מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאב בזמן קיום יחסי מיןתומר16/09/2009
שלום רב,
בזמן קיום יחסי מין ובייחוד בשלב ה"גמירה" ( פליטת הזרע) אני חווה כאבים חזקים. הכאבים מקורם בנקודה מסויימת בבטן התחתונה רק בצד שמאל, כאשר הכאב גם מוקרן לאשך השמאלי. הכאבים מתגברים בייחוד בזמן הגמירה, והתחושה היא שיש שריר שמתכווץ ובזמן ההתכווצות שלו יש את הכאב. בשגרה, אני מרגיש כאבים קלים מהאזור הזה. כל העניין הזה נמשך 4 ימים
הכאב החל לאחר הזזת רהיטים והפעלת לחץ תוך בטני ( בשירותים) כמה ימים לפני כן.יש לציין שבעבר האזור הזה מעט כאב, אך לא כמו עכשיו. בבדיקה אצל רופאת המשפחה, ובדיקת האזור מתחת לאשכים, היא שמה לב שהשרירים מתחת לאשך השמאלי הם בצורת מזלג, כלומר חלה מעט היפרדות. היא הפנתה לכירורג ואולטרא סאונד. לא אובחן, לא על ידי הרופאה ולא על ידי, בבליטה כלשהי אשר בולטת מהאזור הנ"ל במישוש
אני נרתע מלקיים יחסי מין והדבר משפיע עלי בצורה לא טובה, קשה לי מאוד עם זה.....אני עצבני ומתוסכל..........האם עליי להימנע מקיום יחסי מין, מה עושים בינתיים? מה זה יכול להיות?
בתודה מראש,
תומר (המודאג)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע?
ד''ר אורי גור22/09/2009יתכן על פי התיאור כי מדובר בבקע במפשעה.
יש להיבדק על ידי כירורג.
בינתיים הימנע ממאמצים ובעיקר כאלה הגורמים כאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאלעד16/09/2009
דוקטור שלום,
עקב 2 מקרים של מקרו-המטוריה ועוד בדיקות תרבית וכללית שהראו נוכחות דם בשתן (שתן לציטולוגיה ללא ממצאים ממאירים) נשלחתי ל ct urography.
רובם של הממצאים תקינים לחלוטין (לפי הסיכום ) למעט : 3 הסתיידויות קטנות מימין, שתיים בכליה ואחת בשופכן העליון, ללא הפרעה חסימתית. נמצאה גם אבן בקוטר 3 מ"מ בגביע לטראלי בכליה הימנית. מעבר לכך הכל תקין (שלפוחית השתן, בלוטות, לבלב, טחול, כלי דם וכל שאר הפירוט)
מה פירוש הממצאים? האם זה המקור להמטוריה?
עלי לציין שאבי מושתל כליה עקב אבנים בכליות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בשתן
ד''ר אורי גור17/09/2009ממצא של המטוריה (דם בשתן) מחייב גם בדיקה אנדוסקופית להסתכלות לשלפוחית השתן.
אם לא יימצא דבר- אכן יתכן והסיבה היא אותן הסתיידויות.
ממליץ לפנות לאורולוג עם צילומי ה- CT שבידיך ולתכנן ציסטוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לך!!!!!!!!!!!חסוי15/09/2009
שלום לך!!!!!!!!!!!
----------------------
בעיקבות ציסקופיה שעברתי נשלחתי לCT- בטן
הממצא:
מוקד האדרתי באגן הכליה הימני בקוטר כ-1.3 ס"מ,
ניראה כפגם מילוי בשלב הפרשה-חשוד ל-TCC
ממצאים באגן הכליה הימנית ובשלפוחית השתן חשודים לTCC-
האם אוכל לקבל הסבר קצר על הנ"ל
אני מציין כי לעולם לא הרגשתי בעיה במתן שתן ו/או דם בשתן
תודה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקד האדרתי
ד''ר אורי גור17/09/2009ממליץ לפנות בהקדם לאורולוג לקבלת הסבר על הממצאים והחלטה על דרך הטיפול!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חש כאבים עזים בישבן אחרי אוננותיוסי15/09/2009
אהלן.
