פורום אורולוגיה, אימפוטנציה - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• גוש משונה על שק האשכים
    ע.
    29/09/2009

שלום לך דוקטור.
    אני ע. בן 19 ועוד חודש אני מתגייס.
    לפני חצי שנה סבלתי משפשפת עזה במפשעה שגרמה לי לגירודים מציקים וגירוי באשכים ובירכיים הצמודות להם.
    במהלך אותה תקופה בה סבלתי משפשפת גיליתי על העור של אחד מהאשכים, אשך שמאל, גוש משונה נוקשה יותר מהעור שסביבו כשלפי מישושים שעשיתי לגוש, הגוש לא צמוד לאשך אלה לרקמת העור של שק האשכים.
    הגוש התגלה באזור בו הייתה לי את השפשפת החמורה והמגרדת ביותר וכתוצאה מכך במשך אותה תקופה בה סבלתי משפשפת הגוש שרף והקרין כאב חד לכיוון האשך.
    מכיוון שסבלתי משפשפת עזה במקום יצאתי מנקודת הנחה שהגוש אותו גיליתי הוא חלק מהשפשפת ולא ייחסתי לו חשיבות מיוחדת.
    לאחר כחודשיים בהם טיפלתי בבעיית השפשפת הבעיה נפתרה, אך הקרנת הכאב מהגוש לא הפסיקה והיו ימים בהם הייתי מרגיש מידי פעם בכאב חד ורגעי ( למספר רגעים ) מהגוש עצמו שהקרין לכיוון האשך, כשהכאב היה בא בגלים בתקופה של פעם בכמה ימים או אפילו שבועות.
    התופעה הטרידה אותי מאוד ובמשך תקופה ארוכה חיפשתי לה באינטרנט הסברים כשבמהלך שיטוטי הנרחבים ברשת מצאתי מספר כתבות העוסקות בסרטן האשכים.
    בכתבות נאמר שאם מתגלה גוש באשכים חובה לפנות לרופא בהקדם במיוחד אם אני שייך לקבוצת הסיכון של בעלי היסטוריה של אשך טמיר.
    מכיוון שאני סבלתי בילדותי מאשך טמיר אני מפחד שהגוש שמצאתי הוא גוש סרטני, אך היות והגוש צמוד לשק האשכים ולא חלק מהאשך עצמו אני לא יודע אם יש לי סיבה לגשת לאורולוג לבדיקה במיוחד לאור העבודה שעברה כבר תקופה ארוכה יחסית (כמעט שלושה חודשים )
    מאז גיליתי את הגוש, תקופה בה לא צפיתי בשינוי משמעותי בגודל הגוש, אך עם זאת לפני חודש וחצי במהלך צפייה בטלוויזיה לפני השינה הרגשתי שוב את גל הכאב הרגעי המוכר, דבר שגרם לי שוב להיות מוטרד ומדואג מהתופעה.

השאלות שלי הם כאלה:
    1. האם לדעתך לאור מה שכתבתי כדי לי לגשת לבדיקה של אורולוג מומחה?
    2. אילו עוד בעיות יכולות ליצור גוש, או משהו שמזכיר בתחושתו גוש או כאב רגעי חד באזור שק האשכים?
    3. האם לדעתך מה שיש לי הוא גוש סרטני או משהו המהווה גורם המצריך בדיקה רפואית או בדיקה דחופה?
    4. האשך השמאלי שלי גדול משמעותית מהימני. האם זה נורמאלי והאם זה מתקשר באיזה שהוא אופן למה שהזכרתי?.

