מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מכשיר חיצוני במקום קטטר לשתןמשה אלפי19/11/2009
שלום רב
המחותן שלנו נמצא במוסד סיעודי ובין היתר יש לו קטטר לשתן. הקטטר יוצא מידה פעם ויוצר בעיות בהכנסתו כולל פציעות דלקות דבר שמחייבו בקבלת אנטיביוטקה.
לפני שנים ראיתי בקטלוג רפואי מכשיר המחובר בצידו האחד שקית במקבלת את השתן ובצד שני שקית קטנה העוטפת את אבר המין והקשר ביניהן צינורית.
אודה לכם אם תודיעו לי אם ניתן לרכוש את המכשיר בארץ ואם כן אודה על כתובות.
אני מתגורר בירושלים
תודה
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטטר
ד''ר אורי גור21/11/2009לא פירטת את הסיבה שיש לו קטטר שתן.
אם מדובר בחוסר יכולת להשתין- אז אביזר חיצוני שאוסף את השתן אינו הפתרון המתאים.
אם יכול להשתין - אז אולי אינו זקוק לקטטר כלל?.
מציע להתייעץ עם רופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרתך בבקשהמאיה19/11/2009
לפני חודש ביצעתי בדיקת זרע שאמרו לי שאני צריכה לעבור הפרייה icsi.
הרופא פוריות אישר זאת ושלח אותי לבדיקה חוזרת ואני מצרפת אותה.
זאת הבדיקה שלפני חודש
רוצה לציין שהבאנו את הבדיקה אחרי שעה ועשרה והם אמרו לי שזה בסדר.
נפח 1.5 חומציות 7.7 מספר תאי זרע בזרימה 4.3
סה"כ תאי זרע בזרימה 6.4
viabiliti - 43
dormant - 8 תאי זרע נעים 35 תנועה קוית 58 תנועה מקומית 0 מהירות ממוצעת 19.9
מבנה התאים
normal forms 2
head delecls 86
oval 10
flongated 48
amorphous 28
mead peace defects 14
tail defects 8
cytoplasmic droplet 4
וזאת הבדיקה החדשה
volume-1.5 ph 8.1 concentration 24 total count 36 viability 31 dormant 2
motility 29 prog mot 67 normal forms 6 head defects 92
מה אתה אומר?מה עושים ממוצע בי שתי הבדיקות?האם הבדיקה האחרונה מעידה על התחלת הזרעות ולא הפרייה כמו שקבעו לי?
האם בהשבחה רואים שוב את הזרעהדפסת ההודעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאי
ד''ר אורי גור21/11/2009התשובה מאד לא מסודרת וברורה ולא ניתן לקרוא
מציע לך להתייעץ עם הרופא שהפנה לבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריר החיץ והעוקץהאזרח קיין19/11/2009
שלום לכם,
אני בן 38 בריא , עוסק בספורט ובעל כושר מצויין. כמי שהתגרש לפני שנה נכנסתי ברצינות ובנחישות (יחד עם הומור כמובן) לעולם הקסום של המין.
הגעתי לספר של הגבר הרב אורגשמתי ובכלל לתורת הטאו.
התחלתי בתירגולי שריר החיק והעוקץ בזמן השתנה והכל היה בסדר.
לפני שבועיים לערך חשתי שמשהו משתנה. זרימת השתן חלשה יותר, שתן תכוף יותר וכאילו שרירי החיק והעוקץ לא נעים לפקודתי. כאילו אין לי שליטה עליהם.
מעולם לא היה לי דבר דומה.
יש לציין שנבדקתי על ידי אורולוג וכן במעבדה ובלוטת הערמונית תקינה .
האם אתם מכירים מקרה של חולשה לא מוסברת ופתאומית בשרירים אלו? אולי בגלל התקררות שהייתה לי?
האם יש דרך לבדוק זאת?
בתודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר אורי גור21/11/2009לא מכיר את שריר החיק ואת שריר העוקץ וגם לא חולשה פתאומית בשרירים האחראיים על מתן השתן והשליטה.
