמר היה על בדיקות זרע.
וראיתי שם שבדיקת עקרות מודדים בין היתר לפי כמות הזרע
אין לי כמות גדולה למרות שאני מאונן אולי עכשיו פעם בשבועיים וגם זה בקושי כי אני לא מרגיש צורך..
מה אני צריך לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א
ד''ר נחום זילבר24/09/2009לא צריך לעשות דבר פרט-להירגע. עיין פחות באינטרנט בנושא זה היות וזה רק מבלבל אותך.
בהמשך הזמן הכל יחזור לקדמותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גושי דם בשק האשכיםיהודה19/09/2009
שלום דוקטור
גילתי כיום מספר גושי דם בשק האשכים, כמו פצעים כאלה ושפוצצתי אותם ירד לי המון דם.
אני מודאג זה בחיים לא היה לי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימים חיצוניים
ד''ר נחום זילבר23/09/2009אלו אינם גושי דם אלא, נימי דם -קפילרות- חיצוניים על פני העור. אין צורך לגעת בהם או "לפוצץ" אותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן ערמונית - מעקבאסף18/09/2009
שלום רב
אבא שלי (בן 81) אובחן לפני כ4 שנים, לאחר שבבדיקת PSA התגלו רמות גבוהות וביצוע US טרנס רקטלי כסובל מסרטן ערמונית (גידול מאד קטן לדברי האורולוג) והאורולוג החליט לטפל בגידול בזריקות לוקרין בלבד.
הוא מקבל מאז זריקת לוקרין כל 4 חודשים והמעקב היחידי הוא רמות הPSA שנעות בין 0.01 ל0.03
במהלך 3 שנים האחרונות.
שאלתי היא, האם בגילו יש צורך במעקב כלשהו פרט לבדיקת רמות PSA ?
יש לציין כי מחלות רקע שלו הן IHD, CRF-MILD, היפרלפידמיה.
מטופל בתרופות:
נורמיטן, אומניק,אספירין, אומפרדקס, אזיטרול ולוקרין(כפי שציינתי מעלה).
אודה על תשובתך
חג שמח
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסף
ד''ר נחום זילבר23/09/2009המעקב האורולוגי תקין בהתאם לגילו. אין צורך בדברים נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרום ניתוחבהקדם תודה!18/09/2009
אני מוזמנת ב-21/9 לטרום ניתוח: TRANSURETHRAL REMOV.OF OBSTRUCT .FROM URETER AND RENAL PELVIS ? מה זמן ההחלמה? איך בדיוק מתבצע הניתוח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרום
ד''ר נחום זילבר23/09/2009זמן האישפוז בדרלך כלל קצר.
הניתוח מתבצע בהסתכלות דרך איבר המין.
זמן החלמה תלוי בממצא שיהיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בתשובות של בדיקת אולטרא סאונדאיציק17/09/2009
הבדיקה מתאריך 17.9.2009
כליה ימנית - גודל 10.9 ס"מ ( הכליה נראית יותר היפראקוגנית מהכבד )
פרנכימה בעובי שמור . ללא אבנים ללא הידרונפרוזיס .
כליה שמאלית גודל 11.8 ס"מ , רושם לפרנכימה מעט היפראקוגנית , בעובי תקין .
ללא אבנים ללא הידרונפרוזיס .
שלפוחית שתן - תקינה , אין עדות לאבנים בתוכה .
ערמונית - אינה מוגדלת .
יש לי דלקת קרונס במעי .
יש לי צריבה בשתן כבר בערך 4 חודשים וכאבים בצד ימין ולפעמים בשמאל וגם בגב אחורי בצד ימין - עשיתי תרבית שתן ללא ממצא , תודה רבה על העזרה ושנה -טובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקת אולטרא סאונד
ד''ר אורי גור24/09/2009הבדיקה תקינה
בבדיקה לא נמצאה מחלה/בעיה במערכת השתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו חשוב
איציק24/09/2009הרופאה שעשתה לי את הבדיקה אמרה לי בזמן הבדיקה שהכליות לא נראות לה כל-כך ושאני אלך לנפרולוג ? מה אתה אומר ד"ר ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכליות
ד''ר אורי גור25/09/2009אם בדיקות הדם ושתן מראות תפקוד כליות תקין, איני משוכנע שנפרולוג יוכל לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך בודקים תפקוד כליות לפי בדיקת שת
איציק27/09/2009איך בודקים תפקוד כליות לפי בדיקת שתן ?
גמר-חתימה טובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלבול
ד''ר אורי גור01/10/2009בדיקת הדם (קראטינין) לתפקוד הכליות.
בדיקת השתן - לוודא כי אין איבוד חלבון בשתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלמודאג17/09/2009
שלום רב,
אני בן 24, בריא בדרך כלל. יש לי וריקוצל מדרגה 3 ואני צריך לעבור ניתוח בקרוב. לפני תקופה קצרה יחסית (4-5 חודשים) שמתי לב שצבע העור במפשעה הוא יותר כהה- ולפעמים גורם לגירודים באזור זה, ומכיוון ששמתי לב לזה רק לפני תקופה קצרה אז אני עדיין לא טיפלתי בזה, אני בדקתי באינטרנט ולפי התיאור, יש סיכויים גבוהים שמדובר בפטרייה במפשעה/בעור. אך כמובן שלא ניתן לקבוע בלי בדיקה של רופא עור. רציתי לשאול האם דבר כזה יכול להפריע לניתוח הוריקוצלה או לכל דבר אחר בזמן הניתוח? כלומר האם ייתכן שיקרה משהו/ ייגרם נזק (לגוף באופן כללי או לאשכים) בזמן הניתוח או לאחר הניתוח בגלל שצבע עור המפשעה הוא יותר כהה וככל הנראה יש פטרייה במפשעה? (האם בכלל קיום פטרייה יכולה להפריע לניתוח/לרופא המנתח ?)