* ראוי לציין שאני ביישן מאוד ובשבילי לגשת לבדיקה כזאת זאת בושה גדולה ומשהו שאני מעדיף לעשות רק אם אין ברירה.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש משונה על שק האשכים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אל תתבייש

ד''ר אורי גור
    01/10/2009

לפי מה שתיארת הגוש בעור ולא באשך ולכן הסיכוי שמדובר בסרטן האשכים אינו גדול.
    עם זאת, ההבדל בגודל וההסטוריה של אשך טמיר מחשידים כי אולי באשך הבעיה.
    מציע לפנות לאורולוג ולפתור את חששותיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות באשך שמאל
    חסוי
    28/09/2009

אני בן 16 והאשך השמאלי כאב לי למשך כמה ימים, הכאב הפסיק ושמתי לב שמעל האשך השמאלי, בצינורות שמחברים אותו לגוף הצד המשאלי נפוח ובולט הרבה יותר מהצד השמאלי, מה זה יכול להיות?

לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות באשך שמאל

הוספת תגובה

• וריקוצל? בקע?

ד''ר אורי גור
    01/10/2009

יתכן ומדובר בבקע או בוריקוצל.
    מציע להיבדק על ידי רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתן שתן בצורה מוגזמת לגיל צעיר.
    אסף
    28/09/2009

שלום רב.

אני סובל מבעיה של מתן שתן בצורה מוגזמת כבר מס' שנים. כיום אני בן 25.
    אינני זוכר בדיוק מתי החלה הבעיה.
    הלכתי לאורולוג אך נמנעתי מלעשות את הבדיקה האורודינמית שאליה הפנה אותי, עקב פולשניותה.
    אני הולך עשרות פעמים ביממה לשירותים. אני קם כמה פעמים בלילה. אינני מסוגל לישון במשך היום עקב כך. אני שותה כוס מים ומיד אני צריך להשתין.
    לפעמים זה ממש טיפות שיוצאות. תמיד יש הרגשה שאני צריך עוד.

רציתי להתייעץ לגבי פעולה מסויימת שעשיתי שאולי השפיעה ויצרה את הבעיה.
    לאורך השנים הייתי מאונן ולפעמים חוסם את הזרע מלצאת. כלומר, הייתי מחזיק את האיבר ולוחץ חזק וככה מנעתי מהזרע לצאת.
    מכיוון שהערמונית קשורה לתפקוד הזרע, רציתי לשאול האם יש מקום להניח שהבעיה נוצרה עקב דבר שכזה?
    כמו כן, האם יש בדיקה אחרת פחות פולשנית מהאורודינמיקה שניתן לעשות ולעלות על הבעיה?
    ובנוסף רציתי לדעת אילו טיפולים נותנים בבעיות מסוג זה? האם כדורים או משהו אחר?

בתודה מראש
    אסף

הוספת תגובה

• בדיקה

ד''ר אורי גור
    01/10/2009

הבדיקה האורודינמית מעט פולשנית אך נותנת הרבה אינפורמציה.
    לא נראה שהרגליך בעבר גרמו לבעיה שתיארת.
    הטיפול מותאם לאבחנה - וזו טרם ברורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות באשך ימין
    בן
    28/09/2009

שלום
    אני בן 29, ובשלושת השבועות האחרונים אני מרגיש מעין כאב עמום, רגישות, באשך ימין. קיבלתי טיפול אנטיביוטי, שלא שיפר את המצב, וביצעתי בדיקת אולטראסאונד, בה גילו הידרוצלה בינונית בשני האשכים. האורולוג טוען שהכל תקין ושאני רק צריך סבלנות עד שזה יעבור, אך בינתיים אין שיפור כל התקופה. לא נראה שיש לו תשובה לסיבה בגללה קיימת הרגישות. האם קיימות בדיקות נוספות שכדאי לבצע בכל זאת? ומה יכולה להיות הסיבה לרגישות, האם באמת צריך רק סבלנות?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    רגישות באשך ימין

הוספת תגובה

• רגישות

ד''ר אורי גור
    01/10/2009

יתכן שהיתה דלקת שחלפה, אך לעתים נותרת רגישות - וזו גם צפויה לחלוף.
    ההידרוצל (נוזל סביב האשך) אינו צפוי לחלוף בעצמו - אך גם אינו גורם לרגישות/כאב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות זיקפה
    רון
    27/09/2009