בוודאי שהתקררות אינה משפיעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה שתעזור לי לגמור מהרנצר18/11/2009
שלום,
אני בן 31 בריא בד"כ. לפני שנה התחלתי לקחת תרופות נגד חרדה ודיכאון. התחלתי בפקסט, וכיום אני נוטל תרופת אפקסור במינון 300 מ"ג. תרופת אפקסור לא מפריעה לי בתפקוד המיני בצורה ממשית. הבעיה היא שמאז התחלתי ליטול את התרופה אני מתקשה לגמור בעת אוננות.
אני ואשתי נמצאים בטיפול במרפאת בריאות האשה לצורך כניסה להריון. קבוע לנו בשבוע הבא תור לצורך ביצוע השבחת זרע. כלומר החדרת זרע באמצעות צינור לתוך הרחם.
הבעיה היא שאם אני אדרש לתת זרע תהיה לי בעיה לעשות זאת. גם הפסקת נטילת התרופה למשך שלושה ימים תגביר מאוד את תופעות החרדה והדכאון ויקשו על תפקוד יומי.
שאלתי היא אם יש תרופה שאוכל ליטול אותה לקראת מפגש ההשבחה שתעזור לי לתת זרע באמצעות אוננות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מכיר
ד''ר אורי גור21/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכיפות במתן שתן לאחר טיפולי הקרנותחיים18/11/2009
דר שלום
לאבי הובחן סרטן ערמונית והוא לאחרונה סיים טיפולי הקרנות ממוקדות בבלינסון
תופעת התכיפות במתן שתן לא זרה לנו וליוותה אותו אף טרם ההקרנות.
לטענתו - התופעה כעת חריה יותר וארוך החיים שלו התערער באופן מהותי.
האם ייתכן שזה כתוצאה מההקרנות? כמו-כן - מה ניתן לעשות ע"מ להקל עליו? האם תרגילים לחיזוק ה-PCM יעזרו?
בתודה מראש,
חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים
ד''ר אורי גור21/11/2009כן
ההקרנות יכולות להחמיר
תרגילים לחיזוק לא יעזרו
פנה לרופא המטפל --יתכן וטיפול תרופתי יעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימפוטמציה ??? או... ?ש.17/11/2009
שלום
אני בן 52 בריא .
בתקופה האחרונה מזה כחצי שנה כשאני ואשתי במיטה לא עומד לי מספיק ע"מ לבצע חדירה, ואי לכך לא מגיע לגמירה ושפיכה.
עליי לציין כי מידיי פעם אני מאונן ומצליח להגיע לזיקפה ולשפיכה.
אם יש רופא כאן שיכול לענות לי ולהציע דרך טיפול , אודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ש.
ד''ר אורי גור21/11/2009אתה מתאר קושי בזקפה - אך קיימת באוננות.
האם יתכן מתח נפשי? או ביניכם?
מציע לפנות לאורולוג/סקסולוג להתייעצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת מקסודרם.ר.נ.17/11/2009
לאחרונה יש פרסומים רבים אודות משחת מקסודרם, המיעדת לטיפול בבעיות אין אונות. מה זה ? איך זה פועל ? האם יתכנו נזקים גופניים בעתיד ? בקיצור, האם זה עובד או סתם פירסום שרלטני ? לפרטים אישיים: בן 71 שנים. משתמש לעתים בלויטרה - 7-10 מיליגרם בתוצאות טובות בדרך כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעי
ד''ר אורי גור21/11/2009המשחה על בסיס טבעי.
אינה מבוססת על המוכר בעולם האורלוגי הקונבנציונלי, ולכן איני יכול לחוות דעתי על מנגנון הפעולה (כנראה אף אחד לא יודע), אפשרות לנזק (סבירות נמוכה).
סיכוי טוב שמדובר בפרסום שרלטני.
אם ישנה בעיה מציע לפנות לאורולוג ולא למשחות קסם. או פשוט להסתפק בלויטרה שעוזרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעי ?
אליק06/12/2009שלום דר' גור,
הצצתי ברשימת הרכיבים של מקסודרם (מפורסמת באתר שלהם) וזה לא נראה לי טבעי בכלל.
האם תשובתך מבוססת על הכירות עם המוצר ?