לפעמים אני מאונן מספר פעמים ביום, ואחרי הפעם השנייה או השלישית, אני חש כאבים עזים בישבן (לא חיצוני, פנימי) למשך כ 10-15 דק' ואז זה נפסק.
דיברתי עם אנשים בפורום אחר, והם אמרו לי שזה יכול להיות בלוטת הערמונית שממוקמת בין הישבן לאיבר המין. אם הבנתי נכון, שם יש לי כאבים באיזור הזה, כאבים פנימיים לא חיצוניים למשך כ 10-15 דק'.
אני לא מאונן בכח או מכווץ את שרירי הישבן תוך כדי אוננות.
אני לא חש כאבים בזמן האוננות עצמה.
אשמח לקבל חוות דעת מאורולוג כי אני מתבייש ללכת לרופא מומחה בעניין.
מה הבעיה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קראתי קצת על בלוטת הערמונית ועל ה..
יוסי15/09/2009כאבים, ואין לי כאבים בזמן השפיכה ובזמן מתן שתן.
הכאבים קורים רק כשאני מאונן יותר מפעם אחת ביום.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערמונית
ד''ר אורי גור17/09/2009אכן כאבים בערמונית אפשר שיורגשו באזור הרקטום, שק האשכים או ביניהם.
יתכן גם כי יש קשר לכאבים באוננות.
אל תתבייש - אם ישנה בעיה רצוי להיבדק ולנסות לפתור אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חשקא.א15/09/2009
שלום,
אני גבר בן 29 וזה מכבר כמה שנים אני סובל מזקפה חלשה- גם בבוקר, למרות שלא תמיד יש- מה גם יש לי חשק מיני ירוד- אני יודע כי קיים קשר ישיר בין השניים. אני אינני יודע מדוע הבעיה קיימת, או פסיכולוגית או פיזיולוגית.
אני למעשה חולה במחלת הנפילה כבר 14 שנים ונוטל תרופות שונות העלולות לגרום לבעית אין-אונות (כך כתוב בתופעות הלוואי). אני חולה במחלה מגיל 15 אך בעית הזקפה וחוסר החשק החלה בגיל 22. כבר הייתי בעברי אצל סקסולוגים וביצעתי בדיקות דם בנושא אך אמרו כי לפי הבדיקות לא נראה כי התרופות גורמות לי לבעית הזקפה החלשה.
אני אינני יודע מה לעשות מכיוון ואני מפחד לבצע יחסי מין ואף אין לי חשק לאוננות כפי שהיה בעבר. בנוסף, כאשר אני כן מאונן אני לא נהנה מהאוננות ורוצה כבר 'לגמור' אך גם האורגזמה אותה מקבל די חלשה.
מדוע לדעתך הבעיה של חוסר החשק והזקפה קיימות?ללכת לטיפול? ואם כן מי המטפל-סקסולוג או אורולוג? לבצע בדיקות דם ולראות את רמת הטסטסטורון הקיימת? האם מחלת הנפילה והכדורים אכן משפיעים לפי ידיעתך?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשק
ד''ר אורי גור17/09/2009ממליץ לבדוק את רמות ההורמונים. כך תוכל לברר האם יש סיבה הורמונלית לחסר החשק (בלי קשר מה הגורם לבעיה ההורמונלית).
הפניה לאורולוג או סקסולוג לרוב על פי הגורם - פיזיולוגי או פסיכולוגי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלה וכאב באשך בעת מגע מיני.א.פ15/09/2009
שלום לכבוד הרופא.
אני גבר בן 49. לפני כשנה וחצי נעשו לי כמה בדיקות זרע והתוצאות היו לא תקינות לחלוטין. נעשו לי בדיקות אולטרה סאונד באשכים ונמצא שאני סובל מוריקוצלה בדרגה 3 באשך הימני. ברצוני לציין שעוד לפני הבדיקה סבלתי מכאב עמום באשך ימין בתחילת המגע המיני, דבר הגורם להפסקת הזיקפה. כמו כן תוצאות בדיקת הפוריות גורמות לי גם להרגשת תסכול. השילוב של הכאב באשך והתסכול ביחד יצרו פגיעה בחשק המיני ולמעשה בשנתיים האחרונות אני סובל מאין אונות. האם ידוע רפואית שוריקוצלה יכולה לגרום לכאב באשך במגע מיני וכתוצאה מכך לאימפוטצניה. הפתרון שנמסר לי זה לעשות ניתוח אבל אני חושש מניתוח. האם ללא הניתוח אני אשאר אימפוטנט?