בן 26 סובל מבעיות זיקפה הרבה שנים לפני שנה נמאס לי והלכתי לאורולוג הוא אמר שבגיל כזה אין סיכוי לבעיה בכלל לא בדק אותי ונתן לי מרשם לויאגרה הוא אמר שזה ענין פסיכולוגי מאז אני שוכב עם חברה שלי רק כשאני לוקח ויאגרה כי בלעדיה פשוט אין זיקפה בכלל.אנחנו שוכבים 3 פעמים בשבוע לערך ועם הויאגרה הסקס מעולה אני לוקח ממש גרגיר מהכדור שאני שובר אותו זה יוצא אולי 10-15 מ"ג במקביל לפני שנה התחלתי טיפולים אצל פסיכולוג קליני מומחה מטפל מיני אני כבר שנה בשיחות שבועיות אצלו אך ללא שינוי כלל..לאחרונה אני מתחיל לחשוב שוב שזה ענין פיסי וזאת כי א)האורולוג בכלל לא שלח אותי לאף בדיקה אלא רק על סמך גילי נתן הבחנה שזו בעיה פסיכולוגית ב)אני שם לב שכמעט ואין לי זיקפות בוקר בכלל,אני בכלל לא חרמן כמעט,וכשאני מאונן אני מצליח להגיע מקסימום ל-80% זיקפה וכעבור מס שניות וזה ממש מהר הזיקפה יורדת אולי ל20-30% לציין שוב שהויאגרה משפיעה מאוד עלי ומחוללת פלאים.
    האם זה כמו שאמר האורולוג משהו נפשי או ללכת שוב לאורולוג אחר אולי זה משהו פיסי בכל זאת..לפחות לעשות בדיקות להיות שקט..?או שזה נראה משהו פיסי? תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זיקפה

הוספת תגובה

• זיקפה

ד''ר אורי גור
    01/10/2009

גם בגילך יתכנו הפרעות פיסיות הגורמות לבעיה בזקפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה בדיקות אתה ממליץ שאעבור??

רון
    02/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקפה

ד''ר אורי גור
    09/10/2009

עליך להתייעץ עם אורולוג העוסק בתחום.
    לעתים מומלצת בדיקה במעבדת שינה להערכת הזקפה, ולעתים בדיקת אולטראסאונד של זרימת הדם לפין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושה מוזרה בפין
    שפרה
    27/09/2009

שלום רב!
    מזה כשבועיים אחרי מקלחת בלבד אני מרגיש בפין (ממש במרכזו, מפתח השתן, ולכל האורך) תחושה מוזרה כמו משהו חשמלי, פולסים. זה לא ממש חשמל, וקשה לי לתאר את התחושה, אבל זה מוזר. לעיתים מופיע בפולסים קצובים.
    יש לציין שהתחושה מופיעה אך ורק מייד אחרי המקלחת, ונמשכת מס' דקות לאחר מכן (מידי מקלחת במהלך השבועיים האחרונים). בד"כ אחרי שאני מתלבש זה נעלם תוך מס' דקות, ולא מופיע עד לאחר המקלחת הבאה.

אין תחושה דומה בזמן קיום יחסי מין, הטלת שתן או כל מצב אחר.
    אין הפרשות או זיהום בדרכי השתן (נבדק לאחרונה).

ממה זה יכול לנבוע? האם זה קשור לנוירולוגיה? בעיה עצבית?

אשמח לתשובה,

בברכה וחתימה טובה!