אבקש את עזרתך הדחופה, ותודה מראש.
חג שמח ושנה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום בעור
ד''ר אורי גור22/09/2009אם אכן יש זיהום בעור באזור הניתוח- הדבר יכול להביא לזיהום בפצע הניתוחי ולעיכוב בהחלמה.
רצוי לטפל לפני הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת א.ס.כליותג'ינה17/09/2009
שלום
לאחרונה ביצעתי א.ס כליות מעקבות ריסוק אבנים מצד ימין להלן התוצאה:
כליות בגודל שווה ותקין
בכליה הימנית מספר מוקדים קטנים אקוגניים בקטוב התחתון חשודים לפירירי אבן בגביעים.
ציסטה קורטיקלית ידוע בכליה שמאלית.
אבנים בגביעים תחתונים של כליה שמאול.
בכליה ימנית מוקד אקוגני קורטיקלי בקוטר 6 מ"מ יכול להתאים לאנגיומיוליפומה.
ממצא לוואי- פוליפ בדופן כיס המרה בקוטר 7 מ"מ.
מה פשר התשובה שקיבלתי הציסטה בכליה מהווה בעיה?
מה זה מוקד אקוגני?
מזה הפוליפ בכיס בדופן כיס המרה (יתכן והשאלה זו אני אמורה להפנות לכירורכי)
אני אמורה לבצע ריסוק בצד שמאול האם הציסטה תפריע לפעולה?
שמח מאוד לקבל תשובות על השאלות שלי
תודה על הכל
חג שמח ושנה טובה
ג'ינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ינה
ד''ר נחום זילבר23/09/2009אין כל בעיה. הציסטה מוכרת. האנגיומיוליפומה ברורה. עדיין ישנם פירורי אבנים.
נחוץ המשך מעקב אורולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בפין שמתגברת בזמן פעילות מיננמרוד16/09/2009
שלום,
במהלך שמונה החודשים האחרונים הופיעה אצלי נפיחות על הפין כס"מ מהעטרה והיא מקיפה את האיבר בצורה רוחבית וברוחב של כס"מ, הנפיחות מתגברת במהלך פעילות מינית (מין או אוננות ממש לא משנה..) ונרגעת קמעה אחרי כמה ימים של חוסר פעילות.
הייתי אצל אורולוג לפני כחמישה חודשים והוא אמר לי לחכות חודשיים ושזה יעבור, זה לא עבר אז הלכתי לאורולוג אחר שאמר בדיוק אותו דבר, חזרתי אליו כחודשיים לאחר הביקור והוא רשם לי איבופן בגלל שאני עשיתי מחקר קטן באינטרנט וגיליתי את המחלה (Mondor's Disease of the Penis) ובמאמרים שקראתי נאמר שתרופות אנטי דלקתיות כאיבופן אמורות לעזור ואם לא אזי ניתוח אמור לפתור את הבעיה.
לצערי עושה רושם שהאיבופן גורם לי לשלשול חריף (אחרי יומיים), אולי בגלל שיש לי מעי רגיז, אני מתכנן לנסות שוב עוד כמה ימים אחרי שהקיבה תרגע אבל בגלל שהיה לי הרושם שרשמו לי את התרופה רק בגלל שביקשתי ולא בגלל שחשבו שזה באמת יעזור רציתי לדעת האם ניתן לעשות עוד משהו בנידון? לדוגמא Duppler Ultrasound כדי להבין האם זו באמת הבעיה או אולי ניתוח במידה ובאמת יש סתימה בעורקים?
אשמח מאוד לקבלת תשובה כי תופעה זו גורמת לי אי נעימות רבה המלווה בכאבים קלים כאשר הנפיחות היא גדולה.
תודה רבה,
נמרוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות
ד''ר אורי גור22/09/2009יתכן ומדובר בבצקת של עור הפין.
בהחלט יתכן כי זו מתגברת לאחר קיום יחים או אוננות.
לרוב אינה כואבת וחולפת מעצמה.
אם מדובר במחלת MONDOR , הטיפול הוא לרוב עם תרופות אנטי-דלקתיות כגון איבופן, אך איני משוכנע שזו הבעיה, ויש לבדוק אותך לשם כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים נוספים?
נמרוד22/09/2009מה בנוגע לניתוח כירורגי להסרת קריש הדם במידה וישנו כזה? האם מדובר בהליך מסוכן או פשוט? (קראתי שמדובר בהליך פשוט ולא מסוכן אבל תמיד כדאי להיות בטוח בעניינים שכאלה... :)), אופציה נוספת שהמליצו לי (לא רופא כך שאני לא מנסה זאת עד אישור מרופא) היא שימוש במשחה נגד טחורים, לכאורה זה אמור לעזור לצמצמם את הוריד, כדאי לנסות או לא?
בנוגע לבצקת עור הפין, איך אני יכול לזהות אותה לעומת מחלת מונדור? האם יש דרך לזרז את הטיפול בזה?
תודה רבה על הכל!
נמרוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים נוספים
ד''ר אורי גור24/09/2009לא מכיר טיפול כזה, אכן נשמע משהו פשוט.
אולם- אין ניתוח בלי סיכונים.
בצקת הינה נפיחות- לרוב תחלוף לאחר מספר ימים אך אפשר גם שתישאר זמן ממושך יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמונדור
ירון30/07/2013היי נמרוד
גם לי יש את אותה הבעיה ..
איך טיפלת בזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)