תודה,
אליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאליק
ד''ר אורי גור09/12/2009איני מכיר את המוצר
מבוסס על הפרסום באתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה ייעוץ בבקשהשרית17/11/2009
שלום רב,
אני בת 28, מתכננת היריון, במשך השנה האחרונה סבלתי מדלקות שתן חוזרות קיבלתי בכל פעם אנטיביוטיקה ולאחר בדיקות רבות ותרביות הופניתי לאורולוג ביצעתי תרבית בזמן דלקת, שם מצא שיש לי שארית שתן (500) והמליץ לבצע 3 הרחבות שופכה בהדרגה. מאז ביצעתי 2 הרחבות ומאז הדלקות לא חזרו אבל הטיפולים נורא נורא כואבים במיוחד התופעות שלאחר הטיפול.דבר נוסף הוא שאני חוששת שזה יזיק לי בדברים אחרים .אשמח לדעת האם ביצוע 3 הרחבות זה הכרחי ונכון על מנת שהטיפול יצליח או שאפשר לוותר על הטיפול האחרון? שנית, האם טיפולים אלה מזיקים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרחבות לשופכה
ד''ר אורי גור21/11/2009לא ברור מדוע בוצעו הרחבות.
אין חובה לבצע שלוש, בעיקר אם גרמו אי נוחות או כאב.
אם ישנה היצרות בשופכה - מציע לפנות לאורולוג העוסק בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זיקפה ושפיכה מהירהדניאל17/11/2009
אני גין 41 גרוש כ 5 שנים, וללא זוגיות בעצם כ 7 שנים ועומד כעת לפני זוגיות חדשה
בכל התקופה הזו 7 שנים הייתי ללא יחסים עם נשים (סיבה דתית)
במקום זה עסקתי באוננות בצורה שהזיקה לי
הייתי מאונן עד קרוב לשיפכה ועוצר וחוזר שוב,(כפי שמוסבר לאלו שגומרים מהר) הבעיה היא שהייתי כל פעם עושה זאת קרוב לשעתיים ובדר"כ ללא גמירה בסוף, בתדירות גבוהה, כתוצאה מכך עם הזמן הזיקפות נהיו יותר ויותר חלשות, ובנוסף השפיכה או זהויה הקרוב נהיתה יותר מהירה אף שמבחינה נפשית לא הייתי כל כך מגורה
קרו גם מצבים של פליטה ללא זיקפה כלל, אלא כבר בתחילת גרוי
מה לעשות כעת?
איך מתקנים את תפקוד איבר המין
זה הרי לא שאני כל כך מגורה מאיך שבחורה מתפשטת, הרי אני רגיל לזה
אני גם נודיסט פה ושם :-)
יש לציין שאין לי שום חרדות ופחדים בנושא מין, אלא רק הבעייה שציינתי
אני עומד להתחתן וברור שבצורה זו לא ניתן לקים סקס, הצילו!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
ד''ר אורי גור21/11/2009לא ברור מהי הבעיה.
האם זקפה? חדירה? שפיכה? קיום יחסים?
מציע להבהיר עם עצמך ועם בת הזוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בשתןאני16/11/2009
בן 30 בריא (למעט בעיה בגב תחתון הנובעת מסקרואיליטיס ממשפחת הפסוריאזיס).
אתמול בערב במהלך השתנה שגרתית פתאום התחלתי להשתין דם. כלומר השתנתי 10 שניות שתן בצבע רגיל (של מיץ תפוחים..)ופתאום צבע השתן הפך לאדום דם ללא כאבים. מאז השתנתי עוד מספר פעמים שתן בצבע רגיל. אציין שמאתמול אני חש מעט אי נוחות באיזור השלפוחית ובתחילת ההשתנה חש מעט דקירה בקצה השופכה.
שאלותיי : 1. ממה עשוי לנבוע? 2.האם יש מקום לדאגה? 3. האם יתכן קשר לפסוריאזיס שהתגלה אצלי לאחרונה? 4. האם עליי לבצע בדיקות מסויימות?