לקביעת תור
    סגירה
    תחושה מוזרה בפין

הוספת תגובה

• יהלי

ד''ר נחום זילבר
    06/10/2009

אכן כדברך זה מוזר יש מקום ליעוץ נוירולוגי בנושא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לאבנים בכליות
    יניב
    26/09/2009

שלום רב,
    זה מספר חודשים שאני סובל מהתקפים של כאב בצד ימין של הגב התחתון באזור הכליה.
    לאחר פניה לאורולוג נאמר לי שכנראה מדובר באבן שנפלטה.
    לאחר שהיה התקפף נוסף ביצעתי 2 בדיקות אולטראסאונד שיצאו תקינות,איסוף שתן ,בדיקות דם ולבסוף הופנתי לבדיקת CT.
    במשך ההמתנה לבדיקת ה CT נתקפתי כאב חזק שלא עבר ועקב כך אושפזתי לצורך איזון כאב ובדיקות.
    יש לציין שהתקף זה היה מלווה בצריבה חזקה במתן שתן.
    לבסוף שוחררתי ללא ביצוע ה CT...כאשר האבחנה הייתה ש"כנראה" מדובר באבן בכליה...

אבקש לדעת:
    1) האם ביום כיפור הקרוב אני יכול לצום(אני מעוניין לצום אך מפחד שאם לא אשתה יהיה התקף נוסף) או שאני חייב לשתות על מנת למנוע התקף נוסף?
    2) האם ה CT יכול לאשר בוודאות את קיום האבנים מה ש US לא יכול?

הערה: אני מיועד לבצע CT בקרוב(אחרי כיפור).

תודה על התשובה המהירה,
    יניב.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לאבנים בכליות

הוספת תגובה

• חלף יום כיפור

ד''ר אורי גור
    01/10/2009

מצטערים על האיחור בתגובה.
    הצום כבר לא רלוונטי.
    מציע להמשיך לפי ממצאי ה- CT.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דם בעת מתן שתן
    דנה
    25/09/2009

שלום רב

מה אמורה לעשות אישה בת 70 כשמגלה דם בעת מתן שתן ?
    לאיזה רופא עליה לגשת ואיזה בדיקות היא צפוייה לקבל?

תודה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה
    דם בעת מתן שתן

הוספת תגובה

• דם בשתן

ד''ר אורי גור
    25/09/2009

בהנחה שהדם הוא אכן בשתן ולא מהנרתיק, יש לפנות לאורולוג.
    פרט לבדיקות שתן ובדיקות הדמייה של דרכי השתן (לרוב CT), יבצע האורולוג ציסטוסקופיה (הסתכלות פנימה של שלפוחית השתן).
    פני בהקדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר

דנה
    26/09/2009

מדובר בסבתא שלי והיא פנתה לרופא משפחה שנתן לה אנטיביוטיקה וטען שאם זה לא יעבור ,אז הוא יפנה אותה לאורולוג ,האם היא צריכה לבקש לראות אורולוג בכל מקרה ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

ד''ר אורי גור
    09/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות אולטראסאונד ....דחוף מאוד בב
    המודאגת
    24/09/2009

שלום רב
    לפני כמה ימים היה לי כאב חזק בלתי נסבל ברום הבטן עם הגב. למחרת הפנה אותי רופא המשפחה לאולטראסאונד בטן כדי לבדוק בעיקר את כיס המרה.
    תוצאות הבדיקה למרה,טחול,לבלב,כליה ימנית, אגן קטן היו תקינות.
    לגבי תוצאות הכבד והכליה שמאלית היו כנ"ל:

"הודגם כבד בגודל, מנח,ומבנה עלקולגרפי תקין וללא נוכחות מוקדי סמיכות מוגברת או מופחתת בתוכו, מלבד ציסטה באונה ימנית בקוטר 6 מ"מ "

כליה שמאלית: "הודגמה כליה בגודל, מנח,ומבנה עלקולגרפי תקין וללא הידרונפרוזיס.
    מערכת מאספת תקינה,עובי פרנכימה תקין.
    הודגם נגע הידי קורטיקאלי בקוטב תחתון בקוטר 3 מ"מ שיכול להתאים לאנגיומיוליפומה"

נא להסביר לי 2 התוצאות, כי ראיתי שהרופא שלי דאג לממצא שבכליה יותר ולשם כך הפנה אותי לרופא אורולוג שהתור שלי עדיין רחחוק, ואין לי עצבים לחכות כל כך זמן.
    עד אז אני מבקשת הסבר מכם על מה מדובר.