תודה מראש לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצל
ד''ר אורי גור17/09/2009וריקוצל אינו גורם לאימפוטנציה.
גם ניתוח לוריקוצל אינו משפיע על הזקפה.
וריקוצל גם אינו גורם לרוב לכאבים, בוודאי לא בזמן מגע מיני.
בדיקות הזרע רלוונטיות רק אם אתה מעוניין בפוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכור לסקסמיכאל15/09/2009
אני מכור לסקס.
אני מעוניין בתשובה לא מתחכמת ואפקטיבית.
אני כל הזמן חרמן ( בן 25) ואני פעיל מינית כל יום. ואני מעוניין למצוא שיטה שבאמצעותה אני יוכל להגביל את עצמי לפעם בשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכור
ד''ר אורי גור17/09/2009אם הדבר מפריע לך , פנה לסקסולוג לעזרה וטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אורטרהפוצי15/09/2009
שלום
עשיתי בדיקה של נוזל (הפרשה) מהפין - הנה התוצאות :
cultureBH2
תהליך ממצא MY_SUBTITLE2
Epithelial cells בודדים 0 0 BD2
Fungus Candida negative 0 0 BD2
WBCs אין 0 0 BD2
Trichomonas לא נמצאו 0 0 BD2
N.Gonorrheae mic.exam. לא נמצאו 0 0 BD2
N.Gonorrheae culture negative 0 0 BD2
Culture positive 0 0 BD2
אנטיביוטיקה עבור מיקרואורגניזם Strpe. agalactiae (Group B)BH3
אנטיביוטיקה רגישות MY_SUBTITLE3
Ampicillin S <=0.25 0 0 BD3
Penicillin G S <=0.12 0 0 BD3
Erythromycin R >=8 0 0 BD3
Minocycline R >=16 0 0 BD3
Clindamycin R <=0.25
הבעיה היא שאני אלרגי לפניצילין !!!
מה ניתן לעשות במקרה כזה ?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
ד''ר אורי גור17/09/2009קשה קצת להבין מהתוצאות ששלחת
אם תרבית לגונוריאה חיובית- יש לטפל.
אם רק סטרפטוקוק - יתכן ואין צורך בטיפול.
הראה את התשובה לרופא המשפחה והחלט עימו על טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ותוספת ..............
פוצי17/09/2009שלום
אני סובל מאבנים בכליות ,לא ציינתי את זה קודם !
זה יכול להסביר את הממצאים ?
אני מרגיש לחץ בצד מלפנים לא כמו כאב כיליה ,
בשירותים אני כאילו מנפח את הבטן מפעיל לחץ מסוים
ויוצאת הפרשה - נוזלית וחלקה צמיגית !
מנסה בצורה ברורה יותר :
Epithelial cells בודדים
Candida negatie Fungus
WBCs אין
Trichomonas לא נמצאו
N.Gonorrheae mic.exam. לא נמצאו
N.Gonorrheae culture negative
Culture positive
אפשר חוות ע"פ הנתונים ואגב הרופאה רשמה לי כדור "ציפרוגיס"
מה דעתך ???
תודה שוב ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעלה את השאלה
פוצי22/09/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטרה..............
פוצי24/09/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבנים
ד''ר אורי גור24/09/2009לא נשמע קשור לאבנים
לא ברור אם תרבית חיובית או שלילית
לא ברור האם הציפרוגיס צפוי להתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מוקדמתניב14/09/2009
שלום רב לרופאי הפורום. אנא, הצילו אותי מבעיה זו.
ב3-4 שנים האחרונות אני סובל משפיכה מוקדמת.
לוקח לי פחות מדקה להגיע לפורקן, ואין לי שליטה על זה,
האם יש תרופה לבעיה ו/או פיתרון אחר?
אנא, עיזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש פתרון
ד''ר אורי גור17/09/2009כן
ישנם פתרונות, מקומיים ובכדורים.
פנה לאורולוג העוסק בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לוריקוצלהדנה14/09/2009
שלום רב,
בעלי ואני מנסים מזה כשנה להירות ללא הצלחה.