תודה מראש
מנשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בשתן
ד''ר אורי גור21/11/2009הופעת דם בשתן מחייבת בדיקות אצל אורולוג
לא קשור לפסוריאזיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסיהNUAV16/11/2009
הי
אני לוקח פרופסיה כ 10 שנים בן 38 בריא
האם בטוח לשימוש ? לי אין תופעות לואי אך מדובר הבנתי בעצירת הטרמון שמפשיע גם על הערמונית
התיעצתי עם רופא עור אך לא יצאתי משוכנע אולי תוכלו להבהיר
איזה בדיקות עלי לעשות שהכל תקין ואין פגיעה בגוף
אם אני רוצה יעוץ ממוחים האם ללכת לאונריקולוג .אורולוג ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטוחה לשימוש
ד''ר אורי גור21/11/2009במינון הניתן להתקרחות אינה משפיעה משמעותית על הערמונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מבוהלת.קרן16/11/2009
כרגע בפעם הראשונה בחיי, אני בת 17,
התעוררתי באמצע הלילה באמצע מתן שתן, כל מכנסיי והמיטה נרטבו.
זה דבר שקורה לראושנה בחיי, ואף לא כשהייתי ילדה קטנה.
אני מבוהלת ולא יודעת מה יכול היה לגרום לזה.
האם יש קשר בין הדבר לבין ערעור בנטילת גלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד''ר אורי גור21/11/2009לא קשור לגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חוזרת בדרכי השתןגלית15/11/2009
שלום רב,
לאחר התרוצצות בין רופאיים צבאיים, מבקשת ייעוץ נוסף לבעיה.
לפני כחודשיים וחצי התחיל סיפור ארוך של דלקת בדרכי השתן.
כל פעם רופא צבאי נתן לי תרופה, ושבוע לאחר מכן הדלקת חזרה.
לאחר חודשיים וחצי- חזרה הדלקת בפעם ה-4.
תרופות שנוסו- טרוויד, אפלודקס, זינת.
בכל תרבית שתן ניתן היה לראות שהחיידק אי-קולי נהיה חסין יותר.
אני בגיל 23, עם חבר מזה 8 חודשים, ומקיימת יחסי מין.
התחלתי לנסות גם מוצרים טבעיים- חמוציות, יוגורטים וכו'.
מבקשת דעת ייעוץ נוספת מאחר וכל רופא אומר משהו אחר.
עכשיו בפעם ה-4 נתנו לי להתחיל טיפול אנטיביוטי קבוע במאקרודנטין לחצי שנה.
אשמח לדעה נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות
ד''ר אורי גור21/11/2009בהחלט סביר להמליץ על טיפול מניעתי (למשל במאקרודנטין) למספר חודשים.
לעתים הרגלי היגיינה ובעיקר סביב קיום יחסים יכולים להשפיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן הערמוניתתומר15/11/2009
לאבי בן 61 אובחן סרטן הערמונית PSA 24.11 בעקבות הפרעות במתן שתן. בבדיקות שנערכו לו נמצא בבדיקת הC/T כי ישנן איפודנסים זעירים באונה הימנית,קשרית יחידה בודדת RLL.2 קשריות לימפה מעט מוגדלות במיצר שער ימני.כמו"כ ניצפו שינויים בכבד.
ברור לי המצב השאלה היא מה הטיפול המתאים ביותר למצב הנוכחי . א. ניתוח רדיקלי
ב.ניתוח לא רדיקלי.
ג.טיפול בהקרנות בשילוב עם טיפול הורמונלי .
או כל אפשרות אחרת ,
אודה לתגובתכם המהירה .
תומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תומר
ד''ר אורי גור21/11/2009המצב כלל אינו ברור.
נדרשת ביופסיה מהערמונית ובדיקות נוספות על מנת להעריך את מצבו.
עליו לפנות לאורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרונפרוזיס קלהמירב15/11/2009
שלום רב,
בבדיקת CT הבטן והאגן נמצא הידרונפרוזיס קלה משני הצדדים, ונכתב שזה קרוב לוודאי עקב לחץ על השופכנים הדיסטלים/ על כיס השתן
ובנוסף כיס השתן נלחץ כלפי מטה.
מה משמעות האבחנה הזאת? והאם עלי לעשות בדיקות נוספות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב
ד''ר אורי גור21/11/2009לא פירטת את הסיבה לשמה בוצע CT/
לעתים רואים הידרונפרוזיס קלה עקב שתיה רבה לפני הבדיקה ושלפוחית שתן מלאה, אך ישנן סיבות אחרות רבות.
מציע להראות את התשובה לאורולוג שהפנה לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)