תודה מראש

הוספת תגובה

• לא מדאיג

ד''ר אורי גור
    24/09/2009

ציסטה היא כיס של נוזל, יכולה להיות בכבד כמו גם באיברים אחרים ולרוב חסרת משמעות.
    אנגיומיוליפומה הינה גידול שומני שפיר עם כלי דם בתוכו. כשכל כך קטנה אינה גורמת לבעיות.
    הראי לאורולוג את בדיקת האולטרא סאונד.
    שני הממצאים אינם מסבירים את הכאבים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת ערמונית?????????
    אלי פוז
    23/09/2009

שלום
    מזה כ4 שנים אני סובל מצריבות בשתן שהולכות ובאות במשך היום או במשך השבוע
    אך לא עוזבות אותי יותר מיומיים שלוש,
    מבדיקה של אורולוג ,הוא קבע שזה דלקת ערמונית כרונית -שלא רואים בבדיקות כלום.
    ולא נותנים טיפול תרופתי לזה-"כמו שזה בא זה יעלם"
    והדבר היחידי שניתן לעשות זה אמבטיות חמות ולהימנע מקפאין ופירות הדר"
    הנל שלח אותי ל3 בדיקות במהלך השנים אך הכל יצא סטרילי,
    גם רופאת המשפחה שלי בדקה אותי במשך השנים גם בדיקות דם וגם שתן כמה סוגים
    וגם קנדיידה ומה לא,אך הכל יצא תקין
    אורלוג אחר שבדק אותי במיישוש הערמונית ,קבע שזה לא דלקת ,אלא צריבה כימית ,ושעלי להרבות בשתייה .
    במשך השנים שצרב לי ממש ,ישר טסתי לטר"מ ,שם עשיתי ישר בדיקת שתן וגם שם יצא הכל סטרילי,
    חזרתי לאורולוג הראשון ושוב הוא אמר אותו דבר "כמו שזה בא זה יעלם"לעשות אמבטיות ולהימנע מקפאין,
    עלי לציין שאף פעם לא עשיתי אבטיות ,אבל המעטתי בקפאין ואני עדיין סובל,גם בעת שפיכה .
    רופאת המשפחה שלי אמרה שייתכן שזה חיידקים ששוכנים בשלפוחית אך לא ניתן בבדיקה לזהות אותם ולפעמים הרפואה לא מכירה בהם ואין מענה להם,
    הבעיה שאני עדין סובל ומתוסכל מזה שאולי יהיה לי נזק לטווח ארוך וסיבוכים אחרים ,
    למרות שהרופאים אמרו לי שאין קשר בין הדברים .
    מה לעשות????
    עזרה בבקשה

לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ערמונית?????????

הוספת תגובה

• דלקת בערמונית

ד''ר אורי גור
    24/09/2009

אם אכן דלקת כרונית בערמונית פעמים רבות לא מוצאים חיידקים
    לעתים ניתן טפול אנטיביוטי ממושך גם אם לא מוצאים חיידקים
    ישנן תרופות נוספות שיכולות לעזור
    לרוב לא גורם נזק כלשהוא וסיבוכים
    לא מכיר טיפול באמבטיות
    מומלץ להפחית במשקאות המגרים את מערכת השתן כגון קפאין, אלכוהול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת
    דניאל
    23/09/2009

מה התרופה ובאיזה מינון הכי טובה למניעת שפיכה מוקדמת?

האם התרופה דיפרסון יעילה למניעת שפיכה מוקדמת?