בבדיקת זרע שבוצעה לפי ערכי WHO נמצא כי:
צמיגות- תקין, PH 7.3, אגלוטינציה -תקין. נפח 1.5, ריכוז 80 מל', תנועה 60%, דרגת תנועה +2+3, סך תאי זרע 120מל', תאי דם לבנים +. מורפולוגיה: 11% תקינים.
לאור נתוני המורפולוגיה בוצע גם אולטרסאונד אשכים ונמצא כי: אשך ימין בנפח 12.5, אשך שמאל בנפח 11.7 מרקם אחיד בשניהם. וריקוצלה בינונית משמאל עם היפוך זרימה ולסלבה , וריקוצלה התחלתית בימין.
לאור התוצאות המליצו לנו על ניתוח.
האם התוצאה אכן כ"כ חד משמעית ונדרש ניתוח כדי להגביר סיכוי להרות?
מה הסיכונים של ניתוח ?
האם תיתכן פגיעה חמורה בעקבות ניתוח באיכות הזרע ומומלץ להקפיא זרעונים לפני?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצל
ד''ר אורי גור17/09/2009מקובל לבדוק שתי בדיקות זרע - ולהקפיד על המנעות מיחסים 3 ימים לפני.
הבדיקות מראות נתונים טובים ברוב הפרמטרים בספירת הזרע , פרט למורפולוגיה.
יתכן והוריקוצל הוא הגורם, ולכן יש היגיון בניתוח וריקוצל
כמובן במקביל יש לבדוק גם את הצד הנשי ולוודא שאין בעיה במקביל
לניתוח סיכונים מעטים יחסית, בעיקר סיכון נמוך הקשור בהרדמה, זיהום או דימום בפצע הניתוחי, הצטברות נוזל סביב האשך (הידרוצל), וכמובן גם היוותרות וריקוצל לאחר הניתוח.
הסיכון לפגיעה באשך שתביא לפגיעה באיכות הזרע נמוך ביותר ולכן אין צורך להקפיא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיקפה בורחתעידו14/09/2009
שלום לכולם,אני גבר בן 35 וסובל מבעיה מתסכלת.
אני מצליח להגיע לזיקפה אח ורק כמעט ע"י מגע,,אם אני צופה בסרט אירוטי או חושב על סיטואציה מינית אני לא מגיע לזיקפה..הבעיה היא שכאשר אני מגיע לזיקפה ברגע שאין על האיבר גירוי פיזי היא יורדת,כלומר אני לא מצליח לשמור עליה,כאילו שהוא מתרוקן מהר..כמו כן אני לא מקבל זיקפת בוקר...מה יכולה להיות הבעיה ואין מטפלים בה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיקפה
ד''ר אורי גור14/09/2009יתכן ומנגנוני אספקת הדם לפין או שימורו אינם כפי שהיו.
אם הבעיה נמשכת ובעיקר אם מפריעה עליך לפנות לאורולוג לבדיקות לאיתור הגורם וקבלת טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהשמואל13/09/2009
שלום המשך לשאלתי מה אתיפול או הים יש ליתיחס לוריקוצל באשך מי שמאל יש צורך לפנות לאורלוגיה דר תודה ושנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצל
ד''ר אורי גור14/09/2009לא תמיד צריך לטפל בוריקוצל.
פנה לבדיקה - אם לא ניתן למשש אז כנראה שלא ממש קיים וריקוצל משמעותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן בהריון שבוע 18 עם תאומיםמורן13/09/2009
לאחר כאבי בטן ותכיפות במתן שתן הומלץ לי לבצע בדיקת שתן ותרבית התרבית עדיין לא הגיעו תוצאות
שתן כללי
========
PH (U) 6.00 5,00 - 8,00 .(..*.......).
Nitrit (U) NEGATIVE
Ketone (U) NEGATIVE 0,00 - 0,00
Glucose (U) NORMAL 0,00 - 0,00
Urobilinogen (U) NORMAL 0,00 - 1,00
Bilirubin (U) NEGATIVE
Protein (U) 15.00 mg/dL 0,00 - 30,0 .(....*.....).
Leucocytes (U) 100.00 leuco/micl 0,00 - 10,0 .(..........)*
Erythrocytes (U) 25.00 Ery/micl 0,00 - 10,0 .(..........)*
Urine Remarks (M) תיפוקסורקימ הקידבל רבעוה
================
שתן-מיקרוסקופיה================
Leucocytes (U)/Field 10.00 Leuco/F
Erythrocytes (U)/Field 7.00 Ery/F
Epithelial Cells (U) /F ++
Mucous (U) +++
אודה לך אם תוכל להגיד לי בינתיים על סמך התוצאות אם יש דלקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
ד''ר אורי גור14/09/2009ישנם סימנים של תאי דלקת בשתן.
האם נשלחה גם תרבית שתן?
אם עדיין יש סימפטומים פני לקבלת טיפול אנטיביוטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיפוי כליותג'ינה13/09/2009
שלום
לאחרונה ביצעתי מבדיקת מיפוי כליות דינמי וסטטי להלן התוצאות:
בשלב הריכוז שתי הכליות מרכזות את החומר דו צדדית.
רושם של רטנציה דו צדדית של החומר במספר אגנונים מימין ובאגנון עליון משמאל.
חישוב תפקוד כלייתי יחסי: נמצא שהכליה השמאלית תורמת ל-46%. מסך כל התפקוד הכלייתי,לעומת 54% בכליה הימנית.
ניקוז טוב משתי הכליות למרות הרטנציה באגוגנים מימין ובאגנון עליון משמאל.
תפקוד סימטרי של שתי הכליות.למרות רטנציה קלה, אין עדות לחסימה.
אבקשך הסבר לבדיקה זו מה פרוש כליה אחת מתפקדת יותר טוב מהשניה
אשמח לקבל הסבר לתוצאה של המיפוי.
יש לציין כי לאחרונה ביצעתי ריסוק אבנים מצד ימין.
בתודה מראש
ג'ינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיפוי כליות
ד''ר אורי גור14/09/2009המיפוי מראה שמצב הכליות טוב:
תפקוד כמעט שווה (לרוב אין ממש תפקוד זהה לחלוטין של שתיהן)
יש איטיות מסוימת בניקוז החומר המוזרק, אך לבסוף מתפנה היטב וללא עדות לחסימה.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חשק מיניא.א12/09/2009
שלום,
אני גבר בן 29 וזה מכבר כמה שנים אני סובל מזקפה חלשה- גם בבוקר, למרות שלא תמיד יש- מה גם יש לי חשק מיני ירוד- אני יודע כי קיים קשר ישיר בין השניים. אני אינני יודע מדוע הבעיה קיימת, או פסיכולוגית או פיזיולוגית.
אני למעשה חולה במחלת הנפילה כבר 14 שנים ונוטל תרופות שונות העלולות לגרום לבעית אין-אונות (כך כתוב בתופעות הלוואי). אני חולה במחלה מגיל 15 אך בעית הזקפה וחוסר החשק החלה בגיל 22. כבר הייתי בעברי אצל סקסולוגים וביצעתי בדיקות דם בנושא אך אמרו כי לפי הבדיקות לא נראה כי התרופות גורמות לי לבעית הזקפה החלשה.
אני אינני יודע מה לעשות מכיוון ואני מפחד לבצע יחסי מין ואף אין לי חשק לאוננות כפי שהיה בעבר. בנוסף, כאשר אני כן מאונן אני לא נהנה מהאוננות ורוצה כבר 'לגמור' אך גם האורגזמה אותה מקבל די חלשה.
מדוע לדעתך הבעיה של חוסר החשק והזקפה קיימות?ללכת לטיפול? ואם כן מי המטפל-סקסולוג או אורולוג? לבצע בדיקות דם ולראות את רמת הטסטסטורון הקיימת? האם מחלת הנפילה והכדורים אכן משפיעים לפי ידיעתך?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר ליבידו- אפילפסיה
ד''ר נחום זילבר23/09/2009א. יש השפעה לתרופות.
ב. אל תתרחק מיחסי מין/ אוננות כי זה יפגע בך בעתיד בוספו של דבר.
ג. פנה לאורולוג מומחה המטפל בנושא זה והואיעשה לך את הבירור הנחוץ וימצא פיתרונות רפואיים לבעיתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)