מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיהחסוי11/09/2009
שלום זה זמן מה אני שם לב שכשאני מתעורר בבוקר ויש לי זקפה אז אני מרגיש כאבים חזקים לכל אורך גזע הפין,חשוב להזכיר שאין לי בכלל זקפות מלאות בבוקר ובכללי זקפות הבוקר מופיעות אצלי לעיתים די רחוקות,אני בן 16 ומקווה מאוד למצוא פתרון או לפחות תשובה לבעיה
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקפות
ד''ר אורי גור12/09/2009זקפות בוקר אינן בהכרח מופיעות כל בוקר, אך קיומן מעיד על מנגנון זקפה תקין.
בבוקר יתכן ויכולות לכאוב- לרוב לאחר הטלת השתן הראשונה הזקפה יורדת וגם הכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחכתי לציין
חסוי12/09/2009שחכתי גם לציין שאותו הדבר קורה גם לאחר קרי לילה,על מה זה יכול להראות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראה תשובתי הקודמת
ד''ר אורי גור14/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיפוי אשכים לבדיקת וריקוצלהעידו10/09/2009
שלום!
אני בן 28, מבירור אצל אורולוג עלה חשד לוריקוצלה (בעקבות סימפטומים ובדיקה ידנית בשכיבה ע"י רופא).
הרופא הפנה אותי לבדיקת מיפוי אשכים+PRC כבדיקה ראשונית.
רציתי לשאול עד כמה מוצדק לבדע מיד בדיקה עם איזוטופים רדיואקטיביים ולא דופלר+בדיקת טמפרטורות.
עד כמה הבדיקה מסוכנת מבחינת אפשרות למוטציות בתאי זרע וילדים בעתיד?
כשהפניתי את השאלה לרופא, הוא אמר שמיפוי אשכים היא בדיקה מדויקת יותר ואין בה שום סכנה, אבל אני חושש ומעוניין בדעת נוספת.
אני מודה לכם מראש על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיפוי אשכים
ד''ר אורי גור12/09/2009הבדיקה אינה מסוכנת, אך גם איננה נחוצה בדרך כלל.
יותר נפוץ השימוש באולטרא-סאונד +דופלר של האשכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד באשכיםאוהד10/09/2009
שלום רב, לפני יומיים היה לי גרד נוראי באשכים שנבע כנראה מחוסר הגיינה בעקבות תקופת בחינות. הגרד ממשיך אבל לא כמו לפני יומיים, אך מנגד התחיל לי כאב מוזר כזה באשך, אינני יודע אם זה פסיכולוגי או משהו אחר. עליי לציין כי בדקתי את עצמי לנפיחות או איזה גוש ותודה לאל לא מצאתי דבר. מה לדעתך עליי לעשות וכמו מה זה נשמע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
ד''ר אורי גור12/09/2009הקפד על היגיינה.
אם הכאב נמשך - פנה לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוד באשכים
ללא שם20/09/2009אני שובל מאד מגירוד באשכים .ניסיתי את מגוון המשחות הסטרואידית למיניהן ללא הואיל כשזה מגרד זה גורם לסבל בל ישוער. הדבר היחיד שנותן לי הפוגה מהגירוד זה רחצה במים חמים מאד.
רופאי העור למיניהם חלוקים חלק טוענים שזה פטריה וחלקם שזה יובש בעור שניהם טופלו ומטופלים ללא הואיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוד
ד''ר אורי גור22/09/2009מציע להתייעץ עם רופא עור, ולהקפיד על היגיינה מקומית (אולי להחליף את סוג הסבון?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ללא16/10/2009גם לי יש בדיוק את אותו מקרה כבר שנים אין מה לעשות לדעתי ניסיתי כבר הכל פשוט להקפיד על היגיינה כל יום מפחית את הגירוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב בין דטרוסיטול וקדקסנ10/09/2009
לבתי בת ה- 4 נתן האורולוג דטרוסיטול וקדקס במשולב על מנת להקל על בריחת שתן ודחיפות במתן שתן. מה משמעות השילוב בין התרופות? למה יש להוסיף את הקדקס לדטרוסיטול? עושה הרושם שדטרוסיטול אמור לעזור באופן עצמאי.
אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ
ד''ר אורי גור12/09/2009איני מכיר שימוש בקדקס בילדים (ובמיוחד בילדות).
במבוגרים יש לעתים הגיון לשלב בין התרופות להן מגנוני פעולה שונים.
כמו שכתבת, כדאי אולי לנסות רק את הדטרוסיטול שאמור לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיןאמיר09/09/2009
שלום חבר טוב שלי עבר עיבוי פין באחת המרפאות אחריי טיפול אחד הוא הרגיש כאבים והפסיק את הטיפול העיבוי נעשה בהזרקת סיליקון נוזלי רפואי השאלה שלי האם זה יכול לגרום לו לבעיות פוריות בעתיד פגיעה בזרע או בספירת הזרע ? אודה על תשובה מהירה כי הוא ממש בלחץ הוא לפני חתונה תודה מראש אמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פין של חבר
ד''ר אורי גור12/09/2009אמור לחבר כי אינני ממליץ על הטיפול הנ"ל.
אני משוכנע שהוא יוכל להתחתן וליהנות גם בלי לעבות.
בכל מקרה- לא צפוי להפריע לפוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחיים לא מזריקים סיליקון לפין
אריק07/03/2011גם עם רופאה פלסטיקי אומר שזה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחיים לא מזריקים סיליקון לפין - תגובה
ד''ר נחום זילבר09/03/2011העבר תגובה זו שלך בכל פורום בריאות אפשרי כדי להגן על בחורים שעושים טעויות גבגיל צעיר ואחר כך משלמים עליהם לכל החיים. עשית מעשה נבון שהשלמת את השאלה של החבר הקודם שבפרוש נגרם לו נזק לכל החיים מבחינה אסתטית ורפואית. צריך להשמר ולהזהר מכל ההמלצות הקיימות באינטרנט או שיצאות מפי שרלטנים וגורמים נזקים אדירים לגברים צעירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בזרעעידו09/09/2009
אני בן 27.5, בריא בדר"כ ושומר אל אורח חיים בריא למדי (לא מעשן, ספורט וכו'). לפני ארבעה חודשים הופיע לי דם בזרע בפעם הראשונה בחיים. לאחר בדיקה אצל אורולוג (פעם ראשונה במיון ואח"כ בקופ"ח) נאמר לי שזה שום דבר ושזה יחלוף. שבועיים שלושה אח"כ אכן הזרע היה נקי לחלוטין מדם (הדם ירד בהדרגתיות עד שנעלם כליל). בפעם הראשונה המקרה יוחס לרכיבת אופניים קשה שעשיתי יומיים לפני וככה"נ לחץ על וריד מסויים באיזור.
לפני בערך שבוע חזרתי מריצת אימון של בערך 8 ק"מ. ריצה מהירה וחזקה (יחסית לתוכנית האימונים הקבועה). יום לאחר הריצה (ולא ישר אחרי) הופיעו לי כאבים באיזור המפשעה בין רגל ימין וגם רגישות על אשך ימין (כולל רגישות למגע). לא יחסתי לזה חשיבות רבה מדי שכן כבר סבלתי בעבר מפציעות דומות באיזור המפשעה (לפני מספר שנים). חשוב לציין שאני מתאמן די הרבה.
יומיים לאחר מכן הכאבים באיזור המפשעה עברו. מאז רצתי פעמיים נוספות, אבל ריצות הרבה יותר עדינות שלא גררו עוד כאבים דומים מאז. ביומיים האחרונים הבחנתי שוב במעט דם בזרע (ארבע חודשים אחרי הפעם שעברה). אני לא מאמין שזה קשור לריצה, אך מכיוון שכאב לי באיזור אשך ימין רק לפני שבוע וחצי חשבתי לציין את זה. חשוב לציין שקיימתי יחסים מאז הריצה אשר גרמה לכאב ולא ראיתי כל הופעת דם, ככה שלמיטב הבנתי הדם החל רק אתמול ולא ישירות לאחר הריצה.
בנוסף, לפני הופעת הדימום בפעם הראשונה השתמשתי בפרופסיה בערך 8 חודשים. עם הופעת הדימום הפסקתי וחזרתי לקחת לפני שבועיים בדיוק. האם יתכן שיש קשר כלשהו? האם יש לי סיבה להפסיק לקחת את התרופה בינתיים או לחלוטין? (היא בהחלט עושה עבודה טובה..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידו
ד''ר אורי גור12/09/2009לא חושב שיש קשר בין התרופה לכאבים או לדם בזרע.
יתכן והכאבים תוצאה של המאמצים הגופניים ? או של דלקת באשך?
לרוב לא קשור לדם בזרע.
אם הכאבים נמשכים - פנה להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכיפות במתן שתןאופיר08/09/2009
שלום רב,
כבר חמש שנים שאני סובל מתכיפות במתן שתן (עם ירידה בחשק המיני וזרע ש"נשפך" ולא משפריץ, ובלי צריבה וכאבים). במהלך השנים הללו עשיתי את כל הבדיקות האפשריות, כמו אורופלו, אולטראסאונד, ציסטוסקופיה, אירודינמיקה ותרבית ארבע הכוסות, ולא נתגלו בעיות וגם לא חיידקים. קיבלתי תרופות רבות וטובות, אף אחת לא עזרה.
לאחרונה אובחנתי כסובל מדלקת כרונית של הערמונית לאחר בדיקה רקטאלית שלה. קיבלתי אנטיביוטיקה (Ceforal, Rulid ולא מזמן Ciprodex) אבל לא רק שהן לא עזרו, הן גם גרמו לתכיפות קשה עוד הרבה יותר מקודם. האם העובדה שהאנטיביוטיקה גרמה להחמרת המצב אומרת משהו?
התייאשתי כבר מהטיפולים הרגילים, שכנראה ניסיתי כבר את כולם, ויש לי שתי שאלות חדשות:
1. האם ביופסיה של הערמונית יכולה לגלות אם יש בה דלקת כלשהי? כרגע אני אפילו לא יודע איפה הבעיה, ויהיה נחמד לפחות אם אוכל לאשר או לפסול את האפשרות שהבעיה היא בערמונית. כמו כן, עשיתי בדיקות דם אבל לא בדקו בהן PSA. האם PSA יכול לעזור לאבחון של דלקת הערמונית?
2. תסלחו לי על השאלה המטורפת, אבל אין לי ברירה - במקרה הצורך, יש לי סיכוי למצוא רופא בישראל שיבצע הסרה של הערמונית כדי להיפטר מהדלקת? אני יודע שזה לא נפוץ, אבל באנגליה ובארה"ב יש רופאים מכובדים שהתחילו לעשות זאת. אני מוכן לחיות עם ההשלכות של הניתוח וגם עם הסיכוי שהוא לא יעזור, כי להמשיך במצבי הנוכחי זה בלתי אפשרי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בערמונית
ד''ר אורי גור12/09/2009לא ציינת את גילך.
יתכן בהחלט שיש דלקת בערמונית. זו ניתנת לאבחון לרוב במבחן 4 כוסות, ולא נדרשת לשם כך ביופסיה.
לא סביר שאנטיביוטיקה החמירה המצב.
לפי מה שתיארת לא ניסית עדיין את כל האפשרויות...
הסרת הערמונית אינה פתרון מקובל לטיפול בדלקת.
כן אפשרי לחמם את הערמונית דבר שעשוי להקל על הסימפטומים. גם זו פעולה פולשנית ולכן רצוי קודם לנסות תרופות שיכולות לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות בקשר לזיקפה שבאמת חשובה לישי שמעוני07/09/2009
שלום שמי שי אני בן 18 ואני סובל לפעמים מחוסר זיקפה בסיטואציה עם בחורה..בכללי אין לי בעיה בזיקפה שאני מאונן נוצרת זיקפה ואני קם בבוקר גם לפעמים עם זיקפה אז רציתי להבין מדוע נובעת הבעיה שרק שנוצרת ביני לבין בחורה סיטואציה כזאת והאיבר מין שלי מאכזב ..מה הבעיה בו ? זה רק קורה במצב אינטמי של סקס..במין אוראלי ובמיזמוזים הוא עומד רק כאשר אני יודע שהולך לצאת סקס הוא עומד ונופל מהר. או שהוא לא עומד בכלל כיצד אני יכול לפתור תבעיה הזאת ? ...אשמח לתשובה תודה רבה רבה לעוזרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיקפה
ד''ר אורי גור12/09/2009ברור מדבריך שמנגנון הזקפה עובד אצלך היטב
לכן הבעיה הינה במרכיב הפסיכולוגי האחראי על הזקפה.
מדובר קרוב לודאי ב"חרדת ביצוע".
אין לך ממה לחשוש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב חד לאחר שפיכה והשתנהעידו07/09/2009
לעיתים קרובות לאחר שפיכה אני נדרש להשתין.
לאחר ההשתנה מופיע בשופכה כאב חזק או גירוי הדומה לצורך חזק להשתין למרות שאין שתן לתת.
ממה זה נגרם? כיצד ניתן לטפל בכאב או למנוע אותו? תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
ד''ר אורי גור12/09/2009תופעה מוכרת.
הכאב שמופיע לרוב גם חולף.
אם אין בעיות בהטלת שתן באופן רגיל (שלא לאחר שפיכה) - כנראה שאין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהדוד07/09/2009
שלום בבדיקת סיטי כל גופי אודגם ריקוצל באשך מי שמאל מה זה אומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצל
ד''ר אורי גור12/09/2009וריקוצל הינו קובץ של ורידים מורחבים מעל האשך. לרוב מופיע משמאל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורידים מורחבים באשך
בני12/08/2011שלום. אים יש לי ורידים מורחבים באשך זה יכול ליגרום לפין שלי לא לעמוד או ש זה פוגע רק באיחות הזרע ? ורידים מורחבים באשך גורמימם לכך ש הפין יכול לא לעמוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוחד לאימפוטנציה בגיל צעיר.אורח07/09/2009
שלום, אני בן 18, ויש לי חשש לאימפוטנציה.
אני חושב שהבעיה התחילה לפני כמה חודשים, אבל לא ממש שמתי לב אליה כי חשבתי שאולי אני סתם לא מחורמן מספיק עייף, או משהו בסגנון.
אבל עכשיו אפילו כשאני רוצה לאונן אני לא מצליח להגיע לזיקפה מלאה, וגם אם כן, אני לא מצליח לשמור עליה מעל לדקה. אני גומר כרגיל (יוצא דיי הרבה זרע לפי דעתי, אם זה קשור...) אבל זה כמעט אף פעם לא בזיקפה שהיא 100% מוצקה וזקופה.
חשבתי על סיבות אפשריות, יש לי חברה כבר 4 חודשים, שנינו בתולים, עוד לא הגענו למצב של חדירה, אבל אני מפחד עכשיו אפילו לנסות.. אני חשבתי שאולי זה מהלחץ שאני איתה , כי אני יודע שהבעיה עלולה להיות גם פסיכולוגית, אבל אני כבר לא בטוח שזה בגלל זה.
סיבות אחרות שחשבתי עליהן אשר הן פיזיות:
סיבה אחת שעברתי ניתוח הרניה (בקע) באשך הימני, לאשך עדיין צורה קצת מוזרה מהרגיל, אם זה עלול להיות קשור, כיון שאני יודע שניתוחים עלולים להיות גורם לבעיה.
סיבה נוספת היא שיש לי בעיה בשריר מסויים בגב התחתון, שבגללו גם נרדמו לי הבוהנות ברגליים פעם (לקחתי כדורים של ויטמין B בשביל לטפל בזה והתחלתי לשחות, זה עזר) , ואמרו לי שזה בגלל שזה לוחץ על איזה עצב מסויים, זאת עלולה להיות גם כן סיבה לבעיה. בכל מקרה אני אמור להתחיל פיזיוטרפיה בקרוב בקשר לגב.
אני דיי בלחץ בגלל זה אז בבקשה תעזרו לי, ואם חסר עוד מידע אז תאמרו. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקפה
ד''ר אורי גור12/09/2009לא סביר שקשור לבעיות האחרות שתיארת.
לא נראה שמדובר באימפוטנציה - האם יש זקפות בוקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
אורח13/09/2009לא תמיד, אפילו בזמן האחרון אפשר לומר שיותר ימים שאני קם בלי זיקפה מאשר ימים שאני קם עם זיקפה.
בכללי גם אם עומד לי אני לא מצליח להחזיק אותו 100% מוצק, הוא כאילו נע בין 40-70% זיקפה, היא אף פעם לא מלאה לגמרי ו'שה לי לשמור עליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמ
ד''ר אורי גור14/09/2009לרוב האנשים אין תמיד זקפות בוקר
אבל קיומן, אפילו לסרוגין, מעיד על כך שמנגננון הזקפה עובד.
אם חלקיות הזקפה מפריעה לתפקוד - פנה לאורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתן בריח רענטע07/09/2009
הי ,
בימים האחרונים יש לי ריח ממש מסריח לשתן- כמו ריח של שתן ען חומרי הרדמה לאחר ניתוח.
מה יכול להיות הסיבה לכך?
(אני לוקחת דקסמטזון, אולי זה בגלל זה?אני לוקחת את זה כבר תקופה ארוכה וזה לא היה לי קודם)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע
ד''ר אורי גור12/09/2009לעתים ריח רע נגרם עקב דלקת בדרכי השתן.
לרוב זו מלווה בצריבה + תכיפות + קושי להתאפק
בדיקת שתן פשוטה יכולה לאבחן דלקת.
איני מכיר את הריח לאחר ניתוח או של דקסמתזון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון מריחואנה לפני ניתוח בהרדמה מלרועי06/09/2009
שלום, בימים הקרובים אעבור ניתוח לריסוק אבנים בכלייה ובשופכן, ניתוח בהרדמה מלאה.
האם זה מסוכן לעשן חשיש/מריחואנה יומיים לפני הפרוצדורה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון
ד''ר אורי גור12/09/2009לא ממליץ לעשן לפני ניתוח.
אם יש ספק היוועץ במרדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בפיןשלמה06/09/2009
שלום רב,
מגיל ההתבגרות כאשר התחלתי לאונן, נפער לי חור בפין שהוא מתחת לפתח הרגיל של השתן.
פניתי לאורולוג והוא אמר לי שמדובר בהיפוספדיאס רק לפי מה שקראתי היפוספדיאס הינו מום מולד, והפתח שנפער אצלי בפין אינו מולד אלא נפער בתחילת גיל ההתבגרות .
רציתי לדעת איך הבעיה הזו נקראית בתחום האורולוגיה והאם אפשר לתקן זאת ומה הסיכונים הכרוכים בך.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חור נוסף?
ד''ר אורי גור12/09/2009האם משני החורים יוצא שתן?
האם יתכן וחור אחד הוא מדומה?
יתכן ועכשיו אתה פשוט מודע יותר ומתעניין יותר במבנה הפין?
אכן היפוספדיאס הוא מולד ולא סביר שנפער בהמשך.
כדי לענות האם ניתן לתקן, האם צריך לתקן, ומה הסיכונים - אצטרך לבדוק אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 26 בעיה מאז ומתמידמיכאל06/09/2009
מאז ומתמיד יש לי בעיות זיקפה. לא היו לי זיקפות בוקר נורמליות מעולם. לא היתה לי זיקפה חזקה מעולם.
תוצאות מעבדה דם ושתן כולל 2 סוגי בדיקות טסטסטורון תקין לחלוטין.
בוודאות זו לא בעיה פסיכולוגית אלא פיזית לחלוטין.
עשיתי בדיקת אשכים דופלר והנה התוצאות:
האשכים בגודל תקין.
משני הצדדים הודגמו מספר מוקדים אקוגנים זעירים בודדים- מיקרו ליטיאזיס קל.
ראשי האפידידימוס ללא סטיות.
בשק האשכים מימין הודגם מוקד אקוגני זעיר- סקרוטל קלקולוס.
יש לציין הצטברות נוזל אנאקוגני בכמות קטנה דו צדדי.
לא הודגמו סימני ווריקוצלה.
איפה הבעיה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקפה
ד''ר אורי גור12/09/2009כנראה שאין מדובר בבעית חשק, וגם בדיקת האשכים שפירטת נראית תקינה.
לא ברורה הבעיה.
אם מסוגל לקיים יחסים - אולי אין בעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)