מה עלותה ולכמה טיפולים מספיקה התרופה

לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת

ד''ר אורי גור
    24/09/2009

ישנן מספר אפשרויות לטיפול במשחות/כדורים לשפיכה מוקדמת
    איני מכיר תרופות טבעיות, ביניהן גם דיפרסון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיקפה
    אנונינמי
    23/09/2009

שלום
    אני וחברה שלי מתמזמזים כבר זמן רב. כל פעם אני מגיע לזיקפה חזקה מאוד די מהר (עניין של כמה שניות) אך אתמול כשניסינו לקיים יחסי מין בפעם הראשונה איך שניגשתי לקונדום נעלמה הזיקפה ומאז אני לא מצליח להגיע לזיקפה מלאה וחזקה כבעבר.
    רציתי לשאול אם המצב החדש עלול להיות תמידי ואם ישנן דרכים לחיזוק הזיקפה בדרכים טבעיות (אוכל, תרגילים וכולי)
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    זיקפה

הוספת תגובה

• זקפה

ד''ר אורי גור
    24/09/2009

אוכל תרגילים וכולי אינם צפויים לחזק את הזקפה
    העובדה שהזקפה נחלשה קשור כנראה בחרדת ביצוע והתרגשות לקראת קיום יחסים
    הירגעו! קחו את העניינים לאט וביחד.
    הזקפה תחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דם בזרע והריון
    נטע
    23/09/2009

לפני כחודש היה לבעלי דם בזרע והדבר חזר על עצמו בשבועות האחרונים.
    היום גיליתי שאני בהריון.
    האם ההריון יכול להיות בעייתי בעקבות הדם בזרע או שזה לא קשור לטיב הזרע עצמו.
    ברור לי שהוא צריך לקבוע תור לרופא השאלה היא לגבי ההריון.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    דם בזרע והריון

הוספת תגובה

• הריון

ד''ר אורי גור
    24/09/2009

לא צפויה בעיה בהריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוטסטרון נמוך
    מיכאל
    21/09/2009

בן 37 בריא ולא מעשן עם הפרעת זקיפה כל בדיקות דם תקינות למעט בדיקת טוטסטרון שיצא באותם ערכים מס' פעמים
    Testosterone total Ichil 1.94
    Testosterone Bioavailable 1.09

2>SHBH
    טוטסטרון כללי 4.5
    free androgen index<22.5

מצורפים שאר הבדיקות דם בקובץ.
    בדיקת CT+MRI לבדיקת תקינות בלוטת ההיפופיזה יצאו תקינות.
    מה דעתך?
    למה הכל נמוך?
    צריך/מותר? לקחת תוספת הורמונלית אם בכלל?
    רעיון לעוד בדיקות או לפיתרון הבעייה כי זה ממש מפריע לי בחיי המין.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    טוטסטרון נמוך

הוספת תגובה

• יר

ד''ר נחום זילבר
    23/09/2009

יש מקום לבירור אנדוקרינולוגי מלא אצל רופא מומחה לנושא. אח"כ האורולוג ימשיך את הטיפול בבעיות הזקפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קטטר- דחוף!!!
    אוהד
    21/09/2009

אבא שלי בן 61
    לפני כחודש עבר ניתוח במוח להסרת מינגיומה שישבה על עצבי הראייה
    מאז הניתוח לפני כחודש הוכנס קטטר
    יש לציין שלפני זה לא היו לו בעיות אורולוגיות
    ניסו להוריד את הקטטר כבר 3 פעמים ללא הצלחה...מה לעשות? מה הפיתרון?
    הוא מטופל בכדורי אומניק כבר שבועיים ללא הצלחה לגמול אותו
    לפני זה היה מטופל בקסטרל גם שבועיים

ממה זה יכול להיות? איך גומלים מקטטר?

לקביעת תור
    סגירה
    קטטר- דחוף!!!

הוספת תגובה

• קטטר

ד''ר אורי גור
    22/09/2009

יתכן והמצב נובע משינוי בהשפעה העצבית על מערכת השתן- הנובע מהניתוח.
    זה לרוב זמני - אך לעתים חולפים מספר חודשים עד שמסתדר.
    בינתיים יש להישאר עם קטטר או ללמוד צנתורים עצמיים לסרוגין- פנה לאורולוג להחלטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה